ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Δηλωσεις παικτων

 Δηλωσεις παικτων

07/03/2013

Ραμπασέδα: "Έβλεπα στην τηλεόραση τα ματς του Ολυμπιακού"

Ο Ραμπασέδα τόνισε πως θα παίξει για πρώτη φορά μπάσκετ στον Πειραιά, αλλά σχολίασε πως γνωρίζει την ατμόσφαιρα καθώς έβλεπε στην τηλεόραση τα παιχνίδι του Ολυμπιακού.
Ο 24χρονος σούτινγκ-γκαρντ της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ραμπασέδα, μίλησε στην Euroleague για το ματς της Πέμπτης (7/3, 21:45) κόντρα στον Ολυμπιακό. Τόνισε πως θα παίξει για πρώτη φορά μπάσκετ στον Πειραιά, σχολιάζοντας πως γνωρίζει την "καυτή" ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι των ερυθρολεύκων, καθώς συνήθιζε να βλέπει τα ματς του Ολυμπιακού από την τηλεόραση.
Ο Τσάβι Ραμπασέδα είπε τα εξής: "Δεν έχω αγωνιστεί ποτέ μου στον Πειραιά, αλλά έχω παρακολουθήσει αναμετρήσεις του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ από την τηλεόραση.

Θα είναι μία δύσκολη μπασκετική ατμόσφαιρα κι άπαντες γνωρίζουμε πόσο εκδηλωτικοί είναι οι Έλληνες οπαδοί, ιδίως σε αναμετρήσεις όπως αυτή. Είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες ατμόσφαιρες.

Αγωνιστήκαμε σε αντίστοιχο περιβάλλον στην Παρτιζάν φέτος και νικήσαμε. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη, προκειμένου να φτάσουμε πιο κοντά στην κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου μας στο Τop-16"

Λο: "Δύσκολος αντίπαλος ο Ναβάρο"

Ο Λο χαρακτήρισε δύσκολο αντίπαλο τον Ναβάρο, ενώ σχολίασε πως περιμένει το ματς να αποκτήσει γρήγορο ρυθμό.
Το σχόλιο του Έισι Λο για το ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά και η αναφορά του στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.
Ο Λο σχολίασε: "Δεν κοιτάμε τα σερί, θέλουμε να παίξουμε στο 100% και να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Θα γίνει γρήγορο παιχνίδι. Το καλό με την ομάδα μας είναι πως γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα και θεωρώ πως θα βελτιωθούμε κι άλλο μέσα στη σεζόν.

Είναι δύσκολος αντίπαλος ο Ναβάρο, σουτάρει γρήγορα, δεν είναι εύκολο να τον αντιμετωπίσεις. Χρειάζεται ομαδική προσπάθεια για να τον σταματήσουμε.

Είμαστε ακόμη λίγο μετά τη μέση του TOP-16 και δεν μπορούμε να μιλάμε για Final Four, κάθε ματς ξεχωριστά. Αυτή τη στιγμή στο μυαλό μας υπάρχει μόνο η Μπαρτσελόνα, δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο".γωνιστήκαμε σε αντίστοιχο περιβάλλον στην Παρτιζάν φέτος και νικήσαμε. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη, προκειμένου να φτάσουμε πιο κοντά στην κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου μας στο Τop-16"γωνιστήκαμε σε αντίστοιχο περιβάλλον στην Παρτιζάν φέτος και νικήσαμε. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη, προκειμένου να φτάσουμε πιο κοντά στην κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου μας στο Τop-16"

Πρίντεζης: "Δεν είναι τελικός"

Ο Πρίντεζης τόνισε πως η Μπαρτσελόνα διαθέτει μία εξαιρετική ομάδα, ικανότατη σε άμυνα και επίθεση. "Δεν είναι ματς τελικός", τόνισε ο 28χρονος φόργουορντ, ο οποίος πρόσθεσε πως το γεμάτο ΣΕΦ είναι καλό ώστε να δείξει και στους νέους παίκτες στο ρόστερ το τι σημαίνει αυτή η ομάδα στον κόσμο του Ολυμπιακού.
Ο Γιώργος Πρίντεζης επεσήμανε τις δυνατότητες της Μπαρτσελόνα, τόνισε πως δεν πρόκειται για ματς-τελικό, επεσήμανε πως το πιο σημαντικό είναι ο Ολυμπιακός να παίξει καλά, ενώ δήλωσε πως το γεμάτο ΣΕΦ είναι μία καλή ευκαιρία για τους νέους παίκτες ώστε να καταλάβουν το τι σημαίνει αυτή η ομάδα για τους φιλάθλους των ερυθρολεύκων.
Ο Γιώργος Πρίντεζης σχολίασε: "Η Μπαρτσελόνα είναι μία ομάδα με σταθερή πορεία στην Ευρωλίγκα. Διαθέτει μία εξαιρετική ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ. Είναι εξαιρετική τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Δεν θεωρώ πως είναι ένα ματς τελικός. Είναι ένας αγώνας στον οποίο και εμείς θα τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και σίγουρα θα παλέψουμε για τη νίκη, την οποία και χρειαζόμαστε πάρα πολύ.

Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε εμείς καλά και να παρουσιάσουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και που μπορούμε να παίξουμε. Θεωρώ πως έχουμε βρει τον ρυθμό μας, αν εξαιρέσουμε τον τελικό του Κυπέλλου που ήταν μία κακή παρένθεση. Σε όλα τα άλλα παιχνίδια έχουμε ανταποκριθεί αρκετά καλά και έχουμε παίξει ωραίο μπάσκετ.

Από εδώ και πέρα αν παρουσιαζόμαστε όπως πρέπει σαφώς και έχουμε αρκετές πιθανότητες ώστε να φτάσουμε ως το Final Four, γιατί όχι; Είναι χαζομάρα να λέμε πως θα έχουμε άγχος λόγω γεμάτου ΣΕΦ. Αλίμονο, εμείς θέλουμε να παίζουμε πάντα στην έδρα μας σε γεμάτες εξέδρες. Θέλουμε κοντά τον κόσμο μας, είναι σημαντικός για εμάς και μπορεί να μας βοηθήσει. Μας δίνει έξτρα κίνητρο η παρουσία του στις κερκίδες.

Θα είναι και το πρώτο sold-out ματς φέτος στο ΣΕΦ, οπότε είναι καλό και για τους καινούργιους παίκτες μας να καταλάβουν το τι σημαίνει για τον κόσμο αυτή η ομάδα. Εύχομαι στο τέλος όλοι να είμαστε χαρούμενοι και να νικήσουμε".

Σε βίντεο το τι είπε ο Πρίντεζης ενόψει Μπαρτσελόνα:

RedPlanet.gr - Πρίντεζης ενόψει Μπαρτσελόνα από redplanetgr


 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου