ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Η λίστα με τους πέντε προς αποχώρηση

Η λίστα με τους πέντε προς αποχώρηση

Ο τριετής κύκλος τριών έμπειρων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού θα κλείσει στο τέλος της σεζόν, ενώ και δύο νέοι παίκτες των Πειραιωτών βρίσκονται στην λίστα προς αποχώρηση.
Ένας από τους λόγους που ο Μίτσελ συμφώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έρθει μεσούσης της χρονιάς στον Ολυμπιακό, ήταν και για να κάνει το απαραίτητο ξεσκαρτάρισμα στο ερυθρόλευκο ρόστερ. Να δει και να ζήσει από κοντά τους ποδοσφαιριστές, να τους δοκιμάσει και να σχηματίσει εικόνα, ώστε να έχει μία ξεκάθαρη άποψη για ποιους θα κρατήσει στην ομάδα και ποιους θα... διώξει, όταν η σεζόν ολοκληρωθεί.
Ο Μίτσελ συμπλήρωσε ένα μήνα ως προπονητής του Ολυμπιακού και σε αυτό το διάστημα έχει σχηματίσει μία πρώτη άποψη και εικόνα, τόσο για την ποιότητα της ομάδας, όσο και για τις δυνατότητες και τον χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών, μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες των ερυθρολεύκων.

Γνωρίζοντας παράλληλα και ποια συμβόλαια ποδοσφαιριστών λήγουν το καλοκαίρι, ο Ισπανός τεχνικός σιγά-σιγά προσθέτει ονόματα στην "λίστα" του, για τους ποιους θα χρειαστεί να "κόψει" ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Σε ορισμένους, μάλιστα, με τον... τρόπο του, τους έχει ήδη κάνει ξεκάθαρο πως δεν τους υπολογίζει "ζεστά" για το υπόλοιπο της χρονιάς, αφήνοντας τους συχνά εκτός ενδεκάδας και αποστολής.

Σε αυτή την κατηγορία ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είναι στην "λίστα" Μίτσελ "προς αποχώρηση", βρίσκονται πέντε παίκτες του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο τριετής κύκλος (2010-2013) τριών έμπειρων ποδοσφαιριστών των ερυθρολεύκων, όπως όλα δείχνουν, θα κλείσει στο τέλος της σεζόν, με τα συμβόλαια όλων να ολοκληρώνονται το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο λόγος για τον 35χρονο (19/8/1978) Φρανσουά Μοδέστο, τον 37χρονο (27/10/1976) Αριέλ Ιμπαγάσα και τον επίσης 35χρονο (15/9/1978) Μάρκο Παντελιτς. Και αυτό θα συμβεί τόσο στο πλαίσιο ανανέωσης του ρόστερ, όσο και επειδή έχει κριθεί (τόσο από την διοίκηση, όσο και από τον Μίτσελ) πως οι εν λόγω παίκτες δεν μπορούν να βοηθήσουν περισσότερο την ομάδα, ενώ ορισμένοι από αυτούς βγάζουν και συχνά προβλήματα τραυματισμών.

Η πεντάδα "προς αποχώρηση" συμπληρώνεται και από δύο ποδοσφαιριστές που ήρθαν φέτος στον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τους Ντρισά Ντιακιτέ και Πίνο. Ο Μίτσελ δεν έχει καθόλου σε εκτίμηση τις δυνατότητες του Αφρικανού αμυντικού και για αυτό τον λόγο τον έχει συνεχώς εκτός αποστολής, καθώς θεωρεί πως δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Όσον αφορά τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό είναι "καμένο χαρτί" εδώ και μέρες, καθαρά λόγω του απείθαρχου, ατίθασου και προβληματικού χαρακτήρα του. Από την στιγμή που ο Κολομβιανός απουσίασε αδικαιολόγητα από τις προπονήσεις της ομάδας στο Ρέντη, για τον Ισπανό τεχνικό, αλλά και για την διοίκηση, είναι σαν να μην... υπάρχει στο ρόστερ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου