ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Κρατάει Κάρολ, παίρνει και άλλον

Κρατάει Κάρολ, παίρνει και άλλον

07/03/2013
 Σύντομα θα κληθεί ο Κάρολ από τον Ολυμπιακό για την ανανέωση της συνεργασία τους. Την ίδια ώρα, οι Πειραιώτες ψάχνουν έναν ακόμη τερματοφύλακα. Ποιοι παίκτες ξεχωρίζουν από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Κρατάει Κάρολ, παίρνει και άλλον
Δεν αναιρεί την προφορική συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Ρόι Κάρολ για την ανανέωση της συνεργασίας τους, η αναζήτηση των Πειραιωτών για την απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Τις προηγούμενες μέρες είχε γίνει γνωστό πως οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις γκολκίπερ στην Ισπανία και αρκετοί αναρωτήθηκαν μήπως άλλαξαν τα δεδομένα για τον Βορειοϊρλανδό πορτιέρο.

Μέσα στις επόμενες μέρες η διοίκηση θα καλέσει τον 36χρονου παίκτη για νέο συμβόλαιο, όπως είχε προγραμματιστεί και εκείνο που χρειάζεται να ξεκαθαρίσει είναι η χρονική διάρκειά του.

Ο Κάρολ θέλει διετές, ενώ οι νταμπλούχοι Ελλάδας προσφέρουν μονοετές συμβόλαιο. Όλα δείχνουν ότι δεν θα υπάρξει κάποιο απρόοπτο και η αναζήτηση τρίτου τερματοφύλακα συνεχίζεται κανονικά, με τον Κομπένιο της Ράγιο Βαγεκάνο να βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Ωστόσο, ανοιχτό παραμένει το θέμα με τον Μπάλαζ Μέγιερι, ο οποίος – σύμφωνα με τα λεγόμενα του μάνατζέρ του – βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων και μία από αυτές φέρεται να είναι η Έβερτον. Έτσι, δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα αποχώρησης του Ούγγρου γκολκίπερ μέσα στο καλοκαίρι.

Από την πλευρά τους, στον Ολυμπιακό δεν έχουν πρόβλημα να συζητήσουν οποιαδήποτε πρόταση, αρκεί βέβαια αυτή να ικανοποιεί τα οικονομικά «θέλω» τους.

Τα αποτελέσματα του… σκαναρίσματος

Μέχρι σήμερα ο Ολυμπιακός έχει «κλείσει» από το ελληνικό πρωτάθλημα τον Ντε Βινσέντι (από τον ΠΑΣ Γιάννινα), τον Ολαϊτάν (από τη Βέροια) και τον Σάμαρης (από τον Πανιώνιο).

Τις τελευταίες μέρες, όμως, φημολογείται ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Τζανακάκη και τον Μπουχαλάκη (του Εργοτέλη), χωρίς να επιβεβαιώνονται από επίσημα χείλη οι συγκεκριμένες πληροφορίες.

Σήμερα (07/03) η SportDay αποκαλύπτει νεότερες πληροφορίες για τις έρευνες του τμήματος σκάουτινγκ και ψηλά στη σχετική λίστα βρίσκεται το όνομα του Πέτρου Μάνταλου.

Την ίδια ώρα, χάνει πόντους ο Στέλιος Βασιλείου, αφού οι Πειραιώτες θα ψάξουν παίκτες από το εξωτερικό και, παράλληλα, υπάρχει σκέψη να λάβει μέρος στην προετοιμασία ο Νίκος Ιωαννίδης από την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη ο Μίτσελ είχε πλέξει το εγκώμιο του Ρούμπεν Ράγιος. Ωστόσο, υπάρχει μία ένσταση για το αν μπορεί να κάνει τη διαφορά, ενώ παρόμοιος ποδοσφαιριστής είναι ο παρόμοιος παίκτης, ο Τόμας Ντε Βινσέντι.

Ο Χουάνχο Λορένθο έχει «τσεκάρει» όλα τα ταλέντα του πρωταθλήματος, όπως για παράδειγμα ο Χάρης Μαυρίας του Παναθηναϊκού και αυτό δείχνει ότι έχει σχηματίσει θετική άποψη ακόμη και για ποδοσφαιριστές που δεν μπορεί να υπάρξει κίνηση για την απόκτησή του.

Επίσης, το ενδιαφέρον του είχε προσελκύσει ο Ταξιάρχης Φούντας της ΑΕΚ, ο οποίος δεν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και θεωρείται απίθανο το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί.

Υπάρχουν, όμως, και Ελληνόπουλα που αγωνίζονται στο εξωτερικό, όπως ο Φώτης Γεωργαντόπουλος που πήγε τον Ιούνιο στην Κρεμονέζε και ο Παναγιώτης Μανιδάκης που δουλεύει από τον Νοέμβριο στην Μπρέσια.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου