ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Μέγα πάθος για νίκη

Μέγα πάθος για νίκη

Στον Ολυμπιακό σκέφτονται αποκλειστικά το σημαντικό ματς της Πέμπτης (7/3) με Μπαρτσελόνα. Μέγα πάθος για νίκη από τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Πρώτα η νίκη, μετά η διαφορά. Θέλουν γεμάτο ΣΕΦ.
Στον Πειραιά ζουν και αναπνέουν για το ερχόμενο σημαντικό και κρίσιμο ματς της Πέμπτης (7/3), στο οποίο ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί (21:45) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την πρωτοπόρο του ομίλου (με 8 νίκες και 1 ήττα) Μπαρτσελόνα, για την 10η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague. Μέγα πάθος από τους Πρωταθλητές Ευρώπης για νίκη και μόνο νίκη στο ματς, καθώς εφόσον κερδίσουν θα αυξήσουν τις πιθανότητες τους για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του γκρουπ (που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά), ενώ θα έχουν και βαθμολογικές ελπίδες, με συνδυασμό αποτελεσμάτων, ακόμη και για κατάκτηση της πρωτιάς.
Παράλληλα με το Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα, η Χίμκι θα αντιμετωπίσει στην Μόσχα την Σιένα, με τους Ιταλούς να βρίσκονται αυτή την στιγμή στην δεύτερη θέση του ομίλου (με 7 νίκες και 2 ήττες). Εφόσον οι Πειραιώτες κερδίσουν και οι πράσινοι χάσουν στην Ρωσία, τότε θα ισοβαθμούν (με 7 νίκες και 3 ήττες), ενώ την ερχόμενη (11η) αγωνιστική (14/3) θα κοντραριστούν μεταξύ τους στην Τοσκάνη. Ακόμη, βέβαια, και αν η Σιένα πάρει "διπλό" στην έδρα της Χίμκι, αυτό δεν επηρεάζει τον Ολυμπιακό, καθώς εξαρτάται από τις δυνατότητες του και μόνο για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του ομίλου. Αν κερδίσει τους Καταλανούς και τους Ιταλούς, τότε θα βρεθεί στην πρώτη δυάδα του γκρουπ. Άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο γνωρίζουν πολύ καλά την σημασία των δύο ερχόμενων αναμετρήσεων, αλλά είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Πρώτα η νίκη μετά η διαφορά

Οι ερυθρόλευκοι μετρούν πέντε σερί νίκες στο TOP-16 της Euroleague αυτή την στιγμή, με τις τρεις μάλιστα να είναι εκτός έδρας (σε Τελ Αβίβ, Μόσχα και Κωνσταντινούπολη). Η ομάδα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική και φυσική κατάσταση, διαθέτοντας πλέον και καλή ψυχολογία. Στο ματς του πρώτου γύρου στην Βαρκελώνη, ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί με σκορ 76-68 δίχως να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση, αλλά άπαντες στον Πειραιά τονίζουν πως πρόκειται για ένα διαφορετικό ματς. Πρώτος (και ξεκάθαρος) στόχος των Πρωταθλητών Ευρώπης είναι να νικήσουν έστω και με ένα πόντο διαφορά τους Καταλανούς και στη συνέχεια θα κοιτάξουν την διαφορά, δηλαδή το να επικρατήσουν με +9 ώστε να έχουν πλεονέκτημα στο ενδεχόμενο ισοβαθμίας στον όμιλο. Η ουσία είναι όμως οι Πειραιώτες να κερδίσουν και αυτό έχει σημασία.

Προσοχή στον εξαιρετικό Τόμιτς που έκανε την "ζημιά" στην Βαρκελώνη

Σαφέστατα και το πρόσωπο που ξεχωρίζει από το ρόστερ της Μπαρτσελόνα είναι ο πρώτος σκόρερ και ηγέτης της, Χουάν Κάρλος Ναβάρο (12.9π, 46.6%τρ, 2.3ασ), αλλά το πρόσωπο που έχει επίσης ξεχωρίσει στο ρόστερ των Καταλανών φέτος είναι και ο εξαιρετικός Άντε Τόμιτς. Ο υψηλόσωμος (2.17μ) Κροάτης σέντερ έχει πραγματοποιήσει φέτος σπουδαίες εμφανίσεις και αποτελεί τον καλύτερο παίκτη των Καταλανών στην τρέχουσα σεζόν, βοηθώντας σε επίθεση (11.7π, 63.8δ), άμυνα και ριμπάουντ (5.7ρ). Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή το μαρκάρισμα του (είναι πολύ καλός στις συνεργασίες πικ-εν-ρολ) και σκοπός των ερυθρολεύκων είναι να τον "εξολοθρεύσουν" βγάζοντας τον εκτός ρυθμού και παιχνιδιού.

Άλλωστε στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων επί ισπανικού εδάφους, ο Άντε Τόμιτς είχε κάνει την "ζημιά" στον Ολυμπιακό (15π, 7/13δ, 12ρ), με τους Χάινς, Πάουελ και Σερμαντίνι να τα βρίσκουν... σκούρα απέναντι του. Καλή σεζόν, επίσης, κάνουν ο έμπειρος και γνωστός Πίτ Μάικλ (11.4π, 4.2ρ), τον οποίο θα αναλάβουν οι Παπανικολάου-Περπέρογλου, ο δαιμόνιος Βραζιλιάνος πλέι-μέικερ, Μαρσελίνιο Χουέρτας (8.6π, 3.2ασ), του οποίου την δραστηριότητα θα φροντίσουν να περιορίσουν οι ερυθρόλευκοι γκαρντ, αλλά και ο ποιοτικός Εράζεμ Λόρμπεκ (9.1π, 3.5π), στον οποίο θα πέσουν πάνω οι Πρίντεζης και Άντιτς.

Σημασία έχει το πως θα παρουσιαστεί και θα παίξει ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει μελετήσει το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα και θα φροντίσει μέσα από την ομαδική δουλειά να περιορίσει τους Καταλανούς. Το θέμα όμως δεν είναι τόσο το πως θα παίξουν οι Ισπανοί, όσο το να παρουσιαστεί όπως πρέπει ο Ολυμπιακός. Αν οι Πειραιώτες βρουν ρυθμό στο παιχνίδι τους και αγωνιστούν όπως ξέρουν, τότε θα είναι ασταμάτητοι! Εφόσον μπουν στο ματς δυναμικά από το ξεκίνημα, όπως έκαναν χαρακτηριστικά κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ στο ΣΕΦ, εφόσον παίξουν με πάθος, θέληση, μαχητικότητα και βγάλουν την απαραίτητη ενέργεια στο παρκέ, τότε δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

Θα πρέπει φυσικά να λειτουργήσουν με συγκέντρωση, να περιορίσουν τα λάθη τους στο ματς, να κυκλοφορήσουν καλά την μπάλα στην επίθεση βγάζοντας συνεργασίες στο παρκέ, να μην υστερήσουν στα ριμπάουντ και φυσικά να παίξουν πολύ καλή και πιεστική άμυνα. Και όποτε βρουν την ευκαιρία οι Πειραιώτες θα πρέπει να "σκοτώσουν" τους Ισπανούς στο ανοιχτό γήπεδο, καθώς διαθέτουν νιάτα, φρεσκάδα και περισσότερο γρήγορους και αθλητικούς παίκτες από την Μπαρτσελόνα. Είναι σημαντικό μετά το αμυντικό ριμπάουντ ο ο Ολυμπιακός να ανταποκριθεί στο transition-game και να κυνηγήσει το εύκολο καλάθι στον αιφνιδιασμό.

Όλοι ΣΕΦ!

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, βέβαια, θέλουν και ζητούν την θερμή στήριξη του φίλαθλου κόσμου τους. Επιθυμούν να παίξουν κόντρα στην Μπαρτσελόνα σε ένα γεμάτο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το οποίο θα... κοχλάζει από ρυθμό και παλμό, έχοντας δημιουργήσει οι φίλαθλοι του μία "καυτή" ατμόσφαιρα, η οποία θα τονώσει το ηθικό και την ψυχολογία της ομάδας, σπρώχνοντας την στη νίκη. Τα εισιτήρια κυκλοφόρησαν, όλοι ΣΕΦ!

Τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα:


"Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον Αγώνα Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Top-16 με την FC BARCELONA REGAL, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 07/03/2013 με ώρα έναρξης 21:45  έχει ξεκινήσει:

•    Μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ, καθώς και από το Επίσημο Κατάστημα της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καραολή και Δημητρίου 8, 18547 ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ)

•    Η διάθεση των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ θα ξεκινήσει την Τρίτη 05/03/2013 και ώρες 10:00 – 18:00, έως και την ημέρα του αγώνα Πέμπτη 07/03/2013  από τις 10:00  μέχρι και την έναρξή του.

Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα αγοράς μέχρι δύο (2) εισιτηρίων με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

Τιμές

10€

15€

25€

30€

Για εισιτήρια ακριβότερων κατηγοριών παρακαλούμε απευθυνθείτε στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και στο τηλέφωνο 210.45.27.600.

Υπενθυμίζουμε,  ότι υπάρχει ήδη η  δυνατότητα σε κάθε φίλαθλο να μπορεί ο ίδιος  να εκτυπώσει το εισιτήριό του  με την τεχνολογία του “print at home”.  Με αυτό τον τρόπο, θα μπορεί να εισέρχεται στο γήπεδο χωρίς καμία άλλη διαδικασία , προσκομίζοντας απλά στη θύρα το εισιτήριο που θα έχει τυπώσει ο ίδιος .    Έτσι, θα αποφεύγεται η ταλαιπωρία της παραλαβής των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια, ο συνωστισμός της τελευταίας στιγμής και θα διευκολύνεται η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον Αγώνα με την FC BARCELONA REGAL της 07/03/2013 με ώρα έναρξης 21:45 ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα:

•    Καλεί τους φιλάθλους να επικοινωνήσουν με την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο τηλέφωνο  2104527600  μέχρι και την Τετάρτη 06/03/2013, ώστε να παραλάβουν από τη θύρα 8 το DAY PASS. Όσοι δεν επικοινωνήσουν έγκαιρα, δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο

•    Προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους

•    Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από την θύρα 8"

Το ματς του πρώτου γύρου, Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 76-68:


Highlights: FC Barcelona Regal-Olympiacos Piraeus από Euroleague_Basketball

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου