ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Μίτσελ: "Νίκη, πρωτάθλημα και καλή μπάλα με ΑΕΚ"

Μίτσελ: "Νίκη, πρωτάθλημα και καλή μπάλα με ΑΕΚ"

Πανηγυρικό είναι το κλίμα στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά το εμφατικό διπλό (0-4) στο "Γεντί Κουλέ", με τον Μίτσελ να μοιράζει συγχαρητήρια και να δίνει το σύνθημα ενόψει του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ. Έδωσε στους ποδοσφαιριστές διήμερο ρεπό.
Μετά το ματς στην Κρήτη, ποιος είδε τον Μίτσελ... και δεν χάρηκε. Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το εμφατικό διπλό επί του ΟΦΗ και τη γενικότερη εικόνα των παικτών, εξ ου τα συγχαρητήρια που μοίραζε μετά το φινάλε.
"Μπράβο σε όλους. Πάμε τώρα να κερδίσουμε την ΑΕΚ την άλλη Κυριακή και να πάρουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός στα αποδυτήρια και συμπλήρωσε: "Πάμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο. Πάμε να παίξουμε ωραία μπάλα, να νικήσουμε και να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα".

Πέραν των συγχαρητηρίων, ο Μίτσελ μοίρασε και ρεπό (Κυριακή-Δευτέρα), με την επόμενη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη το απόγευμα της Τρίτης. "Είχαμε ένα μήνα συνεχόμενων και δύσκολων παιχνιδιών και πρέπει να ξεκουραστούμε", ήταν το σχόλιο του Ισπανού τεχνικού του Ολυμπιακού.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου