ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Νίκη... τζενεράλε

Νίκη... τζενεράλε

03/05/2013
 Η πρόβα... τζενεράλε του Ολυμπιακού ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης στο φιλικό με τον Ατρόμητο συνοδεύτηκε με νίκη, 2-1. Μήτρογλου και Φετφατζίδης σκόρερ για τους Πειραιώτες.

Νίκη... τζενεράλε
Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο προπονητήριο του Ρέντη και το οποίο αποτέλεσε ένα τεστ για τα πλάνα του Μίτσελ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Μήτρογλου και Φετφατζίδης χρίστηκαν σκόρερ για τους Πειραιώτες, με τον Σουμπίνιο –έναν άλλον ερυθρόλευκο- να πετυχαίνει το τέρμα του Ατρόμητου.

Λόγω της υψηλής θερμοκρασίας το φιλικό διεξήχθη σε δύο περιόδους των 30 λεπτών και μια των 20 λεπτών, διαφοροποιώντας τα πλάνα για δύο 45λεπτα ημίχρονα.

Στο 4ο λεπτό της πρώτης 30λεπτης περιόδου ο Αμπντούν κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μήτρογλου και άνοιξε το σκορ.

Στο 18’ ο Μοδέστο έκανε ωραίο γύρισμα από δεξιά και ο Αμπντούν πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, «φάτσα» με το τέρμα, αλλά δεν την βρήκε όπως ήθελε και έχασε την καλή ευκαιρία.

Στο 25ο λεπτό ο Σουμπίνιο με ένα σουτ ισοφάρισε για τον Ατρόμητο.

Όλη την 11άδα άλλαξε ο Μίτσελ στη δεύτερη 30λεπτη περίοδο.

Στο 15’ του δευτέρου αυτού μέρους ο Σουμπίνιο έχασε ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στον Ατρόμητο.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός πήρε ξανά το προβάδισμα. Ο Φετφατζίδης πήρε την μπάλα από δεξιά, ελίχθηκε όμορφα και την έφερε στο αριστερό, μπήκε στην περιοχή και σούταρε με φάλτσο, νικώντας τον Ράντμαν και κάνοντας το 2-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Μοδέστο, Χολέβας, Αβραάμ, Σιόβας, Μανιάτης, Μασάντο, Γκρέκο, Αμπντούν, Φουστέρ, Μήτρογλου. Στο δεύτερο 30λεπτο αγωνίστηκαν οι Κάρολ (αντικαταστάθηκε στη συνέχεια από τον Γιαννιώτη), Ντιακιτέ, Παπάζογλου, Κοντρέρας, Λυκογιάννης, Σιόβας (αντικαταστάθηκε εν συνεχεία από τον Βουτσιώτη), Γκρέκο, Πίνο, Φετφατζίδης, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ροντρίγκεζ, Σκόνδρας, Νάστος, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Σουμπίνιο, Καλλέργης, Ουντότζι, Καραμάνος. Αγωνίστηκαν και οι Ράντμαν, Φυτανίδης, Μπρίτο, Φάμπιο, Δημούτσος, Ναπολεόνι, Σημιτσής, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπάλλας, Μπάρκας.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου