ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Διεθνες φιλικό : Roma – Άρης 3-0 (videos)


Διεθνες φιλικό : Roma – Άρης 3-0 (videos)

19/8/2012

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ Ο Άρης γνώρισε την ήττα με 3-0 από τη Roma, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Olimpico και αποτέλεσε τα αποκαλυπτήρια της ιταλικής ομάδας μπροστά στους οπαδούς της, ενόψει της νέας χρονιάς.
roma aris 3-0 filiko 2012Οι κίτρινοι στάθηκαν καλά στο γήπεδο, κυρίως στο πρώτο εικοσάλεπτο και μάλιστα απείλησε στο 15′ με τον Καζναφέρη που βγήκε τετ α τετ απέναντι στον Stekelenburg. Η Roma, που στη συνέχεια απέκτησε την κυριαρχία στον αγώνα, άνοιξε το σκορ στο 25′ με ωραίο σουτ του Osvaldo από το ύψος της περιοχής.
Οι Ιταλοί συνέχισαν να πιέζουν, με τον Μάρκο Βελλίδη να πραγματοποιεί εντυπωσιακές αποκρούσεις και τελικά έκαναν το 2-0 στο 71′ με τον Bradley, ενώ στο 86′ ο Destro διαμόρφωσε το τελικό 3-0 μετά από λάθος του τερματοφύλακα του Άρη.
Άρης: Βελλίδης, Ασλανίδης (46′ Μαργαρίτης), Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης (80′ Αγγελούδης), Τριανταφυλλάκος, Παπαστεριανός, Ηρακλής, Καπετάνος (59′ Γκέσιος), Σουνάς, Νταμαρλής.

Δείτε  το video με τα γκολ και τα highlights του φιλικού αγώνα Roma – Άρης 3-0
Δείτε το video με το δεύτερο γκολ της Roma


Δείτε το video με το τρίτο γκολ της Roma


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου