ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Δηλωσεις κοουτς και παικτων

Δηλωσεις κοουτς και παικτων

01/05/2013

Μπαρτζώκας: "Δεν ήταν ιδανικές οι συνθήκες για μπάσκετ"

Ο Μπαρτζώκας στάθηκε στις κακές συνθήκες στη Νέα Σμύρνη, τονίζοντας πως το γήπεδο είχε πολλή ζέστη, ενώ σχολίασε πως ήθελε να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του.
Στη συνέντευξη Τύπου στη Νέα Σμύρνη ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θέλησε να πει πολλά. Στάθηκε στο ότι οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες για μπάσκετ, κάνοντας αναφορά πως το γήπεδο είχε πολλή ζέστη, ενώ επεσήμανε πως σκοπός του ήταν να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής των παικτών του.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε: "Ηταν ένα παιχνίδι σε μια δύσκολη περίοδο για μας, καθώς ερχόμαστε από τη σειρά με την Εφές που καταναλώσαμε μεγάλη ενέργεια, ξέραμε τι ομάδα είναι ο Πανιώνιος, τι θα αντιμετωπίζαμε. Οι συνθήκες δυστυχώς δεν βοήθησαν να χαρούν όσοι το είδαν το ματς είτε από το γήπεδο είτε από την τηλεόραση καθώς ήταν άδειο το κλειστό και είχε πολλή ζέστη", ανέφερε αρχικά ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης.

Όσον αφορά το σχήμα με τα τρία γκαρντ που χρησιμοποίησε, τόνισε πως "έπαθε διάστρεμμα πριν από  το πρώτο ημίχρονο ο Πρίντεζης θέλαμε να μοιράσουμε χρόνο να παίξει ο Πέρκινς και να γίνει μοίρασμα σωστό ώστε να μην χαλάσει την «προπόνηση». Ελπίζω του Πρίντεζη να μην είναι κάτι σοβαρό, έπαθε διάστρεμμα".

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ένας ο οπαδός των γηπεδούχων είπε μερικά… γαλλικά στον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος αρκέστηκε να κουνήσει το κεφάλι του. "Δεν έχω κανένα παράπονο (σ.σ. από τον Πανιώνιο και την υποδοχή)", είπε ο «ερυθρόλευκος» κόουτς.

Κατσίβελης: "Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται"

Ο Κατσίβελης σχολίασε πως η ομάδα του Ολυμπιακού θα προσπαθήσει να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται ενόψει του ημιτελικού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Ο Δημήτρης Κατσίβελης μίλησε για την συνέχεια του Ολυμπιακού μετά τη νίκη των Πειραιωτών κόντρα στον Πανιώνιο. Στις δηλώσεις του επεσήμανε πως οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να προετοιμαστούν σωστά ενόψει του ημιτελικού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Ο νεαρός γκαρντ είπε τα εξής: "Δεν βγάλαμε την απαιτούμενη ενέργεια κόντρα στον Πανιώνιο, καθώς βγάλαμε μπόλικη στα ματς των playoffs απέναντι στην Εφές. Είμαστε επαγγελματίες παίκτες όμως και θα πρέπει να παρουσιαζόμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς.

Πλέον, μπαίνουμε σε ρυθμούς Final-Four και σκεφτόμαστε μοναχά τον ημιτελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στον χρόνο που έχουμε θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για αυτό το παιχνίδι. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά αυτές τις μέρες και μέσα από την προπόνηση θα επιδιώξουμε να βελτιώσουμε τα λάθη μας, ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα".

Χάινς: "Συγκεντρωνόμαστε ενόψει ΤΣΣΚΑ"

Ο Χάινς σχολίασε πως ο Ολυμπιακός έκανε καλή δουλειά κόντρα στον Πανιώνιο, ενώ τόνισε πως τώρα οι Πειραιώτες στρέφουν την προσοχή τους για τον ημιτελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Ο Κάιλ Χάινς πραγματοποίησε θετική εμφάνιση στη Νέα Σμύρνη (8π, 6ρ) και στις δηλώσεις του τόνισε πως ο Ολυμπιακός έκανε καλή δουλειά κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Αμερικανός σέντερ επεσήμανε πως οι ερυθρόλευκοι πλέον στρέφουν την προσοχή τους στον ημιτελικό του Final-Four κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Ο Κάιλ Χάινς εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στην συνέντευξη Τύπου τονίζοντας αρχικά πως "κάναμε καλή δουλειά απέναντι σε μία καλή ομάδα και δεν ήταν εύκολο ιδίως καθώς προερχόμασταν από μία δύσκολη σειρά με την Εφέ για την Ευρωλίγκα. 

Πρέπει να συγκεντρωθούμε τώρα για τον αγώνα που έχουμε μπροστά μας, με την ΤΣΣΚΑ για τον ημιτελικό της Ευρωλίγκας". Οσον αφορά το γεγονός ότι ο αγώνα διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, επισήμανε πως "δεν μας αρέσει να παίζουμε σε άδεια γήπεδα, αλλά είμαστε εξοικειωμένοι με αυτό καθώς παίξαμε αρκετά παιχνίδια χωρίς κόσμο".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου