ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Μια σφιγμένη γροθιά!

Μια σφιγμένη γροθιά! 

23/8/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Μια οικογένεια!
Το σύνθημα της νίκης, το σύνθημα για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος, το σύνθημα για το 4ο αστέρι και ένα ιστορικό και απίστευτο επίτευγμα, έδωσε στην ομιλία του προς τους παίκτες με αφορμή τον αγιασμό της ομάδας ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Βαγγέλης Μαρινάκης.
«Την Κυριακή αρχίζει το πρωτάθλημα και όλοι πρέπει να καταλάβετε ότι θα δώσουμε μάχες για να φτάσουμε εκεί που όλοι θέλουμε. Δηλαδή στο 4ο αστέρι. Στο 40ό πρωτάθλημα. Θα γράψετε όλοι ιστορία αφού μιλάμε για ένα απίστευτο επίτευγμα για μια ευρωπαϊκή χώρα». 
Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων στην ομιλία του ζήτησε ενότητα:
«Αυτό που θέλω από εσάς είναι να είστε ενωμένοι σαν οικογένεια. Αυτό είναι που χαρακτηρίζει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας! Η δύναμη που γεννάει αυτή η ενότητα είναι τεράστια».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον προπονητή Λεονάρντο Ζαρντίμ, επισημαίνοντας για μια ακόμη φορά τη στήριξή του προς αυτόν:
«Ο προπονητής σας είναι ένας νέος άνθρωπος, από τον οποίο μέχρι στιγμής είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και θέλω να ξέρετε ότι έχει την στήριξη μου».
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε απ' όλους σκληρή δουλειά και πειθαρχία:

«Γνωρίζετε όλοι ότι εγώ στηρίζω τις επιλογές μου και πάντα ζητάω πειθαρχία. Να ξέρετε ότι δεν μετράει αν είστε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης ή ο νεότερος. Για μένα είστε ίσοι και ζητάω από όλους δουλειά και πειθαρχία. Και εσείς από την πλευρά σας, γνωρίζετε ήδη ότι έχετε έρθει όχι απλά στο μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο, αλλά σε έναν τεράστιο οργανισμό που σας παρέχει τα πάντα. Το λέω αυτό κυρίως για τους νέους ποδοσφαιριστές που είναι κοντά μας»!

Καταλήγοντας ο πρόεδρος του Θρύλου  έστειλε σαφές μήνυμα προς όλους οτι θέλει μόνο νίκες για την ομάδα, ακόμα και στα φιλικά:

«Στη Νάπολι δεν ήμασταν καλοί. Εγώ δεν θέλω να βλέπω τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να χάνει ούτε σε φιλικά. Και από κανέναν. Όταν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μπαίνει στο γήπεδο, πρέπει να μπαίνει μόνο για τη νίκη και να ματώνει γι αυτήν. Έτσι έχει γραφτεί η ένδοξη ιστορία αυτής της ομάδας. Με αγώνα και αξιοπρέπεια. Και έτσι συνεχίζουμε»…

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου