ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

«Στέλνουν» Λεζάρ στον Ολυμπιακό

«Στέλνουν» Λεζάρ στον Ολυμπιακό 

21/8/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

«Στέλνουν» Λεζάρ στον Ολυμπιακό
Καθ’ οδόν για… Πειραιά και για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Τζόναθαν Λεζάρ, σύμφωνα με τον βελγικό Τύπο.

Ο 25χρονος άσος, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014 με την Τέρεκ Γκρόζνι, προορίζεται για αντικαταστάτης του Κέβιν Μιραλάς ενώ έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Βέλγο, τον Κριστόφ Ενροτό.

Επιπλέον από το περιβάλλον του προκύπτει πως επιθυμία και προτεραιότητά του είναι να φορέσει την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Σύμφωνα με το βελγικό Τύπο, ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει ήδη την Τέρεκ Γκρόζνι για τον μονοετή δανεισμό του Τζόναθαν Λεζάρ. Εντούτοις, υπάρχει ακόμα διαφορά στο οικονομικό, καθώς η ρωσική ομάδα αξιώνει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για να παραχωρήσει τον Βέλγο μέσο συν του ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να καλύψουν το συμβόλαιό του.

Μάλιστα, ο Λεζάρ φέρεται να έχει και άλλες προτάσεις κυρίως από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά η προτεραιότητά του είναι να αγωνιστεί στην ομάδα του Πειραιά, όπως λέγεται από το περιβάλλον του παίκτη.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου