ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

CHAMPIONS LEAGUE : MEDIA και...δηλωσεις

CHAMPIONS LEAGUE : MEDIA και...δηλωσεις

06/03/2013

Τα ξένα ΜΜΕ για το Μάντσεστερ-Ρεάλ

Μέχρι και η «Marca» χαρακτηρίζει άδικη την αποβολή του Νάνι, ενώ τα περισσότερα διεθνή ΜΜΕ θεωρούν πρόσωπο του αγώνα τον Τούρκο ρέφερι. Για «ληστεία» γράφουν οι Άγγλοι!

Τα ξένα ΜΜΕ για το Μάντσεστερ-Ρεάλ
Ας δούμε τους σημαντικότερους τίτλους των ΜΜΕ:

Soccernet: "H Γιουνάιτεντ βγάζει καπνούς και η Ρεάλ περνάει στην επόμενη φάση".

Daily Mail: "Τι έκανες Τούρκε; Την λήστεψαν. Διαιτητής από την Κωνσταντινούπολη αρνείται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μία θέση στα προημιτελικά με αυστηρή κόκκινη κάρτα στον Νάνι, την ώρα που ο Ρονάλντο σκότωσε την πρώην ομάδα του".

Mirror: "Αντικρύζοντας την κόκκινη κάρτα. Έξαλλη η Γιουνάιτεντ καθώς η αποβολή του Νάνι την έβγαλε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ".

Sun: "Χάθηκαν όλα Ρον. Ο Κριστιάνο απέκλεισε τη Γιουνάιτεντ μετά την κόκκινη κάρτα του Νάνι. Ο Πορτογάλος επέστρεψε για να στοιχειώσει την πρώην ομάδα του με το νικητήριο γκολ της Ρεάλ μετά από μία αμφισφητούμενη κόκκινη στον Νάνι".

Telegraph: "Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέκλεισε την πρώην ομάδα του με ένα νικητήριο γκολ στο φινάλε, όμως η Γιουνάιτεντ έμεινε να φωνάζει για την κόκκινη κάρτα στον Νανί που άλλαξε το ματς".

Marca: "Το δέκατο Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι όνειρο. Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από ένα έντονο ματς στο Ολντ Τράφορντ όπου κατάφερε να ανατρέψει το 1-0 της Γιουνάιτεντ από το αυτογκόλ του Ράμος στο 48'. Η άδικη αποβολή του Νάνι άλλαξε τη ροή του ματς και η Ρεάλ πολιόρκησε την εστία του Ντε Χέα. Με ένα εξαιρετικό σουτ του Μόντριτς η Ρεάλ ισοφάρισε στο 66' και τρία λεπτά αργότερα ο Κριστιάνο ολοκλήρωσε την ανατροπή με προβολή στο δεύτερο δοκάρι μετά από γύρισμα του Ιγκουαΐν".

As: "Ανατροπή για το δέκατο. Η Ρεάλ πέρασε στα προημιτελικά καταφέρνοντας να γυρίσει το ματς μετά το αυτογκόλ του Ράμος. Οι Μόντριτς και Κριστιάνο υπέγραψαν την ανατροπή αφότου η Γιουνάιτεντ έμεινε με 10 μετά την αποβολή του Νάνι".

Sport: "Η Ρεάλ Μαδρίτης το γύρισε κόντρα σε δέκα, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από την αποβολή του Νάνι στο 56'. Ο Τούρκος Τσακίρ χάλασε το παιχνίδι με την κόκκινη στον Νάνι".

Mundodeportivo: "Στους 8 μέσα σε πολεμική. Η Γιουνάιτεντ παραπονιέται για το διαιτητή ο οποίος απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 56' τον Νάνι, με το σκορ στο 1-0. Η απόφαση αυτή ήταν καθοριστική για τη νίκη της Ρεάλ. Η αγγλική ομάδα ζήτησε και τρία πέναλτι που της αρνήθηκε ο διαιτητής".

Elpais: "Μία στιγμή για το μέλλον. Η αποβολή του Νάνι και η είσοδος του Μόντριτς επέτρεψαν στη Ρεάλ να κάνει την ανατροπή, σε ένα ματς που δεν ήταν καλύτερη".

Sportmediaset: "Ρεάλ, μία μικρή βοήθεια και προημιτελικά. Ο Νάνι αποβλήθηκε άδικα. Η Γιουνάιτεντ έχασε 2-1 και αποκλείστηκε από το γκολ του CR7".

Corriere dello Sport: "Ο διαιτητής βοηθάει τον Μουρίνιο".

Gazzetta dello Sport: "Ο Ρονάλντο αφήνει εκτός τη Γιουνάιτεντ, αλλά ο διαιτητής βοηθάει τον Μουρίνιο. Συντετριμμένος ο Φέργκιουσον".

Έντονες διαμαρτυρίες στον Τσακίρ!

Έντονες διαμαρτυρίες τόσο από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον όσο και από τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχθηκε ο διαιτητής της αναμέτρησης με τη Ρεάλ για τη φάση των «16» του Champions League!

Έντονες διαμαρτυρίες στον Τσακίρ!
Αποδέκτης των εντονότατων διαμαρτυριών του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε ο διαιτητής του αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης για τη φάση των «16»!

Μόλις ο Τσακίρ σφύριξε τη λήξη περικυκλώθηκε από τους παίκτες των «κόκκινων διαβόλων» οι οποίοι σε έντονο ύφος εξέφρασαν την αντίθεσή τους με την απόφαση του να αποβάλει τον Νάνι στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης.

Δεν ήταν μόνοι όμως οι παίκτες της Γιουνάιτεντ. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με το… άκουσμα της λήξης στάθηκε στη γραμμή του πλαγίου άουτ και άρχισε να φωνάζει προς τον διαιτητή, με τις έντονες κινήσεις του χεριού του αποδεικνύουν τον εκνευρισμό του.

Μουρίνιο: «Η καλύτερη ομάδα έχασε»

Επίδειξη fair play από τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος παρά την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το 2-1 στο «Ολντ Τράφορντ», χαρακτήρισε ανώτερη τη Μαν. Γιουνάιτεντ.

Μουρίνιο: «Η καλύτερη ομάδα έχασε»
Σε μία παραδοχή που σίγουρα θα συζητηθεί προχώρησε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Ολντ Τράφορντ» και την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. Ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε πως η ομάδα του δεν άξιζε τη νίκη και χαρακτήρισε ανώτερη τη Μαν. Γιουνάιτεντ, ενώ δεν πήρε θέση για την αποβολή του Νάνι.

«Δεν θέλω να μιλήσω για τη φάση της αποβολής γιατί δεν είμαι σίγουρος αν η απόφαση ήταν σωστή ή όχι. Ανεξάρτητα από αυτό, ωστόσο, δεν παίξαμε καλά και δεν αξίζαμε να νικήσουμε. Η καλύτερη ομάδα έχασε απόψε», δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο σε μία επίδειξη fair play.

«Όταν ο τερματοφύλακάς σου είναι ο κορυφαίος της ομάδας σου, ενώ παίζεις για τόση ώρα με αριθμητικό πλεονέκτημα, σημαίνει πως δεν είχες τον έλεγχο του ματς», πρόσθεσε, ενώ για την φάση της κόκκινης κάρτας είπε: «Ο Φέργκιουσον θα πρέπει να αισθάνεται όπως κι εγώ πριν από δύο χρόνια με την αποβολή του Πέπε. Ήταν ένα δυνατό μαρκάρισμα που θα μπορούσε να τιμωρηθεί με μία κίτρινη».

Αναφορικά με την αλλαγή του Λούκα Μόντριτς, τόνισε: «Η είσοδος του Μόντριτς μάς έδωσε διαφορετική δυναμική. Όμως ακόμη και στο 2-1 δεν ηρεμήσαμε, γιατί ξέρουμε ποια είναι η Μαν. Γιουνάιτεντ».

Κλοπ: «Μεγάλη επιτυχία»

Πανευτυχής για τη νίκη-πρόκριση επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ εμφανίστηκε ο προπονητής της Ντόρτμουντ.

Κλοπ: «Μεγάλη επιτυχία»
Δίκαια χαρακτήρισε την πρόκριση της Ντόρτμουντ απέναντι στη Σαχτάρ ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ, μετά το 3-0 της Βεστφαλίας.

«Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι για μας και η πρόκριση αποτελεί μεγάλη επιτυχία. Το Champions League μάς έχει πάει πολύ καλά φέτος. Κυριαρχήσαμε στο γήπεδο για 80 λεπτά. Μόνο στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους δεχτήκαμε πίεση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός.

Όσο για τους στόχους της ομάδας του στο θεσμό, είπε: «Περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλό μας. Δεν κοιτάζουμε πέρα από τα προημιτελικά».

Απών ο «συντετριμμένος» σερ Άλεξ

Δεν εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό της Μαν. Γιουνάιτεντ από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον, καθώς ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, σύμφωνα με τον βοηθό του.

Απών ο «συντετριμμένος» σερ Άλεξ
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της Μαν. Γιουνάιτεντ από τη Ρεάλ Μαδρίτης (1-2) και τον αποκλεισμό της. Ο βοηθός του, Μάικ Φέλαν, έκανε λόγο για απογοήτευση και οργή στις τάξεις της ομάδας για την αποβολή του Νάνι.

«Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Όλοι είναι συντετριμμένοι, ο σερ Άλεξ είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο προπονητής και οι παίκτες μας ψάχνουν μία εξήγηση. Είναι ένα μείγμα οργής και απογοήτευσης. Λέει πολλά ότι ήρθα εγώ εδώ αντί για τον σερ Άλεξ. Η αποβολή του Νάνι άλλαξε τα πάντα και χάλασε το παιχνίδι», τόνισε και πρόσθεσε: «Είχαμε τον έλεγχο, είχαμε δημιουργήσει ευκαιρίες και ήμασταν μπροστά στο σκορ μέχρι εκείνο το σημείο. Μετά την αποβολή έγινε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τη Ρεάλ όταν παίζεις με έντεκα παίκτες, πόσω μάλλον όταν μένεις με δέκα».

Για το γεγονός ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν ήταν στο βασικό σχήμα, είπε: «Έγινε για λόγους τακτικής. Όλοι οι παίκτες ήταν σε θέση να προσφέρουν, αλλά μετά από πολλή σκέψη η απόφαση ήταν να μείνει στον πάγκο».

Ρονάλντο: «Είναι το δεύτερο σπίτι μου, αλλά έκανα τη δουλειά μου»

Δεύτερο σπίτι του χαρακτήρισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο το «Ολντ Τράφορντ» αφότου οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρόκριση επί της Μαν. Γιουνάιτεντ.

Ρονάλντο: «Είναι το δεύτερο σπίτι μου, αλλά έκανα τη δουλειά μου»
Ευγνώμων στους φίλους της Μαν. Γιουνάιτεντ για τις εκδηλώσεις αγάπης στο πρόσωπό του εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά όπως τόνισε ως επαγγελματίας έκανε το καθήκον του οδηγώντας τη Ρεάλ Μαδρίτης στη νίκη-πρόκριση στο «Ολντ Τράφορντ».

«Έκανα απλά τη δουλειά μου. Δεν πανηγύρισα το γκολ μου από σεβασμό απέναντι στη Μαν. Γιουνάιτεντ. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή. Η ομάδα αυτή είναι το δεύτερο σπίτι μου, έχω εδώ πολλούς καλούς φίλους και έχω περάσει πολύ όμορφες στιγμές», τόνισε ο Πορτογάλος σταρ.

«Χαίρομαι πολύ για τη νίκη και την πρόκρισή μας. Θέλαμε πολύ να προχωρήσουμε. Πάμε βήμα-βήμα με στόχο να είμαστε στον τελικό», πρόσθεσε.

Τσάμπι Αλόνσο: «Δύσκολη η απόφαση του διαιτητή»

Δύσκολη χαρακτήρισε ο Τσάμπι Αλόνσο την απόφαση του διαιτητή να αποβάλει τον Νάνι, ενώ παραδέχτηκε ότι η αποβολή έδωσε πλεονέκτημα στην ομάδα του.

Τσάμπι Αλόνσο: «Δύσκολη η απόφαση του διαιτητή»
«Ήταν μια δύσκολη απόφαση που έπρεπε να λάβει ο διαιτητής. Όμως έχουμε δει σε πολλά παιχνίδια ότι δεν είναι και εύκολο να παίζεις απέναντι σε δέκα αντιπάλους. Εμείς, μετά από εκείνο το σημείο παίξαμε καλύτερα», είπε ο Βάσκος μέσος, ο οποίος έπλεξε και το εγκώμιο του Ντιέγκο Λόπεθ:

«Μετά το 2-1, δεχθήκαμε πίεση και πρέπει να παραδεχθούμε πως ο τερματοφύλακάς μας ήταν φανταστικός. Ξέραμε ότι αυτή η εβδομάδα ήταν κρίσιμη, αλλά κατέληξε να είναι υπέροχη για εμάς».

Κακά: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την πρόκριση»

Πανευτυχής ο Κακά με την πρόκριση που πήρε η Ρεάλ επί της Μάντσεστερ, μίλησε για το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε η ομάδα του και τόνισε ότι περιμένει τον επόμενο αντίπαλο.

Κακά: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την πρόκριση»
«Παίζοντας απέναντι σε 10 παίκτες δεν είναι εύκολο. Αλλά συνέβη και βγήκαμε μπροστά, πετύχαμε ένα γκολ, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι αλλά δεν έχει σημασία. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που προκριθήκαμε. Δεν είδα την φάση της αποβολής, οπότε είναι καλύτερα να μην αναφερθώ», είπε ο Βραζιλιάνος άσος της Ρεάλ και πρόσθεσε:

«Είμαι ικανοποιημένος με την ομάδα. Ίσως το παιχνίδι δεν ήταν το καλύτερο και μπορεί να είχε έρθει ισόπαλο, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Τώρα κοιτάμε τα επόμενα ματς και θα δούμε με ποιον θα παίξουμε στην επόμενη φάση».


ALEX WEB RADIO/TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου