ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ζαρντίμ: "Θα το πάρουμε ξανά"

Ζαρντίμ: "Θα το πάρουμε ξανά"

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της νέας σεζόν, υπογραμμίζοντας πως ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει για 40ή φορά το Πρωτάθλημα Ελλάδας.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μίλησε στη συνδρομητική τηλεόραση για την έναρξη της Super League της σεζόν 2012-2013. Ο προπονητής του Ολυμπιακού εξέφρασε την πίστη του πως οι ερυθρόλευκοι θα κόψουν πρώτοι το νήμα και τη νέα σεζόν!

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

Θα θέλαμε τα προγνωστικά σας για το νέο Πρωτάθλημα και αν συμφωνείτε με την γενική παραδοχή πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για να κατακτήσει και φέτος το Πρωτάθλημα.

"Τα δύο προηγούμενα χρόνια, ο Ολυμπιακός κέρδισε το Πρωτάθλημα. Και φέτος παρόλο που είμαστε διαφορετική ομάδα γιατί έχουμε χάσει πολλούς απ' τους παίκτες που ήταν πέρυσι και πρόπερσι μαζί μας, πιστεύουμε πως με πολύ δουλειά και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας, των οπαδών του Ολυμπιακού, θα κερδίσουμε ξανά το Πρωτάθλημα".

Ολόκληρη η συνέντευξη του Πορτογάλου τεχνικού θα μεταδοθεί το βράδυ της Παρασκευής (24/8, 21:00) στην εκπομπή "Η Ώρα των Πρωταθλητών" της Novasports.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου