ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Μοναδικό πρόβλημα ο Τάτος

Μοναδικό πρόβλημα ο Τάτος

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για την πρεμιέρα της Super League, με τον Ανδρέα Τάτο να ακολουθεί για μία ακόμα ημέρα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Δεν προλαβαίνει ο Έλληνας μέσος την πρεμιέρα με τη Βέροια.
Το πρωί της Παρασκευής (24/8, 8:30), οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (26/8, 21:30) κόντρα στη Βέροια, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Στην προτελευταία προπόνηση πριν από την πρεμιέρα της Super League, όλα κύλησαν ομαλά και δίχως απρόοπτα για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλή δουλειά πάνω στην τακτική, καθώς ο προπονητής του Ολυμπιακού συνηθίζει παραμονές των αγώνων να δίνει ακόμη περισσότερη έμφαση σε αυτόν τον τομέα.

Κομμάτι της προπόνησης αφιερώθηκε ειδικά στις στημένες φάσεις, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δίνει διαρκώς οδηγίες στους επιτιθέμενους και τους αμυνόμενους για τον τρόπο που θέλει να λειτουργούν σε τέτοιες περιπτώσεις.

Σε ό,τι αφορά το ιατρικό δελτίο, αυτό περιελάμβανε μόνο τα ονόματα του Ανδρέα Τάτου και του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ο πρώτος έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, προκειμένου νε ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα που είχε αντιμετωπίσει στη γάμπα τις προηγούμενες ημέρες. Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, από την άλλη, συνέχισε το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας έχουν ξανά ραντεβού στο γήπεδο το πρωί του Σαββάτου (25/8) στις 8:30. Θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση πριν από την αναχώρησή τους (το απόγευμα στις 19:00) για τη Θεσσαλονίκη, από όπου θα μεταβούν εν συνεχεία στη Βέροια.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου