ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Το παλεύει για Μπεναγιούν!

Το παλεύει για Μπεναγιούν!

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κάνει το μεγάλο "μπαμ" και να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον Γιόσι Μπεναγιούν.
Μία από τις περιπτώσεις που απασχολούν τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής είναι αυτή του Γιόσι Μπεναγιούν! Ενός παίκτη που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του πάνω στο χορτάρι, στα κορυφαία Πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός έχει έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου με την Τσέλσι, αλλά δεν υπολογίζεται, καθώς οι "μπλε" του Λονδίνου θέλουν να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του παίκτη. Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται διατεθειμένος να καλύψει τις απαιτήσεις του διεθνούς ποδοσφαιριστή, με διετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 2.000.000 ευρώ ετησίως χωρίς τα μπόνους επίτευξης στόχων!

Ο 32άχρονος (5/5/1980) Μπεναγιούν δεν έχει πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα, αλλά η σύζυγός του παρουσιάζεται διστακτική στην αλλαγή περιβάλλοντος, καθώς έχει συνηθίσει τη ζωή στην Αγγλία.

Οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν, φυσικά, κι άλλες περιπτώσεις. Οι περισσότερες εξ αυτών έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας, αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι μπορεί για να ενισχύσει τον Ολυμπιακό μετά τη μεταγραφή του Κέβιν Μιραλάς στην Έβερτον.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου