ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


28/04/2013


Ραντεβού με το Δήμο για το γήπεδο ο Μελισσανίδης

27/04/2013
 Συνάντηση με τη δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας θα έχει για το θέμα του γηπέδου τη Μεγάλη Τετάρτη ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Μεγαλώνει το τιμ που στηρίζει το εγχείρημα του «τίγρη».

Ραντεβού με το Δήμο για το γήπεδο ο Μελισσανίδης
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν χάνει το χρόνο του κι έχοντας εξασφαλίσει τη συμπαράσταση αρκετών οικονομικά ισχυρών φίλων της ΑΕΚ προχωρά το θέμα της κατασκευής του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας.

Όπως έγινε γνωστό, ο «τίγρης» θα έχει τη Μεγάλη Τετάρτη συνάντηση με το Δήμο της περιοχής και τη δήμαρχο, Ευτυχία Αποστολάκη. Η πλευρά Μελισσανίδη θέλει να έχει στο πλευρό του στην προσπάθεια που θα κάνει τις τοπικές αρχές, που ασφαλώς και επιθυμούν να ξαναχτίσει η ΑΕΚ το σπίτι της εκεί, κάτι που θα προσφέρει οικονομική ανάσα σε όλη την περιοχή. Υπενθυμίζεται πως και το 2005, όταν είχε παρουσιαστεί το πρότζεκτ «Αγία Σοφιά», είχε εξασφαλιστεί η συγκατάθεση του δήμου για την κατασκευή γηπέδου.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει μαζί του στο εγχείρημα της κατασκευής τον Πόλυ Χατζηιωάννου, τον Γκίκα Γκούμα, τον Πέτρο Παππά και τουλάχιστον άλλους δύο ισχυρούς ΑΕΚτζήδες, ενώ έχει ζητήσει τη στήριξη του Ντέμη Νικολαΐδη και θετικός εμφανίζεται ο Τάκης Κανελλόπουλος.

Στην Ξάνθη ο Καραγεωργίου

27/04/2013
 Ο Νίκος Καραγεωργίου θα είναι ο νέος τεχνικός της Ξάνθης, όπως ανακοίνωσε η ακριτική ομάδα το μεσημέρι του Σαββάτου.

Στην Ξάνθη ο Καραγεωργίου
Δεν έμεινε για πολύ «ορφανή» η θέση του προπονητή στην Ξάνθη. Ο Νίκος Καραγεωργίου, θα είναι ο νέος προπονητής από την ερχόμενη σεζόν, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο Μακεδόνας τεχνικός, είναι αυτός που έχει βγάλει την ομάδα στην Ευρώπη και πλέον επιστρέφει για νέες επιτυχίες.

Λιτή η ανακοίνωση από την ομάδα της Ξάνθης: «Νέος προπονητής της SKODA ΞΑΝΘΗ για την επόμενη σεζόν θα είναι ο Νίκος Καραγεωργίου».

Δεν «ξεπουλάνε» τον Καρνέζη

27/04/2013
 Μόνο αν έρθει κάποια πολύ καλή πρόταση για τον Ορέστη Καρνεζη θα μπουν σε συζητήσεις οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, καθώς δεν είναι διατεθειμένοι να ξεπουλήσουν «όσο-όσο» τον διεθνή γκολκίπερ.

Δεν «ξεπουλάνε» τον Καρνέζη
Σημαντικό ρόλο στο μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού μπορεί να παίξει ο Ορέστης Καρνέζης. Οι εμφανίσεις του κορυφαίου Έλληνα τερματοφύλακα έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού χωρίς ωστόσο να έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ κάποια επίσημη πρόταση, ούτε φυσικά να έχει μπει πωλητήριο από την ομάδα.

Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, οι «πράσινοι» θα χρειαστεί να «ζυγίσουν» τις καταστάσεις. Με το μπάτζετ σημαντικά μειωμένο, το «τριφύλλι» δεν θα έλεγε όχι σε μια συμφέρουσα οικονομικά πρόταση, αφού αυτή θα έδινε ανάσα και δυνατότητα προσέγγισης ποιοτικότερων (και πιο ακριβών ποδοσφαιριστών), ενώ από την άλλη είναι έτοιμη η διάδοχη κατάσταση με τον Στέφανο Καπίνο να έχει ήδη καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στο παρελθόν.

Σε κάθε περίπτωση οι «πράσινοι» θα τηρήσουν στάση αναμονής, ενώ οποιαδήποτε απόφαση αναμένεται να ληφθεί μετά το μπαράζ με τη SKODA Ξάνθη.

«Ψάχνεται» ο Δέλλας

27/04/2013
 Έκανε πολλές… δουλειές πολεμώντας να κρατήσει την ΑΕΚ όρθια. Μέχρι να φανεί ωστόσο αν θα συνεχίσει, ο Τραϊανός Δέλλας θ’ ασχοληθεί μόνο με του προπονητή: Ψάχνοντας στην Ιταλία ερεθίσματα να βελτιωθεί

«Ψάχνεται» ο Δέλλας
Η αποστολή «καμικάζι» που ανέλαβε στην ΑΕΚ δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Ο Τραϊανός Δέλλας όμως συνεχίζει να δουλεύει για την επόμενη μέρα του ως προπονητής.

Μια επόμενη μέρα που μόνο απίθανο δε μοιάζει να ταυτίζεται μ’ εκείνη της «Ένωσης», σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται.

Αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα λοιπόν, ο «Κολοσσός» θα αναχωρήσει για την Ιταλία, όπου θα παρακολουθήσει από κοντά προπονήσεις της Ρόμα και της Ίντερ.

Άλλωστε, οι δεσμοί του με την πρώτη είναι εύλογοι (λόγω της παρουσίας του ως παίκτης), ενώ στον πάγκο των «νερατζούρι» βρίσκεται ένας επίσης νέος προπονητής που κάνει τα πρώτα του βήματα, όπως ο Αντρέα Στραματσόνι.

Αφού αντλήσει λοιπόν χρήσιμες πληροφορίες από τη δουλειά που γίνεται στους δυο ιταλικούς συλλόγους, θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θ’ αρχίσει την προετοιμασία για τις εξετάσεις ώστε ν’ αποκτήσει το δίπλωμα κατηγορίας «UEFA Pro».

Κάτι που θα του επιτρέψει να ολοκληρώσει την κατάρτισή του ως τεχνικός και να επιστρέψει έτοιμος για την πρόκληση που -με τα υπάρχοντα δεδομένα μοιάζει πολύ πιθανό να του ανατεθεί και να δεχθεί- για να συνεχίσει στην ΑΕΚ.

Φιλικό αλά Σούπερ Λίγκα

27/04/2013
 Φιλικό παιχνίδι θα δώσουν Πανιώνιος και Λεβαδειακός την Μεγάλη Τρίτη.

Φιλικό αλά Σούπερ Λίγκα
Ευκαιρία για αρκετές δοκιμές θα έχουν οι προπονητές του Πανιωνίου και του Λεβαδειακού.

Οι δύο ομάδες θα δώσουν φιλικό αγώνα την Μεγάλη Τρίτη στην Νέα Σμύρνη και μετά οι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να περάσουν ήσυχα και με τις οικογένειές τους, τις διακοπές του Πάσχα.

Μάλιστα, οι παίκτες του «Ιστορικού» αναμένεται να επιστρέψουν μια εβδομάδα αργότερα στις προπονήσεις (Τρίτη του Πάσχα).

Βονόρτας: «Ορόσημο το ματς με την Ξάνθη»

27/04/2013
 Στη σημασία που θα έχει μια νίκη του Παναθηναϊκού στο μπαράζ με τη SKODA Ξάνθη (εφόσον δεν πάρει άδεια ο ΠΑΣ Γιάννινα) αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο Γιάννης Βονόρτας.

Βονόρτας: «Ορόσημο το ματς με την Ξάνθη»
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε για τη φετινή σεζόν που εξελίχθηκε άσχημα για το «τριφύλλι», ενώ επανέλαβε την άποψή του πως είναι δυνατόν ακόμη και με περιορισμένο μπάτζετ να φτιάξει το «τριφύλλι» ανταγωνιστικό σύνολο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Βονόρτας στο ραδιόφωνο του «ΣΚΑΪ»:

Για την σημασία του αγώνα με την Ξάνθη:

«Ξέρουμε ότι παίζουμε τους στόχους μιας χρονιάς. Έχουμε μια ακόμη ευκαιρία να παίξουμε στην Ευρώπη. Είναι όλοι οι παίκτες μας συνειδητοποιημένοι. Υπάρχει βέβαια το Πάσχα μπροστά μας αλλά όλοι οι παίκτες έχουν καταλάβει πόσο σημαντικό είναι».

Για τη διακοπή και αν θα επηρεάσει:

«Σίγουρα προερχόμαστε από μια περίοδο με καλούς αγώνες. Παίξαμε δυο καλά παιχνίδια. Ένα νικηφόρο με την Βέροια και είχαμε και μια καλή εμφάνιση στο Καραϊσκάκη. Θα ήταν καλό να παίξουμε τώρα. Το τι θα γίνει σε δυο εβδομάδες στο μπαράζ με την Ξάνθη θα το δούμε τότε».

Για το αν φοβήθηκε να αναλάβει τον Παναθηναϊκό:

«Όχι ήμουν αποφασισμένος. Ήθελα να προσπαθήσω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό».

Αν του έχει ανοίξει η όρεξη για κάτι παραπάνω:

«Φυσικά και βλέπω το μέλλον. Και όποιος ασχολείται με τον Παναθηναϊκό θέλει να πηγαίνει και πιο ψηλά. Ο Παναθηναϊκός βέβαια είναι το πιο ψηλά αλλά θέλουμε και επιτυχίες με τον Παναθηναϊκό».

Για την φετινή χρονιά:

«Φάνηκε από την αρχή ότι είναι κακή. Δεν υπήρξε χημεία σε πολλά θέματα. Στις αποτυχίες και στις επιτυχίες ευθύνονται όλοι».

Για την επόμενη σεζόν:

«Όσον αφορά για την επόμενη περίοδο ναι υπάρχουν τα συμπεράσματα αυτής της χαμένης χρονιάς τα οποία θα τα χρησιμοποιήσουμε για να προχωρήσουμε στην επόμενη σεζόν. Φυσικά ορόσημο για μας πλέον είναι το ματς με την Ξάνθη το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε ώστε να έχουμε ελπίδες για να βγούμε στην Ευρώπη».

Για το αν θα αγωνιστεί ο Σεϊταρίδης στο ματς με την Ξάνθη:

«Σύμφωνα με τα όσα μας έχουν πει από το ιατρικό τιμ θα είναι μαζί μας».

Για το αν μπορεί να χτιστεί μια ομάδα με ένα μικρό μπάτζετ όπως αυτό που θα έχει ο Παναθηναϊκός την επόμενη σεζόν:

«Ναι σίγουρα μπορεί. Οι τιμές στην Ευρώπη είναι διαφορετικές από ότι εμφανιζόντουσαν στην χώρα μας. Υπάρχουν περιπτώσεις καλών παικτών σε καλές τιμές».

Σκόρδας: «Το σχέδιό μου για τον Άρη»

27/04/2013
 Παράταση μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη για την κατάθεση υποψηφιοτήτων για τη νέα διοίκηση του Άρη ζήτησε ο Λάμπρος Σκόρδας, κατά την ομιλία του στην γενική συνέλευση της ΚΜΑ.

Σκόρδας: «Το σχέδιό μου για τον Άρη»
Το δικό του σχέδιο για την διοικητική και αγωνιστική ανάκαμψη του Άρη κατέθεσε ο Λάμπρος Σκόρδας, στην γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών.

Η θέση που πήρε στην γενική συνέλευση της ΚΜΑ:

«Κατάθεση υποψηφιοτήτων μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη και εκλογές την Τρίτη 7 Μαΐου. Οι υποψήφιοι να κάνουν γνωστές τις θέσεις τους και ο κόσμος να αποφασίσει. Εμείς έχουμε σχέδιο: είσοδος στο άρθρο 99 με άλλο σχέδιο και συμφωνία με τους παίκτες που έχουν λαμβάνειν, να κρατήσουμε τον κορμό που υπάρχει και να ενισχύσουμε την ομάδα.

Πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές στην Λέσχη. Γιατί όχι και ταυτόχρονα με αυτές της ΠΑΕ. Πρέπει να ψάξουμε να βρούμε αυτά που θα κάνουν το σχέδιό μας πετυχημένο. Να ψάξουμε ακόμα και επενδυτή. Τότε θα πρέπει να πουλήσουμε και τις μετοχές.
Δεν μπορούμε να είμαστε με άλλο πρόεδρο κάθε εβδομάδα. Μου είπε παίκτης ότι δεν μπορούμε να βλέπουμε ανθρώπους να κλαίνε, να χαιρετούν και από την άλλη να μπαίνει άλλος πρόεδρος και να μας λέει “καλησπέρα”. Δεν γίνεται να διοικείται ο τεράστιος Άρης από αδύναμες διοικήσεις, αλλά από ανθρώπους που μπορούν να αναλάβουν το βάρος. Ας κατεβούν προτάσεις υποψηφίων ή να γίνει ψηφοφορία την επόμενη εβδομάδα και να σας αναλύσουμε εμείς τι μπορούμε να κάνουμε.

Αν υπάρχουν κάποιοι που ενδιαφέρονται, δεν μπορούν να λένε ότι περιμένουν το πόρισμα, για το οποίο η ΠΑΕ είχε κλείσει την πόρτα για να μην βγαίνει τίποτα.

Η ομάδα είναι σε βαθιά κρίση. Έχουμε την ευθύνη των αποφάσεων. Προτείνω να ψηφίσει σήμερα το Σώμα να δοθεί παράταση μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη για να κατατεθούν ψηφοφορίες, στις οποίες θα συμμετέχουμε και εμείς.

Να μπει η ομάδα στο άρθρο 99 με άλλο σχέδιο. Εάν ο Άρης ξεφύγει από το καθεστώς της προστασίας που έχει σήμερα, το Δημόσιο δεν θα υπογράψει. Κατά τη γνώμη μου, δεν μπορεί να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσοστό για να εγκριθεί η αίτηση.

Πρέπει να γίνει συμφωνία με τους παίκτες. Τα χρέη προς το δημόσιο είναι σε άλλο ποσοστό. Να γίνει εκ νέου η αίτηση και να βρει ο Άρης λύσης, και έτσι δεν θα υπάρχει ουδέν πρόβλημα. Η νέα διοίκηση πρέπει να έχει διάρκεια δύο ετών, ώστε να οργανώσει μια εταιρία που είναι υπό διάλυση. Υπαγωγή του Άρη στο “99” με διακανονισμούς με παίκτες. Να γίνουν συμβόλαια με αυτούς που κινδυνεύει να χάσει, και ταυτόχρονα με συγκεκριμένες κινήσεις, η ομάδα του χρόνου να είναι πιο ισχυρή, ώστε να μην παλέψει για τη σωτηρία, αλλά να τερματίσει σε μια αξιοπρεπή θέση».

Αλλαγή ημερομηνίας λόγω… μπάσκετ

27/04/2013
 Αλλαγή ημερομηνίας υπήρξε στο φιλικό του Πανιωνίου με τον Λεβαδειακού, ούτως ώστε να μην συμπέσει με τον αγώνα μπάσκετ του «Ιστορικού» κόντρα τον Ολυμπιακό.

Αλλαγή ημερομηνίας λόγω… μπάσκετ
Αν και αρχικά το φιλικό ανάμεσα σε Πανιώνιο και Λεβαδεικό ήταν προγραμματισμένο για την Μεγάλη Τρίτη, εν τέλει υπήρξε αλλαγή.

Μετά από εισήγηση του «Ιστορικού», οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν την Τετάρτη του Πάσχα (17:30) στην Νέα Σμύρνη, κάτι που βρήκε σύμφωνους και τους Βοιωτούς.

Κι αυτό γιατί την Μεγάλη Τρίτη η ομάδα μπάσκετ των Νεοσμυρνιωτών υποδέχεται για την Α1 τον Ολυμπιακό, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι του πρωταθλήματος και οι άνθρωποι του συλλόγου δεν ήθελαν να... πέσουν μαζί οι δύο υποχρεώσεις.

Έπεσε χρήμα στον ΠΑΣ Γιάννινα

27/04/2013
 Πιο ευχάριστα από άλλες φορές πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ο Γιώργος Χριστοβασίλης θέλοντας να είναι τυπικός στις υποχρεώσεις του κατέβαλε τους μισθούς των παικτών.

Έπεσε χρήμα στον ΠΑΣ Γιάννινα
Έτσι, με τις τσέπες γεμάτες, συνεχίστηκε υπό τις καλύτερες συνθήκες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει των πλέι οφ.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γιάννης Ιωάννου και Μιχάλής Αυγενικού, ενώ απουσίαζαν οι Μπακόλας, Νάκος, Ρουμπουλάκου και Χαρίσης.

Για την Κυριακή είναι προγραμματισμένες δύο προπονήσεις, μία πρωινή στις 10.30 και μία απογευματινή στις 18.00.

Ένταση στη γενική συνέλευση του Άρη

27/04/2013
 Σε τεταμένο κλίμα διεξάγεται η γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών, για την επόμενη μέρα του Άρη.

Ένταση στη γενική συνέλευση του Άρη
Μια φουντώνει, μια ηρεμεί το κλίμα στην γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη.

Πολλές αντικρουόμενες θέσεις, απόψεις για την επόμενη μέρα του συλλόγου διοικητικά και αγωνιστικά, κάτι που φέρνει κι εντάσεις μεταξύ των παρευρισκόμενων στο «Βελλίδειο».

Όταν υπήρξε διαφωνία μεταξύ Αβάνογλου και Σκόρδα, αφού παρενέβη ο γραμματέας του συμβουλίου, κ. Δερμετζόπουλος, απειλήθηκε γενική σύρραξη, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, ηρέμησαν τα πνεύματα και συνεχίστηκε ομαλά η διαδικασία.

Αποφάσεις στον Άρη

27/04/2013
 Μετά από διαβουλεύσεις, επί διαβουλεύσεων και μια πολύωρη γενική συνέλευση, στον Άρη πήραν αποφάσεις για τις εκλογές στην ΠΑΕ και την Κοινωνία Μελών.

Αποφάσεις στον Άρη
Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου, η γενική συνέλευση του Άρη στο «Βελλίδειο», μετά από μια πολύωρη διαδικασία, με πολλές διαφορετικές απόψεις κι αρκετή ένταση.

Εν τέλει, πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις που θα δρομολογήσουν την «επόμενη μέρα» του συλλόγου.

Στις 18 Μαΐου θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες για την ΠΑΕ και μια ‘βδομάδα αργότερα, στις 25 Μαΐου θα διεξαχθούν οι εκλογές.

Η αντίστοιχη διαδικασία για την Κοινωνία Μελών θα γίνει στις 11 Μαΐου.

Φεύγουν από τα σπίτια οι παίκτες της ΑΕΚ

28/04/2013
 Τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ αναγκάζουν τους παίκτες να εγκαταλείπουν τα σπίτια που διαμένουν, αφού δεν μπορούν να πληρωθούν τα ενοίκια τους.

Φεύγουν από τα σπίτια οι παίκτες της ΑΕΚ
Οι ιδιοκτήτες των οικιών των «κιτρινόμαυρων» έχουν στείλει στους ποδοσφαιριστές ειδοποιητήρια έξωσης, προκειμένου να αδειάσουν το σπίτι που μένουν και να βρουν κάποιον άλλον ενοικιαστή, όπου θα πληρώνει κανονικά τις υποχρεώσεις του και δε θα τους αφήνει «μέσα».

Η τελευταία ειδοποίηση που είχαν οι «κιτρινόμαυροι» ήταν πως θα πρέπει μέχρι το τέλος Απριλίου να έχουν αδειάσει τις κατοικίες τους και να έχουν αποχωρήσει, με τους ιδιοκτήτες να τους λένε χαρακτηριστικά πως δεν υπάρχει άλλο περιθώριο και στις αρχές του Μαΐου θέλουν τα σπίτια τους.

Προτάθηκαν Ρόκας, Καμαρά

28/04/2013
 Συνεχίζουν να φτάνουν καθημερινά στον Παναθηναϊκό φαξ με προτάσεις για παίκτες που είναι πολύ πιθανόν να ενδιαφέρουν τους «πράσινους», ώστε να φορέσουν τη φανέλα με το «τριφύλλι».

Προτάθηκαν Ρόκας, Καμαρά
Οι τελευταίοι της συγκεκριμένης λίστας είναι οι Στάθης Ρόκας του Πανιωνίου και Τζον Καμαρά του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Καμαρά είναι γεννημένος στις 5/12/1988 στη Σιέρα Λεόνε και αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους και έχοντας το δικαίωμα από τώρα να μιλήσει και να υπογράψει σε κάποια άλλη ομάδα.

Άνθρωπος του Παναθηναϊκού πρότεινε στους «πράσινους» τον Αφρικανό και αυτοί ήδη έχουν κάνει μια πρώτη εκδήλωση ενδιαφέροντος προς τον παίκτη.

Το μόνο δεδομένο είναι πως και ο Νταμπίζας έχει και ο ίδιος προσωπική άποψη για τον Καμαρά, καθώς τον είχε δει στην αναμέτρηση της «ελαφράς ταξιαρχίας» κόντρα στη Λάρισα για τη Football League.

Ο Καμαρά αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και διακρίνεται για το αμυντικό του παιχνίδι και τις πολλές δυνάμεις του, αλλά όχι για την τεχνική του κατάρτιση.

Σε ότι αφορά τον Απόλλωνα, οι «πράσινοι» φέρεται να ενδιαφέρονται και για τον Μανιά, εκ των πρώτων σκόρερ του δεύτερου τη τάξει πρωταθλήματος.

Όσο για τον παίκτη του Πανιωvίου, προτάθηκε και αυτός πριν μερικές μέρες. Πρόκειται για τον 29χρονο αριστεροπόδαρο αμυντικό, πρώην του Αστέρα Τρίπολης.

Έτσι τον θέλει ο Αναστασίου

28/04/2013
 Σχήμα 4-1-4-1 με μέσους που θα βρίσκουν δίχτυα σχεδιάζει για το νέο Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αναστασίου. Μεταγραφή φορ και τριών μεσοεπιθετικών εισηγήθηκε ο νέος προπονητής. Ανανεώνουν Γιούρκας-Κοτσόλης.

Έτσι τον θέλει ο Αναστασίου
Αλλάζει σε όλα τα επίπεδα ο Παναθηναϊκός. Ο Γιάννης Αναστασίου σχεδιάζει την ομάδα της νέας περιόδου με βάση τη δική του φιλοσοφία και προσανατολίζεται στην καθιέρωση ενός συστήματος 4-1-4-1, με τέσσερις μεσοεπιθετικούς που θα μπορούν να βρίσκουν δίχτυα.

Ο νέος προπονητής εκτιμά πως το από υπάρχον ρόστερ ο μοναδικός μεσοεπιθετικός που μπορεί να σκοράρει με ευκολία είναι ο Χάρης Μαυρίας, για το λόγο αυτό έχει ζητήσει την απόκτηση τριών μεσοεπιθετικών. Πέραν του νεαρού δεξιού εξτρέμ, πρόθεσή του είναι να αποκτηθούν επίσης ένας που να παίζει στην απέναντι πλευρά, ένας που θα κινείται πιο κοντά στον σέντερ φορ κι ένας που θα είναι «οκτάρι» με τη δυνατότητα να παίζει ενίοτε και σαν αμυντικό χαφ, όπου ως πρώτη επιλογή λογίζεται ο Σο. Παράλληλα έχει ζητηθεί και η απόκτηση ενός σέντερ φορ (υπενθυμίζεται πως δύσκολα θα μείνουν οι Βιτόλο και Τοτσέ, αφού θα τους προταθεί μεγάλη μείωση πάγιων αποδοχών).

Αναστασίου, Σαραβάκος και Νταμπίζας, που θα ανακοινωθούν μετά το μπαράζ με τη Skoda Ξάνθη στις 9 Μαΐου και θα γίνει επίσημη παρουσίασή τους πιθανότατα στις 13 του μήνα, ήδη εξετάζουν περιπτώσεις παικτών από το εξωτερικό. Από την ελληνική αγορά βασικός στόχος είναι ο Σωκράτης Φυτανίδης, ενώ παίκτες που αρέσουν αλλά έχουν υψηλή τιμή είναι οι Μάνταλος (Skoda Ξάνθη), Κοροβέσης (ΠΑΣ Γιάννινα) και Βασιλείου (Λεβαδειακός).

Σε ό,τι αφορά το υπάρχον ρόστερ, οι Γιούρκας Σεϊταρίδης και Στέφανος Κοτσόλης θα ανανεώσουν για δύο χρόνια, ενώ Μαυρίας και Καρνέζη θα παραχωρηθούν μόνο αν έρθει ικανοποιητική πρόταση.

Το «ψάχνουν» για Σάμαρη

28/04/2013
 Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ατρομήτου βρίσκεται ο Ανδρέας Σάμαρης, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

Το «ψάχνουν» για Σάμαρη
Προτεραιότητα για τον Ατρόμητο αποτελεί η παρουσία της ομάδας στη διαδικασία των πλέι οφ.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι οι Περιστεριώτες δεν καταστρώνουν τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν.

Στην «κυανόλευκη» ΠΑΕ θέλουν να είναι έτοιμοι για να καλύψουν τα κενά που θα υπάρξουν σε αρκετές θέσεις του ρόστερ, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη η ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μεταξύ των μεταγραφικών στόχων του Ατρομήτου υπάρχει το όνομα του Ανδρέα Σάμαρη.

Ο 24χρονος μέσος, ο οποίος υπέγραψε πρόσφατα στον Ολυμπιακό, έκανε ένα καλό πρωτάθλημα με τον Πανιώνιο και το όνομά του συζητείται έντονα στο Περιστέρι, ώστε να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τους Πειραιώτες.

Όπως γράφει η SportDay, οι ιθύνοντες του Ατρόμητου θα κάνουν αρκετά νωρίς κρούση στους «ερυθρόλευκους», ώστε να τους ενημερώσουν για το ενδιαφέρον τους και να έχουν εκείνοι τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.

Από εκεί και πέρα, οι «κυανόλευκοι» θα κινηθεί για να καλύψει το κενό που άφησε ο Ιτάντζ, ανεξάρτητα από το αν θα να ανανεώσει ή όχι ο Ράντμαν. Προτεραιότητα, επίσης, θα δοθεί και στην απόκτηση επιθετικού.

Ο «τίγρης» δεν θέλει κωλυσιεργία

28/04/2013
 Στους ταχύτερους δυνατούς ρυθμούς επιθυμεί να προχωρήσει το θέμα γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Οι προτεραιότητες του «τίγρη» και η αναμονή για τους… μετόχους.

Ο «τίγρης» δεν θέλει κωλυσιεργία
Η ΑΕΚ δεν έχει καιρό για χάσιμο… Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που όπως φαίνεται αναλαμβάνει να ηγηθεί της ομάδας στην επόμενη μέρα του υποβιβασμού, γνωρίζει καλά πως για να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατό η ομάδα στη μεγάλη κατηγορία, οι διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθηθούν ΠΡΕΠΕΙ να είναι ταχύτατες. Σε όλα τα επίπεδα.

Προτεραιότητα του «τίγρη» είναι η κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έχει ήδη εξασφαλίσει τη στήριξη Χατζηϊωάννου, Παππά, Γκούμα και τουλάχιστον άλλων δύο ισχυρών ανδρών, ο Δήμος εμφανίζεται απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο να χτιστεί το νέο σπίτι της ΑΕΚ στην περιοχή, ενώ το νέο νομικό πλαίσιο εξυπηρετεί ώστε να μην υπάρχουν γραφειοκρατικά εμπόδια και καθυστερήσεις.

Κι ασφαλώς η δραστηριοποίηση του Δημήτρη Μελισσανίδη δεν αφορά μόνο το «χτίσιμο» του γηπέδου, αλλά και ολόκληρης της ΑΕΚ, από την τρίτη κατηγορία. Θεωρεί πως πρέπει να γίνει μία επανεκκίνηση, δίχως χρέη του παρελθόντος, με την πτώχευση της ΠΑΕ και τη μετατροπή της σε ερασιτεχνικό σωματείο. Ωστόσο αυτή είναι μία απόφαση που δεν μπορεί να πάρει ο ίδιος. Ανήκει στην (υπό παραίτηση) διοίκηση και τους (εξαφανισμένους) μετόχους. Ο Νίκος Νοτιάς εξακολουθεί να απέχει, οι Supporters δηλώνουν πως θα κάνουν ό,τι τους πει ο Μελισσανίδης, ενώ ο Ανδρέας Δημητρέλος εξακολουθεί να ελπίζει για παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα. Ελπίδα όλων είναι πως μέχρι τη γενική συνέλευση στις 14 Μαΐου θα έχει ληφθεί η απόφαση για το μέλλον της ΑΕΚ, με την πτώχευση και τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική να φαντάζει η πιο πιθανή, αλλά και βιώσιμη για το μέλλον του συλλόγου λύση.

Σε ό,τι αφορά στο πού θα αγωνίζεται η ΑΕΚ, η λύση που προτιμά η πλευρά Μελισσανίδη-λόγω και της γειτνίασης με τη Νέα Φιλαδέλφεια-είναι το γήπεδο της Ριζούπολης.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου