ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

«Ο Ολυμπιακός θέλει Πάουλο Φονσέκα»

«Ο Ολυμπιακός θέλει Πάουλο Φονσέκα»

06/03/2013
 Κι όμως ο Ολυμπιακός αναζητά προπονητή για την νέα σεζόν σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα. Πρόκειται για τον Πάουλο Φονσέκα ο οποίος εργάζεται στην Πάκος Φερέιρα.

«Ο Ολυμπιακός θέλει Πάουλο Φονσέκα»
Μπορεί ο Μίτσελ να ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού πριν από λίγες εβδομάδες αλλά οι Πορτογάλοι φαίνεται να μην έχουν ενημερωθεί για τη διάρκεια του συμβολαίου του.

Κάπως έτσι θα εξηγείται η εμφάνιση ενός δημοσιεύματος σύμφωνα με το οποίο οι ερυθρόλευκοι καλοβλέπουν την περίπτωση του Πάουλο Φονσέκα.

Ο Πάουλο Φονσέκα έχει στα χέρια τις τύχες της Πάκος Φερέιρα και σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας dn.pt ο Ολυμπιακός, μετά από επιθυμία του προέδρου του Βαγγέλη Μαρινάκη ενδιαφέρεται να προτείνει στον Πορτογάλο τεχνικό να αναλάβει τα ηνία των Πειραιωτών από την νέα σεζόν.

"Μετά από την απόλυση του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ως πρώτος και αήττητος, ο Ολυμπιακός έχει προσλάβει τον Ισπανό, Μίτσελ ο οποίος δεν θα συνεχίσει στην ομάδα και τη νέα σεζόν", αναφέρει το δημοσίευμα.

Φυσικά και εδώ πρέπει να επισημανθεί ότι ο Μίτσελ έχει υπογράψει συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας με τον Ολυμπιακό και μάλιστα από τώρα έχει αρχίσει να οργανώνει την ομάδα για την νέα αγωνιστική σεζόν.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου