ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

«Μακριά από τραυματίες…»

«Μακριά από τραυματίες…»  

20/8/2012 

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
«Μακριά από τραυματίες…» O Χουάν Μανουέλ Βάργκας.
Ο Κέβιν Μιραλάς έχει αρχίσει τις προπονήσεις στην Έβερτον, την στιγμή που ο Ολυμπιακός αναζητά τον καλύτερο αντικαταστάτη του…

Στην αναζήτηση αυτή ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει επιστήσει την προσοχή των υπευθύνων στην αποφυγή παικτών που δεν είναι έτοιμοι να προσφέρουν άμεσα τις υπηρεσίες τους στην ομάδα αλλά και όσων στο παρελθόν έχουν ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς. Μια τέτοια περίπτωση φαίνεται να είναι και του Βάργκας, του οποίου αυτόματα οι πιθανότητες να ντυθεί «ερυθρόλευκος» μειώνονται αρκετά.

Ο Χουάν Μανουέλ Βάργκας, την τελευταία διετία έχει παίξει τα μισά παιχνίδια ως βασικός με την Φιορεντίνα. Ο Περουβιανός μεσοεπιθετικός έχει παίξει συνολικά σε 37 αγώνες από τους 76 που έδωσαν αυτό το διάστημα οι «βιόλα». Κανείς δεν αμφισβητεί την ποιότητα του 28χρονου παίκτη, όμως τα προβλήματα που είχε όλα αυτά τα πρόβλημα παίζουν ανασταλτικό ρόλο για την απόκτησή του.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που απασχολούν τους νταμπλούχους. Έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται σοβαρά για την περίπτωση του Νενέ της Παρί Σεν Ζερμέν και τους Τζιοβάνι Ντος Σάντος της Τότεναμ.

Η υπόθεση του Βραζιλιάνου είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αφού πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες των πρωτευουσιάνων και θα χρειαστούν πάρα πολλά χρήματα για την μεταγραφή του. Οι «ερυθρόλευκοι» σκοπεύουν να του προσφέρουν τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, ώστε εκείνος να αισθάνεται εξασφαλισμένος για το μέλλον του. Εκτός από τους Πειραιώτες, ενδιαφέρον για τον Νενέ φέρονται να έχουν εκδηλώσει η Ίντερ και η Λιλ, κάτι που λιγοστεύει περισσότερο τη μεταγραφή του.

Δύσκολη, όμως, είναι και η περίπτωση του Μεξικανού, αφού φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ίντερ και της Σεβίλλης. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Τότεναμ και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει από φέτος για να κερδίσει χρήματα από την παραχώρησή του.

Ενδιαφέρουσες είναι οι περιπτώσεις του Μπαρμπόσα και του Κουαρέσμα. Ο πρώτος είχε ακουστεί λίγο καιρό μετά την πρόσληψη του Λεονάρντο Ζαρντίμ στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, όμως η Μπράγκα φαίνεται ότι ξεκινάει τις διαπραγματεύσεις από τα 3 εκατ. ευρώ. Όσον αφορά τον δεύτερο, είναι δεδομένο ότι θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα και θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στον κόσμο της ομάδας, όμως το συμβόλαιό του αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ. Στα υπ’ όψιν βρίσκεται και ο Κακουτά της Τσέλσι, αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον μπορεί να γίνει μόνο με τη μορφή δανεισμού.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου