ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Τσίτα τα… γκάζια εν όψει ΑΕΚ

Τσίτα τα… γκάζια εν όψει ΑΕΚ

08/03/2013
 Στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν θέαμα στους οπαδούς της ομάδας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, το οποίο συμπίπτει με τα 88α γενέθλια του συλλόγου και την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

Τσίτα τα… γκάζια εν όψει ΑΕΚ
Κάτι παραπάνω από σημαντικό είναι για τον Ολυμπιακό το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο θέλουν κόντρα στην Ένωση να γιορτάσουν τα 88α γενέθλια από την ίδρυση του συλλόγου και την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, το οποίο θα είναι το 40ο στην ιστορία της ομάδας.

Για αυτό τον λόγο το τεχνικό επιτελείο προσπαθήσει να εξηγήσει στους ποδοσφαιριστές τη σημασία που έχει για όλους το προσεχές ματς στο «Καραϊσκάκη».

Αυτό φαίνεται και από την ένταση των προπονήσεων των τελευταίων ημερών στου Ρέντη, όπου ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του ζητούν οι παίκτες να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και να μην σταματήσουν στιγμή να πιέζουν τους «κιτρινόμαυρους».

Επίσης, ένα ακόμη πράγμα που θέλει ο Μίτσελ είναι η ταχύτατη ανάπτυξη του παιχνιδιού και η καλύτερη αξιοποίηση των ευκαιριών που έχει σε κάθε παιχνίδι η ομάδα.

Χθες, ο 50χρονος προπονητής δοκίμασε αρκετά πράγμα στη χθεσινή προπόνηση εν όψει του προσεχούς αγώνα. Μεγάλο, όμως, ερωτηματικό αποτελεί ποιους θα χρησιμοποιήσει στο κέντρο της άμυνας.

Αρκετοί πιστεύουν ότι θα προτιμήσει το δίδυμο Μανωλά-Σιόβα, όμως ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Κοντρέρας έχουν τις δικές τους πιθανότητες.

Από εκεί και πέρα, αριστερό μπακ θα είναι ο Χολέμπας, δεξί ο Παπάζογλου και την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Μέγιερι.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Φέισα, έχοντας δίπλα του κατά πάσα πιθανότητα τον Μανιάτη και τον Γκρέκο που διεκδικεί μία θέση στο αρχικό σχήμα. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Αμπντούν, Βλαχοδήμος και Τζεμπούρ.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου