ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Απαλλάχθηκαν από την κατηγορία οι Αγγελόπουλοι!

Απαλλάχθηκαν από την κατηγορία οι Αγγελόπουλοι!

Ο Αθλητικός Δικαστής απάλλαξε τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, από την κατηγορία για δυσφήμιση του αθλήματος, ύστερα από την άστοχη επιστολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
Λίγες ώρες μετά την συνάντηση των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, με τον Αθλητικό Δικαστή στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, ο κ. Δημήτρης Φούκας γνωστοποίησε και επίσημα ότι απαλλάσει τους ιδιοκτήτες των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης από την κατηγορία για δυσφήμηση του αθλήματος, ύστερα από την άστοχη επιστολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος λανθασμένα θεώρησε πως οι ηγέτες των Πειραιωτών τον προσέβαλλαν με τα λεγόμενα τους. Αυτό, βέβαια, δε συνέβη ποτέ και φάνηκε ξεκάθαρα από το οπτικοακουστικό υλικό που υπάρχει από την τότε συνέντευξη Τύπου τους στο γήπεδο του Ελληνικού.
Συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης (5/3) οι ιδιοκτήτες ΚΑΕ Ολυμπιακός έδωσαν το "παρών" στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ ώστε να έχουν συνάντηση με τον Αθλητικό Δικαστή, κ. Δημήτρη Φούκα. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πριν λίγες μέρες με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να τιμωρείται. Η συνάντηση μεταξύ των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Αθλητικό Δικαστή, πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, με τον κ. Δημήτρη Φούκα να επισημαίνει στους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός την επιθυμία για αποκλιμάκωση της έντασης και των αντιπαραθέσεων με την πλευρά του Παναθηναϊκού, για το καλό του αθλήματος. Κάτι ανάλογο βέβαια ζητήθηκε και από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ώστε να σταματήσει να γίνεται προκλητικός και εριστικός.

Όσον αφορά τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, τόνισαν στον Αθλητικό Δικαστή και τον διαβεβαίωσαν πως από εδώ και πέρα θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να εκτονωθεί η κατάσταση, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά από εδώ και πέρα. Επίσης, βέβαια, οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός σχολίασαν στον κ. Δημήτρη Φούκα πως περιμένουν και την τήρηση των όσων συμφωνήθηκαν και από την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ανακοίνωση της απάλλαξης:

"1) Απαλλάσσει στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ από την κατηγορία για δυσφήμιση του αθλήματος από τους παράγοντες της, κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο και κ. Γεώργιο Αγγελόπουλο,

2) Απαλλάσσει τον  πρόεδρο της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο από την κατηγορία  για δυσφήμιση του αθλήματος  και

3) Απαλλάσσει το μέλος του Δ.Σ. της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π ΚΑΕ της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ κ. Γεώργιο Αγγέλοπουλο από την κατηγορία  για δυσφήμιση του αθλήματος."

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου