ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

 Διαφορα απο SUPER LEAGUE

23/8/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις για την SUPER LEAGUE  

Άκυρο από Ακινσόλα 

23/8/2012

Άκυρο από Ακινσόλα
Αρνητική ήταν η απάντηση του Καμπιρού Ακινσόλα και στη δεύτερη πρόταση που έκανε ο Πανθρακικός για τον δανεισμό του από τη Γρανάδα.

Ο Νιγηριανός επιθετικός απάντησε αρνητικά, καθώς όπως ανακοίνωσε ο ισπανικός σύλλογος ο 21χρονος επιθετικός, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρασίγκ Σαντατέρ.

Ως συνέπεια ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας, Σάββας Παντελίδης, εξετάζει άλλες περιπτώσεις ελεύθερων παικτών που θα ενδυναμώσουν την επιθετική γραμμή των νεοφώτιστων.

Στόχος της διοίκησης είναι να αποκτηθούν ακόμη δύο ποδοσφαιριστές, ωστόσο αυτό θα συμβεί αν βρεθούν παίκτες που θα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει η ομάδα και ο προπονητής.

«Πάμε για την υπέρβαση» 

23/8/2012

«Πάμε για την υπέρβαση» 
Τους στόχους του Λεβαδειακού ενόψει της νέας σεζόν έθεσε ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Κομπότης, κατά την επίσημη παρουσίαση της φανέλας. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας τόνισε πως μετά από την πολύ καλή περσινή σεζόν φέτος, οι Βοιωτοί θα πάνε για την υπέρβαση.

«Στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη, κάτι που μπορούμε να καταφέρουμε. Πέρυσι κάναμε μια εξαιρετική χρονιά και φέτος πάμε για την υπέρβαση», ήταν τα λόγια του Κομπότη.

Ακόμη, κατά την παρουσίαση ο Στέφανο Ναπολεόνι διαβεβαίωσε πως θα μείνει στον Λεβαδειακό, δηλώνοντας «Για να με βλέπεται εδώ, σημαίνει πως θα μείνω εδώ».

Τα τυπικά απομένουν για τη μεταγραφή του Ζρέικ, με τον σύλλογο να δηλώνει πως η καθυστέρηση προκύπτει εξαιτίας ενός κωλύματος με τα χαρτιά του παίκτη.

Έκκληση σε Τσακίρη 

23/8/2012

Έκκληση σε Τσακίρη
Στον Κώστα Τσακίρη αποφάσισαν να στραφούν οι άνθρωποι του Πανιωνίου, καθώς τα χρονικά περιθώρια για την εύρεση των απαραίτητων χρημάτων για την εξασφάλιση της φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας έχουν σχεδόν εξαντληθεί.

Όπως αναφέρει η Sportday, o πρώην ισχυρός άντρας των Νεοσμυρνιωτών, έδειξε πρόθυμος να προσφέρει τη βοήθεια του στην ομάδα, όμως προβληματίζεται ιδιαίτερα για την κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ.

Ο Πανιώνιος είναι ο μόνος σύλλογος που δεν διαθέτει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, αλλά ούτε και εγγυητική επιστολή. Το γεγονός αυτό σημαίνει πως ο Τσακίρης θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, αν θέλει να περισώσει την αγαπημένη του ομάδα.

Η απάντηση του Τσακίρη για το αν και πώς θα βοηθήσει τον Πανιώνιο αναμένεται άμεσα, αφού η διορία της ΕΕΑ εκπνέει σήμερα το μεσημέρι.

Πήρε Ντε Μπλάσις 

23/8/2012

Πήρε Ντε Μπλάσις
Τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης θα φορά από εδώ και στο εξής ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις, ένας από τους πιο σπουδαίους ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Αργεντινής. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρκάδες πρόλαβαν κι έκλεισαν τον 24χρονο δημιουργικό μέσο της Χιμνάσια Λα Πλάτα μέσα από τα χέρια της Μπρέσια.

Αυτό φαίνεται πως οφείλεται χάρη στις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί ο ατζέντης του με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Γιάννη Καϋμενάκη.

Πλέον στην Τρίπολη περιμένουν την απάντηση του Μπαράκ Ιτσχάκι, ο οποίος σε αντίθεση με την ομάδα του που δείχνει να τα έχει βρει με τον Αστέρα, δείχνει να μην είναι ιδιαίτερα «ζεστός» με όσα είδε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αρκαδία.

Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια με Αστέρα Τρίπολης 

23/8/2012

Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια με Αστέρα Τρίπολης
Ανακοίνωση σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο «Δικέφαλος» ξεκινά την προσπάθειά του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και οι άνθρωποι του συλλόγου θα ήθελαν να δουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Η ανακοίνωση:

«Την Πέμπτη 23 Αυγούστου στις 14:00 τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League ΑΕΚ–Αστ. Τρίπολης (Σάββατο 25/08/12, 19:15). Οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν σε ώρες καταστημάτων από το Aekshop 2, Δεκελείας 146, Νέα Φιλαδέλφεια τηλ. 210-2525784

Εισιτήρια θα πωλούνται από το μεσημέρι της Πέμπτης και από το εκδοτήριο του ΟΑΚΑ (σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη»), το οποίο την Παρασκευή θα λειτουργήσει από τις 10:00 έως τις 17:00.

Το Σάββατο, ημέρα του αγώνα, η πώληση στα aekshops θα σταματήσει στις 13:00, ενώ τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• Λ. Κύμης από τις 15:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο μπάσκετ από τις 15:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 15:30 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Θύρες 1, 17, 19, 35 : 10€
Θύρες 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 23, 31 : 15€ (Παιδικά 5€)
Θύρα 29 : 40€ (Παιδικά 15€)
Θύρες Ρ1, Ρ2 : 100€ (Παιδικά 30€)
ΑΜΕΑ 13 : 10€

Τα παιδικά εισιτήρια θα προπωλούνται στο Αekshop και στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται, μαζί με τα εισιτήρια ΑΜΕΑ, ΜΟΝΟ στο εκδοτήριο έναντι της θύρας 12.

Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους. Γι αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας».

Κι άλλο πρόβλημα για Άρη 

23/8/2012

Κι άλλο πρόβλημα για Άρη
Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στον Άρη. Προσφυγή κατέθεσε και ο Χρήστος Αραβίδης διεκδικώντας το ποσό των 90.000 ευρώ που του οφείλονται από τη σεζόν 2010-11.

Η τότε διοίκηση της ΠΑΕ του είχε δώσει κάποιες συναλλαγματικές, οι οποίες όμως ουδέποτε πληρώθηκαν.

Η προσφυγή του πρώην παίκτη των «κίτρινων» είναι προγραμματισμένη να εκδικαστεί την προσεχή Τρίτη, 28/8.

Μέχρι τη… σέντρα βγάζουν δελτία 

23/8/2012

Μέχρι τη… σέντρα βγάζουν δελτία
Κυριολεκτικά μέχρι λίγες ώρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος θα μπορούν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας να καταθέτουν δελτία νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών, όπως ανακοινώθηκε από την Ομοσπονδία, η οποία προσπαθεί να διευκολύνει με αυτόν τον τρόπο τους συλλόγους που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Η ανακοίνωση:

«Από την Ε.Π.Ο. ανακοινώνεται ότι το Τμήμα Μητρώου Δελτίων θα παρέχει τις υπηρεσίες του και το Σάββατο 25/8 από τις 10:00 έως τις 13:00».


Προσωρινά δελτία για ΑΕΚ, ΟΦΗ, Πανιώνιο 

23/8/2012

Προσωρινά δελτία για ΑΕΚ, ΟΦΗ, Πανιώνιο
Στην έκδοση προσωρινών δελτίων των ποδοσφαιριστών που απέκτησαν ΑΕΚ, ΟΦΗ και Πανιώνιος, αποφάσισε να προχωρήσει η Επιτροπή Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ. Θα έχουν ισχύ έως τις 14 Σεπτεμβρίου και εάν οι συγκεκριμένες ομάδες δεν προσκομίσουν φορολογική ενημερότητα, τα δελτία αυτά θα ανακληθούν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Οι τρεις αυτές ομάδες είχαν προχωρήσει σε αυτό το αίτημα, με πρόσθετη παρέμβαση μάλιστα από τη Σούπερ Λίγκα, προκειμένου να μην ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα-παρωδία. Άλλωστε στόχος του συνεταιρισμού είναι η διοργάνωση να αρχίσει και να ολοκληρωθεί με 16 ομάδες.

Σε περίπτωση πάντως που οι ομάδες δεν εξασφαλίσουν φορολογική ενημερότητα, τότε οι αντίπαλοί τους θα είναι σε θέση να υποβάλουν ενστάσεις, ενώ θα υπάρξουν και οι λοιπές κυρώσεις που προβλέπονται από τους κανονισμούς.

Πάντως, είναι δεδομένη η προσπάθεια που γίνεται από όλες τις πλευρές προκειμένου να διευκολυνθούν οι ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα και σε αυτό το πλαίσιο περιλαμβάνεται και η είδηση που σας μετέφερε το sport-fm.gr σύμφωνα με την οποία με το που την Πέμπτη 23 Αυγούστου θα κατατεθεί στη Βουλή σχετική τροπολογία που θα ρυθμίζει τα χρέη των προβληματικών ΠΑΕ.

Όλα αυτά μία ημέρα, πριν η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφασίσει αν θα χορηγήσει πιστοποιητικά στις οκτώ ομάδες που δεν έχουν λάβει μέχρι σήμερα.

Επαφές ΟΦΗ με Καραγκούνη 

23/8/2012

Επαφές ΟΦΗ με Καραγκούνη 
Τον Γιώργο Καραγκούνη θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό του ΟΦΗ οι άνθρωποι του συλλόγου.

Ο 35χρονος μέσος ψάχνει εδώ και καιρό τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και οι Κρητικοί προσπαθούν να τον πείσουν να κατέβει στο νησί.

Ωστόσο, η περίπτωσή του «Κάρα» μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς ο ίδιος θέλει να πάρει μεταγραφή σε μία ομάδα του εξωτερικού, με το Αμβούργο και την ΑΕ Λεμεσού να του έχουν ήδη καταθέσει τις προτάσεις τους.

Οι ιθύνοντες του ΟΦΗ γνωρίζουν τις προθέσεις του ποδοσφαιριστή, δηλαδή να συνεχίσει σε ομάδα εκτός της Ελλάδας, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον επικεφαλής στα θέματα των μεταγραφών, Νίκο Μαχλά, να τα πει με τον παλιό του συμπαίκτη στην Εθνική και την προοπτική να φορέσει εκείνος τη φανέλα του συλλόγου
Μάλιστα, ο εκπρόσωπος των «μελανόλευκων» τόνισε στον Καραγκούνη πως εφόσον έρθει στην ομάδα του Ηρακλείου θα έχει ρόλο «μπροστάρη» σε εκείνη. Ωστόσο, σε αυτή την πρώτη επαφή κουβέντα για το οικονομικό κομμάτι φαίνεται πως δεν έγινε.

«Διαζύγιο» με Ταΐρη 

23/8/2012

«Διαζύγιο» με Ταΐρη
Παρελθόν και τυπικά από τον Πανθρακικό αποτελεί ο Δημήτρης Ταΐρης.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας δεν βρισκόταν στα πλάνα του τεχνικού της ομάδας, Σάββα Παντελίδη, ενόψει της νέας σεζόν.

Έτσι, οι δύο πλευρές αποφάσισαν την Πέμπτη (23/8) να λύσουν από κοινού τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ταΐρη, τον οποίο και εύχεται κάθε επιτυχία στην μελλοντική του σταδιοδρομία». 

Εγχειρίστηκε ο Ηρακλής 

23/8/2012

Εγχειρίστηκε ο Ηρακλής 
Ήταν ο μεγάλος άτυχος του τελευταίου φιλικού του Άρη απέναντι στη Ρόμα, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Ηρακλή, ο οποίος εγχειρίστηκε σήμερα στους χιαστούς από τον γιατρό της ομάδας και όπως ενημέρωσαν οι «κίτρινοι» με ανακοίνωσή τους, στέφθηκε από επιτυχία.

Ο 23χρονος παίκτης αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Παρασκευή (24/8) και θα αρχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης, ώστε να επιστρέψει το ταχύτερο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Με επιτυχία στέφτηκε η επέμβαση του Ανδρέα Ηρακλή στους χιαστούς. Την εγχείρηση στον άτυχο 23χρονο μεσοαμυντικό του ΑΡΗ έκανε σήμερα ο γιατρός της ομάδας, Βαγγέλης Πανταζής, στο Διαβαλκανικό. Ο Ανδρέας Ηρακλής θα πάρει αύριο (24/8) εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα ξεκινήσει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης. Η οικογένεια του ΑΡΗ τού εύχεται ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει γερός και δυνατός στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας».

Τελειώνει του Κοέλιο στον Άρη 

23/8/2012

Τελειώνει του Κοέλιο στον Άρη
Το βράδυ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Νούνο Κοέλιο για λογαριασμό του Άρη. Ο Πορτογάλος μέσος θα περάσει αύριο από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά θα επισημοποιηθεί η συμφωνία για τον μονοετή δανεισμό του από την Μπενφίκα.

Κοντά στο να ολοκληρώσει τη δεύτερη από τις τρεις διαθέσιμες μεταγραφές για ποδοσφαιριστές άνω των 24 ετών είναι ο Άρης. Οι «κίτρινοι» έχουν κλείσει τον Νούνο Κοέλιο της Μπενφίκα και σήμερα το βράδυ (22:55) τον περιμένουν στη Θεσσαλονίκη. Άνθρωπος της ομάδας θα τον παραλάβει από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και θα τον μεταφέρει σε ξενοδοχείο ώστε να ξεκουραστεί από το ταξίδι. Το πρωί ο 25χρονος μέσος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο, με τη μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα.

Παραίτηση Κουτλίδη στον Πανιώνιο 

23/8/2012

Παραίτηση Κουτλίδη στον Πανιώνιο
Δε θα συνεχίσει, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, τις υπηρεσίες του στην ΠΑΕ Πανιώνιος από το πόστο του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος ο Λάζαρος Κουτλίδης. Το μέλος των «κυανεύθρων» υπέβαλε την παραίτησή του και τις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα γίνει αποδεκτή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ υπέβαλε ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Λάζαρος Κουτλίδης. Η διοίκηση θα αποφασίσει αν θα κάνει αποδεκτή την παραίτηση στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου».

Πήρε Έντερ η Κέρκυρα 

23/8/2012

Πήρε Έντερ η Κέρκυρα
Σε μία ακόμα μεταγραφή, λίγες μέρες πριν την έναρξη της Σούπερ Λίγκας, προχώρησε η Κέρκυρα. Οι «Φαίακες» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Έντερ με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, βρισκόταν εδώ και καιρό υπό δοκιμή στην ομάδα και έδειξε πολύ καλά στοιχεία, με αποτέλεσμα ο Άκης Μάντζιος να εισηγηθεί την απόκτησή του στη διοίκηση του συλλόγου. Ο 28χρονος παίκτης την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν ως δανεικός στη Ρίο Άβε, από την Γκρέμιο Ανάπολις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κέρκυρας:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, Έντερ Μοντέιρο Φερνάντεζ, με ετήσιο δανεισμό. Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε ως αριθμό φανέλας το 15»

Μάντζιος: «Εμπειρία και νιάτα για μια καλή ομάδα» 

23/8/2012

Μάντζιος: «Εμπειρία και νιάτα για μια καλή ομάδα»
Νέο πρωτάθλημα, νέα… έθιμα για την Κέρκυρα, καθώς από φέτος θα πραγματοποιείται media day τις παραμονές των εντός έδρας αγώνων της ομάδας.

Σε αυτή την πρώτη λοιπόν… ημέρα, ο προπονητής των «Φαιάκων» Άκης Μάντζιος μίλησε ενόψει της έναρξης της Σούπερ Λίγκας.

Ο Έλληνας τεχνικός μεταξύ άλλων, τόνισε ότι θέλει να δημιουργήσει μία καλή ομάδα, η οποία θα είναι ένα κράμα νεαρών, αλλά και έμπειρων ποδοσφαιριστών. Επιπλέον σχολίασε το νέο πρωτάθλημα, αλλά και τον αντίπαλο της πρεμιέρας, Ατρόμητο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μάντζιος:

Για την αναμέτρηση της πρεμιέρας, είπε:

«Ήρθε η στιγμή για την έναρξη ενός Πρωταθλήματος, που εκτιμώ πως θα είναι διαφορετικό και περίεργο. Καθώς θα έχει αρκετές ομάδες με προβλήματα -οικονομικής ή οργανωτικής φύσεως- και τα οποία επηρεάζουν την ποιότητα και τη δυναμική τους στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, τον Ατρόμητο. Μια ομάδα με πολύ ποιοτικό και με βάθος ρόστερ, έτοιμη -καθώς, σε σχέση με πέρσι, ο κορμός είναι ο ίδιος- και, όπως αντιλαμβάνεσθε ο βαθμός δυσκολίας για μας θα είναι υψηλός. Από εκεί και πέρα και αναλύουμε και μελετάμε τον αντίπαλο και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε».

Αναφορικά με το πως θα παρουσιαστεί η Κέρκυρα στο φετινό πρωτάθλημα:

«Θα είναι μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα μας, εντελώς διαφορετική σε σχέση μ' αυτό που είχε συνηθίσει ο κόσμος -να διαθέτει παίκτες έμπειρους. Αλλά με πολλά νέα παιδιά και χωρίς, ουσιαστικά, κορμό σε σχέση με πέρσι. Καθώς, αν δείτε τους παίκτες που έμειναν, μόνο δύο ήταν βασικοί και κάποιοι είχαν απλά συμμετοχές. Χρειάζεται, λοιπόν, υπομονή και χρόνος, μέχρις ότου αποκτηθεί η απαιτούμενη ομοιογένεια. Έχουν έρθει πάνω από 15 νέοι ποδοσφαιριστές και μαζί μ' αυτούς, που έμειναν, προσπαθούμε να χτίσουμε μια ομάδα που θα έχει ενθουσιασμό, θέληση, πάθος για τη νίκη, στοιχεία, που, μαζί με την ποιότητα κάποιων πιο έμπειρων παικτών, θα δημιουργήσουν το κράμα μιας καλής ομάδας».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ενόψει Ατρομήτου, σχολίασε:

«Έχουμε κάποια προβλήματα, με το βαθμό ετοιμότητας ορισμένων παιδιών, που δεν ενσωματώθηκαν από την αρχή στην προετοιμασία και σίγουρα, δεν είναι έτοιμοι για 90 λεπτά -άρα, αυτομάτως, πρέπει να γίνει μια σωστή διαχείριση. Επιπλέον, έχουμε την απουσία του Γιάντση, που στο τελευταίο παιχνίδι (σ.σ. με την Αναγέννηση Γιαννιτσών) τραυματίστηκε και τέθηκε εκτός. Όπως και του Κοντοδήμου, που είναι τιμωρημένος από τον τελευταίο αγώνα της περσινής περιόδου, με τον Άρη. Δεδομένης της απουσίας του, αλλά και της ατυχίας του Αρμένη, προσανατολίζομαι να χρησιμοποιήσω στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Τσουμάνη, ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία στον αγώνα με τα Γιαννιτσά».

Για τον τρόπο που θα παίξει η ομάδα του στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, τόνισε:

«Είναι ένα παιχνίδι, που θα απαιτήσει αρκετή υπομονή και συλλογική προσπάθεια, ώστε να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε απέναντι σε μια αρκετά ποιοτική και έτοιμη ομάδα, όπως ο Ατρόμητος. Εμείς δοκιμάζουμε διάφορα συστήματα και πρόσωπα, πάντα ανάλογα με τον αντίπαλο. Απέναντι στα Γιαννιτσά παίξαμε πολύ πιο επιθετικά, προκειμένου να μπορέσουμε να δούμε πώς μπορούμε να αντεπεξέλθουμε και σε ένα άλλο είδος συστήματος. Με τον Ατρόμητο, βέβαια, θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι».

Αναφορικά με το πότε πιστεύει ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στο 100%, είπε:

«Στο παιχνίδι με την Ξάνθη (σ.σ. 3η αγωνιστική). Κι αυτό, γιατί κάποια παιδιά, έμπειροι και καλοί παίκτες, ήρθαν, όπως προείπα, αργά στην προετοιμασία, ενώ υπάρχουν και πολλά νέα, που δεν είχαν την υποδομή, ώστε να είναι ακόμη έτοιμα για το επίπεδο Super League. Δουλέψαμε μαζί τους, συνεχίζουμε να δουλεύουμε, αλλά και πάλι ο χρόνος δεν είναι αρκετός. Είναι διαφορετικά να έχεις μια ομάδα με 15 έμπειρους παίκτες και να προσθέτεις πέντε νέους και διαφορετικό να έχεις 15 παιδιά νέα και πέντε- έξι έμπειρους. Γι' αυτό λέω ότι χρειάζεται πολλή δουλειά και αρκετή υπομονή από όλους, όσοι ασχολούμαστε με την ομάδα».

Για το αν θα αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες από τον σύλλογο, είπε:

«Θα αναχωρήσουν κάποιοι παίκτες. Και, όπως είχαμε πει εξ αρχής, θα κινηθούμε στο πλάνο των 26- 27 παικτών, μαζί με τα νέα παιδιά από την ομάδα των Νέων, ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε καλύτερα».

Τέλος αναφέρθηκε και στο νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον Έντερ, λέγοντας:

«Ο Βραζιλιάνος έχει υπογράψει, ενώ ήρθε και η μπλε του κάρτα. Θα μιλήσω μαζί του, για να δω αν είναι 100% έτοιμος, να αγωνιστεί την Κυριακή».

Παίρνει Βαλεριάνο ο ΟΦΗ 

23/8/2012

Παίρνει Βαλεριάνο ο ΟΦΗ 
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιώργου Βαλεριάνου βρίσκεται ο ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί τα έχουν βρει σε όλα με τον 20χρονο αμυντικό κι εφόσον εκείνος περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα.

Ο Βαλεριάνος αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Γλυφάδα (πήγε εκεί τον Γενάρη) ενώ την προηγούμενη χρονιά είχε περάσει και από τον Θρασύβουλο.

Μετά την αποδέσμευσή του από τους «ερυθρόλευκους» δεν κατάφερε να κερδίσει συμβόλαιο με την Καρλσρούη (όπου και δοκιμάστηκε) ωστόσο θεωρείται καλή λύση από τον Νίκο Αναστόπουλο για την κάλυψη του δεξιού άκρου της άμυνας του ΟΦΗ.

Μόνος απών ο Κομεσίδης 

23/8/2012

Μόνος απών ο Κομεσίδης 
Η πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον ΟΦΗ πλησιάζει και στη SKODA Ξάνθη συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το ματς με τους Κρητικούς. Έτσι, την Πέμπτη το πρόγραμμα περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση.

Ο Μαρίνος Ουζουνιδης συμπεριέλαβε ποδοβόλεϊ, ασκήσεις συναρμογής, τελειώματα επιθετικών ενεργειών και στατικές φάσεις.

Από το πρόγραμμα απουσίαζε ξανά ο τραυματίας Δημήτρης Κομεσίδης.

Τέλος, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι οι Παύλος Καθάριος και Μιχάλης Ζαρόπουλος παραχωρήθηκαν ως δανεικοί σε Πιερικό και Καλαμάτα αντίστοιχα.

Ανακοίνωσε Ψυχογιό ο Άρης 

23/8/2012

Ανακοίνωσε Ψυχογιό ο Άρης
Παίκτης του Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια είναι και επισήμως ο Νίκος Ψυχογιός.

Μάλιστα, ο 23χρονος δεξιός μπακ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του συλλόγου και τόνισε πως κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να φορέσει τη φανέλα της ομάδας, ενώ ευχαρίστησε και τους ανθρώπους που τον έφεραν σε αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Ψυχογιού για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, έχει γεννηθεί στις 25 Φεβρουαρίου 1989 στην Ιερισσό Χαλκιδικής (1,73 ύψος), από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Στον Ηρακλή αγωνίστηκε από το 2006 μέχρι το 2009, ενώ στη συνέχεια παραχωρήθηκε με υποσχετική στον Ολυμπιακό Βόλου (2009-2011). Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Δόξας Δράμας και είχε 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Superleague.

Αμέσως μετά τις υπογραφές των συμβολαίων ο Νίκος Ψυχογιός, δήλωσε: «Ο ΑΡΗΣ είναι μεγάλη ομάδα και κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να φορέσει τη φανέλα της. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΑΡΗ που πίστεψαν σε μένα και με έφεραν στην ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τους δικαιώσω και να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της». 

Μπελάς με Φούντα 

23/8/2012

Μπελάς με Φούντα
Ημέρα χωρίς πρόβλημα… δεν πιάνεται στην ΑΕΚ!

Η «Ένωση» δρομολόγησε όλες τις διαδικασίες που χρειαζόταν -καταρχάς για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα κι έπειτα για να ‘χει και τον κόσμο δίπλα της με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά η προετοιμασία της για την πρεμιέρα συνεχίζεται μετ’ εμποδίων.

Κι αυτό διότι ο Ταξιάρχης Φούντας υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική και αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση.

Έτσι, η συμμετοχή του νεαρού (που αποτελεί έναν από τους ελάχιστους «ψημένους» νεαρούς της ΑΕΚ) στο σαββατιάτικο παιχνίδι θεωρείται τουλάχιστον αμφίβολη.

Κι όλα αυτά την ώρα που δεδομένη είναι η απουσία και του Αντώνη Ρίκκα, ο οποίος συνέχισε και την Πέμπτη τις ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» (πλην τον Γιάννη Κοντοέ που έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης υπό τις οδηγίες του Νίκου Πανταζή) γυμνάστηκαν κανονικά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την προπόνηση της Παρασκευής (19:15) μετά το τέλος της οποίας ο Βαγγέλης Βλάχος θα ανακοινώσει και την αποστολή για την πρεμιέρα.

Μπουμσόνγκ: «Πρέπει να αποκτήσουμε ωριμότητα» 

23/8/2012

Μπουμσόνγκ: «Πρέπει να αποκτήσουμε ωριμότητα»
Την έλλειψη ωριμότητας στο παιχνίδι του «τριφυλλιού» θεωρεί ο Ζαν Αλεν Μπουμσόνγκ, ως τον κυριότερο λόγο της ήττας από την Μάλαγα με 2-0 στο πλαίσιο των play off του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός:

«Δεν ξεκινήσαμε όπως θα έπρεπε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλύτεροι. Αλλά ήταν μια εμπειρία για εμάς αυτό το ματς. Πρέπει να μάθουμε κάποια πράγματα από αυτό που έγινε για τη συνέχεια. Να μπαίνουμε πιο έτοιμοι στους αγώνες και πιο αποφασισμένοι σε όλες τις γραμμές. Ειδικά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ένα σύνολο ανώτερο σε τεχνική κατάρτιση»

-Πιστεύεις πως είναι και θέμα απειρίας κάποιων παικτών που δεν έχουν αγωνιστεί ξανά σε τόσο υψηλό επίπεδο;

«Σίγουρα είναι και θέμα εμπειρίας. Παίζεις ένα παιχνίδι για το Champions League και πρέπει όταν μπαίνεις στο γήπεδο να είσαι έτοιμος και προσηλωμένος σε αυτό που έχεις να κάνεις. Αν δεν το κάνεις τότε κινδυνεύεις μέσα σε λίγα λεπτά να έχεις δεχθείς τρία γκολ. Είναι λοιπόν θέμα εμπειρίας, αλλά πολύ περισσότερο θέμα ωριμότητας. Αυτή είναι η λέξη που θα χρησιμοποιούσα.

Και είναι αυτό που πρέπει να αναπτύξουμε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Να έχουμε ωριμότητα στο παιχνίδι μας. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να ηρεμήσεις και να ρίξεις τον ρυθμό, ειδικά όταν δεν σου πάει καλά το ματς. Δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός γιατί τότε κάνεις λάθη που κοστίζουν. Όταν δεν σου βγαίνει ο τρόπος παιχνιδιού που έχεις αποφασίσει να κάνεις, πρέπει να βρεις τι θα αλλάξεις για να πας καλύτερα. Αυτό είναι ωριμότητα».

-Έχετε τη δυνατότητα μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα να διεκδικήσετε την πρόκριση στο ΟΑΚΑ;

«Τα πάντα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο βέβαια, επειδή πρέπει να παίξουμε στην έδρα μας με στόχο να πετύχουμε γκολ, αλλά ταυτόχρονα και να μην δεχθούμε. Αλλά είναι πιθανό. Είδαμε και στην Ισπανία ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε. Πρέπει αυτή τη φορά όμως να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Αν το κάνουμε έχουμε πιθανότητες. Ας πάμε και να κάνουμε ήρεμα το παιχνίδι μας. Δεν πρέπει να μπούμε φοβισμένοι στο γήπεδο. Αλλά ήρεμοι και αισιόδοξοι πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί το μπορούμε».

Με Περόνε κόντρα στην ΑΕΚ 

23/8/2012

Με Περόνε κόντρα στην ΑΕΚ 
Με τον Εμάνουελ Περόνε να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού του και να τίθεται στην διάθεση του Σάκη Τσιώλη συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης, ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας. Ο Αργεντινός αναμένεται να σηκώσει και πάλι το βάρος της επίθεσης των Αρκάδων, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Αθήνα με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του, χωρίς να υπολογίζει τον Χουανίτο, ενώ δεν αποκλείεται το κενό του στην άμυνα να καλύψει ο Αλβάρες, πλάι στον Μπαρτολίνι. Με δεδομένο το… ντεφορμάρισμα του Σανκαρέ, δεν αποκλείεται ο Αργεντινός μέσος να γίνει κατά συνθήκη κεντρικός αμυντικός.

Μετά την προπόνηση της Πέμπτης, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής αλλά και στημένες φάσεις, η προετοιμασία αναμένεται να κορυφωθεί την Παρασκευή, όταν και θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

Στους 9.200 οι «πιστοί» της ΑΕΚ 

23/8/2012

Στους 9.200 οι «πιστοί» της ΑΕΚ 
Για να παρακολουθήσεις τη φετινή ΑΕΚ θα χρειαστούν «άντερα».

Και υπομονή.

Δεδομένων αυτών λοιπόν και γενικά του… πρωτοφανούς ρόστερ (στο οποίο τα πιτσιρίκια είναι συντριπτική πλειοψηφία) εκείνοι που έσπευσαν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας δικαίως κερδίζουν τον τίτλο του πιστού.

Και ο αριθμός των 9.200 καρτών -με τον οποίο έκλεισε η διάθεση την Πέμπτη- δικαίως αποφεύγει τον τίτλο του «αμελητέου».

Πόσω μάλλον αν σκεφτεί κανείς την οικονομική συγκυρία, αλλά και το γεγονός πως μέχρι και την Πέμπτη -δυο μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος- η ΑΕΚ δεν είχε καν εξασφαλίσει τη συμμετοχή της σε αυτό. Και σήμερα που την εξασφάλισε, δόθηκαν περίπου 250 κάρτες (πολύ περισσότερες σε σύγκριση με την ημερήσια κίνηση του προηγούμενου διαστήματος).

Αυτός είναι, άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο στην ΑΕΚ σκέφτονται να μην… προσκολληθούν στη λήξη της προθεσμίας για τα διαρκείας. Έτσι, θεωρείται κάτι παραπάνω από πιθανό πως θα δοθεί παράταση μέχρι και τις 15 Σεπτέμβρη -με την ελπίδα η ομάδα να δείξει ακόμα πιο ελπιδοφόρα δείγματα και ακόμα περισσότεροι «πιστοί» να βρουν το δρόμο προς το ΟΑΚΑ.

Οι άνδρες καλύτεροι από τους Νέους 

23/8/2012

Οι άνδρες καλύτεροι από τους Νέους
Η ανδρική ομάδα του Πανιωνίου ήταν η νικήτρια στο φιλικό της Πέμπτης κόντρα στους Νέους. Οι μεγάλοι «κυανέρυθροι» επεκράτησαν με 2-1 των μικρών στο Κορωπί.

Τα γκολ σημείωσαν οι Οκόγιε (50'), Ντούνης (61') για την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, για να μειώσει ο Κόντι στο 90’.


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Α' Ημίχρονο): Γιαννακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Ρόκας, Σπυρόπουλος, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Κολοβός, Αραβίδης, Μενδρινός, Διαμαντάκος

(Β' Ημίχρονο): Περιστερίδης, Κούρντι, Ανδράλας, Αυλωνίτης, Κούρος, Σάμαρης, Ομο, Γιαννούλης, Ντούνης, Οκόγιε, Σταυροθανασόπουλος (70' Βλάχος)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Κ20 (Α΄ Ημίχρονο): Σιδεράκης, Πίττας, Ζυγογιάννης, Κοτσαλάς, Πολίμος, Γκίνης, Αρώνης, Γκέζος, Σπανός, Μπρέντι, Μπότης

(Β' Ημίχρονο): Ανέστης, Λουλάι, Κόντι, Παπαδόπουλος, Ρόπας, Τένκο, Πηνιώτης, Γκούμας, Σμυρλής, Μπεγλετζής, Τζουλιάνο

Με 23άδα στα Γιάννενα 

23/8/2012

Με 23άδα στα Γιάννενα 
Η πρώτη αποστολή του Πλατανιά για παιχνίδι Σούπερ Λίγκας είναι πλέον γεγονός! Ο Γιάννης Χατζηνικολάου ανακοίνωσε την Πέμπτη τους 23 παίκτες που θα χρειαστεί στο ματς της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα το ερχόμενο Σάββατο. Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πλην του τραυματία Ναζλίδη, περιμένοντας την ολοκλήρωση του ρόστερ.

Στην αποστολή των Χανιωτών επιλέχτηκαν οι: Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Αργυρόπουλος, Αρότσα, Γκονζάλες, Δέντσας, Δημήτρης, Δράμι, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδης, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Ντόε, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργος, Ποτουρίδης, Τζανής, Τσοντάκης.

Η αποστολή θα διανυκτερεύσει στα Γιάννενα την ίδια μέρα και θα αναχωρήσει την επόμενη οδικώς για τη Θεσσαλονίκη, ώστε να μεταβεί αεροπορικώς στα Χανιά.

«Τσεκάρει» Μητρόπουλο 

23/8/2012

«Τσεκάρει» Μητρόπουλο 
Την περίπτωση του Παύλου Μητρόπουλου φαίνεται πως εξετάζουν στον ΟΦΗ.

Μάλιστα, άνθρωποι του Κρητικού συλλόγου φαίνεται πως είχαν επαφές με εκείνους του Παναιτωλικού, προκειμένου να τους ρωτήσουν με ποιο ποσό είναι διατεθειμένοι να δώσουν την συγκατάθεσή τους, ώστε ο παίκτης να κατέβει στο νησί.

Οι ιθύνοντες του Παναιτωλικού τόνισαν πως με ένα ποσό της τάξεως των 100.000 ευρώ ο Έλληνας χαφ μπορεί να πάρει μεταγραφή στον ΟΦΗ.

Ωστόσο, τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν οι Κρητικοί είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν ένα τέτοιο χρηματικό ποσό για χάρη του Μητρόπουλου.

Παράλληλα, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Ερασιτέχνη ΟΦΗ είναι ο Χρήστος Μιχαλόπουλος.

Τετ α τετ Αλαφούζου Φερέιρα 

23/8/2012

Τετ α τετ Αλαφούζου Φερέιρα
Οι επισκέψεις του Γιάννη Αλαφούζου στη Παιανία είναι αρκετά συχνές.

Έτσι έγινε και το απόγευμα της Πέμπτης, που Mr ΣΚΑΪ πήγε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού και είχε συνάντηση και συνομιλία μεγάλης διάρκειας με τον Φερέιρα.

Παρών στη συζήτηση ήταν και ο τεχνικός σύμβουλος του «τριφυλλιού», Κώστας Ελευθεράκης, διότι λογικά, η κουβέντα έγινε για… τεχνικούς λόγους.

Μάλιστα, λόγω της διάρκειας της συζήτησης ο Φερέιρα έχασε σχεδόν την μισή προπόνηση, που έγινε υπό την εποπτεία των βοηθών του. Θέμα, τι άλλο, η εικόνα του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τη Μάλαγα και το πώς θα υπάρξει άμεση βελτίωση αφού το «τριφύλλι» το Σάββατο ταξιδεύει στην Λιβαδειά και πηγαίνει χωρίς αρκετά του βασικά στελέχη (Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Σο, Κατσουράνης).

Ενδεχομένως, κουβέντα να έγινε και για την περαιτέρω ενίσχυση που ήθελε ο Φερέιρα, ο οποίος ζητάει ένα «οχτάρι». Και να του ξεκαθαρίστηκε πως κάτι τέτοιο είναι αρκετά δύσκολο να γίνει, εκτός εάν οι «πράσινοι» προκριθούν από την Μάλαγα και μπουν στα ταμεία του συλλόγου λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ανακοίνωσε Χατζηκοσμά ο ΟΦΗ 

24/8/2012

Ανακοίνωσε Χατζηκοσμά ο ΟΦΗ
Παίκτης του ΟΦΗ για τα επόμενα τρία χρόνια είναι και επίσημα πλέον ο Στέργιος Χατζηκοσμάς.

Ο νεαρός μέσος εδώ και καιρό δοκιμαζόταν από τον προπονητή του συλλόγου, Νίκο Αναστόπουλο, τον οποίο και έπεισε τελικά για τις ικανότητές του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Στέργιου Χατζηκοσμά που υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Ο Χατζηκοσμάς είναι μέσος και έχει γεννηθεί στις 18/11/1992».

Οριστική συμφωνία με Κατίδη 

24/8/2012

Οριστική συμφωνία με Κατίδη 
Παίκτης της ΑΕΚ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Κατίδης.

Η υπόθεση του νεαρού χαφ είχε ευτυχή κατάληξη για τους «κιτρινόμαυρους» και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, προκειμένου την Παρασκευή να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Συμφωνία και με την Χέρεθ για τον Κορδέρο, σε καλό δρόμο του Κατσικοκέρη.

Οι αλλεπάλληλες διαπραγματεύσεις μεταξύ της ΑΕΚ, του Άλκη Φωτίου και του Γιώργου Κατίδη κατέληξαν σε συμφωνία και ο αρχηγός της Εθνικής Νέων είναι μια ανάσα από το να φορέσει τη φανέλα της «Ένωσης».

Μετά τη συμφωνία της ΑΕΚ με τον μάνατζερ Άλκη Φωτίου για το ποσοστό επί των δικαιωμάτων του παίκτη που θα κρατήσει κάθε πλευρά (55% ο Φωτίου, 45% η ομάδα) η μεταγραφή φάνηκε να «κολλάει» στην απαίτηση του μάνατζερ να μπει ρήτρα σε περίπτωση που έσπαγε πρόωρα το συμβόλαιο του παίκτη με την «Ένωση».

Η παρέμβαση ωστόσο της ΑΕΚ (η οποία προς στιγμή σκέφτηκε ακόμα και να καλύψει εκείνη τη ρήτρα των 100.000 ευρώ και να αποκτήσει μόνη της τον παίκτη) αποδείχθηκε καταλυτική και με δεδομένη τη συμφωνία που είχε πετύχει η ίδια με τον Κατίδη, η μετακίνηση του νεαρού χαφ μπορεί να θεωρείται πλέον βέβαιη.

Σ' αυτό συνηγορεί, εξάλλου, το γεγονός πως ο Κατίδης ταξίδεψε άμεσα στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει την Παρασκευή τα τυπικά που απομένουν και να υπογράψει κατόπιν το συμβόλαιό του με την "Ένωση". Το ευχάριστο, δε, για τους φίλους της είναι πως ευτυχή κατάληξη φαίνεται πως θα έχουν και οι δυο άλλες μεταγραφικές υποθέσεις που έχει σε εξέλιξη: Αυτές των Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο και Νίκου Κατσικοκέρη.

Κι αυτό διότι για τον μεν Ισπανό έχει επιτευχθεί συμφωνία τόσο με τον ίδιο (στις 80.000 ευρώ ετησίως) όσο και με τη Χερέθ (έναντι 60.000 ευρώ) ενώ για τον Έλληνα επιθετικό οι διαπραγματεύσεις με τον Εργοτέλη δείχνουν να αφορούν πλέον την καταβολή του αντιτίμου με το οποίο θα γίνει η μεταγραφή.

«Αζέρος» ο Σιαλμάς 

24/8/2012

«Αζέρος» ο Σιαλμάς 
Στη Χαζάρ Λανκαράν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Σιαλμάς. Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, από την οποία έμεινε ελεύθερος την Τετάρτη, συμφώνησε με την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν την Πέμπτη και, μάλιστα, προπονήθηκε με τη φανέλα της.

Σύμφωνα με το «azerisport.com», ο Σιαλμάς προτίμησε τη συγκεκριμένη ομάδα και όχι την Μπακού, με την οποία βρισκόταν σε συνομιλίες τις τελευταίες μέρες.

Ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει την Παρασκευή το συμβόλαιό του.


Προχωράει για επιθετικό 

24/8/2012

Προχωράει για επιθετικό 
Η απόκτηση ενός επιθετικού είναι ο τελευταίος μεταγραφικός στόχος του Άρη εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Η προσθήκη ενός ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας και θα σκοράρει για λογαριασμό των «κίτρινων» είναι η εισήγηση του Μάκη Κατσαβάκη στη διοίκηση.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν ξεχωρίσει κάποιους παίκτες για την κάλυψη του συγκεκριμένου κενού, όμως το πρόβλημα είναι οι απαιτήσεις τους. Το κασέ των περισσότερων ποιοτικών επιθετικών αγγίζει τις 200.000 ευρώ, ποσό που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δώσει τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Άρης.

Από χθες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Νούνο Κοέλιο. Ο Πορτογάλος χαφ θα υποβληθεί σήμερα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με τη μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα.

Οι «κίτρινοι» προχώρησαν και στην υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους νεαρούς Δημήτρη Σουνά και Παντελή Αντωνιάδη, οι οποίοι ικανοποίησαν με την παρουσία τους στην προετοιμασία. Αμφότεροι υπέγραψαν τετραετή συμβόλαια συνεργασίας, ακολουθώντας τους Αλέξανδρο Γιώρη, Αλέξανδρο Καραγιάννη και Τάσο Καράδαη.

«Ψήνει» Καραγκούνη ο Αναστόπουλος 

24/8/2012

«Ψήνει» Καραγκούνη ο Αναστόπουλος 
Το μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού επιχειρεί να πραγματοποιήσει ο ΟΦΗ, προχωρώντας στην απόκτηση του Γιώργου Καραγκούνη! Ο διεθνής χαφ βρίσκεται στην Κρήτη για διακοπές, προσκεκλημένος του καλού του φίλου Λάμπρου Μάρη, και ο Νίκος Αναστόπουλος με τον Νίκο Μαχλά δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Ο προπονητής της κρητικής ομάδας προσπαθεί να «ψήσει» τον 35χρονο μέσο να παίξει στην ομάδα του, αν και γνωρίζει ότι υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ο «αλενατόρε» γνωρίζει ότι ο Καραγκούνης θέλει να είναι σε θέση να βρεθεί στην αποστολή της Εθνικής για το Μουντιάλ της Βραζιλίας και για αυτό τον λόγο του προσφέρει ασφάλεια για να τον βλέπει από κοντά ο Φερνάντο Σάντος.

«Γιώργο, να ξέρεις ότι η πόρτα του ΟΦΗ είναι ανοιχτή», ήταν η πρόταση του Αναστόπουλου στον Καραγκούνη και συνέχισε, λέγοντας ότι «αν δεν βρεθεί κάτι που να σε ικανοποιεί, εδώ είμαστε και σε περιμένουμε».

«Μικρές τσέπες, αλλά μεγάλο στόμα» 

24/8/2012

«Μικρές τσέπες, αλλά μεγάλο στόμα»
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον Πανιώνιο, με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη να αποφασίζει να δεσμεύσει τα χρήματα που έχει λαμβάνειν η ΠΑΕ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα ώστε να πληρωθούν οφειλές που υπάρχουν προς το πρόσωπό του. Παράλληλα προτείνει να λυθεί η σύμβαση των Νεοσμυρνιωτών με το «Απήλιον», ενώ τόνισε στη «SportDay» πως κάποιοι «έχουν μικρές τσέπες, αλλά μεγάλο στόμα»!

«Φοβάμαι πως δεν θα επιστραφεί το δάνειο των 385.000 ευρώ. Πρότεινα στην ΠΑΕ να λυθεί από την 1η Οκτωβρίου η σύμβαση με το "Απήλιον" ώστε να γλιτώσει χρήματα. Συν τοις άλλοις, συνεχίζεται η επίθεση εμπάθειας εναντίον μου. «Δεν μπορώ να μην πληρωθώ για οκτώ μήνες και να τα χάσω όλα. Ήταν πολύ υψηλό το ρίσκο. Ίσα-ίσα που στην ΠΑΕ χαρίζω πέντε εκατομμύρια ευρώ, εφόσον συμφωνήσει να λύσουμε τη σύμβαση. Το ενοίκιο ήταν 420.000 ευρώ για δεκατρία χρόνια. Να φύγει από το Κορωπί δεν ήθελε η ΠΑΕ; Κάποιοι έχουν μικρές τσέπες, αλλά μεγάλο στόμα! Και στο παρελθόν υπήρχαν μικρές τσέπες, αλλά πάντοτε βοηθούσα», δήλωσε στην εφημερίδα ο κ. Τσακίρης.

Στο μεταξύ, την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης έθεσε ο Λάζαρος Κουτλίδης. «Έχει να κάνει με προσωπικά προβλήματα. Αν μπορέσω να τα λύσω, ευχαρίστως θα παραμείνω. Προς το παρόν, δεν μπορώ να δουλέψω», δήλωσε ο κ. Κουτλίδης στη «SportDay».

Σχετικά με την απόφαση του Κωνσταντίνου Τσακίρη, σχολίασε: «Δικά του είναι τα χρήματα και ό,τι θέλει τα κάνει. Δεν με πείθουν οι δικαιολογίες που προβάλλει».

Τέλος στο ερώτημα πώς γίνεται ο Πανιώνιος να μην έχει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, αλλά ούτε εγγυητική επιστολή, απάντησε: «Δεν υπήρχαν χρήματα. Ο Τσακίρης πήρε τα τελευταία».

«Κλώτσησε» ο Ιτζχάκι 

24/8/2012

«Κλώτσησε» ο Ιτζχάκι
Αρνητική ήταν η απάντηση του Μπαράκ Ιτζχάκι στον Αστέρα Τρίπολης, όπως άλλωστε είχε διαφανεί τις προηγούμενες ημέρες. Ο Ισραηλινός επιθετικός είχε επισκεφθεί την Τρίπολη, δεν έμεινε ευχαριστημένος με όσα είδε στην πόλη και αποφάσισε να μην φορέσει τη φανέλα της ομάδας.

Ήδη οι Αρκάδες βρίσκονται σε αναζήτηση του ανθρώπου που θα καλύψει τη θέση του επιθετικού.

Πρώτο μέλημα ο στόπερ 

24/8/2012

Πρώτο μέλημα ο στόπερ
Τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν μετά το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τον Τζίμι Τραορέ εξετάζουν στον Πλατανιά. Πλέον οι Κρητικοί κινούνται να βρούν ένα στόπερ που θα κάνει τη διαφορά στα μετόπισθεν.

Εκεί ρίχνεται όλο το βάρος των ανθρώπων της ομάδας για τις επόμενες μέρες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα αποκτηθεί επιθετικός. Το πρώτο επίσημο ταξίδι στη Super League επιφυλάσσει ένα απρόοπτο για τους «ερυθρόλευκους».

Λόγω έλλειψης εισιτηρίων η σημερινή αναχώρηση της αποστολής θα γίνει σε τρία γκρουπ, κάτι που πιθανότατα δεν έχει ξανασυμβεί σε ποδοσφαιρική ομάδα. Θέμα έχει προκύψει με τις μπλε κάρτες των Ντοέ, Αρότσα και Ουντότζι που δεν έχουν φτάσει ακόμη και η συμμετοχή τους θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

Ψάχνει το… εύκολο γκολ 

24/8/2012

Ψάχνει το… εύκολο γκολ 
Έναν ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της ψάχνει η Skoda Ξάνθη. Με την συγκεκριμένη προσθήκη αναμένεται να κλείσει το ρόστερ της ακριτικής ομάδας. Οι Γκλέισον και Καζούμπα κάλυψαν τα κενά στην άμυνα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει έναν επιθετικό που θα έχει το εύκολο γκολ, αφού αυτό είναι το βασικότερο πρόβλημα της Skoda.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, η προετοιμασία για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο συνεχίζεται, με τον Ουζουνίδη να ρίχνει το βάρος στα τελειώματα επιθετικών ενεργειών, καθώς και στις στατικές φάσεις, αφού όπως έδειξε και στα φιλικά, η Ξάνθη δυσκολεύεται να βρει δίχτυα.

«Κάναμε σωστή δουλειά» 

24/8/2012

«Κάναμε σωστή δουλειά» 
Την ικανοποίηση από την προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Χριστόπουλος. Ο Έλληνας προπονητής τόνισε πως δούλεψαν με τον τρόπο που ακριβώς ήθελε, ώστε οι παίκτες του να είναι έτοιμοι στο δύσκολο έργο που τους περιμένει.

«Νομίζω ότι δουλέψαμε όπως έπρεπε, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ολόκληρης της χρονιάς και όχι μόνο των πρώτων αγωνιστικών», τόνισε ο 40χρονος τεχνικός, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πολύ κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια, αναφέροντας πως όλοι συμπεριφέρονται σαν να ανήκουν σε μία μεγάλη οικογένεια.

Ο Χριστόπουλος ακόμη ζήτησε την υποστήριξη του κόσμου ενώ ανακοινώσε σκοπός του είναι να μικρύνει το ρόστερ της ομάδας του, δίνοντας κάποιους νεαρούς παίκτες δανεικούς.

Κοέλιο: «Μεγάλη ομάδα ο Άρης» 

24/8/2012

Κοέλιο: «Μεγάλη ομάδα ο Άρης»
Ενθουσιασμένος που θα γίνει μέλος του Άρη δήλωσε ο Νούνο Κοέλιο κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη. Ο Πορτογάλος μέσος, ο οποίος θα αγωνιστεί στους «κίτρινους» με τη μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα, εμφανίστηκε ενήμερος για τη νέα του ομάδα και γνωρίζει για την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 25χρονου παίκτη στην ιστοσελίδα «AllAboutARIS»

«Ξέρω ότι έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Είμαι ενθουσιασμένος από αυτό το γεγονός και ανυπομονώ να γνωρίσω τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου και να βοηθήσω την ομάδα όταν θα είμαι έτοιμος», ανέφερε αρχικά ο 22χρονος παίκτης και πρόσθεσε:

«Αύριο (σήμερα) θα περάσω ιατρικές εξετάσεις και μετά θα μπουν και οι υπογραφές ώστε να ενσωματωθώ με την ομάδα. Ξέρω ότι ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και ήδη έχω δει από βίντεο στο ίντερνετ και φωτογραφίες την καυτή έδρα που διαθέτει. Ανυπομονώ να παίξω για αυτόν τον κόσμο».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου