ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Περιμένουν για Μπόατενγκ

Περιμένουν για Μπόατενγκ

06/03/2013
 Στις 11 Μαρτίου εκδικάζεται η υπόθεση του Ντέρεκ Μπόατενγκ στο CAS. Το ύψος χρημάτων που οφείλει η Ντνίπρο στον παίκτη είναι η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές. Τι λένε στον Ολυμπιακό για αυτό το θέμα

Περιμένουν για Μπόατενγκ
Καθησυχαστικοί παρουσιάζονται στον Ολυμπιακό όσον αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης του Ντέρεκ Μπόατενγκ.

Ο Γκανέζος μέσος προπονείται κανονικά όλο αυτό το διάστημα με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, όμως χθες η Ντνίπρο εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει ότι δεν μπορεί να υπογράψει σε άλλο σύλλογο.

Οι Ουκρανοί υποστηρίζουν ότι ο διεθνής χαφ δεν μπορεί να υπογράψει άλλο συμβόλαιο μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεσή του, στην αρμόδια επιτροπή επίλυσης διαφορών του CAS και όχι στη FIFA, όπως ήταν γνωστό το προηγούμενο διάστημα.

Η εκδίκαση της υπόθεσης είναι στις 11 Μαρτίου, αλλά στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν ανησυχούν για την έκβασή της. Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, Η Ντνίπρο ενημέρωσε το CAS πως δεν αμφισβητεί την ελευθερία του Μπόατενγκ ή το γεγονός ότι υπάρχουν οφειλόμενα, αλλά το ύψος των χρημάτων που ζητάει ο ποδοσφαιριστής.

Πλέον οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται εν αναμονή της επικύρωσης της ελευθερίας του Γκανέζου για να έρθει το πιστοποιημένο δελτίο με το οποίο μπορεί να αγωνιστεί στους αγώνες της ομάδας.

Πάντως, ο Μπόατενγκ δείχνει έτοιμος να μπει και να παίξει ακόμη και ως βασικός, μόλις έρθει το απαραίτητο έγγραφο και να προσθέσει ακόμη μία λύση στον Μίτσελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου