ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Βίκτορ: «Ικανοποιημένος από την προσπάθεια»

Βίκτορ: «Ικανοποιημένος από την προσπάθεια»

29/04/2013
 Ο βοηθός του Μίτσελ, εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του Ολυμπιακού, ενώ απέδωσε τα εύσημα και στον Πανθρακικό

Βίκτορ: «Ικανοποιημένος από την προσπάθεια»
Ο Βίκτορ Σάντσεθ αντικατέστησε τον Μίτσελ, στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό και αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες που υπήρχαν εξαιτίας της απουσίας του προπονητή: «Πρώτα και πάνω απ' όλα θα ήθελα να συγχαρώ τον Πανθρακικό για την εικόνα του και την προσπάθειά του. Και στο πρώτο παιχνίδι έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση αλλά και στον επαναληπτικό, παρότι είχε ένα μεγάλο σκορ εις βάρος του, δεν ήταν αδιάφορος και πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή για να πετύχει κάποιο τέρμα. Για εμάς ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Είχαμε κάποιες ιδιαίτερες συνθήκες να αντιμετωπίσουμε λόγω της απουσίας του προπονητή μας, αλλά αυτή η νίκη ελπίζω να τον βοηθήσει στην αποθεραπεία του».

Στη συνέχεια ο Βίκτορ αναφέρθηκε και στην συγκέντρωση των παικτών του Ολυμπιακού λέγοντας: Μετά το προβάδισμα που είχαμε από τον πρώτο αγώνα, ήταν δύσκολο να κρατήσουμε συγκεντρωμένους τους παίκτες μας για το συγκεκριμένο αγώνα, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που έκανε η ομάδα».

Όσο για την χρησιμοποίηση του Γκρέκο, ως αριστερού εξτρέμ, ο βοηθός του Μίτσελ ανέφερε: Δεν ήταν μια καινούρια θέση για τον Γκρέκο, αφού και πριν αναλάβουμε εμείς είχε αγωνιστεί σε διάφορες θέσεις και ξέραμε ότι είναι ικανός να ανταπεξέλθει σε πολλούς ρόλους. Εμείς τον χρησιμοποιήσαμε εκεί, γιατί θέλαμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή οργάνωση στην μεσαία γραμμή και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες στην επίθεση».


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου