ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

 Διαφορα απο SUPER LEAGUE

24/8/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ  

*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις για την SUPER LEAGUE

Συμφώνησε η ΕΡΤ με Nova για στιγμιότυπα! Ο Αλέφαντος και το «Τηλε-Άστυ»... 

24/8/2012


Συμφώνησε η ΕΡΤ με Nova για στιγμιότυπα! Ο Αλέφαντος και το «Τηλε-Άστυ»...
Τελικά θα βγει κανονικά μεθαύριο η «Αθλητική Κυριακή» στη ΝΕΤ και μάλιστα με στιγμιότυπα των αγώνων της πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας, καθώς ΕΡΤ και Nova, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες κατέληξαν σε συμφωνία για την αγορά τους απ' την δημόσια τηλεόραση.

Η ΕΡΤ θα μπορεί να προβάλλει τα στιγμιότυπα των αγώνων μετά τις 10 το βράδυ, ώρα που θα αρχίζει η «Αθλητική Κυριακή» και αμέσως μετά το τέλος του τελευταίου παιχνιδιού της Κυριακής.

Αλέφαντος απόγευμα και αλλαγή τίτλου στο «Τηλε-Άστυ»
Η δευτεριάτικη εκπομπή, «Δοκάρι και μέσα» του Τηλε-Άστυ που παρουσιάζει ο Γιάννης Καρατζαφέρης και καλεσμένος (για τον σχολιασμό της επικαιρότητας στη Σούπερ Λίγκα) είναι ο Νίκος Αλέφαντος θα κάνει πρεμιέρα στις 27/8, αλλά δεν θα προβάλλεται, πλέον, στις 23.00, αλλά στις 18.00.

Αυτό, γιατί όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το «Τηλε-Άστυ» που αλλάζει όνομα και λογότυπο θα μετατρέψει την βραδινή του «ζώνη», μετά τις 21.00, σε καθαρά ενημερωτική, με μεταγραφές-έκπληξη.


Αρχίζει το US OPEN τένις...
Eurosport και μέσω αυτού η Nova και η ΟΤΕ TV ξεκινούν τις μεταδόσεις του τουρνουά τένις US OPEN.

Η πρώτη ημέρα των αγώνων είναι η Δευτέρα (27/08), με το Eurosport και το Eurosport 2 να ακολουθούν την εξέλιξη του τουρνουά για δύο εβδομάδες. Συνολικά, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερες από 270 ώρες ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ κάλυψης των παιχνιδιών, με το Eurosport και το Eurosport 2 να προσφέρουν 24 ώρες τένις
καθημερινά για τις πρώτες 9 ημέρες των αγώνων!

Οι ζωντανές μεταδόσεις ξεκινούν καθημερινά στις 18:00 και συνεχίζονται έως την ολοκλήρωση της αγωνιστικής δράσης κάθε ημέρας, με τους τηλεθεατές να έχουν τη δυνατότητα επιλογής για εικόνες υψηλής ευκρίνειας (HD) μέσω του Eurosport HD.

Τα δύο κανάλια θα έχουν το δικαίωμα επιλογής εικόνας από 7 διαφορετικά κορτ, ώστε να προσφέρουν στους τηλεθεατές τις εντονότερες στιγμές του Αμερικανικού Όπεν.

Κοντά σας, θα είναι με τις μεταδόσεις τους οι Περικλής Μακρής, Γιώργος Πολύζος, Παναγιώτης Λούτας, Τάσος Βαρβάτος, Διονυσία Γιώτη, Μάνος Μπολιεράκης και Μαρίζα Γεωργίτση.

Στη διάθεση των φίλων του τένις στην Ελλάδα θα βρίσκεται και η υπηρεσία Eurosport Player, η οποία θα προσφέρει ζωντανές εικόνες από κάθε ένα από τα 7 προσφερόμενα κορτ, αλλά και αναμετρήσεις on-demand στην οθόνη του υπολογιστή του χρήστη.

Μέσω του eurosport.com προσφέρεται η πρόσβαση σε συνεντεύξεις, ειδήσεις, αποτελέσματα και live εξέλιξη των αγώνων.

Στη Nova ο Ατρόμητος
Σε επιβεβαίωση όσων γράφαμε χθες (23/8), η Nova ανακοίνωσε πως θα μεταδώσει τη ρεβάνς, Νιούκαστλ-Ατρόμητου, για τα πλέι-οφ του Europa League, την ερχόμενη Πέμπτη.

Κοιτάει στο εξωτερικό ο «Κάρα» 

24/8/2012

Κοιτάει στο εξωτερικό ο «Κάρα»
Τελευταία λύση αποτελεί για τον Γιώργο Καραγκούνη να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο διεθνής χαφ αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του στο εξωτερικό.

Προτεραιότητα για τον 35χρονο παίκτη αποτελεί το Καμπιονάτο, αφού είναι το αγαπημένο του πρωτάθλημα. Στη συνέχεια, ακολουθεί το πρωτάθλημα της Γερμανίας (φημολογείται ότι υπάρχει κρούση από το Αμβούργο), η Primera Division και η Premier League.

Το τελευταίο διάστημα ακούγεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕ Λεμεσού, η οποία συμμετέχει στα πλέι οφ του Champions League. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται.

Από την Ελλάδα η μοναδική ομάδα που φέρεται να έχει προσεγγίσει τον «Κάρα» είναι ο ΟΦΗ, αφού ο Νίκος Αναστόπουλος προσπαθεί να τον «ψήσει» να παίξει στην ομάδα του.

«Όλοι στο ΟΑΚΑ για την υπέρβαση» 

24/8/2012

«Όλοι στο ΟΑΚΑ για την υπέρβαση»
Κάλεσμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού να στηρίξει την ομάδα στη ρεβάνς με τη Μάλαγα έκανε μέσω twitter ο Γιάννης Αλαφούζος.

Παράλληλα τόνισε την πίστη του στο «τριφύλλι», ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση, υποστήριξε πως οι «πράσινοι» εκφράζουν κάτι νέο σε αντίθεση με το σύστημα της απάτης, της αρπαχτής και της παράγκας, το οποίο πεθαίνει.

«Ο Παναθηναϊκός είναι Μεγάλη ομάδα! Δεν παραδίνεται δεν υποκύπτει! Πολεμά και πιστεύει στην τελική νίκη! Επίμονα συνεχίζουμε! Όλοι μαζί!

Ο Παναθηναϊκός μας χρειάζεται όλους την Τρίτη στο ΟΑΚΑ για την μεγάλη υπέρβαση! Από χαμηλά ξεκινάμε και ξαναχτίζουμε τον νέο ΠΑΟ των οπαδών.

Η ομάδα των οπαδών και οι οπαδοί της ομάδας όλοι μαζί την Τρίτη στο ΟΑΚΑ για την μεγάλη υπέρβαση
», έγραψε ο κ. Αλαφούζος αναφορικά με τη ρεβάνς κόντρα στη Μάλαγα για τα πλέι οφ του Champions League, ενώ στη συνέχεια είχε τον παρακάτω διάλογο:

«Κάνουμε και λέμε ότι είναι αρεστό. Επικοινωνιακά παιχνίδια κτλ. Με άλλα λόγια νέο ήθος και αναγέννηση…», υποστήριξε κάποιος follower για να απαντήσει ο εμπνευστής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας:

«Το αρεστό φίλε είναι η μαγκιά, η απάτη, η παράγκα και η αρπαχτή και αυτό το σύστημα σήμερα πεθαίνει! Κάποιοι θέλουμε κάτι νέο»!

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο πεθαίνει !Τώρα είναι η ώρα της αναγέννησης! Νέο ήθος, νέα ομάδα βήμα-βήμα προχωράμε με πίστη για κάτι καινούργιο»!

Μέσα ο Περόνε 

24/8/2012

Μέσα ο Περόνε
Όπως αναμενόταν, ο Εμάνουελ Περόνε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το παιχνίδι της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας κόντρα στην ΑΕΚ. Το πιθανότερο βέβαια, είναι πως ο Σάκης Τσιώλης δεν θα τον βάλει στην ενδεκάδα, αφού έχει χάσει πολλές προπονήσεις.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή του Αστέρα Τρίπολης:

Φάλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Φορμίκα, Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι, Καστέλς, Γιαλούσης, Σανκαρέ, Ουσέρο, Φραγκουλάκης, Αλβάρες, Έγκον, Ράγιος, Ναβάρο, Αλβάρο Κάντο, Μπακασέτας, Περόνε, Ντινιωτάκης.

Πήρε φορολογική ενημερότητα ο Πανιώνιος 

24/8/2012

Πήρε φορολογική ενημερότητα ο Πανιώνιος
Την εξασφάλιση της φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας ανακοίνωσε ο Πανιώνιος.

Οι Νεοσμυρνιώτες μέσω επίσημης τοποθέτησης ευχαρίστησαν τα μέλη του προπονητικού επιτελείου, τους ποδοσφαιριστές αλλά και όλο το υπαλληλικό προσωπικό για την υπομονή και την υποστήριξη που έδειξαν στο σύλλογο. Παράλληλα, δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν -χωρίς ίχνος ειρωνείας, όπως αναφέρουν- και τον πρώην μεγαλομέτοχο, Κωνσταντίνο Τσακίρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως μετά από αγωνιώδεις προσπάθειες κατάφερε να εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Αισθανόμαστε πλέον την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τα μέλη του προπονητικού επιτελείου, τους ποδοσφαιριστές και το υπαλληλικό προσωπικό για την υπομονή που έχουν επιδείξει όλους αυτούς τους μήνες.

Φυσικά ευχαριστούμε και όλους τους οπαδούς της ομάδας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και όλους τους επώνυμους Πανιώνιους που στήριξαν σύμφωνα με την οικονομική τους δυνατότητα τις προσπάθειές μας.

Παράλληλα και χωρίς κανένα απολύτως ίχνος ειρωνείας, ευχαριστούμε και τον πρώην μεγαλομέτοχο της ομάδας, κ. Κωνσταντίνο Τσακίρη, για τη διάθεση που επέδειξε να βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, αλλά που δυστυχώς, λόγω ενός εντελώς τυχαίου γεγονότος δεν κατέστη τελικά δυνατόν να προσφέρει την βοήθειά του. Είμαστε όμως σίγουροι, πως στο μέλλον θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειές μας διαπιστώνοντας και ο ίδιος πως οι προθέσεις είναι για το καλό και μόνο του συλλόγου. Άλλωστε, δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες και δεν θέλουμε να γίνουμε.

Είναι δε αυτονόητο πως θα υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας, αλλά και θα έχει την πλήρη στήριξή μας, εάν αποφασίσει να επιστρέψει στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ. Σε κάθε περίπτωση τον περιμένουμε τη Δευτέρα στο γήπεδο για να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι με τον Αρη.

Παράλληλα καλούμε όλο τον κόσμο μας, για να στηρίξουμε την ομάδα και τα νέα παιδιά της, για την κατάκτηση της νίκης σε ένα παιχνίδι που σηματοδοτεί την απαρχή μίας δύσκολης χρονιάς».

Πέρασε τα ιατρικά ο Κοέλιο 

24/8/2012

Πέρασε τα ιατρικά ο Κοέλιο
Με το στυλό στο χέρι είναι ο Νούνο Κοέλιο προκειμένου να υπογράψει στον Άρη.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και ουσιαστικά μόνο τυπικές λεπτομέρειες απομένουν πριν ανακοινωθεί η απόκτησή του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο ποδοσφαιριστής, υπό την επίβλεψη του γιατρού της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή πέρασε τις εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατασταση.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, αναμένεται η ανακοίνωση του δανεισμού του από την Μπενφίκα.

Παράταση για τις χρεωμένες ΠΑΕ! 

24/8/2012

Παράταση για τις χρεωμένες ΠΑΕ!
Πίστωση χρόνου στις χρεωμένες ΠΑΕ ώστε να προσκομίσουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα δίνει η τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή.

Η τροπολογία (που κατατέθηκε από τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο και συνυπογράφεται από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη) αναμένεται να ψηφιστεί την επόμενη Τρίτη και να δώσει παράταση ενός μήνα στις ΠΑΕ ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ΕΕΑ.

Ήτοι να καταθέσουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα -και όχι να ρυθμίσουν χρέη τους προς το Δημόσιο, όπως περίμεναν παράγοντες της Σούπερ Λίγκα και των ΠΑΕ που δεν είχαν εξασφαλίσει ενημερότητες μέχρι σήμερα (ΑΕΚ, ΟΦΗ, Πανιώνιος). Εξάλλου, αυτό γίνεται ξεκάθαρο στην εισηγητική έκθεση της τροπολογίας όπου αναφέρεται χαρακτηριστικά πως:

«Στην εισηγητική έκθεση της τροπολογίας αναφέρεται ότι «δεδομένου ότι υπάρχει αδήριτη ανάγκη ομαλής έναρξης και εύρυθμης λειτουργίας των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, κρίνεται απαραίτητο να διευκολυνθούν οι ομάδες που συμμετέχουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, παρέχοντάς τους παράταση ενός μηνός στην προθεσμία προσκόμισης φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας».

Πιστοποιητικό και ο Πλατανιάς 

24/8/2012

Πιστοποιητικό και ο Πλατανιάς
Τέλος καλό όλα καλά για τον Πλατανιά, καθώς ο σύλλογος με ανακοίνωσή του κοινοποίησε ότι η ΠΑΕ εξασφάλισε κανονικά το πιστοποιητικό συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η ΕΕΑ την περασμένη εβδομάδα δεν είχε δώσει στους Χανιώτες την πιστοποίηση, καθώς είχε βρει ελλείψεις στον φάκελο που είχε καταθέσει η ομάδα.

Το πρόβλημα ήταν στο γεγονός ότι ο σύλλογος της Κρήτης δεν είχε προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και δεν μπορούσε να αποδείξει την ύπαρξη χρημάτων.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του Πλατανιά μέσω τραπεζικών αποδείξεων έδωσαν τις απαραίτητες εγγυήσεις, με αποτέλεσμα η ομάδα να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς έλαβε σήμερα, από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα Super League ΟΠΑΠ»

Στο… τσακ η ΑΕΚ, «πόρτα» σε ΟΦΗ! 

24/8/2012

Στο… τσακ η ΑΕΚ, «πόρτα» σε ΟΦΗ!
Με το σασπένς που αναμενόταν ολοκληρώθηκε το «θρίλερ» των αδειοδοτήσεων της ΕΕΑ!

Κυριολεκτικά την ύστατη ώρα (κι αφού κατέβαλε όμως περίπου 1 εκατ. ευρώ τις τελευταίες τρεις μέρες) η ΑΕΚ κατάφερε να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα και πήρε άδεια από την επιτροπή!

Το ίδιο όμως δεν συνέβη και με τον ΟΦΗ, που δεν προσκόμισε τα απαραίτητα έγγραφα και (παρόλο που θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα) θα περιμένει να υπαχθεί στη ρύθμιση για τις χρεωμένες ΠΑΕ ώστε να αποφύγει την ποινή.

Η μαραθώνια συνεδρίαση της ΕΕΑ είχε τελικά happy end για την ΑΕΚ. Έστω κι αν αυτή το πέτυχε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή! Μετά λοιπόν από προσωπικές ενέργειες του Ανδρέα Δημητρέλου, ο ΟΠΑΠ απέστειλε επιταγή (από τα έσοδα που προβλέπονται για την ΑΕΚ μέσω της χορηγίας του) στην Εφορία κι εκείνη με τη σειρά της απέστειλε βεβαίωση στην ΕΕΑ ότι τη Δευτέρα θα εκδώσει φορολογική ενημερότητα στην «Ένωση».

Αποτέλεσμα ιδανικό για την ΑΕΚ, η οποία για να το καταφέρει όμως, χρειάστηκε να καταβάλλει συνολικά 974.000 ευρώ τις τρεις τελευταίες μέρες στην Εφορία.

Αυτό που πέτυχε όμως η ΑΕΚ, δεν μπόρεσε να το καταφέρει και ο ΟΦΗ. Κι αυτό διότι οι Κρητικοί δεν προσκόμισαν ούτε σήμερα φορολογική ενημερότητα και εγγυητική επιστολή. Σύμφωνα με πληροφορίες, δε, ζήτησαν ένα μήνα προθεσμία από την Επιτροπή (όπως πιθανόν θα προβλέπεται στην τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή για τις χρεωμένες ΠΑΕ). Ένα αίτημα όμως που δεν έγινε δεκτό, δεδομένου ότι ακόμα δεν έχει ψηφιστεί το νομοσχέδιο.

Έτσι, η Επιτροπή δεν έδωσε άδεια στους Κρητικούς και πλέον θα συντάξει ένα πόρισμα, το οποίο θα κατατεθεί στην ΕΠΟ. Εκείνη έπειτα θα το καταθέσει στη Σούπερ Λίγκα -η πειθαρχική επιτροπή της οποίας θα κληθεί να επιβάλλει τις προβλεπόμενες ποινές (που κυμαίνονται από αφαίρεση βαθμών έως υποβιβασμό).

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο ΟΦΗ δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Διότι οι Κρητικοί θα αγωνίζονται κανονικά και θα ποντάρουν πλέον στην ψήφιση του νομοσχεδίου από τη Βουλή, ώστε να υπαχθούν στη ρύθμιση, να εξασφαλίσουν μετέπειτα φορολογική ενημερότητα και με την κατάθεσή της να αποφύγουν την όποια ποινή.

Κατά τ’ άλλα, η Επιτροπή εμφανίστηκε πιο ελαστική στο θέμα της μη κατάθεσης εγγυητικής επιστολής. Έτσι, στους Παναθηναϊκό, Άρη και Πανιώνιο (ο οποίος προσκόμισε σήμερα φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, αλλά όχι και εγγυητική) δόθηκε προθεσμία μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου ώστε να διευθετήσουν τη συγκεκριμένη εκκρεμότητα. Μάλιστα η συγκεκριμένη απόφαση προέκυψε κατά πλειοψηφία 5-2 από την Επιτροπή, η οποία αποφάσισε να μη συνταχθεί καν πόρισμα για την ποινή που προβλέπεται σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Την ίδια ώρα, χωρίς καμία άλλη περαιτέρω διαδικασία εξασφάλισαν άδεια οι ΠΑΟΚ, Πλατανιάς και Πανθρακικός, καθώς ο μεν «δικέφαλος» προσκόμισε σήμερα όλα τα απαραίτητα έγγραφα, οι Κρητικοί επέδειξαν τραπεζικές καταθέσεις 500.000 ευρώ (που επιβεβαιώνουν πως μπορεί να προχωρήσει στην απαραίτητη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου) και οι ακρίτες προσκόμισαν την εγγυητική επιστολή, η οποία ήταν η μόνη που έλειπε από τον φάκελό του.

Παγκρήτιο και… βλέπουμε 

24/8/2012

Παγκρήτιο και… βλέπουμε
Τελικά το Παγκρήτιο Στάδιο θα είναι εκείνο που θα φιλοξενήσει το πρώτο ματς στην ιστορία του Πλατανιά στην Σούπερ Λίγκα.

Αυτό γίνεται, καθώς στο γήπεδο των Περιβολίων γίνονται ακόμα εργασίες, προκειμένου να είναι έτοιμο για τους υπόλοιπους εντός έδρας των νεοφώτιστων.

Μάλιστα, η διοίκηση του Πλατανιά εξέδωσε ανακοίνωσε στην οποία αναφέρει πως θα μισθώσει λεωφορεία, προκειμένου όσοι φίλαθλοι της ομάδας επιθυμούν να μεταβούν στο Ηράκλειο για να παρακολουθήσουν το ματς με τον Πανθρακικό που θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου να το κάνουν χωρίς έξοδα μεταφοράς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει ότι ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της ομάδας, με τον Πανθρακικό, την 1η Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί τελικά στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο Ηράκλειο.

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων (κατόχων διαρκείας και μη) η Π.Α.Ε. Πλατανιάς θα μισθώσει λεωφορεία, με τα οποία θα γίνει δωρεάν η μετακίνηση όσων φίλων της ομάδας επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον συγκεκριμένο αγώνα.

Όσοι επιθυμούν να μεταβούν στο Ηράκλειο με τα λεωφορεία που θα μισθώσει η Π.Α.Ε. Πλατανιάς θα πρέπει να το δηλώσουν, επικοινωνώντας με τα Γραφεία της Π.Α.Ε. (2821060094), από τη Δευτέρα 27 έως και την Τετάρτη 29 Αυγούστου, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η διανομή των καρτών διαρκείας θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα».


Τελευταίες οδηγίες για την πρεμιέρα 

24/8/2012

Τελευταίες οδηγίες για την πρεμιέρα 
Η ώρα της πρεμιέρας πλησιάζει για την Βέροια. Η ομάδα της Ημαθίας επέστρεψε στην Σούπερ Λίγκα και την Κυριακή υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την πρώτη αγωνιστική της νέας σεζόν. Η διοίκηση του συλλόγου, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει το κοινό και δίνει κάποιες οδηγίες για την συμπεριφορά των φιλάθλων στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ενόψει του αγώνα εναντίον της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θέλει να ζητήσει από τους φίλους της, να στηρίξουν την ομάδα, χωρίς ακρότητες που μπορούν να επιφέρουν σημαντικές ποινές.

Επίσης, η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ θέλει να επισημάνει τα εξής:

1. Απαγορεύεται η χρήση καπνογόνων, φωτοβολίδων, βεγγαλικών, πυρσών, κροτίδων, κατά τη διάρκεια όλων των αναμετρήσεων στην Superleague.

2. Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ επίδειξη επιγραφών ή πανό με εθνικιστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

3. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να αφήνουν κενά τα διαζώματα στις θύρες.

4. Όλες οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:30. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

5.Aπαγορεύεται η πρόσβαση σε οποιονδήποτε δε έχει στην κατοχή του εισιτήριο.

6. Απαγορεύεται η πρόσβαση στις γυναίκες και στα παιδιά, οποιασδήποτε ηλικίας, χωρίς εισιτήριο

7. Δεν ισχύει ΚΑΜΙΑ κάρτα ελεύθερης εισόδου, (ΓΓΑ ΕΠΟ) εκτός των διαπιστεύσεων της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και Superleague

8. Οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι παρακαλούμε όπως εισέλθουν στις θύρες 5,6

Πρέπει ΟΛΟΙ επιδείξουμε κόσμια συμπεριφορά, να μεριμνήσουμε για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και να καταδείξουμε σε όλη την Ελληνική επικράτεια ότι η Βέροια είναι μια φιλόξενη πόλη και ο ποδοσφαιρικός αγώνας για εμάς είναι μια Γιορτή.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευχόμαστε μια όμορφη ποδοσφαιρική σεζόν».

«Τους δίναμε λεφτά και δεν τα έπαιρναν»! 

24/8/2012

«Τους δίναμε λεφτά και δεν τα έπαιρναν»!
Στη στάση της Εφορίας του Ηρακλείου, αλλά και σε τυπολατρία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού αποδίδουν από τον ΟΦΗ τη μη χορήγηση άδειας για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα.

Οι Κρητικοί διαρρέουν πως δεν ανησυχούν καθόλου για την απόφαση της ΕΕΑ, ωστόσο εμφανίζονται «πυρ και μανία» με τη στάση της Α’ ΔΟΥ Ηρακλείου, στην οποία, όπως αναφέρουν, έδιναν χρήματα για να βεβαιώσει ότι θα τους χορηγήσει φορολογική ενημερότητα, αλλά εκείνη δεν τα δέχθηκε.

Μάλιστα, για το θέμα αναμένεται να εκδοθεί και καυστική ανακοίνωση μέσα στη μέρα από την ΠΑΕ, η οποία θα τονίζει ότι ακόμη και το πρωί της Παρασκευής άνθρωποί της βρέθηκαν στη ΔΟΥ για να καταβάλλουν νέο ποσό, αλλά οι ιθύνοντες της Εφορίας αρνήθηκαν λέγοντάς τους ανάμεσα σε άλλα πως «ούτε η ΑΕΚ θα πάρει άδεια».

Όσο για τη στάση της ΕΕΑ, θεωρείται επίσης υπερβολική από τους ανθρώπους του ΟΦΗ, που κάνουν λόγο για «χορήγηση πιστοποιητικών κατά βούληση» και εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους για το ότι δεν τους δόθηκε παράταση για να καταθέσουν φορολογική ενημερότητα (όπως έγινε ως τις 30 Σεπτέμβρη για τις ομάδες που δεν κατέθεσαν εγγυητική επιστολή).

Παρουσίασε παίκτες και φανέλες ο ΠΑΣ 

24/8/2012

Παρουσίασε παίκτες και φανέλες ο ΠΑΣ 
Τα μεταγραφικά αποκτήματα της νέας σεζόν αλλά και τις φανέλες με τις οποίες θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η διοίκηση της ομάδας της Ηπείρου κάνει την δική της προσπάθεια την φετινή χρονιά και σε αυτό το πλαίσιο παρουσιάστηκαν και οι Αυγενικού, Γανωτής, Ίλιτς, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Κωστάκης, Μπακόλας, Μπαμπανιώτης, Μπέριος, Νικλητσιώτης, Ρουμπουλάκου, Τσουκαλάς, Τοπούζης.

Οι Γιώργος Ντάσιος και Αλέξης Μιχαήλ παραχώρησαν συνεντεύξεις στην ιστοσελίδα του ΠΑΣ, με αφορμή την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι Γιαννιώτες το καλοκαίρι, αμφότεροι δήλωσαν αισιόδοξοι.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Ντάσιος:

Για την φετινή προετοιμασία: «Θεωρώ ότι έχει γίνει σωστή και πάρα πολύ καλή δουλειά, τα αποτελέσματα της οποία θα φανούν στην συνέχεια. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα και όλοι είμαστε σαν μια οικογένεια»

Για την εικόνα της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια: «Η εικόνα που δείξαμε στα φιλικά ήταν καλή για την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Τα αποτελέσματα δεν έχουν καμιά σημασία γι εμάς Άλλωστε τα φιλικά γίνονται για να προετοιμαστεί η ομάδα και να επισημανθούν το όποια λάθη, ώστε να μπορέσουμε να βελτιωθούμε στην συνέχεια»

Για τους νέους συμπαίκτες και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας: «Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας . Ήρθαν ποδοσφαιριστές στις θέσεις αυτών που έφυγαν οπότε ήταν και αναγκαίες οι προσθήκες τους. Εμείς οι παλαιότεροι θα τους βοηθήσουμε να ενσωματωθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να πετύχουμε τους στόχους μας. Οι νεαροί είναι όλοι ταλαντούχοι και είμαι σίγουρος ότι θα έχουν την εξέλιξη που πρέπει».

Για τους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους: «Επιθυμία μου είναι η φετινή χρονιά να είναι «γεμάτη» για μένα και να είμαι προ πάντων υγιής ώστε να μπορέσω να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία του πρωταθλήματος».

Ένα μήνυμα για τους φιλάθλους: «Η φετινή χρονιά θα είναι δύσκολη για όλους και αυτό το γνωρίζουμε. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να είναι κοντά μας όπως ήταν και όλα αυτά τα χρόνια. Είναι άλλωστε για μας ο 12ος παίχτης. Η βοήθεια που μας δίνουν στο κάθε παιχνίδι είναι πολύ μεγάλη. Τους καλώ όλους στον αγώνα με τον Πλατανιά γιατί μέσα από αυτούς αντλούμε την δύναμή μας και όλοι μαζί στο τέλος του αγώνα να πανηγυρίσουμε την νίκη».

Αναλυτικά τι δήλωσε ο Μιχαήλ

Για την φετινή προετοιμασία: «Ήταν μια σκληρή προετοιμασία που προσπαθήσαμε να γίνουμε ομάδα, μιας και ήρθαν πολλοί νέοι παίχτες, ώστε να βάλουμε τις σωστές βάσεις για ένα ομογενές σύνολο. Πιστεύω ότι τα καταφέραμε».

Για την εικόνα της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια: «Τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας είναι για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα πάνω σε αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση και τα αποτελέσματα θα φανούν στην διάρκεια του πρωταθλήματος. Τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι βαριά και θέλουμε να δούμε την βελτίωση που έχουμε σε όλους τους τομείς. Σίγουρα έχουν βγει από τον προπονητή συμπεράσματα και αυτό άλλωστε ήταν το ζητούμενο».

Για τους νέους συμπαίκτες και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας: «Φέτος έγινε μια ανανέωση του υλικού της ομάδας αλλά έμεινε ο βασικός κορμός από την προηγούμενη χρονιά. Ήρθαν κάποιοι έμπειροι ποδοσφαιριστές αλλά στην πλειοψηφία τους νεαρά παιδιά που διψούν για ποδόσφαιρο. Υπάρχει άφθονο ταλέντο, όμως θα χρειασθεί η άμεση προσαρμογή όλων στην ομάδα για να βοηθήσουμε στην επίτευξη των στόχων. Άποψή μου είναι ότι έχει πραγματοποιηθεί κατά μεγάλο μέρος και σύντομα θα φανούν τα αποτελέσματα».

Για τους προσωπικούς και τους ομαδικούς στόχους: «Ο προσωπικός στόχος για μένα είναι η επιτυχία της ομάδας. Μέσα από μια επιτυχημένη χρονιά όλοι είμαστε κερδισμένοι . Παράδειγμα η περσινή σεζόν. Προσωπικά θέλω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και ευελπιστώ οι κόποι να επιφέρουν καρπούς».

Ένα μήνυμα για τους φιλάθλους: «Οι φίλαθλοι του ΠΑΣ είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας μας, αν και πολλά ακούγονται ότι φέτος δεν θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο. Εγώ είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα είναι εκεί όπως όλα τα χρόνια και θα στηρίξει την ομάδα σε όλες τις στιγμές της φετινής χρονιάς, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Πλατανιά το Σάββατο».

«Και τη ψυχή μας στο γήπεδο» 

24/8/2012

«Και τη ψυχή μας στο γήπεδο»
Την άποψη πως όλοι οι παίκτες του ΟΦΗ θα τα δώσουν όλα, προκειμένου να πάρουν τη νίκη κόντρα στην SKODA Ξάνθη, εξέφρασε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε πως κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού οι Ακρίτες διαθέτουν δυνατό σύνολο.

«Σίγουρα η Ξάνθη είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, ειδικότερα σε ματς πρεμιέρας, εμείς έχουμε τα προβλήματα μας, αλλά είναι δεδομένο ότι θα καταθέσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο για να ξεκινήσουμε θετικά τις υποχρεώσεις μας στο φετινό πρωτάθλημα. Περιμένουμε και στο ματς αυτό, όπως γίνεται κάθε φορά, την βοήθεια του κόσμου μας για να μας δώσει τη δύναμη και κυρίως να πιστέψει τα νέα παιδιά», ήταν τα λόγια του Αναστόπουλου στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Παράλληλα, τη θέση του διευθυντή ακαδημιών του ΟΦΗ ανέλαβε ο Παύλος Αδάμος, ο οποίος μίλησε για το πλάνο που έχει για τα φυτώρια της ομάδας:

«Είναι μεγάλη τιμή και συνάμα μεγάλη ευθύνη η ανάληψη της διεύθυνσης των ακαδημιών του ΟΦΗ. Μέσα από ένα πλάνο που έχουμε ήδη καταρτίσει θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε την καλή δουλειά των τελευταίων ετών και καθημερινά να ανεβάζουμε τον πήχη των προσδοκιών μας. Με τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει, η ανάδειξη ταλέντων είναι πλέον “μονόδρομος” και εμείς στον ΟΦΗ θα προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε το τρίπτυχο σχολείο-ποδόσφαιρο και ανθρώπινες αξίες», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Αδάμου.

Επιστρέφει στη ρεβάνς ο Γκαρσία 

24/8/2012

Επιστρέφει στη ρεβάνς ο Γκαρσία
Στον ΠΑΟΚ δεν έχουν χρόνο για εφησυχασμό ή ξεκούραση.

Ενδιάμεσα από τις αναμετρήσεις με τη Ραπίντ Βιέννης για τα πλέι οφ του Europa League, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό στην Τούμπα, με τον Δώνη και τους παίκτες του να θέλουν τι άλλο από «ποδαρικό» με το δεξί.

Έτοιμος μεν ο Γκαρσία, αλλά εκτός αποστολής για το κυριακάτικο ματς και έτσι η επάνοδός μεταφέρεται για τη ρεβάνς με τους Αυστριακούς. Εκεί η παρουσία του μοιάζει σημαντική, καθώς ο Λάζαρ είναι τιμωρημένος.

Στην προεπιλογή ο Βιβιάν, ο οποίος ενδέχεται να κάνει ντεμπούτο με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Στο σημερινό πρόγραμμα όσοι αγωνίστηκαν χθες ακολούθησαν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις τακτικής.

Αναλυτικά, η 20μελής αποστολή: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Κατσικάς, Κωνσταντινίδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Έτο, Κάτσε, Κουμάλο, Λάζαρ, Λόρενς, Χακόμπο, Ρομπέρ, Βιβιάν.

«Ελάτε για τα παιδιά της ΑΕΚ»! 

24/8/2012

«Ελάτε για τα παιδιά της ΑΕΚ»! 
Αρκετοί από τους φίλους της ΑΕΚ ξεκινούν τη χρονιά με το «ο Θεός να βάλει το χέρι του».

Ο «θεός» της Ένωσης όμως προτιμά να βάλει ο κόσμος το χέρι του στη νέα προσπάθεια που ξεκινά το Σάββατο!

Συγκινημένος από την υποστήριξη των περισσότερων από 9.000 που αγόρασαν διαρκείας, ο Θωμάς Μαύρος κάλεσε και όλους τους υπόλοιπους φίλους της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για να δείξουν στα πιτσιρίκια της ομάδας την ίδια αγάπη που δείχνουν στον ίδιο.

Μετά το… ρεκόρ των δυο συνεχόμενων ημερών με ευχάριστες ειδήσεις για την ΑΕΚ, την εξασφάλιση της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα και τη θετική τροπή που δείχνουν να παίρνουν και οι μεταγραφικές υποθέσεις (Κατίδη, Κορδέρο και Κατσικοκέρη), η «Ένωση» ετοιμάζεται να μπει στη δυσκολότερη σεζόν της ιστορίας της. Και ο Θωμάς Μαύρος έσπευσε να υπενθυμίσει στον κόσμο πόσο αναγκαία είναι η στήριξή του στα νέα παιδιά που θα μπουν το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Η δήλωσή του, λοιπόν, που δημοσιεύτηκε στο επίσημο site της ΑΕΚ αναφέρει χαρακτηριστικά

«Μετά την ευτυχή κατάληξη των προσπαθειών της διοίκησης για την αδειοδότηση του συλλόγου, καλώ όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ να βρεθούν αύριο στο Ολυμπιακό Στάδιο για να ενισχύσουν τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τους πάνω από 9.000 Ενωσίτες που αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας και εύχομαι όλος ο λαός της ΑΕΚ να έρθει στο γήπεδο και να δείξει στα παιδιά μας την ίδια αγάπη που έχει δείξει μέχρι στιγμής σε εμένα»
.

«Λίγοι, ψεύτες και κωλοτούμπες» 

24/8/2012

«Λίγοι, ψεύτες και κωλοτούμπες»
Δεν… άντεξαν άλλο καθώς φαίνεται οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου, οι «Πάνθηρες», με τα όσα γίνονται στις πλάτες της ομάδας από αυτούς που τη διοικούν και αποφάσισαν με ανακοίνωσή τους να εκφράσουν την αγανάκτησή τους, χρησιμοποιώντας μάλιστα σκληρή γλώσσα χαρακτηρίζοντάς τους «λίγους, ψεύτες και κωλοτούμπες».

Θύματα της κριτικής τους δεν έπεσαν μόνο όσοι διοικούν τώρα τους «κυανέρυθρους», αλλά και ο Κωνσταντίνος Τσακίρης.

Με αυτή τους την κίνηση οι οπαδοί του Πανιωνίου προσπαθούν να φέρουν προ των ευθυνών τους όσους ασχολούνται με τα θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «Πανθήρων»:

«Με αφορμή αυτά που διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες στο Σύλλογο και σε συνέχεια με τα όσα κωμικοτραγικά έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής ως το μόνο αγνό και ανιδιοτελές κομμάτι του Πανιωνίου:
Κύριοι της διοίκησης και πρώην φίλαθλοι, δεν χρειάζεται ούτε να επιβεβαιώσουμε ούτε να διαψεύσουμε τίποτα. Οι πράξεις σας τον τελευταίο καιρό επιβεβαιώνουν δυστυχώς την αλήθεια. Είστε λίγοι, ψεύτες και κωλοτούμπες.
Όσο για σένα Τσακίρη εάν θες να κάνεις πράξεις για την ομάδα κάν' το επίσημα ή σταμάτα να ασχολείσαι.

ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ!

Σ.Φ. ΠΑΝΘΗΡΕΣ 1983
»

«Δεν υπάρχει θέμα μη συμμετοχής του ΟΦΗ» 

24/8/2012

«Δεν υπάρχει θέμα μη συμμετοχής του ΟΦΗ»
Ανακοίνωση για την μη αδειδότησή του από την ΕΕΑ εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Σε αυτή οι άνθρωποι του κρητικού συλλόγου τονίζουν πως δεν υπάρχει θέμα μη συμμετοχής της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα, ενώ σε αυτή γίνεται λόγος πως οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν ρυθμίσει όλες τις οφειλές.

«Με αφορμή το θέμα των αδειοδοτήσεων των ΠΑΕ από την ΕΕΑ και την επικείμενη έναρξη του πρωταθλήματος, επιθυμούμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας αλλά και γενικότερα όλους τους Έλληνες φιλάθλους για τα εξής:

1) Η περίοδος αδειοδότησης, σύμφωνα με σχετικό έγγραφο της Super League (είναι στην διάθεση του οποιουδήποτε) έχει παραταθεί για ένα μήνα. Κατά συνέπεια, δεν υφίσταται πρόβλημα με τη συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα.

2) Ο ΟΦΗ έχει ρυθμίσει όλες τις οφειλές των περασμένων ετών, λειτουργεί σύμφωνα με τους νόμους και τους κανονισμούς, χωρίς να προσφεύγει σε πρακτικές πίεσης στις αρμόδιες αρχές μέσω των οργανωμένων οπαδών του. Χρειάζεται την παρουσία τους, το θερμό τους χειροκρότημα για τους παίκτες, και δεν θα χρησιμοποιηθεί ως «μέτρο πίεσης» σε αρμόδιες αρχές για τυχόν ελλείψεις που ενδεχομένως μπορεί στο μέλλον να έχει.

3) Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν ένα καλό πρωτάθλημα και στην ομάδα μας δύναμη και τύχη, ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των χιλιάδων οπαδών μας». 

«Φουλ» στην πρεμιέρα 

24/8/2012

«Φουλ» στην πρεμιέρα
Χωρίς κάποιον απόντα ο Λεβαδειακός θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Μάλιστα, στην αποστολή που ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Παράσχος, βρίσκονται όλα τα νέα αποκτήματα του συλλόγου.

Τώρα όσον αφορά την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (24/8) ο Έλληνας τεχνικός έβαλε τους παίκτες του να κάνουν ασκήσεις τόσο στην επιθετική όσο και στην αμυντική λειτουργία την ώρα των στημένων φάσεων.

Αναλυτικά η αποστολή του Λεβαδειακού:

Κυριακίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Κοτίτσας, Μαχαίρας, Κουτσόπουλος, Γεωργίου, Χοσέμι, Ακόστα, Ροτζέριο, Λισγάρας, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Πόι, Ναπολεόνι, Ζαουί, Βασιλείου, Μπουντόπουλο και Μίλιεβιτς.

Κοέλιο: «Ανυπομονώ να βοηθήσω τον Άρη» 

24/8/2012

Κοέλιο: «Ανυπομονώ να βοηθήσω τον Άρη»
Ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Νούνο Κοέλιο στον Άρη.

«Ανυπομονώ να γνωρίσω τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου και να βοηθήσω τον Άρη να πετύχει τους στόχους του, αλλά και να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο της ομάδας», δήλωσε ο Πορτογάλος μέσος, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Μπενφίκα με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Νούνο Μιγκέλ Πράτα Κοέλιο με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την Μπενφίκα.

Ο Πορτογάλος διεθνής ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Νούνο Μιγκέλ Πράτα Κοέλιο αγωνίζεται ως ανασταλτικός μέσος, έχει γεννηθεί στις 23 Νοεμβρίου 1987 στην πόλη Covilha της Πορτογαλίας και έχει ύψος 1,83.

Ξεκίνησε από την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του και την σεζόν 2005-’06 μεταγράφηκε στην Πόρτο (30 συμμ., 1 γκολ με την β’ ομάδα). Στη συνέχεια παραχωρήθηκε με υποσχετική αρχικά στην Uniao Leiria (1 συμμ.) και μετέπειτα στην Portimonense (2007-’09), με την οποία αγωνίστηκε σε 67 παιχνίδια. Το 2009 μεταπήδησε στην Academica (45 συμμ.). Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Μπενφίκα, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο τον παραχώρησε με την μορφή δανεισμού στην Beira-Mar (23 συμμ.).

Είναι διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα U-20 και U-21 της Πορτογαλίας».

Αμέσως μετά τις υπογραφές των συμβολαίων ο Νούνο Μιγκέλ Πράτα Κοέλιο, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και θα αγωνίζομαι στον Άρη, που είναι μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Ανυπομονώ να γνωρίσω τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου και να βοηθήσω τον Άρη να πετύχει τους στόχους του, αλλά και να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο της ομάδας».

Απρόοπτο με Κατσουράνη 

24/8/2012

Απρόοπτο με Κατσουράνη
Ένα σφίξιμο στο δεξί πόδι που αισθάνθηκε ο Κώστας Κατσουράνης στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν από το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ κόντρα στον Λεβαδειακό (25/8, 21:30 Novasports2), ανάγκασε τον παίκτη να υποβληθεί σε θεραπεία.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Έλληνας μέσος, πράγμα που όμως δεν οφείλεται στον τραυματισμό, αλλά στην τιμωρία που «κουβαλάει» από την περσινή σεζόν. Με 20 παίκτες στη Βοιωτία το «τριφύλλι».

Ο «Κατσούρ», μαζί με τον Βίκτορ Βιτόλο, δεν υπολογίζονταν για το ματς της Λιβαδειάς στο πλαίσιο της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος, αφού θα εκτίσουν τις τιμωρίες που τους έχουν επιβληθεί από την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο, ο πρώτος αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον δεξί προσαγωγό, στην προπόνηση της Παρασκευής και υποβλήθηκε σε θεραπεία. Μαζί του και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ που χτύπησε στο παιχνίδι με τη Μάλαγα, την περασμένη Τετάρτη και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον επαναληπτικό με τους Ανδαλουσιανούς, την Τρίτη στο ΟΑΚΑ.

Ανέτοιμος ο Κουίνσι, συνεχίζει την αποθεραπεία του ο Σο.

Την 20μελή αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελούν οι: Καρνέζης, Κοτσόλης, Καπίνος, Πίντο, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης, Λαγός, Φουρλάνος, Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος, Σισοκό, Μαυρίας, Πετρόπουλος, Τοτσέ, Φορναρόλι, Μπαρμπαρούσης.

Εκτός έμειναν οι Μπουμσόνγκ, Κατσουράνης, Βιτόλο, Σο, Ταμπάκης, Χουχούμης, Δώνης, Κουσίδης, Μαρινάκης, Κουίνσι και Ιωαννίδης.

Στήριξη… διαρκείας

Οι κάτοχοι των νέων εισιτηρίων διαρκείας του Παναθηναϊκού ξεπέρασαν πλέον το «φράγμα» των 10.000 και στις τάξεις του «τριφυλλιού» αισιοδοξούν πως το νούμερο θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο!

Η βελτίωση της κατάστασης του συλλόγου στον οικονομικό τομέα, η σταθερότητα που φαίνεται ότι έχει επέλθει με την «Παναθηναϊκή Συμμαχία» και η προσπάθεια που γίνεται εντός αγωνιστικού χώρου από τους ποδοσφαιριστές, έχουν πείσει τους φίλους της ομάδας.

Την Παρασκευή, είχαν διατεθεί 10.053 κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 και μάλιστα, οι άνθρωποι του συλλόγου εξέφραζαν αισιοδοξία για αύξηση του αριθμού, τουλάχιστον μέχρι τις 12.000!

Φυσικά, αυτό δεν θα μπορούσε να μην αποτελεί εξαιρετικό νέο και εν όψει της ρεβάνς με τη Μάλαγα, την προσεχή Τρίτη, στο ΟΑΚΑ για τα πλέι-οφ της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί, όπου οι «πράσινοι» θα περιμένουν τη στήριξη του κόσμου ώστε να ανατραπεί το εις βάρος του 2-0 του πρώτου αγώνα.

Όλα τα… μωρά στην πίστα! 

24/8/2012

Όλα τα… μωρά στην πίστα! 
Και τώρα που η ΑΕΚ μπήκε οριστικά στο «χορό» της Σούπερ Λίγκας, έρχεται η ώρα να χορέψει!

Χωρίς πείρα, χωρίς παραστάσεις, αλλά με πάθος και τον κόσμο (όπως ζήτησε κι ο Θωμάς Μαύρος) στο πλευρό τους, όλα τα «μωρά» της Ένωσης» θα ριχτούν στην πρεμιέρα.

Κι αυτό αφού ο Φούντας ξεπέρασε σε χρόνο-ρεκόρ τον τραυματισμό του και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Βαγγέλη Βλάχου για το ματς με τον Αστέρα.

Η κάκωση στην ποδοκνημική που υπέστη ο Φούντας στην προπόνηση της Πέμπτης έκανε κάτι παραπάνω από αμφίβολη τη συμμετοχή του στο παιχνίδι της πρεμιέρας. Ο νεαρός ωστόσο ξεπέρασε τις προσδοκίες και τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ και λαμβάνοντας κανονικά μέρος στο πρόγραμμα της Παρασκευής, συμπεριλήφθηκε στην πρώτη αποστολή της χρονιάς.

Εκεί όπου βρίσκεται κανονικά, εξάλλου και ο Γκερέιρο, που είχε ξεπεράσει τον τραυματισμό του και προπονούνταν κανονικά τις τελευταίες μέρες. Αντίθετα, εκτός τέθηκε και επισήμως ο Αντώνης Ρίκκα, που έκανε και πάλι ασκήσεις στο γυμναστήριο και θα είναι το Σάββατο η μόνη απουσία που θα έχει να αντιμετωπίσει ο Βαγγέλης Βλάχος.

Όσο για την ενδεκάδα, αυτή θα είναι μάλλον σε σχηματισμό 4-3-3 και θα αποτελείται πιθανότατα από τους εξής: Κάτω από τα δοκάρια ο Κωνσταντόπουλος, στα άκρα της άμυνας οι Αρκούδας (δεξιά) και Κοντοές (αριστερά) και δίδυμο στα στοπερ οι Μπουγαΐδης-Κουτρουμπής. Σε ρόλο «σκούπας» στα χαφ θα είναι ο Γιάγκο, μπροστά του ως εσωτερικοί μέσοι οι Γροντής-Λαγός και τριάδα στην επίθεση θα ξεκινήσουν οι Κουρέλλας (αριστερά), Φούντας (δεξιά) και Παυλής (κορυφή).

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή που επέλεξε ο Βαγγέλης Βλάχος για το παιχνίδι με τον Αστέρα (και από την οποία απουσιάζουν για λόγους τακτικής οι Τσίτας και Νικολιάς) αποτελείται από τους εξής: Κωνσταντόπουλο, Αραμπατζή, Λαγό, Μπουγαΐδη, Κουτρουμπή, Αρκούδα, Κοντοέ, Φούντα, Παυλή, Γκερέιρο, Γιάγκο, Φουρτάδο, Γροντή, Παπαδημητρίου, Τσαμουρλίδη, Κοτσαρίδη, Φέτση, Σταματή, Κουρέλλα και Β. Βλάχο.

Ετοιμάζονται ενόψει Ξάνθης 

24/8/2012

Ετοιμάζονται ενόψει Ξάνθης
Την τελευταία του προπόνηση θα πραγματοποιήσουν το απόγευμα του Σαββάτου (25/8) στις 19:00 οι παίκτες του ΟΦΗ.

Μάλιστα, λίγο μετά το τέλος της ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος, θα κάνει γνωστό στους παίκτες ποιοι απ’ αυτούς θα στελεχώσουν την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στη SKODA Ξάνθη.

Τώρα όσον αφορά την προπόνηση της Παρασκευής (24/8) ο Έλληνας τεχνικός έβαλε τους παίκτες του να κάνουν ασκήσεις τακτικής στις στημένες φάσεις.

Παράλληλα, το τελευταίο χρονικά απόκτημα της ομάδας του Ηρακλείου, Στέργιος Χατζηκοσμάς, θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 25 στην πλάτη.

Χωρίς Λαζαρίδη στην Κέρκυρα 

24/8/2012

Χωρίς Λαζαρίδη στην Κέρκυρα 
Με μοναδική απουσία τον Νίκο Λαζαρίδη θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα ο Ατρόμητος, για την πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο έμπειρος αμυντικός είναι τιμωρημένος από την περασμένη σεζόν που φορούσε τη φανέλα του Άρη και έτσι δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών του Μπάγεβιτς.

Μάλιστα, ο Λαζαρίδης είναι ο μόνος που είναι εκτός αποστολής, αφού όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές υπολογίζονται κανονικά. Αυτοί που αγωνίστηκαν κόντρα στην Νιούκαστλ ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Η αποστολή θα ταξιδέψει το Σάββατο στην Κέρκυρα και αποτελείται από τους: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Νάστος, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Μπρίτο, Μπέλιτς, Καραγκούνης, Μπάλλας, Καραμάνος, Κούτσι, Σουμπίνιο, Επστάιν, Καλλέργης.

«Καλοκαίρι» με Κατσικοκέρη 

24/8/2012

«Καλοκαίρι» με Κατσικοκέρη 
Πιο ευνοϊκό από ποτέ μοιάζει το κλίμα για τη μεταγραφή του Νίκου Κατσικοκέρη στην ΑΕΚ.

Η επαφή του Ανδρέα Δημητρέλου με τον Δημήτρη Παπουτσάκη (γιο του αείμνηστου πρώην προέδρου του Εργοτέλη) διέλυσε τα «σύννεφα» που είχαν μαζευτεί με την ασυμφωνία στον τρόπο καταβολής του αντιτίμου και δείχνει έτοιμη να καταλήξει σε συμφωνία με ελαφρά διαφοροποιημένους όρους.

Ήτοι να μη λάβει απευθείας ο Εργοτέλης το συμφωνημένο ποσό των 130.000 ευρώ (όπως ζητούσε μέχρι το απόγευμα) αλλά να το ανεβάσει η ΑΕΚ κατά 20.000 ακόμα και μετά από μια προκαταβολή να καταβάλλει τα υπόλοιπα χρήματα σε τρεις δόσεις μέσα στους αμέσως προσεχείς μήνες.

Η συμφωνία λοιπόν για όλα αυτά ελπίζεται ότι θα οριστικοποιηθεί στις νέες επαφές που θα έχουν οι δυο πλευρές από βδομάδα. Τότε που αναμένεται, εξάλλου να τελειώσει θετικά για την ΑΕΚ και το θέμα του Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο. Κι αυτό διότι ο Βασίλης Τσιάρτας φέρεται να έχει ολοκληρώσει τις επαφές τόσο με τη Χερέθ, όσο και με τον ίδιο τον παίκτη κι εκείνος θα ταξιδέψει τη Δευτέρα στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην «Ένωση».

«Βλέπει» Σίσκο ο Αστέρας 

24/8/2012

«Βλέπει» Σίσκο ο Αστέρας
Η εύρεση ενός καλού επιθετικού που θα πλαισιώσει τους Περόνε και Μπακασέτα είναι, κάτι παραπάνω από επιτακτική για τον Αστέρα Τρίπολης και σε αυτό το πλαίσιο κινούνται στην ομάδα της Αρκαδίας. Το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη σχετική λίστα είναι αυτό του Φρανσίσκο Χιμένεθ Σίσκο.

Ο Ισπανός επιθετικός ανήκει στην Νιούκαστλ αλλά έχει παραχωρηθεί δανεικός τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να έχει προταθεί και στον Αστέρα. Το γεγονός πως οι Αρκάδες αναζητούν επιθετικό σε συνδυασμό με το ότι η ποιότητα του παίκτη είναι τέτοια που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα της Τρίπολης, δεν αποκλείεται να… προβιβάσουν την περίπτωσή του, κάτι που θα φανεί μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας με την ΑΕΚ.

2004-06: Ντεπορτίβο Β 53συμμ. 39 γκολ
2004-08: Λα Κορούνια 44 συμμ. 12 γκολ
2006-07: Βεσιντάριο 44 συμμ. 12 γκολ
2008: Νιούκαστλ 9 συμμ. 1 γκολ
2009-10: Ρασίνγκ 23 συμμ. 3 γκολ
2011-12: Λα Κορούνια 25 συμμ. 5 γκολ

Γλύκος: «Το αποτέλεσμα… με καλό ποδόσφαιρο» 

24/8/2012

Γλύκος: «Το αποτέλεσμα… με καλό ποδόσφαιρο» 
Σ’ άλλο ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι θα προσπαθήσει να συνδυάσει την ουσία με το θέαμα.

«Πάντα οι νίκες φέρνουν αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Εμείς θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε τα αποτελέσματα», το στίγμα που έδωσε ο Παναγιώτης Γλύκος για τη φετινή σεζόν, μια μέρα μετά την ανατροπή και την επικράτηση στο πρώτο ματς με τη Ραπίντ Βιέννης για τα πλέι οφ του Europa League.


Αναλυτικά, όσα είπε:

«Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Εμείς λέγαμε ότι το βασικό ήταν να μη δεχθούμε γκολ, όμως ακόμη κι όταν αυτό συνέβη, καταφέραμε να σκοράρουμε δύο φορές. Αυτό απέδειξε ότι έχουμε μεγάλη εξέλιξη και δύναμη και ότι πιστεύουμε πολύ σε μας. Θα περάσουμε την Ραπίντ... Ίσως να μην ήμασταν πολύ τυχεροί στη φάση του γκολ, μετά όμως παίξαμε πιο επιθετικά και γυρίσαμε το παιχνίδι. Αυτό μας ζήτησε ο προπονητής μας. Το 0-1 δεν το αξίζαμε, μια κι είχαμε εξαιρετική αγωνιστική εικόνα μας. Πάντως το αποτέλεσμα μετράει στο ποδόσφαιρο κι εμείς κερδίσαμε και τα δύο παιχνίδια».

Για τη ρεβάνς με τη Ραπίντ: «Εκτός έδρας δείχνουμε ότι σκοράρουμε και παίζουμε καλύτερα όταν ο αντίπαλός μας ανοίγεται. Πιστεύω ότι θα σκοράρουμε και στην Βιέννη, όπως κάναμε και στο Ισραήλ».

Για την δική του παρουσία: «Οι προπονητές μου με στηρίζουν κι εγώ δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να δικαιώνω τους ανθρώπους που με πιστεύουν».

Για τα επεισόδια πριν την σέντρα: «Πιστεύουμε να σκεφτόμαστε θετικά μέσα στην ομάδα, αυτό είναι το καλύτερο. Αυτήν τη νοοτροπία μας έχει περάσει ο προπονητής μας».

Για την έναρξη του πρωταθλήματος: «Σίγουρα το επίπεδο είναι πιο χαμηλό, αλλά πρέπει να το δούμε και στην πράξη».

Για το ζητούμενο στον φετινό ΠΑΟΚ: «Πάντα οι νίκες φέρνουν αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Εμείς θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε τα αποτελέσματα».

Δύσκολα θα προλάβει ο Ντοέ 

24/8/2012

Δύσκολα θα προλάβει ο Ντοέ
Το πρόβλημα με την μπλε κάρτα του Ντοέ δεν έχει λυθεί και πλέον, στον Πλατανιά αρχίζουν και κάνουν σχέδια χωρίς να τον υπολογίζουν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο αμυντικός από την Ισημερινή Γουινέα, όπως όλα δείχνουν, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο σαββατιάτικο παιχνίδι και έτσι ο Γιάννης Χατζηνικολάου προετοιμάζει το πλάνο της ομάδας του χωρίς αυτόν. Αντίθετα κανονικά θα αγωνιστούν οι Αρότσα και Ουντότζι, των οποίων οι μπλε κάρτες βρίσκονται στα χέρια των ανθρώπων του συλλόγου.

Χωρίς τον Κομεσίδη στην Κρήτη 

24/8/2012

Χωρίς τον Κομεσίδη στην Κρήτη
Τις υπηρεσίες του Δημήτρη Κομεσίδη θα στερηθεί στο εκτός έδρας ματς κόντρα στον ΟΦΗ ο προπονητής της SKODA Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής εδώ και αρκετές μέρες είναι τραυματίας, με αποτέλεσμα ο Έλληνας τεχνικός να μην τον υπολογίζει στο ματς της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στον ΟΦΗ.

Τώρα όσον αφορά την προπόνηση της Παρασκευής (24/8) ο Ουζουνίδης είδε τους παίκτες του να κάνουν ασκήσεις προθέρμανσης με μπάλα, ενώ αργότερα τους μίλησε για την τακτική που πρέπει να εκείνοι να ακολουθήσουν στο παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ.

Φερέιρα: «Στόχος ο τίτλος»! 

25/8/2012

Φερέιρα: «Στόχος ο τίτλος»!
Από τον κίνδυνο της διάλυσης, στην επιβίωση, τη σταθερότητα, τις μεταγραφές και την προσπάθεια μέσα στο γήπεδο! Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα ξέρει πως το «τριφύλλι» ξεκινάει έναν... αγωνιστικό «Γολγοθά», αλλά στοχεύει πάντα στο καλύτερο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως δήλωσε, στόχος του Παναθηναϊκού είναι η κατάκτηση του τίτλου!

«O σύλλογος παραμένει μεγάλος και πρέπει να μάχεται για να κατακτήσει τον τίτλο» ανέφερε ο Πορτογάλος κόουτς, δίνοντας το σύνθημα για τη νέα σεζόν.

Σε διάστημα εννέα ημερών, το «τριφύλλι» δίνει δύο παιχνίδι για τη Σούπερ Λίγκα, έχει αγωνιστεί ήδη στο ένα από τα δύο ματς των πλέι-οφ της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ και σε τέτοιο χρονικό σημείο, είναι λογικό η ομάδα να μην βρίσκεται ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο.

Αυτό επισήμανε ο Ζεσουάλντο Φερέιρα, μιλώντας στο «novasports.gr», θέτοντας όμως στόχο την κατάκτηση της κορυφής, όπως αρμόζει στο μέγεθος του συλλόγου, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

«Όλοι γνωρίζετε ότι ζήτησα την αναβολή του συγκεκριμένου αγώνα και πάντοτε πολεμούσα και θα συνεχίσω να πολεμάω όχι μόνο για το πρεστίζ της ομάδας μου, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το αίτημα μας δεν έγινε δεκτό εν αντιθέσει με αυτό που είχε συμβεί πέρυσι με άλλη ομάδα. Θα εξετάσουμε ποιοι παίκτες είναι σε καλύτερη κατάσταση, ώστε να συμμετάσχουν στον αγώνα με τον Λεβαδειακό, έχουμε επίσης δύο τιμωρημένους παίκτες οι οποίοι δεν μπορούν να συμμετάσχουν γιατί έχουν κίτρινες κάρτες από την περσινή χρονιά. Δεν συμφωνώ με αυτή τη συλλογιστική. Ενδεχομένως αν είχαν δεχθεί κόκκινη κάρτα, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Ότι συνέβη πέρυσι έπρεπε να τελειώνει πέρυσι, με εξαίρεση μια κόκκινη κάρτα για αντιαθλητική συμπεριφορά. Θα επιλέξω την καλύτερη δυνατή ομάδα, για να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο μας. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πάρα πολύ λίγο χρόνο για να ανασυνταχθούμε μετά τον αγώνα με την Μάλαγα και λίγο χρόνο για να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα με την ισπανική ομάδα. Και αμέσως μετά έχουμε το παιχνίδι με τα Γιάννινα. Και πρέπει να πω, ότι στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, κανένας παίκτης δεν μπορεί να είναι στο επίπεδο που χρειάζεται, ώστε να είναι δυνατός και να μπορεί να παίξει τέσσερις αγώνες σε οκτώ ημέρες. Παρόλα αυτά, θα κοιτάξω να δω ποια θα είναι η καλύτερη δυνατή ομάδα που θα μπορέσω να παρατάξω, ώστε να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ομάδας μας» είπε αρχικά για το παιχνίδι στη Λειβαδιά, για την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος και πρόσθεσε:

«Το πρωτάθλημα αρχίζει και οι φιλοδοξίες του Παναθηναϊκού είναι αυτές που πάντα έχει ένας μεγάλος σύλλογος. Στόχος είναι να κατακτήσουμε τον τίτλο. Στο παρελθόν, ο Παναθηναϊκός ερχόταν δεύτερος ή τρίτος στην κατάταξη, όμως πάντοτε ο σύλλογος παραμένει μεγάλος και πρέπει να μάχεται για να κατακτήσει τον τίτλο».

Βέβαια, δεν παρέλειψε να αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ξεκινάει με τον τίτλο του φαβορί στην Ελλάδα, κόντρα στον οποίο ο Παναθηναϊκός θα δώσει τη μεγάλη του μάχη: «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα, γιατί ο προηγούμενος πρωταθλητής παραμένει πάντοτε το φαβορί. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και σαν μεγάλη ομάδα που είναι, πρέπει πάντοτε οι παίκτες να παίζουν και να έχουν την σκέψη τους στην πρώτη θέση. Οπωσδήποτε θα δώσουμε τη μάχη βασικά απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε μια πολύ καλή ομάδα. Αυτό που εύχομαι είναι να διεξαχθεί το πρωτάθλημα με ίσα μέτρα και ίσα σταθμά για όλους».

Όσο για την απόφαση να στηρίξει το «τριφύλλι» στα δύσκολα και να παραμείνει στο «τιμόνι» της ομάδας, είπε: «Για μένα είναι σημαντικό που ξεκινώ την τρίτη μου σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα και είναι κάτι που με γεμίζει με ικανοποίηση και υπερηφάνεια. Στο εξωτερικό βεβαίως έχω βρεθεί στον πάγκο μιας ομάδας για τρία και τέσσερα χρόνια.

Από τότε που ήρθα στην Ελλάδα και ιδιαίτερα την περσινή χρονιά, πραγματικά είχα γύρω μου ανθρώπους που μου έδειξαν μεγάλη αγάπη, με θερμές εκδηλώσεις. Ξέρω ότι με αγαπούν και με σέβονται και ότι με αγαπούν τόσο ως άνθρωπο, όσο και ως προπονητή. Αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο, διότι ο κόσμος μου έχει δείξει την αγάπη του και θα έλεγα ότι αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που με οδήγησαν στην απόφαση να μείνω και φέτος στην ομάδα. Θα κάνω το παν για να μην τους απογοητεύσω»
.

Επιτέλους μπαλίτσα! 

25/8/2012

Επιτέλους μπαλίτσα! 
Εντάξει, δεν βλέπουμε Premier League.

Primera Division.

Ούτε καν… Apertura!

Μια άλφα «καψούρα» όμως με το πρωταθληματάκι μας -ακόμα κι αν δεν το παραδεχόμαστε- την έχουμε. Με τα καλά, τα στραβά και τα… πρωτοφανή της, λοιπόν, η Σούπερ Λίγκα ξεκινά και πάλι και οι οπαδοί όλων έχουν διαφορετικούς λόγους να αναφωνούν:

«Επιτέλους μπαλίτσα»!

Ένα πρωτάθλημα με τόσες ιδιαιτερότητες δεν θα μπορούσε να ξεκινά με ένα «ιδιαίτερο» ματς. Διότι έτσι είναι το λιγότερο που μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς ένα ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης στο οποίο φαβορί (ρεαλιστικά) είναι οι Αρκάδες. Και πώς να μην είναι όταν απέναντι στους «περπατημένους» (και στην Ευρώπη φέτος) δικούς τους παίκτες η «Ένωση» θα παρατάξει τα ελπιδοφόρα -αλλά παντελώς άπειρα- πιτσιρίκια της.

Την ίδια ώρα, ο Πλατανιάς θα γράφει ιστορία στα Γιάννενα, ζώντας για πρώτη φορά το όνειρο της μεγάλης κατηγορίας. Και λίγο μετά ο (πεισματικά αρνούμενος να παραιτηθεί από το όνειρο του Champions League) Παναθηναϊκός θα κάνει την πρώτη δύσκολη έξοδο στη Λιβαδειά και μαζί την πρώτη απόπειρα να αποτινάξει το -2 από την περσινή του τιμωρία.

Από την επαρχία όμως (Βέροια) θα ξεκινήσει τη φετινή του πορεία και ο Ολυμπιακός. Με περισσότερους από 3.000 φίλους στο πλευρό τους οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ξεκινήσουν τις αποδείξεις για το ποιος είναι ο… βασιλιάς απέναντι στην ανανεωμένη «βασίλισσα του Βορρά».

Όσο για τον «δικέφαλο του Βορρά», εκείνος δεν θα χρειαστεί να αποδείξει τίποτα μετά τη μεγάλη ανατροπή (με δέκα παίκτες) στο παιχνίδι με τη Ραπίντ. Θα χρειαστεί απλά να είναι σοβαρός για να μην πάθει ζημιά στην Τούμπα από τον επικίνδυνο Πανθρακικό.

Την ίδια ώρα ο άλλος Ευρωπαίος Ατρόμητος θα ψάχνει στην Κέρκυρα διπλό -και μαζί ψυχολογία για να τα παίξει όλα για όλα με τη Νιούκαστλ την επόμενη Πέμπτη στην Αγγλία. Και αφού ΟΦΗ και SKODA Ξάνθη προσπαθήσουν η πρώτη τους στο πρωτάθλημα να μην είναι «συννεφιασμένη Κυριακή», Πανιώνιος και Άρης θα μας ξαναγυρίσουν στις εποχές που η μπάλα ήταν η παρηγοριά της… Τσαγκαροδευτέρας.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο, 25/2

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης (19:15, NovaSports 2)
ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς (19:15, NovaSports 3)
Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός (21:30, NovaSports 2)

Κυριακή, 26/2

Κέρκυρα-Ατρόμητος (19:15, NovaSports 4)
ΟΦΗ-SKODA Ξάνθη (19:15, NovaSports 3)
ΠΑΟΚ-Πανθρακικός (19:15, NovaSports 1)
Βέροια-Ολυμπιακός (21:30, NovaSports 1)

Δευτέρα, 27/2

Πανιώνιος-Άρης (20:30, NovaSports 1)


Η επόμενη αγωνιστική (2η)

Παρασκευή, 31/8

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (21:30, NovaSports 1)

Σάββατο, 1/9

Βέροια-Πανιώνιος (18:15, NovaSports 2)
Πλατανιάς-Πανθρακικός (18:15, NovaSports 3)
SKODA Ξάνθη-ΑΕΚ (20:30, NovaSports 2)

Κυριακή, 2/9

Άρης-ΟΦΗ (18:15, NovaSports 3)
Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα (18:15, NovaSports 1)
Ολυμπιακός-Λεβαδειακός (20:30, NovaSports 1)

Δευτέρα, 3/9

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (20:30, NovaSports 1)


Preview: ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς (19:15 Novasports 3) 

25/8/2012

Preview: ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς (19:15 Novasports 3) 
Τι γίνεται λοιπόν όταν παίζει ο «παλιό» με τον… νέο;

Απάντηση σε αυτό το ερώτημα καλούνται να δώσουν ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πλατανιά, στην πρεμιέρα τους στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Και αν για τον παλιό ΠΑΣ είναι μία ακόμα πρεμιέρα στη μεγάλη κατηγορία, τότε τα πράγματα για το νέο Πλατανιά είναι πολύ διαφορετικά, καθώς αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του που θα παίξει στη μεγάλη κατηγορία.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το sport-fm.gr.

ΠΑΣ Γιάννινα

Η περσινή σεζόν για την ομάδα των Ιωαννίνων έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς παρέμεινε στη Σούπερ Λίγκα, που ήταν από την αρχή της χρονιάς ο βασικότερος στόχος της ομάδας. Ωστόσο, παρά την επιτυχία του αυτή, ο Άγγελος Αναστασιάδης αποτέλεσε παρελθόν για τους Γιαννιώτες και τη θέση του στο… τιμόνι της ομάδας πήρε ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο ΠΑΣ για καλή του τύχη δεν αντιμετώπισε προβλήματα με την αδειοδότησή του, με αποτέλεσμα να προετοιμάζεται για το νέο πρωτάθλημα απερίσπαστος. Για τους ανθρώπους του συλλόγου τα πάντα κύλησαν ομαλά το καλοκαίρι και δηλώνουν έτοιμοι να παρουσιάσουν ένα αρκετά αξιόλογο σύλλογο σύνολο.

Άλλωστε ο Έλληνας τεχνικός δηλώνει παραπάνω από ικανοποιημένος από όσα είδε στην προετοιμασία από τους παίκτες του και πιστεύει ότι όλοι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό μέσα στη σεζόν. Επιπλέον για τον Χριστόπουλο το πιο σημαντικό στοιχείο που έχει η φετινή ομάδα του ΠΑΣ είναι το γεγονός ότι όλοι αισθάνονται μία οικογένεια.

Στην πρεμιέρα τους στους Ζωσιμάδες οι Γιαννιώτες θέλουν να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους τη νέα σεζόν και ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Η αποστολή: Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Τζάνης, Ταμπάσης, Πατσατζόγλου, Πάντος, Ντάσιος, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Γιάκος, Γεωργίου, Βίλα, Λίλα, Κεϊτά, Ίλιτς, Φεγκρούς, Ντε Βινσέντι, Νικλητσιώτης.

Πλατανιάς

Αυτή και αν είναι πρεμιέρα για τον Πλατανιά. Η ομάδα των Χανίων απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» παίζει για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία του πρωταθλήματος. Ένα παιχνίδι αν μη τι άλλο ιστορικό από κάθε άποψη. Μέχρι το επόμενο τουλάχιστον που θα γίνει μέσα στην έδρα του μπροστά στον κόσμο του.

Όπως και να 'χει, για τους νεοφώτιστους στη Σούπερ Λίγκα είναι ένας αγώνας με ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς θα ήθελαν αυτή η πρώτη φορά να συνδυαστεί με ένα θετικό αποτέλεσμα. Άπαντες στον Πλατανιά δηλώνουν ότι η ομάδα ήρθε για να μείνει και για αυτό οι κινήσεις που έγιναν στη μεταγραφική περίοδο ήταν με γνώμονα την καλύτερη δυνατή παρουσία, σε μία ομολογουμένως πολύ δύσκολη χρονιά.

Αρκετοί παίκτες με εμπειρία αποκτήθηκαν και σε συνδυασμό με το υπάρχων ρόστερ, ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Χατζηνικολάου, θέλει να δημιουργήσει ένα σύνολο ικανό να πετύχει φέτος τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα. Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το πάζλ του ρόστερ είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Από εκεί και πέρα ο πλην του ποδοσφαιριστή που… λείπει από την άμυνα, ο Έλληνας τεχνικός στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ δεν θα έχει όλους τους παίκτες του παρόντες, καθώς δεν ήρθε η μπλε κάρτα του Ντοέ και δεν υπολογίζεται για το εναρκτήριο ματς. Αλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Χατζηνικολάου, ο οποίος θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η αποστολή: Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Αργυρόπουλος, Αρότσα, Γκονζάλες, Δέντσας, Δημήτρης, Δράμι, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδης, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργος, Ποτουρίδης, Τζανής, Τσοντάκης

Preview: Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός (21:30, NovaSports 2) 

25/8/2012

Preview: Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός (21:30, NovaSports 2) 
Η Ευρώπη μπορεί να περιμένει…

Και όχι μόνο μπορεί αλλά -όπως έδειξε και η περσινή τραυματική εμπειρία- ΠΡΕΠΕΙ να περιμένει για τον Παναθηναϊκό.

Πριν τον «υπέρ πάντων αγώνα» με τη Μάλαγα για να ανατρέψει την κατάσταση, οι «πράσινοι» δεν μπορούν να σκέφτονται το Champions League.

Προέχει η… Σούπερ Λιγκ και η προσπάθεια (απέναντι στον επικίνδυνο Λεβαδειακό) να καλύψει άμεσα το -2 που κουβαλά από πέρυσι.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το sport-fm.gr.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Η σεζόν που ξεκινάει φέρνει τον Λεβαδειακό σε θέση ισχύος, σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Η υπόθεση των αδειοδοτήσεων σε συνδυασμό με τις καλές και έξυπνες κινήσεις που έκανε η ομάδα της Λιβαδειάς, κάνει το σύνολο του Παράσχου έτοιμο να διεκδικήσει ακόμα και την είσοδο στα πλέι οφ.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει δουλέψει όλο αυτό το διάστημα με τους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό, που προέρχεται από μεσοβδόμαδο ευρωπαϊκό παιχνίδι και έχει άλλο ένα τέτοιο, την ερχόμενη εβδομάδα.

Το 4-2-3-1 είναι το σύστημα που δουλεύτηκε περισσότερο στην πορεία της προετοιμασίας και το γεγονός πως δεν υπάρχει καμία απουσία κάνει τον Παράσχο ιδιαίτερα χαρούμενο καθώς μπορεί να καταστρώσει ανενόχλητος τα πλάνα του.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Κυριακίδης. Ο Μουλόπουλος θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Κουτσόπουλος στο αριστερό, ενώ οι Χοσέμι και Γεωργίου στο κέντρο αυτής. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Κόρμπος και Ζησόπουλος, ενώ οι Πόι, Ροτζέριο και Ακόστα θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Ναπολεόνι.

Αναλυτικά η αποστολή: Κυριακίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Κοτίτσας, Μαχαίρας, Κουτσόπουλος, Γεωργίου, Χοσέμι, Ακόστα, Ροτζέριο, Λισγάρας, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Πόι, Ναπολεόνι, Ζαουί, Βασιλείου, Μπουντόπουλο και Μίλιεβιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:

Η Μάλαγα μπαίνει στον… «πάγο» για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος με το «καλημέρα» στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας έχει δύσκολη έξοδο. Οι «πράσινοι» ταξιδεύουν στην Λιβαδειά για να αντιμετωπίσουν το αξιόμαχο και ιδιαίτερα ενισχυμένο σύνολο του Γιώργου Παράσχου χωρίς τρία βασικά τους στελέχη. Οι Κώστας Κατσουράνης και Βίκτορ Βιτόλο κουβαλάνε τιμωρία από την περασμένη σεζόν, ενώ τραυματίας είναι ο Μπουμσόνγκ και ανέτοιμος ο Κουίνσι.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα καλείται να βρει λύσεις που θα παρουσιάσουν την ομάδα του πιο έτοιμη και πιο επιθετική σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Μάλαγα. Πρώτο μέλημα είναι φυσικά το γκολ, κάτι που έλειψε στην Ισπανία αλλά και μια καλή και θεαματική εμφάνιση που θα ανεβάσει την ψυχολογία ενόψει του επαναληπτικού, αλλά και θα αφήσει πίσω το -2 της τιμωρίας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια. Ο Βύντρα θα είναι δεξιά, ο Σπυρόπουλος αριστερά και οι Πίντο και Βελάσκες στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Ζέκα και Μαρίνος, ενώ πίσω από τον Φορναρόλι θα κινούνται οι Μαρίας, Σισοκό και Χριστοδουλόπουλος, οι οποίοι πολύ συχνά μέσα στο παιχνίδι αλλάζουν θέσεις.

Την 20μελή αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελούν οι: Καρνέζης, Κοτσόλης, Καπίνος, Πίντο, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης, Λαγός, Φουρλάνος, Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος, Σισοκό, Μαυρίας, Πετρόπουλος, Τοτσέ, Φορναρόλι, Μπαρμπαρούσης.

Εκτός έμειναν οι Μπουμσόνγκ, Κατσουράνης, Βιτόλο, Σο, Ταμπάκης, Χουχούμης, Δώνης, Κουσίδης, Μαρινάκης, Κουίνσι και Ιωαννίδης.

Επενδυτής είναι ο Χάρις 

25/8/2012

Επενδυτής είναι ο Χάρις
Αποφασισμένος να προχωρήσει για πρώτη φορά μία προσωπική επένδυση εμφανίζεται ο Κιθ Χάρις, όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο εφοπλιστής σκοπεύει να κάνει μία χαμηλού ρίσκου επένδυση, προκειμένου να ορθοποδήσει ξανά η ΑΕΚ. Ο «Mister Fix It» αποπνέει σιγουριά, όμως χρειάζεται να γίνουν κάποιες απαραίτητες κινήσεις για να πετύχει το εγχείρημά του.

1) Οι δύο υποψήφιοι επενδυτές (Κιθ Χάρις και Δημήτρης Βιντιάδης) παρουσιάζονται θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβουν την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, ποντάροντας πολλά στο χτίσιμο του νέου γηπέδου της ομάδας. Στόχος του είναι να μην χάσουν ούτε ευρώ, αφού αντιμετωπίζουν καθαρά επιχειρηματικά το εγχείρημα.

2) Οι ενέργειες του Ανδρέα Δημητρέλου για την μείωση του μπάτζετ στα 4-5 εκατ. ευρώ βοήθησαν στην έλευση των δύο επιχειρηματιών. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ πούλησε όσο-όσο κάποιους ποδοσφαιριστές και αποδέσμευσε με την ίδια ευκολία κάποιους άλλους. Αν δεν είχε συμβεί όλο αυτό, τότε δεν θα υπήρχε αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

3) Το πλάνο του Κιθ Χάρις και του Δημήτρη Βιντιάδη είναι συγκεκριμένο και δεν πρόκειται να υπάρξουν μεγάλα «ανοίγματα». Πρόθεσή τους είναι να δημιουργήσουν μία ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει στην Ευρώπη. Χωρίς υπερβολές και δαπανηρές μεταγραφές. Θέλουν η Ένωση να είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να συμμετέχει κάθε χρόνο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

4) Δίπλα στον Δημήτρη Βιντιάδη είναι και ο πατέρας του, Βασίλης, αν και Ολυμπιακός στηρίζει την απόφασή του να προχωρήσει σε μια επένδυση στην αγαπημένη του ΑΕΚ.

5) Την ελπίδα να έχει αίσιο τέλος η συγκεκριμένη υπόθεση εκφράζουν ο Νίκος Νοτιάς και ο Πέτρος Παππάς. Μάλιστα, δεν προκύπτει από πού πουθενά ότι οι δύο μέτοχοι της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ θα στηρίξουν αυτό το νέο εγχείρημα.

«Τίποτα δεν μας χαρίστηκε» 

25/8/2012

«Τίποτα δεν μας χαρίστηκε»
Χαρούμενος για το γεγονός ότι η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει την αδειοδότηση να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα εμφανίστηκε ο Ανδρέας Δημητρέλος, μιλώντας στη SportDay. «Δεν μας χαρίστηκε τίποτα για να μπορέσουμε να πάρουμε κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Ένωσης. «Πλέον πρέπει όλοι να στηρίξουμε αυτά τα νέα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα», πρόσθεσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Δημητρέλου στη SportDay

«Ολα πήγαν καλά. Από εδώ κι εμπρός έχουμε επίσης πολύ δύσκολο έργο και πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί.

Τα καταφέραμε και θέλω να ευχαριστήσω τον πρωθυπουργό, τον υφυπουργό Αθλητισμού και τον κ. Καββαδία, που συνέβαλαν ώστε να λυθούν όλα τα προβλήματα, χωρίς όμως να χαριστεί τίποτα στην ΑΕΚ, και να μπορέσουμε να πάρουμε κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα.

Πλέον αυτό που χρειάζεται είναι όλοι να στηρίξουμε αυτά τα νέα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα και την προσπάθεια που ξεκινούν. Ελπίζω και πιστεύω ότι ο κόσμος θα σταθεί δίπλα τους από την αρχή
».

Το πιστεύει ο Σπανός 

25/8/2012

Το πιστεύει ο Σπανός
Όσο δύσκολο και να είναι ο Γιώργος Σπανός πιστεύει ότι οι παίκτες του Ατρόμητου μπορούν να κάνουν την έκπληξη και να αποκλείσουν την Νιούκαστλ από τους ομίλους του Europa League. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου δεν έμεινε στα λόγια αλλά προχώρησε και σε πράξη…

Σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αφού τους εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια κόντρα στην αγγλική ομάδα, τους ανακοίνωσε την απόφασή του να δώσει έξτρα πριμ 300.000 ευρώ για την πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Σπανός όπου σταθεί και όπου βρεθεί τονίζει ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο πρόκρισης στους ομίλους, δηλώνοντας ότι η ομάδα του έχει τις δυνατότητες να κάνει τη ζημιά στην Νιούκαστλ.

Δεν άλλαξε κάτι με «Σάλπι» 

25/8/2012

Δεν άλλαξε κάτι με «Σάλπι» 
Την απόφαση να μην αλλάξει το συμβόλαιο του Δημήτρη Σαλπιγγίδη με τον ΠΑΟΚ έχει λάβει ο Ιβάν Σαββίδης, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

Προτού ο ομογενής επιχειρηματίας μπει και επίσημα στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, ο διεθνής επιθετικός, ο Ζήσης Βρύζας και ο Γιώργος Γεωργιάδης είχαν συμφωνήσει να υπογράψουν νέο τετραετές συμβόλαιο.

Τότε, όμως, είχε τονιστεί ότι «αυτή η συμφωνία πρέπει να την επικυρώσει και ο Ιβάν Σαββίδης, όταν αναλάβει την ιδιοκτησία της ΠΑΕ».

Ο νέος ιδιοκτήτης ήρθε σε επαφή με τον πρόεδρο του «Δικεφάλου του Βορρά» και συζήτησαν το συγκεκριμένο θέμα και λήφθηκε η απόφαση ο Σαλπιγγίδης να μείνει στην ομάδα, χωρίς να αλλάξει κάτι στη διάρκεια και στα χρήματα του συμβολαίου του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος παίκτης έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τις 800.000 ευρώ. Η προφορική συμφωνία των τριών ανδρών (θα ξεκινούσε από φέτος) προέβλεπε συνολικά 2,2 εκατ. ευρώ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

«Είμαστε πιο έμπειροι» 

25/8/2012

«Είμαστε πιο έμπειροι» 
Την πίστη ότι ο ΠΑΟΚ την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στην κλήρωση των ομίλων του Europa League που θα πραγματοποιηθεί στο Μονακό εξέφρασε ο Λίαμ Λόρενς, μιλώντας στη SportDay. «Πιστεύω ότι έχουμε την εμπειρία για να τα καταφέρουμε», τόνισε ο Ιρλανδός μεσοεπιθετικός.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Λίαμ Λόρενς στη SportDay

Λίαμ, με την εμφάνισή σου στον αγώνα κόντρα στη Ραπίντ μας έδειξες ότι είσαι έτοιμος να αγωνιστείς την επόμενη βδομάδα και στα ενενήντα λεπτά. Νιώθεις έτοιμος;

«Ναι, αισθάνομαι έτοιμος, έχω κάνει πλήρη προετοιμασία, όμως χρειάζεται να συνηθίσω το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και τις καιρικές συνθήκες που για εμένα είναι πρωτόγνωρες. Πάντως όποτε με χρειαστεί ο προπονητής θα μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου».

Μία απλή ερώτηση: θα περάσει ο ΠΑΟΚ τη Ραπίντ;

«Ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να πάμε μέσα στην Αυστρία και να μην ηττηθούμε, και πιστεύω ότι έχουμε την εμπειρία για να τα καταφέρουμε».

Τι γεύση σου άφησε η πρώτη σου παρουσία σε αγώνα της Τούμπας;

«Αυτό που έζησα, όταν πήγα αρχικά να κάνω προθέρμανση και είδα τους φιλάθλους να φωνάζουν γυμνοί από τη μέση και πάνω, δεν περιγράφεται. Ηταν φανταστικό συναίσθημα».

Ξεκινά το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Εχεις πάρει κάποιες πληροφορίες; Τι περιμένεις να βιώσεις;

«Περιμένω να δω ανταγωνιστικές ομάδες που θα αγωνίζονται με πάθος. Δεν έχω εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, όμως πήρα μία γεύση στο φιλικό με την Ξάνθη. Ελπίζω εμείς να είμαστε μία ομάδα που θα παίζει μόνο για να κερδίζει».

Στην Τρίπολη ο Ντε Μπλάσις 

25/8/2012

Στην Τρίπολη ο Ντε Μπλάσις
Στην Τρίπολη βρίσκεται από χθες ο Πάμπλο ντε Μπλάσις, ο οποίος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την πόλη και τους ανθρώπους του Αστέρα.

Ο Αργεντινός χαφ δεν πρόλαβε να συναντήσει τους νέους του συμπαίκτες, αφού εκείνοι προπονήθηκαν το πρωί και στη συνέχεια αναχώρησαν για την Αθήνα εν όψει του σημερινού αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο 24χρονος παίκτης θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει στους Αρκάδες.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα και ο Ματίας Καρντάτσιο. Ο Ουρουγουανός χαφ είχε και άλλες προτάσεις στα χέρια του, όμως απάντησε θετικά στην ομάδα του Σάκη Τσιώλη και εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα έρθει για να υπογράψει και να ξεκινήσει προπονήσεις.




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου