ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ποιον να πρωτοβάλει;

Ποιον να πρωτοβάλει;

06/03/2013
 Πάνοπλος ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ. Δεν θα κάνει πολλές αλλαγές ο Μίτσελ, διεκδικεί θέση στη 18αδα ο Φουστέρ.

Ποιον να πρωτοβάλει;
Πάνοπλος, με μοναδική εξαίρεση τον Ντέρεκ Μπόατενγκ που ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει δικαίωμα συμμετοχής, ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός για το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ (19:30). Παρότι ο τίτλος είναι εξασφαλισμένος, οι ρυθμοί προπόνησης κάθε άλλο παρά χαλαροί είναι. Ο Μίτσελ θέλει από τους παίκτες του να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να αποζημιώσουν τον κόσμο τους, που θα γεμίσει το «Καραϊσκάκη» για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος, αλλά και να γιορτάσει τα 88α γενέθλια του συλλόγου.

Ο Ισπανός προπονητής δεν έχει αποκαλύψει ακόμη τις προθέσεις του για το βασικό σχήμα, αλλά δεν αναμένονται πολύ μεγάλες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ, όπου οι «ερυθρόλευκοι» συνδύασαν γκολ και θέαμα. Ερωτηματικό αποτελεί αν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα διατηρήσει τη θέση του στην ενδεκάδα ή θα προτιμηθεί ένας εκ των Σιόβα ή Κοντρέρας δίπλα στον Μανωλά. Ο Μέγιερι θα παραμείνει στο τέρμα, οι εξαιρετικοί στο Ηράκλειο Παπάζογλου και Χολέμπας θα είναι στα άκρα, ενώ Φέισα, Γκρέκο και Μασάντο θα είναι πιθανότατα και πάλι στο κέντρο. Αμπντούν και Βλαχοδήμος θα αναλάβουν πάλι τα άκρα της επίθεσης, με τον Τζεμπούρ να είναι στην κορυφή.

Δεν θα αποτελέσει έκπληξη, πάντως, να μπει στην ενδεκάδα ο Μανιάτης, είτε στο κέντρο είτε σαν δεξί μπακ. Δύσκολα θα επιλεγεί σχήμα με δύο επιθετικούς και τον Μήτρογλου δίπλα στον «τρομοκράτη». Ο Νταβίντ Φουστέρ, που είναι ετοιμοπόλεμος, είναι πιθανό να βρίσκεται στη 18άδα, όχι όμως και τόσο για να βρίσκεται στην ενδεκάδα. Πάντως ίσως αγωνιστεί θα επανέλθει στη δράση μετά τις 15 Δεκεμβρίου και την εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Πανιώνιο.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου