ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

«Ερυθρόλευκη» ετοιμότητα

«Ερυθρόλευκη» ετοιμότητα

06/03/2013
 Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση, στο ΣΕΦ, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, για τη 10η αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας.

«Ερυθρόλευκη» ετοιμότητα
Άπαντες παρόντες! Όλους τους παίκτες στη διάθεσή του είχε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από το μεγάλο ματς με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, για τη 10η αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας. Το τελευταίο διάστημα ουκ ολίγοι παίκτες των «ερυθρολεύκων» ταλαιπωρήθηκαν από ίωση, ωστόσο άπαντες είναι «ετοιμοπόλεμοι» για το ματς με τους Ισπανούς.

Οι Έισι Λο και Γκιόργκι Σερμαντίνι που δεν αγωνίστηκαν στην Καβάλα, για το ελληνικό πρωτάθλημα, συμμετείχαν κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα (6/3), ενώ χωρίς πρόβλημα προπονήθηκε και ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση στις αρχές της εβδομάδας.

Έτσι, με το αγωνιστικό… οπλοστάσιο γεμάτο και τον κόσμο που αναμένεται να γεμίσει το ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα, όπου θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Top 16 Week 10 Game of the Week- Olympiacos-FC... από redplanetgr

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου