ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

«Το σημαντικότερο ματς στην ιστορία του Ατρομήτου-Τα εισιτήρια για το Ατρόμητος-Νιούκαστλ »!

«Το σημαντικότερο ματς στην ιστορία του Ατρομήτου»! -Τα εισιτήρια για το Ατρόμητος-Νιούκαστλ



20/8/2012KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ


 Σε ρυθμούς Νιούκαστλ ζει -για τα καλά πλέον- το Περιστέρι!

Ο Ατρόμητος ντεμπουτάρει την Πέμπτη στα ευρωπαϊκά σαλόνια και όλα είναι έτοιμα, όπως αναφέρει ο Βασίλης Μπέτσης, για «το σημαντικότερο ματς στην ιστορία του συλλόγου».

«Το σημαντικότερο ματς στην ιστορία του Ατρομήτου»!Το μέλος του Δ.Σ. των Περιστεριωτών εμφανίστηκε σίγουρος πως ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο την Πέμπτη, ενώ μιλώντας για τις πιθανότητες του Ατρομήτου απέναντι στη μεγάλη αντίπαλο τόνισε χαρακτηριστικά πως «τα όνειρα δεν απαγορεύονται».


Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Μπέτσης στο επίσημο site του Ατρομήτου

Για το ντεμπούτο του Ατρομήτου στην Ευρώπη: «Το παιχνίδι της Πέμπτης είναι το σημαντικότερο που έχει δώσει ποτέ η ομάδα μας στα 90 χρόνια ζωής της μέσα στο “σπίτι” της, γι' αυτό και είναι χρέος όλων των Περιστεριωτών να σταθούν στο πλευρό των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας. Ποτέ άλλοτε ο Ατρόμητος δεν έχει δώσει ένα τόσο μεγάλο ματς μέσα στο Περιστέρι και από αυτή την άποψη είμαστε περήφανοι που θα φιλοξενήσουμε ένα κλαμπ του μεγέθους της Νιούκαστλ».

Για τη στήριξη που χρειάζεται η ομάδα από τον κόσμο: «Η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για την πετυχημένη διεξαγωγή του αγώνα, τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά. Το Περιστέρι γιορτάζει και πρέπει να δούμε ένα κατάμεστο γήπεδο. Είμαι σίγουρος ότι οι φίλαθλοι μας θα είναι ο δωδέκατος παίκτης και θα δώσουν τεράστια ώθηση στους ποδοσφαιριστές. Την Πέμπτη όλο το Περιστέρι πρέπει να σταθεί δίπλα στον Ατρόμητο».

Για τις πιθανότητες του Ατρομήτου απέναντι στη Νιούκαστλ: «Συμφωνώ με όσα έχει πει τις προηγούμενες μέρες ο προπονητής μας κ. Μπάγεβιτς. Ο Ατρόμητος δεν έχει τίποτα να χάσει αλλά μόνο να κερδίσει από αυτά τα παιχνίδια. Μπορεί να είμαστε το αουτσάιντερ όμως στο ποδόσφαιρο τα όνειρα δεν απαγορεύονται. Έχουμε δει πολλές φορές να γίνονται μεγάλες ανατροπές και τον Δαβίδ να κερδίζει τον Γολιάθ. Γιατί να μην το κάνουμε κι εμείς»;

Για το πρωτάθλημα που ξεκινά το Σ/Κ: «Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που μπορεί να χωρέσει δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Η παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας και των συνεργατών του αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για το μέλλον. Σε συνδυασμό με το πλούσιο έμψυχο δυναμικό, όπου σε κάθε θέση υπάρχουν δύο ισάξιοι ποδοσφαιριστές, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι φέτος μπορούμε και θα είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί σε όλους τους θεσμούς».'

Τα εισιτήρια για το Ατρόμητος-Νιούκαστλ 

20/8/2012

Τα εισιτήρια για το Ατρόμητος-Νιούκαστλ
Στη διάθεση των οπαδών του Ατρομήτου βρίσκονται τα εισιτήρια του προσεχούς αγώνα με την Νιούκαστλ στο Περιστέρι. Τα εισιτήρια τιμώνται από 15 μέχρι 40 ευρώ και θα πωλούνται καθημερινά μέχρι τις οχτώ το απόγευμα.

Η ανακοίνωση:

«Ξεκίνησε σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της Πέμπτης με τη Newcastle από το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος που θα λειτουργήσει μέχρι τις 20.00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 2: 20 ευρώ, Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 20 ευρώ και Θύρα 7: 15 ευρώ
».
www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου