ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


02/05/2013


«Στον Άρη ξαναγεννήθηκα»

01/05/2013
 Ικανοποιημένος από το γεγονός πως πέτυχε τους στόχους που είχε βάλει ερχόμενος στον Άρη, δήλωσε ο Ανδρέας Τάτος.

«Στον Άρη ξαναγεννήθηκα»
Ο Ανδρέας Τάτος πήρε τόσο το βραβείο του MVP όσο και του καλύτερου γκολ για την 29η αγωνιστική της Super League και τόνισε πως είναι ευχαριστημένος που τελικά ο Άρης παρέμεινε στην κατηγορία. Ο νεαρός μέσος επισήμανε πως ερχόμενος στους «κίτρινους» ξαναγεννήθηκε και σημείωσε πως δεν περνά από το χέρι του αν θα παραμείνει στον σύλλογο ή όχι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Τάτου:

Για τα βραβεία και την παραμονή του Άρη στη Super League:
«Όταν ήρθα δεν περίμενα τόσα βραβεία. Το μόνο που ήθελα ήταν να βοηθήσω να σωθεί η ομάδα. Είχα πει ότι θα σωθούμε κι έτσι έγινε. Η ομάδα δεν άξιζε να είναι τόσο χαμηλά. Τα βραβεία τα αφιερώνω στην ομάδα, τον κόσμο, γιατί έχουν όλοι μερίδιο. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Χαίρομαι που μείναμε στην κατηγορία».

Για την προοπτική παραμονής του στον Άρη: «Ήταν επιλογή μου να έρθω εδώ. Μου αρέσει ο κόσμος, η έδρα ότι ο σύλλογος κλείνει 100 χρόνια. Ήθελα να έρθω και να δώσω ό,τι μπορώ για να μείνει στη Λίγκα. Η ομάδα έχει περάσει πολλά. Ελπίζω να έρθει επενδυτής και να φθάσει ψηλά την ομάδα. Όπως ξέρετε, έχω δυο χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και δεν είναι στο χέρι μου, εάν θα μείνω στον Άρη. Πέρασα ωραία εδώ. Ξαναγεννήθηκα στον Άρη και δικαίωσα τους ανθρώπους που με επιλέξανε. Στόχος μου ήταν να βοηθήσω τον Άρη και από εκεί και πέρα να δείξω ότι μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο».

Τέλος δύο στον Λεβαδειακό

01/05/2013
 Παρελθόν από τον Λεβαδειακό θα πρέπει να θεωρούνται οι Τζάκσον Μεντί και Ολιβιέ Μπουμάλ.

Τέλος δύο στον Λεβαδειακό
Τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους θα πρέπει να αρχίσουν να ψάχνουν ο Τζάκσον Μεντί και ο Ολιβιέ Μπουμάλ. Οι δύο ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν από τον τεχνικό διευθυντή του Λεβαδειακού, Δημήτρη Φαράντο, πως δεν πρόκειται να συνεχιστεί η συνεργασία τους τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν οπότε απομένουν τα τυπικά για να λυθούν τα συμβόλαια τους.

Επίσης, οι Βοιωτοί εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως δεν έχει γίνει επαφή με κανέναν προπονητή μέχρι σήμερα και χαρακτηρίζει ανυπόστατα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν οτιδήποτε σχετικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός:

«Με τον τεχνικό διευθυντή κ. Φαράντο συναντήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές Mendy και Boumal, από τον οποίο και ενημερώθηκαν ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Σχετικά με ονόματα προπονητών που είδαν το φως της δημοσιότητας, η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι δεν έχει γίνει καμία επαφή με κανέναν προπονητή μέχρι σήμερα. Ειδικότερα, όσον αφορά σε δημοσιεύματα για ξένο προπονητή, από την ΠΑΕ χαρακτηρίζονται ως ανυπόστατα».

Σοβαρές καταγγελίες από τη δικηγόρο του Δώνη

01/05/2013
 Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε η δικηγόρος του Γιώργου Δώνη, Ευαγγελία Σουλούκου, με ανακοίνωση που εξέδωσε. «Εισβολή στην οικία του δέχθηκε ο Δώνης», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Σοβαρές καταγγελίες από τη δικηγόρο του Δώνη
Δεν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε και το καλύτερο «διαζύγιο». Το σίριαλ της απόλυσης του Γιώργου Δώνη από τον ΠΑΟΚ έχει συνέχεια και μάλιστα πολύ σοβαρή αν κρίνουμε από την ανακοίνωση της δικηγόρου του Έλληνα τεχνικού, Ευαγγελία Σουλούκου, η οποία καταγγέλει ακόμα και εισβολή στην οικία του Γιώργου Δώνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δικηγόρου του Γιώργου Δώνη αναφέρει:

«Έχουν ακουστεί τέρατα για τον εντολέα μου και τίποτα από αυτά δεν ανταποκρίνεται ούτε κατ ελάχιστον στην πραγματικότητα. Για αυτό ΚΑΛΩ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δημοσιεύσει τα επίμαχα εξώδικα, τόσο το εξώδικο που αποτέλεσε δήθεν την αιτία για την απόλυση του εντολέα μου, όσο και την χθεσινή απάντηση μας.

Το οργανωμένο ποδόσφαιρο έχει γραπτούς και άγραφους κανόνες. Η τήρηση τους χαρακτηρίζει το μέγεθος της κάθε ομάδας καθώς αποκαλύπτει το ήθος της. Στην 25 έτη σταδιοδρομία του στο ποδόσφαιρο, ο κ. Δώνης διακρίνεται πρωτίστως για το ήθος του και την προσήλωση του στην αγωνιστική προσπάθεια, με μεγαλύτερη «αποζημίωσή» του σε αυτό τον χώρο, την ίδια του τη φήμη.

Πρώτη φορά στην επαγγελματική καριέρα του κ. Δώνη, σταματάνε την συνεργασία του με μία ομάδα, χωρίς να μπορέσει να αποχαιρετήσει ούτε καν τους ποδοσφαιριστές του. Πρώτη φορά στην επαγγελματική καριέρα του κ. Δώνη μέσα σε διάστημα μόλις 8 μηνών το συμβόλαιό του χρειάστηκε να αλλάξει 3 φορές με αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προς μεγαλύτερο κάθε φορά όφελος της, χωρίς όμως ούτε αυτό να είναι αρκετό ώστε να τηρηθούν οι όροι του.

Σήμερα, δεν θα αναφερθώ δημόσια σε όσα αδιανόητα έχει υποστεί ο εντολέας μου και η οικογένεια του. Σε όλα αυτά θα αναφερθούμε αναλυτικά, αμέσως μόλις μας επιτραπεί καθώς είναι χρέος μας προς το ελληνικό ποδόσφαιρο και προς αυτούς που έντιμα και ευσυνείδητα το διοικούν.

Ωστόσο, θα πρέπει να υπογραμμίσω ότι δεν γνωρίζω ούτε έναν προπονητή ποδοσφαίρου σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα και αν εργάστηκε, να δέχεται ξημερώματα εισβολή στην οικία του, από αγνώστους που του ζητούσαν να παραιτηθεί, να ζητά από την ομάδα του να τον προφυλάξει και αντ’ αυτού να τον απολύουν από υπαιτιότητά του!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας…»

Αντίστροφη μέτρηση για Βούκιτς-Σταφυλίδη

01/05/2013
 Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ αναμένεται να μπουν τις επόμενες μέρες οι Βούκιτς και Σταφυλίδης, που βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους.

Αντίστροφη μέτρηση για Βούκιτς-Σταφυλίδη
Μπορεί το «διαζύγιο» με τον Γιώργο Δώνη να κυριαρχεί στην επικαιρότητα και την… καθημερινότητα του ΠΑΟΚ, αλλά οι ποδοσφαιριστές είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν μπροστά προκειμένου να πετύχουν τον στόχο στο πρωτάθλημα, που είναι η πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης, που ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας, έκανε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης την δεύτερη του προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες για το δεύτερο κομμάτι. Αυτό περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής κατάρτισης σε μικρό χώρο με στόχο τον αμυντικό και επιθετικό προσανατολισμό της ομάδας μέσα στο γήπεδο.

Τα προβλήματα δεν έλειπαν, αλλά τις επόμενες μέρες, ο υπηρεσιακός τεχνικός του «δικεφάλου», θα μπορεί να υπολογίζει σε δύο επιπλέον παίκτες. Οι Βούκιτς και Σταφυλίδης ακολούθησαν ειδικό ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης στο γήπεδο και προς το τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας ή στην προπόνηση την δεύτερη μέρα του Πάσχα αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Από εκεί και πέρα, ξεχωριστό ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο ακολούθησε ο Κατσικάς, ενώ οι τραυματίες Σίλντενφελντ, Κωσταντινίδης και Καμαρά (λόγω ενοχλήσεων στη μέση) ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.

Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και θα ξεκινήσει στις 10:00. Θα ακολουθήσει άλλη μια προπόνηση το πρωί (10:00) της Μ. Παρασκευής στο γήπεδο της Τούμπας πριν τη μικρή διακοπή για το Πάσχα και την επιστροφή στις προπονήσεις τη Δεύτερα του Πάσχα.

Tο πρόγραμμα των play-offs

01/05/2013
 Το πλήρες πρόγραμμα των play-offs, με ώρες και ημερομηνίες ανακοίνωσε η Super League.

Tο πρόγραμμα των play-offs
Μπορεί ήδη να γνωρίζαμε ποιες θα είναι οι αγωνιστικές των play-offs αλλά σήμερα (1/5) η Super League ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα. Τηλεοπτική μετάδοση όλων των αναμετρήσεων από τη NOVA.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1η αγωνιστική

Τετάρτη 15 Μαΐου
17:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης
19:15 Ατρόμητος-ΠΑΟΚ

2η αγωνιστική

Κυριακή 19 Μαΐου
18:15 ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα
20:30 Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος

3η αγωνιστική

Τετάρτη 22 Μαΐου
18:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος
20:30 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ

4η αγωνιστική

Κυριακή 26 Μαΐου
18:15 ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης
20:30 Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα

5η αγωνιστική

Τετάρτη 29 Μαΐου
18:15 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος
20:30 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα

6η αγωνιστική

Κυριακή 2 Ιουνίου
20:30 Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης
20:30 ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ

Skoda Ξάνθη: «Να γίνει στο playstation»

01/05/2013
 Ανακοίνωση με νόημα, προτείνοντας να παιχτεί ο αγώνας μπαράζ με τον Παναθηναϊκό στο playstation, εξέδωσε η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη.

Skoda Ξάνθη: «Να γίνει στο playstation»
Η ημερομηνία και η έδρα διεξαγωγής του μπαράζ για την έκτη θέση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Skoda Ξάνθη πέρασε από… χίλια κύματα. Τελικώς, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 9 Μαΐου στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Η ακριτική ΠΑΕ δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός και με ανακοίνωση που εξέδωσε, πρότεινε να παιχτεί ο αγώνας στο… playstation!

Αναλυτικά:

«Μ’ αυτά και μ’ αυτά, το παιχνίδι να γίνει εδώ, να γίνει εκεί, να γίνει παραπέρα, για το παιχνίδι Παναθηναϊκός SKODA ΞΑΝΘΗ «μιλάμε». Παρ’ ότι η απόφαση έχει παρθεί και στην απόφαση αυτή έχουμε συμμετάσχει κι εμείς σαν SKODA ΞΑΝΘΗ ώστε να γίνει το παιχνίδι στη Ν. Σμύρνη, θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε την συμβουλή ενός φιλάθλου που γράφτηκε σε site, να συμφωνήσουμε με τον Παναθηναϊκό να παίξουμε το παιχνίδι στο playstation».

Πουλινάκης: «Πετύχαμε έναν πραγματικό άθλο»

01/05/2013
 Με γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης κάνει τον απολογισμό της αγωνιστικής σεζόν 2012-13 και θέτει στόχο την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ.

Πουλινάκης: «Πετύχαμε έναν πραγματικό άθλο»
Τον απολογισμό της αγωνιστικής σεζόν 2012-13 έκανε ο Μάνθος Πουλινάκης με γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Σε αυτή ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας κάνει τον απολογισμό της σεζόν που τέλειωσε και παράλληλα, γνωστές τις σκέψεις του για τα επόμενα χρόνια.

«Η περίοδος που πέρασε ήταν εξαιρετικά δύσκολη σε όλα τα επίπεδα και ειδικότερα για μένα που για πρώτη χρονιά είχα την μέγιστη τιμή να ηγούμαι του διοικητικού συμβουλίου», αναφέρει ο κ. Πουλινάκης και προσθέτει:

«Αυτό που πετύχαμε ήταν ένας πραγματικός άθλος, αν συνυπολογίζουμε το γεγονός το χρόνο και κυρίως την κατάσταση που βρήκα όταν ανέλαβα».

Ο Μάνθος Πουλινάκης επισημαίνει τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ, που θέτει ως στόχο την οικονομική εξυγίανση της ομάδας μέσα από ένα πλάνο τριετίας.

Αυτό συμπεριλαμβάνει τη μείωση του μπάτζετ κατά 60% σε σχέση με την περσινή σεζόν και τον περιορισμό κατά 80% των λειτουργικών δαπανών της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μάνθου Πουλίνάκη:


«Φίλες και φίλοι καλό μήνα. Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της αγωνιστικής περιόδου 2012-13 που ολοκληρώθηκε και βρήκε την αγαπημένη μας ομάδα στην κατηγορία που της αξίζει, στην Σούπερ Λιγκ, νιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και μέσα από μια γραπτή δήλωση να κάνω σε γενικές γραμμές τον απολογισμό της ΠΑΕ. Ταυτόχρονα δε να αναφέρω επιγραμματικά τους στόχους, σε όλα τα επίπεδα, για τη νέα χρονιά.

Η περίοδος που πέρασε ήταν εξαιρετικά δύσκολη σε όλα τα επίπεδα και ειδικότερα για μένα που για πρώτη χρονιά είχα την μέγιστη τιμή να ηγούμαι του διοικητικού συμβουλίου. Αυτό που πετύχαμε ήταν ένας πραγματικός άθλος, αν συνυπολογίζουμε το γεγονός το χρόνο και κυρίως την κατάσταση που βρήκα όταν ανέλαβα.

Μάλιστα τότε αρκετοί ήταν αυτοί που με απέτρεπαν λέγοντας μου χαρακτηριστικά ότι "η ομάδα θα σκάσει στα χέρια σου", ενώ υπήρχαν και ορισμένοι που με παρότρυναν να αναλάβω αλλά στην πορεία εξαφανίστηκαν. Γενικά έγινε μια τιτάνια προσπάθεια σε μια στιγμή που δεν ήταν δεδομένη ούτε καν η παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Μέσα λοιπόν σε αυτόν τον χρόνο έγιναν πάρα πολλά που επιγραμματικά θα αναφέρω παρακάτω, αλλά το πιο σημαντικό γεγονός για μένα είναι ότι ο ΟΦΗ εκεί που ήταν στην άκρη του γκρεμού, πλέον βρίσκεται στα πρώτα μέτρα ενός δρόμου που με ανάλογη συνέχεια θα τον οδηγήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα στην αγωνιστική αλλά κυρίως στην οικονομική του Ανάσταση. Και επειδή ο βασικός μας στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση μέσα από ένα πλάνο 3ετιας που έχουμε καταρτίσει, θα ξεκινήσω την αναφορά μου από τα οικονομικά θέματα.

Oικονομικά φετινής περιόδου

Μείωση του μπάτζετ κατά 60% (!!) σε σχέση με πέρυσι. Η μείωση αυτή μεγαλώνει αν συνυπολογίσουμε την ταυτόχρονη μείωση των φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών στα συμβόλαια των παικτών.

Μείωση σε ποσοστό 80% (!!!) σε λειτουργικές δαπάνες της ΠΑΕ και τεράστια μείωση σε μπόνους, αυτοκίνητα, ξενοδοχεία και ενοίκια παικτών. Ταυτόχρονα έγινε δραστική μείωση στα λειτουργικά έξοδα της εταιρείας, ενώ ίσως αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι μετακινήσεις μελών του Δ.Σ., είτε για αποστολές αγώνων είτε για εκπροσώπηση του ΟΦΗ στην Αθήνα έγιναν με δικά μας έξοδα και το ταμείο της ΠΑΕ δεν επιβαρύνθηκε ποτέ ούτε ένα ευρώ. Μάλιστα χαρακτηριστικά να σας αναφέρω ότι μόνο εγώ ως πρόεδρος ταξίδεψα πάνω από 50 φορές, για ζητήματα της ομάδας.

Καταβλήθηκαν πάνω από 300 χιλιάδες Ευρώ σε ΙΚΑ και Εφορία για ρυθμίσεις οφειλών προηγούμενων ετών. Έχουν εξοφληθεί σε ποσοστό περίπου 70% όλες οι φετινές υποχρεώσεις ενώ το μικρό υπόλοιπο που απομένει θα καλυφθεί μέχρι και τα τέλη Ιουλίου, οπότε και τελειώνει ουσιαστικά η αγωνιστική περίοδος.

Και όλα αυτά την στιγμή που υπήρχε σημαντική μείωση από πλευράς εισιτηρίων. Αναφέρω επιγραμματικά ότι μόνο στα διαρκείας η διαφορά σε σχέση με πέρυσι ήταν της τάξεως των 460 χιλιάδων ευρώ, ενώ η γενικότερη μείωση εσόδων, πάντα σε σχέση με πέρυσι, από εισιτήρια, διαρκείας, τηλεοπτικά κ.α. ήταν 515.975,35 ευρώ, ποσό που αν το είχαμε θα μπορούσε να ήμασταν ακόμα σε καλύτερη κατάσταση.

Είναι ίσως σημαντικό να αναφέρω και το γεγονός ότι στην τελευταία δόση από τον ΟΠΑΠ περιμέναμε να πάρουμε 400 χιλιάδες ευρώ, τελικά στο ταμείο της ΠΑΕ μπήκαν μόνο 90 χιλιάδες ! Και αυτό γιατί υπήρχε ένα κατασχετήριο από πλευράς του Φανούρη Βατσινά που πήρε 150.000 ευρώ, 120.000 ευρώ παρακρατήθηκαν για πρόστιμα προηγούμενων ετών, ενώ περίπου 40.000 δόθηκαν σε παλιές οφειλές προς την εφορία και ένα ποσό πήγε στον πρώην προπονητή Νίκο Γκουλή.

Τέλος θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρω ότι φέτος δύο μέλη τα οποία δεν θέλω να κατονομάσω, έβαλαν στο ταμείο της ΠΑΕ το συνολικό ποσό των 210.000 ευρώ.

Παλιά χρέη

Με πρόταση του ΟΦΗ μέσω της οποίας ωφελήθηκαν και πάνω από 12 ΠΑΕ, αποφασίστηκε η δοσοποίηση των παλαιών οφειλών. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σαρρή και τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ κ. Μώραλη που αντιλήφθηκαν το μέγεθος του προβλήματος και συνέβαλαν τε μέγιστα έτσι ώστε να περάσει η ευεργετική τροπολογία για όλες τις ομάδες.

Μέσα από το λεγόμενο μνημόνιο, ο ΟΦΗ ήρθε σε διακανονισμό με τους Ζόρντι Λόπεζ, Χόρχε Λόπεζ, Σαχσανίδη, Γεωργίου, Ρόβα, Γαλανόπουλο, Κάλαϊτζιτς, Μποντόρ, Ταυλαρίδη, Μπαρτζώκα, Σταυρακάκη, Ουκάρ, Ξενοδόχοφ, Μάντζιο, Παπουλή, Αγρίτη, Μπερτίν, Ρούσεφ, Κατσικογιάννη, Κιάσσο, Ψωμά, Σφακιανάκη, Πίτσο και Καμπάνταη. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις οι δόσεις φτάνουν μέχρι και το 2016 !! (άρα τα ποσά που θα δίνονται σε μηνιαία βάση είναι σχετικά μικρά και θα μπορεί ο ΟΦΗ να ανταποκρίνεται και να μην δημιουργηθούν άλλα προβλήματα.

Πέρα από την διευθέτηση όλων αυτών των περιπτώσεων, έχουν σε γενικές γραμμές δοθεί περίπου 1,7 εκ. ευρώ σε παλιά χρέη, (222.648 ευρώ σε προσφυγές, 535.072 ευρώ σε εκχωρήσεις, 377.953 σε δημόσιες υπηρεσίες, 150.000 σε πρόσφατο κατασχετήριο του κ. Βατσινά, 120.000 σε παλιά πρόστιμα, ενώ υπάρχει και ένα ποσό περίπου 300.000 ευρώ το οποίο θα δοθεί με βάση το "μνημόνιο" που έχουμε ήδη υπογράψει μέχρι τις 30/6 σε διάφορες περιπτώσεις πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδας).

Έγινε εκχώρηση μέχρι το 2015 και διευθετήθηκε ένα πολύ μεγάλο ποσό για τα δεδομένα του ΟΦΗ σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο που είχε αναλάβει τις μετακινήσεις της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια. Για την φετινή περίοδο έχουν πληρωθεί όλες οι μετακινήσεις και απομένει ένα μικρό ποσό της τάξεως των 10.000 ευρώ το οποίο θα αποπληρωθεί άμεσα.

Για τις οφειλές προς τον Ερασιτέχνη είμαστε σε επαφή με τη νέα διοίκηση και πολύ σύντομα πιστεύω ότι θα εξαλειφθούν και στην περίπτωση αυτή οι εκκρεμότητες που υπήρχαν από παλαιότερες περιόδους.

Τέλος θα πρέπει να επισημανθεί ότι στην ΠΑΕ οφείλεται ένα ποσό της τάξεως των 54.950 ευρώ από μια εταιρεία που τα προηγούμενα χρόνια είχε αναλάβει τις διαφημιστικές πινακίδες στο γήπεδο, ενώ για την φετινή περίοδο, παρόλο που υπήρχε σχετικό συμβόλαιο, δεν μας έδινε το ποσό που είχε συμφωνηθεί. Η συμφωνία που υπήρχε ήταν 170.000 ευρώ το χρόνο, αλλά πέρυσι λόγω της κρίσης τα κατέβασαν στις 120.000 ευρώ, ενώ για την φετινή περίοδο ήθελαν να μας δώσουν μόνο 80.000 ευρώ.

Εμείς κινηθήκαμε νομικά και καταφέραμε αφενός μεν να κερδίσουμε τα χρήματα που μας οφείλονται, τα οποία δεν τα έχουμε εισπράξει ακόμα και αφετέρου να "απελευθερώσουμε" το γήπεδο μας. Το εμπορικό τμήμα που δημιουργήθηκε παρά το πολύ σύντομο χρονικό διάστημα που συστάθηκε και παρόλο που οι περισσότερες εταιρείες είχαν κλείσει το διαφημιστικό τους μπάτζετ για την φετινή χρονιά, κατάφερε να συγκεντρώσει ένα ποσό περίπου 80.000 ευρώ για ταμπέλες, ενώ συνολικά τα έσοδα από χορηγίες είναι περίπου 700.000 ευρώ.

Αγωνιστικά θέματα

Το μεγαλύτερο αβαντάζ για την ομάδα μας ήταν ότι ενώ αναλάβαμε πολύ αργά, ήξερα το τι ανάγκες υπήρχαν σε οικονομικά και αγωνιστικά θέματα, με αποτέλεσμα το πλάνο που είχα ήδη εκπονήσει να μας βοηθήσει έτσι ώστε να κάνουμε γρήγορα κάποια πράγματα και να προλάβουμε ορισμένες καταστάσεις που θα δημιουργούσαν προβλήματα.

Έτσι, ο μεγάλος στόχος της παραμονής επιτεύχθηκε και μόνο με αυτό το σκεπτικό η χρονιά κρίνεται άκρως επιτυχημένη. Ειδικότερα δε αν συνυπολογίσουμε αρκετά πράγματα που θα αναφέρω επιγραμματικά:

1. Ελάχιστος χρόνος το καλοκαίρι για το «χτίσιμο» της ομάδας, σε συνδυασμό με την μη αδειοδότηση της ομάδας και την απόφαση της διοίκησης για δραστική μείωση του μπάτζετ.

2. Ελλιπέστατη προετοιμασία, τόσο χρονικά όσο και σε ποιότητα από την στιγμή που έγινε για πρώτη φορά στο ΒΑΚ χωρίς την δυνατότητα δυνατών φιλικών αγώνων.

3. Φοβερές δυσκολίες, πάσης φύσεων, όλη την χρονιά που έντεχνα δεν έβγαιναν προς τα έξω, καθώς αυτή ήταν η επικοινωνιακή τακτική της ΠΑΕ. Και επιλέξαμε αυτή την τακτική γιατί τα προηγούμενα χρόνια έβγαιναν πολλά στην φόρα με αποτέλεσμα να γίνεται ανεπανόρθωτη ζημιά στην ομάδα. Φέτος τα περιορίσαμε όλα αυτά, αν και έχω την αίσθηση ότι από ορισμένους δεν αναγνωρίστηκε η προσπάθεια μας, τουλάχιστον στον βαθμό που θα έπρεπε. Αλλά και πάλι τους δικαιολογώ γιατί προφανώς δεν γνώριζαν το τι γινόταν στην ομάδα.

4. Αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά ομάδων στα τελευταία παιχνίδια που ανέβασαν αισθητά το όριο παραμονής. Εμείς ως ΟΦΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ κανένα αντίπαλο που να ήταν αδιάφορος βαθμολογικά και αγωνιστικά.

5. Ένα άλλο σημαντικό γεγονός, ίσως και από τα πιο σπουδαία για μένα, ήταν η ενεργή συμμετοχή δέκα παικτών από την Κρήτη, από τους οποίους οι δύο προήλθαν φέτος από τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ και αρκετοί άλλοι από μικρότερες ομάδες του νησιού. Μάλιστα αρκετοί από αυτούς και έπαιξαν και διακρίθηκαν στο πρωτάθλημα και ουσιαστικά αναδείχθηκαν μέσα από το πλάνο μας που δίνει βαρύτητα στο τοπικό στοιχείο.

6. Ένα εξίσου σπουδαίο στοιχείο είναι ότι οι ακαδημίες για πρώτη φορά πέρασαν στον έλεγχο της ΠΑΕ με εμένα προσωπικά να έχω την πλήρη ευθύνη και τα πρώτα δείγματα γραφής είναι πολύ ελπιδοφόρα και αισιόδοξα για το μέλλον. Με τον τρόπο αυτό έγινε πιο άμεση η σχέση ΠΑΕ και ακαδημιών για να συνεχίσουμε σε καλύτερη βάση τη καλή λειτουργία που προϋπήρχε.

7. Τέλος θεωρώ σημαντικό και το γεγονός ότι ο ΟΦΗ για πρώτη φορά εκπροσωπήθηκε στην ΕΠΟ με την δική μου συμμετοχή στο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας και μάλιστα με σημαντικές παρεμβάσεις σε πολλά σημαντικά ζητήματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Λειτουργικά θέματα και άλλα

Έγινε μερική ανακαίνιση στο ΒΑΚ, όπως στα γήπεδα και στις κτηριακές εγκαταστάσεις με σημαντικές βελτιώσεις στο χώρο των αποδυτηρίων.

Διευθέτηση του μεγάλου προβλήματος με τον φωτισμό στο κεντρικό γήπεδο, με το κόστος να ξεπερνά τις 30.000 ευρώ, ποσό το οποίο έχει καλυφθεί στο μεγαλύτερο του μέρος.

Προσπαθήσαμε και αναδείξαμε σε μεγάλο βαθμό το κοινωνικό πρόσωπο της ΠΑΕ ΟΦΗ με επισκέψεις σε ιδρύματα, ενεργή συμμετοχή σε προσπάθειες για την συλλογή χρημάτων φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε τόσο τις επισκέψεις μας σε αρκετά σχόλια, όσο και τις βραβεύσεις που κάναμε σε παλιούς παίκτες που έχουν βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μας. Κινήσεις που δεδομένα θα αυξηθούν αριθμητικά και ποιοτικά την επόμενη περίοδο.

Δημιουργήσαμε νέα ιστοσελίδα μέσω της οποίας ο κάθε φίλαθλος μπορεί να ενημερώνεται για τα πάντα. Ήρθαμε σε συμφωνία με την εταιρεία ένδυσης LEGEA με αποτέλεσμα όλος ο ρουχισμός να μην επιβαρύνει ούτε ένα ευρώ το ταμείο της ΠΑΕ.

Μετά την αποχώρηση του κ. Ψωμά από το λογιστήριο της ομάδας, λόγω συνταξιοδότησης, κινηθήκαμε γρήγορα και από το καλοκαίρι, η ΠΑΕ ΟΦΗ συνεργάζεται με το λογιστικό γραφείο του γνωστού Ομιλήτη κ. Μανόλη Βασιλάκη, με σημαντική μείωση στις δαπάνες για τις λογιστικές ανάγκες της εταιρείας, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Την στιγμή που πλέον υπάρχει σαφέστατη πρόοδο σε θέματα τεχνογνωσίας και εκσυγχρονισμού στις παροχές υπηρεσίας μέσω λογιστηρίου.

Στόχοι για τη νέα περίοδο

Με "φάρο" την φετινή αγωνιστική περίοδο, βρισκόμαστε ήδη στην διαδικασία εκπόνησης ενός σχεδίου, έτσι ώστε την επόμενη χρονιά ο ΟΦΗ να παρουσιαστεί ακόμα πιο ισχυρός και έτοιμος σε όλα τα επίπεδα. Επιγραμματικά θα αναφέρω την δεδομένη επιθυμία όλων μας για την δημιουργία ενός ποδοσφαιρικού τμήματος που σε όλα τα πόστα θα είναι πιο δυνατό, προκειμένου να κάνουμε κάποια βήματα ή ακόμα και άλματα σε αγωνιστική και κατ επέκταση σε βαθμολογικό επίπεδο. Χωρίς ωστόσο να λοξοδρομήσουμε έστω και λίγο από το οικονομικό πλαίσιο που θέσαμε πέρυσι και το οποίο όχι μόνο ακολουθήσαμε πιστά αλλά φάνηκαν άμεσα και τα θετικά του ευεργετήματα.

Και όλα αυτά θα υλοποιηθούν στο σπίτι μας και εννοώ στο Γεντί Κουλέ, στο οποίο θα προσπαθήσουμε να γίνουν όλες αυτές οι απαραίτητες κινήσεις και εργασίες έτσι ώστε να παρέχει ασφάλεια και την στοιχειώδη ποιότητα στους φιλάθλους μας.

Μεταφορά των γραφείων της ΠΑΕ στο κεντρικό γήπεδο για λιγότερα λειτουργικά έξοδα και πιο εύρυθμη λειτουργία αλλά και συνάμα πλάνο για αξιοποίηση των γραφείων στον ΒΑΚ με ξενώνες, αίθουσα προβολής κ.λπ.

Δημιουργήθηκαν τα γραφεία του ΟΦΗ στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς, ενώ γενικά προγραμματίζουμε και άλλα πράγματα που θα φέρουν τον κόσμο πιο κοντά στον ΟΦΗ και τον ΟΦΗ πιο κοντά στον κόσμο. Ταυτόχρονα υπάρχει μια σειρά από σκέψεις, η πλειοψηφία των οποίων θα υλοποιηθούν και οι οποίες είναι:

Εμφάνιση ομάδας

Λόγω του ότι τη χρονιά 2013-2014 συμπληρώνονται 45 χρόνια από το 1968 όπου ο ΟΦΗ έπαιξε για πρώτη φορά στην Α Εθνική, φέτος θα γίνει μια προσπάθεια να σχεδιάσουμε σε συνεργασία με την LEGEA την επίσημη εμφάνιση της ομάδας αποκλειστικά για τον ΟΦΗ. Θα είναι μια εμφάνιση που θα μοιάζει όσο τον δυνατόν περισσότερο στην εμφάνιση του 68? αλλά θα τηρεί τις προδιαγραφές που θέτει η διοργανώτρια αρχή.

Εισιτήρια διαρκείας

Γίνεται μια προσπάθεια και ένας προγραμματισμός έτσι ώστε τα εισιτήρια διαρκείας να προσφερθούν στους φιλάθλους του ΟΦΗ σε όσο το δυνατόν χαμηλότερες τιμές. Φέτος θα υπάρχουν τουλάχιστον 2 παραπάνω αγώνες (λόγω των 18 ΠΑΕ της κατηγορίας). Επίσης, ξεκινάμε επαφές με τον επιχειρηματικό κόσμο του Ηράκλειου έτσι ώστε να συνδέσουμε την κατοχή εισιτήριου διαρκείας με την λεγόμενη “αληθινή οικονομία”, δηλαδή να έχουν οι κάτοχοι εισιτήριων ορισμένα προνόμια (προσφορές εκπτώσεις κλπ) σε συμβεβλημένα με τον ΟΦΗ καταστήματα και επιχειρήσεις.

Χορηγοί

Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ, την ΝΟVA, την Vodafone, την CYTA, την Minoan Lines και την Cyprus Airways για την στήριξη που μας πρόσφεραν. Για την επόμενη χρονιά σκοπεύουμε να μεγιστοποιήσουμε τις εν λόγω συνεργασίες και να προσφέρουμε επιπλέον παροχές προς τους φιλάθλους μας.

Τοπικοί Χορηγοί

Φέτος θα δώσουμε μεγάλη έμφαση και προσοχή στο να επιστρέψουν στον ΟΦΗ οι Κρητικές επιχειρήσεις και να προβληθούν με ανταποδοτικά προγράμματα μέσω του ΟΦΗ.

Δεν νοείται να υπάρχει ο ΟΦΗ στο Ηράκλειο και να εκπροσωπεί το Κρητικό ποδόσφαιρο και να μην υπάρχει η στήριξη (πάντα με γνώμονα την οικονομική κρίση και την κατάσταση της χώρας) από την τοπική αγορά.

Προϊόντα ΟΦΗ

Σχεδιάζουμε μια σειρά από προϊόντα με το σήμα του ΟΦΗ τα οποία θα υπάρχουν σε πολλά σημεία πώλησης σε όλο το νομό. Στόχος μας είναι να μπορούν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ αλλά και οι επισκέπτες/τουρίστες να προμηθεύονται προϊόντα με το σήμα της ομάδας μας.

Μουσείο

Έχουμε ξεκινήσει επαφές με σκοπό να καταφέρουμε να εγκαινιάσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα το μουσείο του ΟΦΗ, ένα έργο "ζωής" για τον σύλλογο αλλά και τον νομό. Το πολυδάπανο αυτό έργο θα χρηματοδοτηθεί από την ΠΑΕ ΟΦΗ σε συνδυασμό με πιθανά υπάρχοντα κονδύλια για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, ενώ θα γίνουν επαφές με πιθανούς ευεργέτες και δωρητές.

Θα είναι ένας πολυχώρος δημιουργίας και διαδραστικής επικοινωνίας με το κοινό και θα παρουσιάζει την ιστορία του συλλόγου και όχι μόνο της ΠΑΕ. Έχουμε επιλέξει πιθανούς χώρους όπου θα γίνει η ανέγερση του μουσείου και είμαστε σε συζητήσεις με τους αρμόδιους φορείς, σχεδιαστές, αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς από την Κρήτη αλλά και ειδικούς σε θέματα αθλητικών μουσείων από το εξωτερικό.

Διεθνείς συνεργασίες με ομάδες και φιλάθλους

Από φέτος το καλοκαίρι ξεκινά μια "εκστρατεία" του ΟΦΗ με στόχο να δημιουργήσει ένα δίκτυο διεθνών συνεργασιών με ποδοσφαιρικές ομάδες από όλο τον κόσμο. Στόχος είναι να υπενθυμίσουμε στο διεθνές ποδόσφαιρο την δυναμική του ΟΦΗ και να αποκομίσουμε οφέλη όσον αφορά σε θέματα οργάνωσης και μάρκετινγκ, αλλά και σε καθαρά αθλητικά θέματα που αφορούν στην επαγγελματική ομάδα αλλά και στις ακαδημίες.

Επίσης έχουμε σχεδιάσει ένα πρόγραμμα το οποίο το έχουμε ονομάσει Black and White net.Έχουμε ξεκινήσει επαφές με ομάδες από όλο τον κόσμο οι οποίες έχουν ως βασικά χρώματα το άσπρο/μαύρο και ζητάμε να συμμετέχουν, μέσω των αναγνωρισμένων και επίσημων σωματείων των φιλάθλων τους, στο εν λόγω πρόγραμμα.

Θα είναι καταρχήν ένα site κοινωνικής δικτύωσης όπου φίλαθλοι από όλο τον κόσμο που υποστηρίζουν "ασπρόμαυρες" ομάδες θα μπορούν να συνομιλούν και να ανταλλάσουν απόψεις για τις ομάδες τους. Μελλοντικά σκοπεύουμε να το αναπτύξουμε με ταξίδια για παρακολούθηση αγώνων, και φιλοξενία φιλάθλων άλλων ομάδων στο Ηράκλειο.

Ως "εικόνα" έχουμε στο μυαλό μας, σε κάποιον επόμενο εντός έδρας αγώνα στο Γεντι Κουλε, δίπλα στα πανό των φιλάθλων μας να υπάρχουν πανό της Γιουβέντους και τιφοζι στις εξέδρες οι οποίοι θα φοράνε τις φανέλες της ομάδας τους, και αντίστοιχα φίλαθλοι του ΟΦΗ να μπουν στο πέταλο στο Μεστάγια, έδρα της Βαλένθια με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Φιλικός αγώνας/βράβευση ομάδας '87

Εντός του 2012, όπου συμπληρώνονταν 25 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, είχαμε σκοπό να βραβεύσουμε την ένδοξη ομάδα του 87. Δυστυχώς λόγω των δυσκολιών που όλοι ξέρετε δε προλάβαμε να το κάνουμε. Ελπίζουμε ότι μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα καταφέρουμε να οργανώσουμε την διεξαγωγή ενός αγώνα μεταξύ της σημερινής ομάδας και της ομάδας του '87.

ΟΦΗ και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ)

Πιστεύουμε ότι εκτός από αθλητικός όμιλος, ο ΟΦΗ είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο αναπόσπαστα συνδεδεμένο με την Κρήτη. Είμαστε κομμάτι της κοινωνίας και έχουμε ευθύνη έναντι στην κοινωνία. Σε συνεργασία με τους χορηγούς μας, αλλά και σαν ΟΦΗ, θα πραγματοποιήσουμε μια σειρά από ενέργειες με στόχο να προσφέρουμε βοήθεια εκεί που χρειάζεται, (υγεία, παιδεία, πολιτισμός, αθλητισμός, περιβάλλον και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες).

Το βασικό συμπέρασμα που βγαίνει μέσα από την χρονιά που πέρασε είναι ότι η ομάδα πέτυχε τον στόχο της παραμονής, διευθετήθηκαν ή διακανονίστηκαν δεκάδες περιπτώσεις από το παρελθόν που ήταν μεγάλα αγκάθια και το κυριότερο ότι φέτος ξεκινάμε από μια καλύτερη βάση για να δημιουργήσουμε ένα ΟΦΗ αντάξιο της ιστορίας του.

Και δεδομένα την επόμενη χρονιά θα είμαστε πιο έτοιμοι, πιο έμπειροι και πιο αποφασιστικοί έτσι ώστε να συνεχίσουμε το πλάνο μας και να φέρουμε την ομάδα σε ένα σημείο που να είναι και πάλι ελκυστική για τον οποιοδήποτε υγιή επενδυτή θελήσει να ασχοληθεί με τον ΟΦΗ.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για την ειλικρινή σχέση που είχαμε αλλά φυσικά και για την τεράστια συμπαράσταση του όλη την χρονιά.

Αναφορικά με το δικό μου μέλλον στον ΟΦΗ, έχω να πω το εξής. Εγώ ήμουν, είμαι και θα είμαι πρώτα φίλαθλος της ομάδας και μετά διοικητικός παράγοντας. Η προεδρία για μένα είναι το μέσον για να βοηθήσω πιο πολύ την ομάδα που αγαπώ. Δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα και ούτε θα κάθομαι σε αυτή δια παντός.

Αν υπάρχει ακόμη και σήμερα κάποιος που μπορεί να προσφέρει περισσότερα, τον καλώ να έρθει κοντά στην ομάδα, να καταθέσει τις προτάσεις του στο Δ.Σ. και μέσα από τις νόμιμες διαδικασίες του καταστατικού μας να αναλάβει την ομάδα. Εγώ θα είμαι δίπλα του, όχι ως απλός σύμβουλος, αλλά ως απλός φίλαθλος.

Καλό Πάσχα σε όλους".

Έξι χιλιάδες εισιτήρια πήρε ο ΠΑΟ

01/05/2013
 Την συμπαράσταση έξι χιλιάδων οπαδών του θα έχει ο Παναθηναϊκός στον αγώνα μπαράζ με την SKODA Ξάνθη που θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Έξι χιλιάδες εισιτήρια πήρε ο ΠΑΟ
Έξι χιλιάδες εισιτήρια πήρε ο Παναθηναϊκός για τον αγώνα μπαράζ με τη SKODA Ξάνθη ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Από την άλλη πλευρά η ακριτική ομάδα ζήτησε και έλαβε 300 εισιτήρια για τους οπαδούς της που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα.

Οι πράσινοι ανακοίνωσαν ότι η τιμή των εισιτηρίων που έλαβαν θα είναι 10 ευρώ, η διάθεσή των οποίων θα αρχίσει από αύριο.

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων…

«Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (στα τηλέφωνα 210-6897942 & 210-6897943), εργάσιμες 09:30 – 17:30.

Για την αγορά των εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

Οι φίλαθλοι της ομάδας παρακαλούνται για την έγκαιρη προσέλευση τους την ημέρα του αγώνα, προκειμένου να διευκολυνθούν κατά την είσοδο τους στις θύρες με το σύστημα access control».

Ανέστης: «Υπερήφανος που είμαι στον Πανιώνιο»

01/05/2013
 Ικανοποιημένος που ο Πανιώνιος πέτυχε τον στόχο του στην αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε και υπερήφανος που αγωνίζεται στους κυανέρυθρους δήλωσε ο Γιάννης Ανέστης με συνέντευξή του.

Ανέστης: «Υπερήφανος που είμαι στον Πανιώνιο»
Ικανοποιημένος που ο Πανιώνιος πέτυχε τον στόχο του στην αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε και υπερήφανος που αγωνίζεται στους κυανέρυθρους δήλωσε ο Γιάννης Ανέστης με συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Ο νεαρός τερματοφύλακας, αρχικά αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και το πως ο ίδιος βίωσε την εμπειρία.

«Όταν οι προπονητές μου, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος και Μάκης Βενιαμίν, μου ανακοίνωσαν πως θα αγωνιστώ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, η χαρά μου ήταν μεγάλη. Ταυτόχρονα όμως ένιωσα και λίγο άγχος, καθώς ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα», τόνισε και συνέχισε:

«Όλα αυτά βέβαια μέχρι την είσοδό μου στον αγωνιστικό χώρο για το ζέσταμα. Από εκείνο το σημείο και μετά και με την βοήθεια των άλλων δύο παιδιών, του Περιστερίδη και του Γιαννακόπουλου, κατάφερα να συγκεντρωθώ στον αγώνα. Ήταν μεγάλο πλεονέκτημα δε, ότι το πρώτο σουτ που έκαναν οι αντίπαλοί μας, κατάφερα και το μπλόκαρα, με αποτέλεσμα να γεμίσω με αυτοπεποίθηση», είπε.

Ο Ανέστης, στη συνέχει μίλησε για την παρουσία του στην ομάδα…

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά, στην οποία όμως καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας. Κόντρα στις δυσκολίες, μπορέσαμε να παραμείνουμε στην κατηγορία, δείχνοντας το δρόμο και στους υπόλοιπους συλλόγους για το πως πρέπει να δουλέψουν. Είμαι περήφανος που ανήκω στο δυναμικό του Πανιωνίου, ενός συλλόγου που δίνει διαρκώς ευκαιρίες σε νέα παιδιά να αναδειχθούν και ο οποίος είναι ο ιστορικότερος της Ελλάδας. Θέλω να συνεχίσω την σκληρή δουλειά με τους προπονητές μου, προκειμένου και εγώ να μπορέσω να εκπληρώσω τα όνειρά μου, αλλά και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της», κατέληξε

«Χρόνια πολλά Ατρόμητε»

01/05/2013
 Τα 90 χρόνια… ζωής συμπλήρωσε το Ατρόμητος στην Μεγάλη Τετάρτη. Με μια ανακοίνωση, η ΠΑΕ λέει τα δικά της χρόνια πολλά.

«Χρόνια πολλά Ατρόμητε»
Ενενήντα χρόνια ζωής για τον Ατρόμητο. Η «κυανόλευκη» ομάδα συμπλήρωσε 90 χρόνια από την ημέρα που ιδρύθηκε την 1 Μαΐου 1923 και με μια ανακοίνωση που εξέδωσε λέει τα χρόνια πολλά στο… «Αστέρι της».

Ανακοίνωση:

«Ατρόμητε χρόνια πολλά!. Ήταν Μάιος του 1923 όταν οι πρωτεργάτες της ιδέας για τη δημιουργία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας αποφάσισαν να ιδρύσουν τον «Αθλητικό και Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Αθηνών Ατρόμητος».

Στην Αθήνα της διαφορετικότητας, η παρέα που σύχναζε στην σημερινή Πλατεία Βικτωρίας υλοποίησε το σχέδιο της πριν από ενενήντα ακριβώς χρόνια.
Κολομβούνης, Πέτας, Σταθόπουλος, Συνοδινός, Γλυκοφρύδης ήταν τα ονόματα των πρώτων «Ατρόμητων».

Το βάρος της οργάνωσης έπεσε πάνω στον καθηγητή Μαθηματικών Βαγγέλη Σταμάτη, ο οποίος ήταν ένας από τους κορυφαίους παράγοντες της προπολεμικής περιόδου και βοήθησε με τις γνώσεις του την παρέα της Πλατείας Βικτωρίας να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της δημιουργίας μιας νέας ομάδας.

Τον Μάιο, τον μήνα της αναγέννησης, της βλάστησης, του ερχομού του καινούργιου «γεννήθηκε» ο Ατρόμητος.

Αστέρι μας να τα εκατοστίσεις!»

Ομόνοια-Παναθηναϊκός 2-2

Ισόπαλος με 2-2 αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός με την Ομόνοια σε φιλική αναμέτρηση στο ΓΣΠ της Λευκωσίας και ενόψει του αγώνα μπαράζ με την Skoda Ξάνθη. Μπαρμπαρούσης, Λαγός τα γκολ, αποχώρησε τραυματίας ο Σισοκό
Ισόπαλο με 2-2 ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ομόνοια στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, το οποίος διοργανώθηκε για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας της Κύπρου.
Ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή στην αναμέτρηση πετυχαίνοντας γκολ με τους Μπαρμπαρούση, Λαγό, ενώ μελανό σημείο ήταν η αποχώρηση του Σισοκό με πρόβλημα τραυματισμού.
Το ματς επίσης ήταν και μια πρόβα τζενεράλε για την ομάδα της Αθήνας, ενόψει του αγώνα μπαράζ με την Skoda Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη.
Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο από την Ομόνοια παρά την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε στην Λευκωσία (37 βαθμοί), έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, πιέζοντας ψηλά και ένα γκολ με τον Μπαρμπαρούση.
Από την άλλη η Ομόνοια η οποία είναι η ποιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη χρονική περίοδο στην Κύπρο, δεν μπήκε στον ρυθμό του αγώνα, μην μπορώντας να βρει διαδρόμους προς την εστία του Καρνέζη.
Στο δεύτερο ημίχρονο παρά τις αλλαγές, οι δύο ομάδες έπαιξαν πιο ελεύθερα θέλοντας να προσφέρουν θέαμα στους 5.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΓΣΠ.
Ο Παναθηναϊκός είχε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων πετυχαίνοντας και ένα δεύτερο γκολ με τον Λαγό, ωστόσο έδειξε πως θα πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένος ενόψει του αγώνα μπαράζ με την Skoda Ξάνθη.
Η Ομόνοια από την πλευρά της ανέβασε και αυτή την απόδοσή της σημείωσε δύο τέρματα ισορροπώντας το ματς. Να θυμίσουμε πως το παιχνίδι μάλιστα έγινε για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου της Κύπρου.
Γκολ από το ξεκίνημα
Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση με πίεση ψηλά και είχε την πρώτη του ευκαιρία στο 5' όταν ο Σο έκανε το σουτ με τον Λεβίτα να αποκρούει την μπάλα.
Έξι λεπτά αργότερα η ομάδα της Αθήνας άνοιξε το σκορ. Μετά από ελεύθερο του Καρνέζη ο Τοτσέ πήρε την κεφαλιά η μπάλα έφτασε στον Μπαρμπαρούση ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.
Ο Παναθηναϊκός από εκείνο το σημείο και μετά συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλα, με την Ομόνοια να προσπαθεί να βρει διαδρόμους προς την εστία του Καρνέζη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Στο 31' από το σουτ του Τοτσέ μπλόκαρε ο Λεβίτα την μπάλα, ενώ στην τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ο Καρνέζης είπε "όχι" στο σουτ του Χριστοφή.
Καλύτερο το δεύτερο μέρος
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο από πλευράς θεάματος και από τις δύο ομάδες, παρά τις αλλαγές που έκαναν οι δύο προπονητές.
Στο 53' το σουτ του Ντίνα έφυγε άουτ για τον Παναθηναϊκό, ενώ στο 54' ο Λεβίτα έδιωξε το σουτ του Φιγκερόα. Στο επόμενο λεπτό (55') η Ομόνοια έφτασε στην ισοφάριση.
Μετά από ωραία μπαλιά στην άμυνα του Παναθηναϊκού και λάθος υπολογισμό του Βελάσκες ο Φρέντι έγινε κάτοχος της μπάλας και νίκησε με σουτ τον Καρνέζη για το 1-1.
Στο 64', ο Παναθηναϊκός έχασε διπλή ευκαιρία, με τον Ζέκα να βρίσκει τον Φιγκερόα μέσα στην περιοχή, αυτός πλάσαρε αλλά ο γκολκίπερ της Ομόνοιας έδιωξε αρχικά, η μπάλα έφτασε στον Μπαρμπαρούση ο οποίος πλάσαρε από κοντά άουτ.
Τέσσερα λεπτά αργότερα (68') ο Παναθηναϊκός πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο ΓΣΠ. Μετά από σέντρα από δεξιά ο Λαγός με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-2 για την ομάδα του Βονόρτα.
Η απάντηση της Ομόνοιας ήρθε στο 73', όταν ο Βελάσκες έκανε πέναλτι πάνω στον Φρέντι με τον Άλβες να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να νικάει τον Κοτσόλη κάνοντας το 2-2.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Παναθηναϊκός έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη με το Ντίνα να μπαίνει από αριστερά στην περιοχή να κάνει και το σουτ με την μπάλα να φεύγει αόυτ.
Ομόνοια (Σαβέβσκι): Λεβίτα (62' Γιαννίκογλου), Αλάμπι, Χαραλάμπους (46' Σκαραμοτσινό), Ντανιέλσον, Κυριάκου, Αγκουιάρ, Μαργκάσα, Σκέμπρι (73' Αντρέ Άλβες), Ρουσιάς, Φρέντι, Χριστοφή (46' Εφραίμ).
Παναθηναϊκός (Βονόρτας): Καρνέζης (63' Κοτσόλης), Σπυρόπουλος (69' Εσπάρθα), Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος (46' Βελάσκες), Χουχούμης (78' Κάιπερ), Λαγός, Σο, Ζέκα, Σισοκό (37' λ.τρ. Ντίνας), Τοτσέ (46' Φιγκερόα), Μπαρμπαρούσης (82' Αποστολόπουλος).

Δερμιτζάκης: «Διαφορά φιλοσοφίας»

01/05/2013
 Από την Δευτέρα αποτελεί παρελθόν από τον Πανθρακικό και πλέον, αναζητεί αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Παύλος Δερμιτζάκης έδωσε αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου.

Δερμιτζάκης: «Διαφορά φιλοσοφίας»
Διαφορά φιλοσοφίας και μη ταύτιση απόψεων σε κάποια θέματα οδήγησαν τον Παύλο Δερμιτζάκη στο «διαζύγιο» με τον Πανθρακικό. Ο Μακεδόνας τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην οποία αναφέρθηκε στα όσα έγιναν μέσα στη χρονιά αλλά και στα όσα συζήτησε με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Καραολάνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη:

«Μετά από μια πολύ δύσκολη ποδοσφαιρική χρονιά, με ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές, έντονες εναλλαγές συναισθημάτων αλλά και μια εξαιρετική συνεργασία και κοινή φιλοσοφία στην ομάδα, καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής στην κατηγορία και να ανεβάσαμε το επίπεδο του Πανθρακικού. Εγώ και το επιτελείο μου ήρθαμε στην 9η αγωνιστική και βρήκαμε μια καλή ομάδα, που έπαιζε καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν είχε πάρει αυτό που της αναλογούσε, είτε λόγω προγράμματος είτε λόγω κάποιων ατυχών αποτελεσμάτων. Εμείς αυτό που προσπαθήσαμε εξαρχής ήταν να βελτιώσουμε την ψυχολογία των παικτών, αφού υπήρχε ένα πρόβλημα λόγω της βαθμολογικής θέσης. Επίσης θέλαμε να έχουμε ένα ξεκάθαρο πλάνο και να δώσουμε συγκεκριμένους ρόλους στους παίκτες, βάσει των χαρακτηριστικών τους.

Πετύχαμε λοιπόν το στόχο μας και ο Πανθρακικός θα συμμετέχει για 4η χρονιά στη Σούπερ Λιγκ. Τερματίσαμε στην 8η θέση με 36 βαθμούς, που είναι ρεκόρ συγκομιδής για τον Πανθρακικό και παράλληλα με το στόχο αυτό δίναμε και παιχνίδια κυπέλλου. Φτάσαμε μέχρι τα ημιτελικά, κάτι που ήταν επίσης πρωτόγνωρο και μια ιστορική επιτυχία για τον Πανθρακικό. Το σημαντικότερο όμως ήταν πως τα πετύχαμε όλα αυτά παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, κάτι που αναγνωρίζεται από όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα της χώρας μας. Για την ιστορία, σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος, συγκεντρώσαμε 30 βαθμούς, συγκομιδή που συνιστά πορεία για συμμετοχή στα play off. Αν συνυπολογίσετε κάποιες απώλειες που είχαμε, θα αντιληφθείτε ποιες είναι οι πραγματικές δυνατότητες αυτής της ομάδας.

Η 2η χρονιά στη Σούπερ Λιγκ είναι πάντοτε και η πιο δύσκολη, γιατί γενικά υπάρχει ένας εφησυχασμός. Αυτό μάλιστα ο Πανθρακικός το πλήρωσε τη σεζόν 2009-2010, αφού υποβιβάστηκε νωρίς, με κάτω τα χέρια. Γι’ αυτό λοιπόν, η ομάδα θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική. Άποψή μου είναι πως το μπάτζετ πρέπει να παραμείνει στα ίδια επίπεδα με φέτος, αφού ούτως ή άλλως είναι χαμηλό, αναλογικά φυσικά με τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας.

Επίσης, θα είναι πολύ σημαντικό να διατηρηθεί ένας βασικός κορμός παικτών, δεδομένου ότι τα περισσότερα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι. Δεν είναι εύκολο αυτό, γιατί παίκτες όπως ο Παπαδόπουλος ή κι ο Βαϊρουά δεν είναι εύκολο να τους κρατήσεις. Γενικά όμως η ομάδα θεωρώ ότι πρέπει να κάνει μια υπέρβαση, ώστε να κρατήσει έναν κορμό και να χτίσει πάνω σε αυτόν, ώστε να πετύχει ακόμα περισσότερα πράγματα.

Θα πρέπει επίσης να προωθηθούν νεαροί παίκτες από τις ακαδημίες ή να βρεθούν ταλέντα από άλλες ομάδες. Αν υποθέσουμε ότι μια ομάδα έχει ένα ρόστερ 26 ποδοσφαιριστών, κατά τη γνώμη μου, οι 16-17 θα πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι και σχεδόν ισάξιοι και οι υπόλοιποι, το 1/3 περίπου, πρέπει να είναι νεαροί και ταλαντούχοι παίκτες, που θα αποτελούν το μέλλον της ομάδας. Είναι σημαντικό η ομάδα να κάνει μια εξίσου καλή χρονιά την επόμενη χρονιά, ώστε να καθιερωθεί στη Σούπερ Λιγκ.

Πάνω σε αυτές τις βάσεις λοιπόν, που αποτελούν στοιχεία και της δικής μου φιλοσοφίας, έγινε μια συζήτηση με τη διοίκηση, δεδομένου πως έληγε το συμβόλαιό μου. Μίλησα με τον κ. Καραολάνη, ωστόσο δεν υπήρχε ταύτιση απόψεων σε κάποια πράγματα και κρίναμε και οι δύο πλευρές σκόπιμο να συνεχιστεί η συνεργασία μας, που μέχρι τώρα ήταν σε πάρα πολύ καλό επίπεδο.

Επειδή όμως μπορεί να ακουστούν διάφορα πράγματα, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και ιδιαίτερα το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, κ. Καραολάνη, που είχε την ηρεμία να διαχειριστεί διάφορες περιόδους στη διάρκεια της φετινής χρονιάς και που προσπαθεί να διατηρήσει μια οικονομική σταθερότητα στο σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης όλο το υπαλληλικό προσωπικό, τον κ. Μαυρομάτη, που ήταν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ διοίκησης και ομάδας και φυσικά τους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους είχαμε άριστη συνεργασία. Πρόκειται για παιδιά που είναι αδαμάντινοι χαρακτήρες, πολύ καλοί δέκτες των όσων θέλαμε να περάσουμε στην ομάδα και μάλιστα με συγκίνησε η αντίδρασή τους στην τελευταία μας προπόνηση, όταν τους ανακοίνωσα την αποχώρησή μου. Η διαφήμιση ενός προπονητή δεν είναι μόνο η εικόνα της ομάδας αλλά και οι ίδιοι οι παίκτες.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης το τεχνικό μου επιτελείο. Αρχικά, τον Γιάννη Ταουσιάνη, επίσης τον Τάσο Σιδερίδη, τον Νίκο Μιχόπουλο, τη Μένια Γιοφτσίδου, τον Κώστα Νικολαΐδη, γιατί θεωρώ ότι όλοι, με την τεχνογνωσία τους, βοήθησαν ώστε να ανεβάσουμε το επίπεδο της ομάδας και αγωνιστικά και οργανωτικά. Ένα ευχαριστώ επίσης στο ιατρικό επιτελείο, τους μασέρ, τους ανθρώπους που ασχολούνται με την αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών, τους φροντιστές και μάλιστα θέλω να κάνω μια ειδικά αναφορά στον Ηλία Λέου, που ξεπερνά τα όρια ενός απλού φροντιστή και είναι ένα σπουδαίο περιουσιακό στοιχείο για τον Πανθρακικό.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στήριξε και αναγνώρισε την προσπάθεια που έκανε η ομάδα. Μάλιστα, θα ήθελα να αναφερθώ σε δύο περιστατικά. Πιο συγκεκριμένα, μας συγκίνησε το ζεστό χειροκρότημα μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα με Ατρόμητο και Ολυμπιακό. Να ευχαριστήσω επίσης εσάς τους δημοσιογράφους, για τη σωστή και αντικειμενική πληροφόρηση που παρείχατε στον κόσμο.
Εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα μας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και επίσης καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους».

Για το αν παρέδωσε έκθεση για το ρόστερ: «Έγιναν όλα γρήγορα και καλώς έγιναν έτσι φυσικά και δεν πρόλαβα να παραδώσω την έκθεση για το ρόστερ. Κρίναμε όμως σκόπιμο με τη διοίκηση να μη συνεχίσω προπονήσεις και μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να αναλάβει άμεσα ο νέος προπονητής, αν βρεθεί μέχρι τότε».

Έφυγε «ζεστό» το χρήμα…

01/05/2013
 Το ποσό των 250.000 ευρώ διέθεσε η ΠΑΕ Άρης για δόσεις που αφορούν το άρθρο 44 αλλά και μισθούς παικτών και υπαλλήλων στην ομάδα.

Έφυγε «ζεστό» το χρήμα…
Εν μέσω Μεγάλης Εβδομάδας και η ΠΑΕ Άρης φρόντισε να πληρώσει κάποιες από τις υποχρεώσεις της.

Έτσι, τα περίπου 250.000 ευρώ που μπήκαν στα ταμεία των «κίτρινων» από τον ΟΠΑΠ έγιναν γρήγορα-γρήγορα καπνός.

Τα 150.000 δόθηκαν σε δύο δόσεις που εκκρεμούσαν για το άρθρο 44 κι ενώ απομένουν ακόμη δύο για να διευθετηθεί το θέμα.

Τα υπόλοιπα δόθηκαν σε μισθούς παικτών και υπαλληλικού προσωπικού στην ΠΑΕ.

Στο νοσοκομείο ο Σισοκό

01/05/2013
 Με πόνους στον ώμο αποχώρησε ο Σισοκό από τον αγωνιστικό χώρο μετά το φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ομόνοια.

Στο νοσοκομείο ο Σισοκό
Σε εξετάσεις στον ώμο θα υποβληθεί ο Σισοκό στην Κύπρο.

Ο άσος του Παναθηναϊκού χτύπησε σε μια φάση του φιλικού αγώνα με την Ομόνοια με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή με τον Ντίνα.

Έτσι αποφασίσθηκε να μεταφερθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν έχει κάτι.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αυτών αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Στηρίζουν Πουλινάκη

01/05/2013
 Την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του Μάνθου Πουλινάκη εξέφρασαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ με ανακοίνωσή τους.

Στηρίζουν Πουλινάκη
Λίγη ώρα μετά την γραπτή δήλωση του Μάνθου Πουλινάκη οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦH εξέφρασαν τη στήριξή τους προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ και ταυτόχρονα την αποστροφή τους σε κάθε άλλο «σωτήρα» που το μόνο που έκανε ήταν να χρεώσουν την ΠΑΕ, όπως αναφέρουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ


"Το φετινό πρωτάθλημα (ο ΘΕΟΣ να το κάνει), επιτέλους τελείωσε! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ’ ΧΕΙ η ομάδα μας σώθηκε και του χρόνου θα παίξει ξανά στη Σούπερ Λίγκα. Μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει δεχτεί πόλεμο από θεούς και δαίμονες, παρ’ όλα αυτά δεν κώλωσε, δε μάσησε και συνεχίζει…

Τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν κάποιοι ως «σωτήρες» και το μόνο που κατάφεραν ήταν να τη χρεώσουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά!

Σε αντίθεση με τη χρονιά που πέρασε, που απ’ ό,τι φαίνεται και από τη γραπτή δήλωση που παρουσίασε ο πρόεδρος της ομάδας Μάνθος Πουλινάκης, τα οικονομικά προβλήματα έχουν αρχίσει να περιορίζονται σημαντικά και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει από αμαρτίες του παρελθόντος και ανθρώπους που συνεχίζουν να ζητάνε χρήματα από την ομάδα μας….

Όταν είσαι άντρας δεν μπορείς να μην αναγνωρίζεις τα λάθη σου…. Εμείς ήμασταν οι πρώτοι που τον αμφισβητήσαμε και προς τιμήν του μας διέψευσε και μας απέδειξε ότι δεν είναι ίσα και όμοια με τους προκατόχους του!

Για τη νέα χρονιά θέλουμε να φέρουμε όλους όσους απαρτίζουν την ομάδα (παίκτες, φιλάθλους, παράγοντες) προ των ευθυνών τους….

Κύριοι, η ομάδα μας χρειάζεται όλους να στηρίξουμε και να βοηθάμε εμπράκτως και όχι στα λόγια κάθε θετική κίνηση που γίνεται.

Όποιος παίκτης δεν μπορεί να δώσει την ψυχή του για την φανέλα ας αποχωρήσει ΤΩΡΑ… Όποιος φίλαθλος δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο Ο.Φ.Η. δεν είναι μια απλή ομάδα ας κάτσει σπίτι του….

Όποιος παράγοντας ΝΟΜΙΖΕΙ ότι μπορεί να κάνει τον κουμανταδόρο επειδή τον έχει τοποθετήσει κάποιος εκεί και συνεχίζει να σπέρνει τη διχόνοια μέσα στην ομάδα δημιουργώντας αρκετά προβλήματα χρόνια τώρα, ας παραιτηθεί και από την ΠΑΕ και από τον Ερασιτέχνη.

Τελειώνοντας, θα σας πούμε απλά ότι η ομάδα έχει πρόεδρο και δε χρειάζεται άλλον!Έχουμε περάσει «πολεμικά καλοκαίρια» και ξέρουμε. Θέλετε άλλο ένα, κύριοι; Εδώ είμαστε. Είμαστε αυτοί που κανείς στην πόλη δεν θέλει να τα βάλει μαζί μας".

«Υπήρχε διαφωνία στο μπάτζετ της νέας σεζόν»

01/05/2013
 Η διαφωνία στο μπάτζετ της επόμενης σεζόν ήταν η αίτια του φιλικού «διαζυγίου» ανάμεσα σε Πανθρακικό και Παύλο Δερμιτζάκη, όπως τόνισε ο ίδιος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπήρχε διαφωνία στο μπάτζετ της νέας σεζόν»
Οι δρόμοι του Πανθρακικού και του Παύλου Δερμιτζάκη «χώρισαν» οριστικά και όπως τόνισε ο ίδιος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 αιτία ήταν μια διαφωνία, ως προς το μπάτζετ που θα κινηθεί η ομάδα την νέα χρονιά.

Ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε πως διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον σύλλογο της Κομοτηνής ενώ εμφανίστηκε έτοιμος να αναλάβει μια ομάδα με προοπτική.

Παράλληλα αναφέρθηκε στις επιτυχίες του Αστέρα Τρίπολη και του ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας πως αυτές οι ομάδες θα πρέπει να αποτελούν τον… φάρο των άλλων για το πώς πρέπει να στήνονται οι ομάδες.

Αναλυτικά, όσα είπε στους 94,6 και την εκπομπή «Βάσει Σχεδίου» με τον Τόλη Χριστοφοράκη:

Για την σεζόν με τον Πανθρακικό: «Έχουμε ανάγκη για ξεκούραση δεδομένα. Δεν υπάρχει καμία πικρία, γιατί υπάρχει αλληλοεκτίμηση ανάμεσά σε μένα και τον Πανθρακικό. Είμαστε και οι δύο πλευρές ευχαριστημένοι από τον στόχο που επετεύχθη φέτος. Όταν πήγα εγώ στην ομάδα, βρήκα ένα καλό σύνολο που ναι μεν δεν τα είχε πάει καλά μέχρι τότε, όμως μπορούσε. Εκτός από την ψυχολογία, προσπάθησα να κάνω πιο ξεκάθαρο το αγωνιστικό μας πλάνο, δίνοντας ρόλους σε κάθε ποδοσφαιριστή. Νομίζω πως γενικά παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και πετύχαμε πολλά πράγματα που ήταν πρωτόγνωρα για τον Πανθρακικό στην μεγάλη κατηγορία».

Για την αποχώρησή του: «Πιστεύω πως την νέα σεζόν, η ομάδα πρέπει να κρατήσει το μπάτζετ στα ίδια επίπεδα. Να παραμείνει ο κορμός, που πάνω σε αυτόν θα μπορέσει να επενδύσει. Και στατιστικά η δεύτερη χρονιά είναι πάντα πιο δύσκολη, γι’ αυτό θα πρέπει η ομάδα να μείνει σε παρόμοια επίπεδα. Στις συζητήσεις που έγιναν υπήρξαν διαφορές ως προς το πώς θα στηθεί η νέα χρονιά. Η διοίκηση έδειξε πως προσανατολίζεται σε αυτό, με ένα πιο μειωμένο μπάτζετ. Πάνω σε αυτό υπήρξε μια διαφωνία και αποφασίσαμε να χωρίσουμε φιλικά. Έχω περάσει δύο φορές από την ομάδα και μόνο καλές σχέσεις έχω».

Για την κόντρα που ακούστηκε πως έχει με τον κόσμο: «Δεν υπήρχε καμιά κόντρα με φίλους του Πανθρακικού. Πέντε, δέκα άτομα δεν αποτελούν τον κόσμο του συλλόγου».

Για το παραπάνω βήμα στην καριέρα του: «Κάναμε μια πάρα πολύ καλή χρονιά, που ήταν δύσκολη με ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές. Εκπληρώσαμε τον στόχο του Πανθρακικού και ένα κομμάτι της επιτυχίας αναλογεί και στο προπονητικό τιμ. Γενικά νιώθω έτοιμος να δουλεύω, να βελτιώνομαι και να εκπληρώνω τους στόχους που μου αναθέσει η όποια ομάδα. Είμαι έτοιμος να συζητήσω για το οτιδήποτε προκύψει».

Για τις επιτυχίες των ομάδων της επαρχίας: «Το ότι λείπουν μεγάλες ομάδες να εκπροσωπούν την χώρα μας στην Ευρώπη δεν είναι το καλύτερο. Είναι άλλο το brand name του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Από την άλλη, βέβαια είναι υγεία να βγαίνουν και νέες ομάδες, από την επαρχία κυρίως. Σημαίνει ότι εκεί γίνεται δουλειά και υπάρχει αγάπη και μεράκι για καλά πράγματα. Δείχνει πως με σωστό προγραμματισμό μπορείς να πετύχεις. Ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο… φάρος για το πώς πρέπει να στήνονται οι ομάδες. Πριν μερικά χρόνια πιθανώς να σου έλεγαν πως είσαι τρελός αν έλεγες για ευρωπαϊκή έξοδο του Αστέρα».

Αμφίβολος για Ξάνθη ο Σισοκό

01/05/2013
 Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ιμπραΐμ Σισοκό στο μπαράζ του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, καθώς υπέστη διάταση στην κλείδα στο φιλικό με την Ομόνοια.

Αμφίβολος για Ξάνθη ο Σισοκό
Μόνο σε καλό δεν βγήκε του Παναθηναϊκού το φιλικό παιχνίδι με την Ομόνοια.

Ο Ιμπραΐμ Σισοκό τραυματίστηκε στον ώμο κι επειδή οι πόνοι δεν υποχωρούσαν, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της πόλης, ούτως ώστε να περάσει από περισσότερες εξετάσεις.

Αυτές έδειξαν πως έχει υποστεί διάταση στην κλείδα και πλέον η συμμετοχή του στο μπαράζ με την Ξάνθη (9/5) είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Πλέον, το ιατρικό επιτελείο των «πράσινων» έχει πέσει πάνω του, καθώς πιθανή απουσία του αποδυναμώνει αρκετά το τριφύλλι.

Γεωργιάδης: «Να παίζουμε αντρικό ποδόσφαιρο»

01/05/2013
 Τη φιλοσοφία του προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Γεωργιάδης όπως φαίνεται και σε βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ στο διαδίκτυο.

Γεωργιάδης: «Να παίζουμε αντρικό ποδόσφαιρο»
Τη φιλοσοφία του προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Σε βίντεο που «ανέβασε» στο διαδίκτυο η ΠΑΕ από την προπόνηση των παικτών ο νέος τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» εμφανίζεται να τους μιλά….
«Να παίζουμε ανδρικό ποδόσφαιρο... Μπροστά να είμαστε συγκεντρωμένοι να πετύχουμε γκολ και πίσω οι αμυντικοί συγκεντρωμένοι να μην δεχτούμε τέρμα. Αυτές είναι οι πιο σημαντικές λεπτομέρειες», λέει ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Παυλής: «Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ»!

01/05/2013
 Όχι ότι υπήρχε αμφιβολία. Απλά ο Μιχάλης Παυλής επιβεβαίωσε κι επίσημα αυτό για το οποίο ήταν σίγουρος κάθε φίλος της ΑΕΚ: Πως είναι διατεθειμένος να την ακολουθήσει σε όποια κατηγορία κι αν παίζει.

Παυλής: «Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ»!
Δηλώσεις πίστης δεν χρειάζεται να κάνει.

Άλλωστε, ο Μιχάλης Παυλής έδειξε εμπράκτως την αγάπη του για την ΑΕΚ -βάζοντάς τη πάνω κι απ’ την υγεία του.

Οπότε η είδηση ότι θέλει να μείνει μαζί της, ακόμα και τώρα που δεν ξέρει καν σε ποια κατηγορία θα παίζει, μάλλον δεν είναι… είδηση.

Μιλώντας λοιπόν στο «kavalagoal», ο νεαρός επιθετικός επιβεβαίωσε πως θέλει να συνεχίσει να φορά τη φανέλα με το δικέφαλο και την επόμενη χρονιά.

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι όποιος δεν πληγώθηκε από τον υποβιβασμό, δεν νοιάστηκε πραγματικά για την «Ένωση», εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα γίνει νέα αρχή και ό,τι άλλο χρειάζεται για να επιστρέψει η ΑΕΚ δυνατότερη.


Αναλυτικά όσα είπε ο Παυλής

Ο Μιχάλης Παυλής τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Καβάλα σε ένα γνώριμο γι' αυτόν περιβάλλον, ανάμεσα σε φίλους. Ποιος καλός άνεμος, Μιχάλη, σε έφερε στη Γαλάζια Πολιτεία;

«Οι καλές σχέσεις οι οποίες δημιούργησα, αλλά και συνέχισα να έχω στην πόλη της Καβάλας, με πολλά πρόσωπα τα οποία συνδέθηκα μαζί τους με έφεραν και πάλι στην πόλη σας για να περάσω ήσυχα κάποιες ημέρες μαζί τους. Αυτό λοιπόν κάνω μέχρι που να επιστρέψω στην Αθήνα και γενικότερα ζω εδώ στην Καβάλα πολύ όμορφες και ήρεμες στιγμές».

Ο Μιχάλης Παυλής κατά πόσο παρακολουθούσε την παλιά του ομάδα, τον Α.Ο.Κ., στο πρωτάθλημα της Football League που συμμετέχει φέτος και ποια η άποψή του γενικότερα;

«Ναι βέβαια, μάθαινα πολλά νέα από τους πρώην συμπαίκτες μου στον Α.Ο.Κ., όταν η ομάδα αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Με τους περισσότερους από τους πρώην συμπαίκτες μου έχω κρατήσει επαφές και από εκείνους, όσο βέβαια και από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μάθαινα τα νέα της ομάδας. Η πληροφόρησή μου κυρίως είχε να κάνει αφενός για το πώς πάει η ομάδα γενικότερα σε αγωνιστικό επίπεδο, αφετέρου δε για την πρόοδο των νεαρών συμπαικτών μου και οι οποίοι όπως μάθαινα έκαναν σημαντικά βήματα στην καριέρα τους».

Μιχάλη, κάποιους πρώην συμπαίκτες σου στον Α.Ο.Κ. φέτος τους είδαμε να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Football League. Θεωρείς ότι αυτό αποτελεί για τους ίδιους ένα σημαντικό βήμα;

«Θεωρώ πως για τα νεαρά αυτά παιδιά είναι μία καινούρια αρχή, θα πρέπει να συνεχίσουν να έχουν το μυαλό στο κεφάλι τους, να διακρίνονται για την ταπεινότητα και την σεμνότητα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και πιστεύω ότι πολλοί από αυτούς μπορούν να κάνουν καριέρα και εκτός Καβάλας. Άλλωστε αυτό το αξίζουν, γιατί μέσα από τη σκληρή δουλειά της καθημερινότητας στις προπονήσεις, έφτασαν εκεί που έφτασαν και πιστεύω ότι μπορούν να πάνε ακόμη πιο ψηλά».

Μιχάλη, να αφήσουμε το κεφάλαιο Α.Ο.Κ. και να περάσουμε στο κεφάλαιο της ΑΕΚ. Ολοκληρώθηκε πραγματικά μία χρονιά η οποία, αν μη τι άλλο, χαρακτηρίζεται ως «δραματική» για την ομάδα σου. Εσύ προσωπικά αλλά και οι υπόλοιποι συμπαίκτες σου, θεωρείτε τους εαυτούς σας πληγωμένους από την τροπή που πήραν τα πράγματα φέτος;

«Κοιτάξτε να δείτε. Όποιος στην ΑΕΚ δεν αισθάνεται πληγωμένος, τότε σίγουρα πάει να πει ότι δεν τον ένοιαξε για τον υποβιβασμό της ομάδας, αλλά και γενικότερα γι' αυτό το πράγμα που πέρασε και περνάει. Όποιον μάλιστα δεν τον ένοιαξε θα έχει και τις ανάλογες συνέπειες. Θα υποστεί δηλαδή τις συνέπειες και αυτό διότι, από τη στιγμή που η ΑΕΚ υποβιβάστηκε, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν για όλους αλλά και για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή στο υπόλοιπο της καριέρας του».

Μιχάλη, θα θέλαμε να σταθούμε λιγάκι σε μία σκηνή στην οποία ως υπαίτιος ο Γιώργος Κατίδης στο παιχνίδι με τη Βέροια (2-1) πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ της ομάδας έτρεξε στο σημείο της κερκίδας που βρισκόσουν εσύ για να σου αφιερώσει προσωπικά το τέρμα που πέτυχε. Ποιο σχόλιο έχεις να κάνεις επ' αυτού;

«Για το θέμα αυτό δεν έχω να πω απολύτως τίποτα και δε θέλω να κάνω το παραμικρό σχόλιο. Ο Γιώργος δε μου αφιέρωσε τον συγκεκριμένο πανηγυρισμό. Μου αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε και η κίνηση η οποία έγινε από μέρους του δεν είχε να κάνει με την αφιέρωσή του προς το πρόσωπό μου».

Μιχάλη, θεωρείς ότι ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισε ο Γιώργος Κατίδης το συγκεκριμένο γκολ παρεξηγήθηκε σε μέγιστο βαθμό από τους φορείς του επαγγελματικού ποδοσφαίρου της χώρας μας και από τον φίλαθλο κόσμο;

«Η κίνηση αυτή έχει περάσει, το όλο θέμα θεωρείται λήξαν και εγώ δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση να επανέλθω σε ένα ζήτημα το οποίο αποτελεί παρελθόν».

Ο Μιχάλης Παυλής θα παραμείνει και την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο στην ΑΕΚ;

«Από την πλευρά μου πρόθεσή μου είναι να παραμείνω και την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο στην ομάδα της ΑΕΚ. Το αν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό μου ή όχι εξαρτάται από άλλους και όχι από μένα».

Μιχάλη, και κάτι τελευταίο: Ακούγονται πάρα πολλά τον τελευταίο καιρό για ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να αναλάβουν τις τύχες της ΑΕΚ και μάλιστα άμεσα, και οι οποίοι κατά το παρελθόν έχουν εμπλακεί με τα Διοικητικά της ΑΕΚ. Εσύ από την πλευρά σου ποιο μήνυμα θα ήθελες να τους στείλεις;

«Εγώ από την πλευρά μου δε θέλω να τους στείλω κανένα μήνυμα. Αυτοί ξέρουν και μάλιστα πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν, πώς να το κάνουν και σε ποιο χρονικό ορίζοντα. Αυτοί αποκλειστικά και μόνο είναι αρμόδιοι στο συγκεκριμένο κομμάτι. Πιστεύω μάλιστα ότι θα γίνει μία νέα αρχή στην ομάδα, όλα θα κυλήσουν όπως ακριβώς πρέπει να κυλήσουν έτσι ώστε η ΑΕΚ να ξαναγίνει μεγάλη, έτσι όπως ήταν».

Στον Μιχάλη Παυλή τι εύχεσαι;

«Υγεία να έχω και τίποτα άλλο».

Πάνθηρες: «Το μπαράζ δεν θα γίνει στη Νέα Σμύρνη»

01/05/2013
 «Σαν ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη ο αγώνας μπαράζ δεν θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Πανιώνιου», αναφέρει ανακοίνωση των Πανθήρων…
Πάνθηρες: «Το μπαράζ δεν θα γίνει στη Νέα Σμύρνη»
Την αντίδρασή τους για την επιλογή του γηπέδου της Νέας Σμύρνης για την διεξαγωγή του αγώνα μπαράζ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη ΣΚΟΝΤΑ Ξάνθη εξέφρασαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου.

Μάλιστα, αναφέρουν:

«Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι την Πέμπτη 9 Μαϊου ο αγώνας μπαράζ δεν θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Πανιωνίου».

Πάντως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο υπεύθυνος ασφαλείας του Πανιωνίου, είχε εκφράσει από την αρχή τις ενστάσεις του για την τέλεση του αγώνα στην Νέα Σμύρνη, δεδομένου ότι την περίοδο αυτή, στην κεντρική Πλατεία της πόλης διεξάγονται οι εορτασμοί της Πρωτομαγιάς, ενώ και η συνύπαρξη οπαδών του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου μπορεί να δημιουργήσει έκρυθμη κατάσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πανθήρων:

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απόφαση της Superleague να γίνει ο αγώνας μπαράζ, Ξάνθη - Παναθηναϊκός, στο γήπεδό μας.

Προφανώς οι διάνοιες του συνεταιρισμού, ενός από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο, με τον άκρατο επαγγελματισμό που τους διακατέχει, έβαλαν κάτω τα δεδομένα και αποφάσισαν πως το πιο ασφαλές, επαρκές από άποψη εγκαταστάσεων και φιλόξενο γήπεδο για έναν τέτοιο αγώνα είναι το γήπεδο της Νέας Σμύρνης!

Εμείς, οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου που δεν φοράμε κουστούμια και δεν κάνουμε τη λεζάντα μας στο χώρο του ποδοσφαίρου εισπράττοντας μερικές χιλιάδες ευρώ το μήνα γι' αυτό, είμαστε λίγο πιο ρεαλιστές και γνώστες της κατάστασης.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι την Πέμπτη 9 Μαϊου ο αγώνας μπαράζ δεν θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Πανιωνίου.

Επίσης, σας ενημερώνουμε πως έτσι και εμμείνει ο συνεταιρισμός της Λίγκας των ηλιθίων με τα κουστούμια στην απόφαση αυτή, θα υπάρξουν πολλές εστίες επεισοδίων, για πολλές ώρες μέσα, έξω και γύρω από το γήπεδο. Έχουμε μαντικές ικανότητες!

Συμμαζευτείτε λοιπόν και αρχίστε να δικαιολογείτε τα χρήματα που παίρνετε, ξεκινώντας από τη λήψη αποφάσεων οι οποίες να τα δικαιολογούν και όχι να χαρακτηρίζονται από ηλιθιότητα και ανικανότητα. Δείξτε οτι έχετε στοιχειώδη εγκεφαλική λειτουργία.

Για να σας διευκολύνουμε λίγο στα δαιδαλώδη προβλήματα που αντιμετωπίζετε κατά την ώρα που "εργάζεστε", θα σας προτείνουμε εμείς γήπεδο να πάτε να βάλετε τον αγώνα κωμωδία που ορίσατε! Λέγεται Γεώργιος Καραϊσκάκης. Έχει parking και πιο καλές τουαλέτες από το δικό μας γήπεδο.

Πάνω απ' όλα το προϊόν και στη Νέα Σμύρνη υπάρχει μόνο Πανιώνιος.

Panthers Club 1983

Τεστ για τους νέους…

01/05/2013
 Ισόπαλη 1-1 ήρθε η Βέροια με την Αναγέννηση Γιανιτσών, με την «βασίλισσα του βορρά» να αγωνίζεται με πολλούς νέους ποδοσφαιριστές σε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για δοκιμές.

Τεστ για τους νέους…
Με τον Στέφανο Γαϊτάνο στον πάγκο της αντί του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, η Βέροια ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, με τον τεχνικό της «βασίλισσας του βορρά» να δοκιμάζει κυρίως νέους ποδοσφαιριστές, που δεν είχαν πάρει πολύ χρόνο την φετινή σεζόν.

Το τέρμα για την ομάδα της Ημαθίας πέτυχε ο Παυλίδης στο 28’, με πλασέ, την ώρα που θα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει κι άλλες φορές αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Εν τέλει, ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους με τον Τσιάμη.

Στο δεύτερο μέρος τίποτα δεν άλλαξε, με πιο μεγάλη ευκαιρία το σουτ του Μουχτάρη που σταμάτησε στο δοκάρι της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΕΡΟΙΑ: Κοτταρίδης, Μπερτίν, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Ντόγος, Παυλίδης, Βεργώνης, Χαραλαμπίδης, Ουνγιαλίδης, Κουκουράκης, Μοκάκε. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Βασιλειάδης, Παπαγεωργίου, Σίμος Ε., Σαρακατσιάνος, Στασινόπουλος Δ., Μουχτάρης, Τσόλκας, Στασινόπουλος Κ.

ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Ζαχαριάδης, Καρπαθάκης, Γκαρακλίδης, Καρακάσογλου, Χατζόγλου, Αντρείνι, Λουκαρης, Σαπανίδης, Τσιάμης, Χαρμανας, Καμπάνης. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Καραογλανίδης, Αρβανιτόπουλος, Τσιλογλου, Γιογιος, Καραδήμος, Λυσίτσας, Χατζηστεφάνου.

Πορτογαλία και Αγγλία «καλούν» Ντιελνά!

01/05/2013
 Στο μεταγραφικό τους στόχαστρο έχουν τον Κλοντ Ντιελνά, που ανήκει στον Ολυμπιακό, ομάδες από Αγγλία και Πορτογαλία, σύμφωνα με το «France Football».

Πορτογαλία και Αγγλία «καλούν» Ντιελνά!
Ο Κλοντ Ντιελνά πέρασε και δεν… ακούμπησε στον Ολυμπιακό, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» τον παραχώρησαν δανεικό στη Σεντάν στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του «France Football» το μέλλον του Γάλλου αριστερού μπακ δεν θα είναι στην Ελλάδα, επειδή βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των Σπόρτινγκ Λισαβόνας από Πορτογαλία και Μίντλεσμπρο από Αγγλία.

Φέτος, στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, με τη φανέλα της Σεντάν, ο Ντιελνά μέτρησε συνολικά 25 συμμετοχές, ενώ σημείωσε και δύο τέρματα.

«Ευχαριστώ» από Πλατανιά

01/05/2013
 Με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν ο Πλατανιάς εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί θερμά τους κατόχους διαρκείας αλλά και τους χορηγούς.

«Ευχαριστώ» από Πλατανιά
Με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν ο Πλατανιάς εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί θερμά τους κατόχους διαρκείας αλλά και τους χορηγούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά:
- Όλους τους κατόχους καρτών διαρκείας (VIP, Βασική, Νεανική), αλλά και γενικότερα το σύνολο των φιλάθλων, οι οποίοι στήριξαν έμπρακτα την ομάδα μας καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013, τόσο οικονομικά, όσο και με την κόσμια και μαζική παρουσία τους στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, ενισχύοντας με το χειροκρότημά τους τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει πληροφόρηση, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων (www.fcplatanias.gr), για τη διάθεση των καρτών διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου (2013 – 2014).

- Τον Ομιλο Forthnet (NOVA), την ΟΠΑΠ Α.Ε. την ΑΝΕΚ LINES, τον Προμηθευτικό και Καταναλωτικό Συνεταιρισμό ΙΝΚΑ, τα Νερά Σαμαριά και όλους τους διαφημιζόμενους, με τους οποίους υπήρξε μια ειλικρινής, αμοιβαία, αμφίδρομη και άριστη συνεργασία, με αποτέλεσμα, συν τοις άλλοις, την ουσιαστική οικονομική στήριξη της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων. Ευελπιστούμε ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και θα επεκταθεί με τα ίδια και ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, για όλες τις πλευρές, και τη νέα αγωνιστική περίοδο, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου και του πρωταθλήματος Super League.

Δύο παιχνίδια σε μια ημέρα

01/05/2013
 Δύο φιλικά έχει προγραμματίσει για την Μεγάλη Πέμπτη ο ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξουν αρκετές δοκιμές σε πρόσωπα πριν τις διακοπές του Πάσχα!

Δύο παιχνίδια σε μια ημέρα
Μέσα σε μια ημέρα, δύο φιλικά για τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Οι μισοί παίκτες των Ηπειρωτών θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους κόντρα στην Πρέβεζα στις 17:30 την Μεγάλη Πέμπτη, ενώ όσοι μείνουν πίσω θα αγωνιστούν κόντρα στην ομάδα Νέων στο προπονητικό κέντρο.

Αυτό σημαίνει πως ο Γιάννης Χριστόπουλος θα έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να τεστάρει όλους τους παίκτες που έχει το ρόστερ της ομάδας αυτή την στιγμή, ενόψει και των παιχνιδιών για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Το απουσιολόγιο είναι «λευκό», αφού σήμερα η προπόνηση διεξήχθη χωρίς προβλήματα για τον Έλληνα τεχνικό.

Μπήκε ο «Κάρα»

01/05/2013
 Κανονικά συμμετείχε στην προπόνηση της Μεγάλης Τετάρτης ο Θανάσης Καραγκούνης, εν αντιθέσει με τον Στάθη Ταυλαρίδη.

Μπήκε ο «Κάρα»
Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο Θανάσης Καραγκούνης.

Ο μέσος του Ατρόμητου προπονήθηκε μετά από λίγες ημέρες για πρώτη φορά μαζί με τους συμπαίκτες του, αφού υποχώρησαν οι πόνοι στους κοιλιακούς.

Εν αντιθέσει με τον «Κάρα», ο Στάθης Ταυλαρίδης γυμνάστηκε ξανά μόνος του, αφού δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του.

Δικός του ο Φυτανίδης

02/05/2013
 Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Σωκράτης Φυτανίδης μετά και τη χθεσινή επαφή των δύο πλευρών.

Δικός του ο Φυτανίδης
Πολύ κοντά στην πρώτη του προσθήκη ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν είναι ο Παναθηναϊκός. Χθες υπήρξε νέα επαφή μεταξύ των πράσινων και του Σωκράτη Φυτανίδη, με τις δύο πλευρές ουσιαστικά να δίνουν τα χέρια.

Σε αυτή το τριφύλλι και ο παίκτης συμφώνησαν και στις λεπτομέρειες που απέμεναν με αποτέλεσμα πλέον ο διεθνής αμυντικός να λογίζεται πλέον ως πράσινος.

Ο Φυτανίδης αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για τρία χρόνια αλλά η μεταγραφή του δεν πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα. Ο παίκτης έχει υποχρεώσεις με τον Ατρόμητο στα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας και έτσι θα να ολοκληρωθούν αυτές και μετά να υπάρξει η σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μάλιστα, στο τριφύλλι είναι αρκετά ικανοποιημένοι από την συμφωνία αυτή καθώς ένας από τους στόχους για το ρόστερ της νέας σεζόν είναι να ενισχύσουν αρκετά το ελληνικό στοιχείο.

Δεν είναι ο εκλεκτός του!

02/05/2013
 Οι φήμες έντονες, αλλά σύμφωνα με την Sportday ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν είναι ο εκλεκτός του Ιβάν Σαββίδη για τον πάγκο του ΠΑΟΚ!

Δεν είναι ο εκλεκτός του!
Μπορεί ο Γιώργος Γεωργιάδης να έχει αρχίσει τις προπονήσεις ως ο αντικαταστάτης του Γιώργου Δώνη, ωστόσο στον ΠΑΟΚ το μυαλό των υπευθύνων παραμένει και στην αναζήτηση του ανθρώπου ο οποίος θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Οι πρώτες πληροφορίες, έφερναν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον Ζόρζε Κόστα να είναι οι δύο επικρατέστεροι για τη θέση στην άκρη του πάγκο του «Δικεφάλου του Βορρά».

Η αποχώρηση του πρώτου από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, ενίσχυσαν τις φήμες… Ωστόσο, σύμφωνα με τη Sportday ο Γιοβάνοβιτς δεν θα είναι ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ οδεύει προς τη Ρωσία. Η πρόκριση επί της Ζενίτ έχει ανεβάσει κατακόρυφα της μετοχές του στη χώρα με αποτέλεσμα να υπάρξει ενδιαφέρον (και όχι μόνο) για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Σε ό,τι αφορά τον Ζόρζε Κόστα, ο ίδιος σε επικοινωνία του με την εφημερίδα υποστήριξε ότι το μυαλό του είναι μόνο στην ΑΕ Λεμεσού και την κατάκτηση του Κυπέλλου μαζί της.

Προχωρά ο «Τίγρης»!

02/05/2013
 Ο Δημήτρης Μελισσανίδης «κλείνει» το ένα deal πίσω από το άλλο και είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή στα της ΑΕΚ.

Προχωρά ο «Τίγρης»!
Το κάλεσμα του Δημήτρη Μελισσανίδη για σύμπραξη δυνάμεων για το καλό της ΑΕΚ έπιασε τόπο. Για να λέμε την αλήθεια πήγε καλύτερα από όσο φανταζόταν και ο ίδιος ο Μελίσσανίδης.

Αρχικά, ήταν οι Πέτρος Παππάς και Πόλυς Χατζηιωάννου εκείνοι που πρωτοσυμφώνησαν να συμπαρασταθούν στην κατασκευή του γηπέδου της Ένωσης και μετά ήρθε και το «οκ» του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, ο οποίος θα έχει και τεράστια οφέλη από κάτι τέτοιο.

Πλέον, ο «Τίγρης» είναι απόλυτα ικανοποιημένος, συνεχίζει τις επαφές του με επιχειρηματίες που μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό εγχείρημα και μετά το Πάσχα αναμένεται να τοποθετηθεί για το θέμα προκειμένου να μπει με τα… τσαρούχια στα κοινά της ΑΕΚ.

Προτιμά εξωτερικό ο Γιαννιώτας

02/05/2013
 Το όνομά του γράφεται ήδη στα ρεπορτάζ πολλών ομάδων της Αθήνας, ωστόσο ο Γιαννιώτας προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Προτιμά εξωτερικό ο Γιαννιώτας
Σε ομάδα του εξωτερικού προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ο νεαρός άσος του Άρη απασχολεί αρκετές ελληνικές ομάδες που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, εκείνος επιμένει να αλλάξει πρωτάθλημα εφόσον –βέβαια- δεχθεί πρόταση από μια ομάδα που τον ενδιαφέρει.

Εφόσον δεν βελτιωθεί η κατάσταση στον Άρη ο Γιαννιώτας σε συνομιλίες που είχε με άτομα του περιβάλλοντός του δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι…

Μάλιστα ένας από τους λόγους που ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει στο εξωτερικό είναι το γεγονός ότι οι κίτρινοι να πάρουν περισσότερα χρήματα από μια ομάδα ενός ξένου πρωταθλήματος (υπολογίζεται στις 500.000 ευρώ) συγκριτικά με τα έσοδα που μπορεί να υπάρξουν από μια μετακόμισή του στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον Γιαννιώτα ενδιαφέρονται οι δύο «μεγάλοι» Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Ατρόμητος καλεί Κόρμπο

02/05/2013
 Πολύ κοντά στον Ατρόμητο βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναγιώτης Κόρμπος.

Ατρόμητος καλεί Κόρμπο
Την περίπτωση του Παναγιώτη Κόρμπου φαίνεται να εξετάζει σοβαρά ο Ατρόμητος. Ο Γιώργος Παράσχος γνωρίζει καλά τον 27χρονο ποδοσφαιριστή αφού τον είχε παίκτη στον Λεβαδειακό όπου και εργαζόταν. Ο Κόρμπος τόσο πέρυσι όσο και φέτος έκανε εξαιρετική σεζόν.

Μάλιστα, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ακούστηκαν πως ενδιαφέρονται για εκείνον αλλά φαίνεται πως οι Περιστεριώτες είναι αυτοί που κερδίζουν την υπογραφή του. Το συμβόλαιο του Κόρμπου με τον Λεβαδειακό λήγει το καλοκαίρι και είναι ελεύθερος να επιλέξει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει και σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Ατρόμητος του έχει προτείνει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Το θέμα είναι όμως πως ο Σερέρο δεν υπολογίζεται για βασικός οπότε και στον Άγιαξ ψάχνουν ομάδα να τον δώσουν δανεικό για να πάρει ματς στα πόδια του. Ο Αναστασίου έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές μαζί του αλλά η υπόθεση του είναι δύσκολη αφού ενδιαφέρονται για εκείνον και άλλες ολλανδικές ομάδες.

Μιλάει με Σερέρο ο Αναστασίου

02/05/2013
 Τον Τουλάνι Σερέρο έχει βάλει στο μάτι ο Γιάννης Αναστασίου προκειμένου να ενισχύσει το κέντρο του Παναθηναϊκού.

Μιλάει με Σερέρο ο Αναστασίου
Προσπάθειες να πείσει τον Τουλάνι Σερέρο να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού κάνει τον τελευταίο καιρό ο Γιάννης Αναστασίου. Ο Έλληνας τεχνικός σχεδιάζει το «τριφύλλι» της επόμενης περιόδου και φαίνεται πως ο Σερέρο είναι ο παίκτης που του κάνει «κλικ».

Ο Σερέρο κατάγεται από τη Νότιο Αφρική, είναι 23 ετών και είναι επιθετικός μέσος. Αποκτήθηκε από τον Άγιαξ το καλοκαίρι του 2011 από τον αντίστοιχο Αίαντα του Κέιπ Τάουν έναντι 2.5 εκατομμυρίων ευρώ αφού πρώτα σάρωσε τα βραβεία του πρωταθλήματος της χώρας.

Μπορεί στην Ολλανδία να πήγε ως το σούπερ ταλέντο αλλά τελικά ο Σερέρο δεν έπιασε στον Άγιαξ. Δεν προσαρμόστηκε ποτέ και σιγά-σιγά έμπαινε στο περιθώριο. Την πρώτη σεζόν στην Eredivisie έπαιξε σε 10 αγώνες ενώ μέχρι τώρα στην δεύτερη του περίοδο στο ολλανδικό πρωτάθλημα έχει παίξει σε 7 ματς σημειώνοντας και τρία γκολ. Είναι διεθνής 11 φορές.

Το θέμα είναι όμως πως ο Σερέρο δεν υπολογίζεται για βασικός οπότε και στον Άγιαξ ψάχνουν ομάδα να τον δώσουν δανεικό για να πάρει ματς στα πόδια του. Ο Αναστασίου έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές μαζί του αλλά η υπόθεση του είναι δύσκολη αφού ενδιαφέρονται για εκείνον και άλλες ολλανδικές ομάδες.

Είναι πολλά τα λεφτά, «Πέρο»

02/05/2013
 Στον Παναθηναϊκό είχε προταθεί εδώ και καιρό ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης αλλά η τιμή του είναι προς το παρόν απαγορευτική.

Είναι πολλά τα λεφτά, «Πέρο»
Η χρονιά που έκανε ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης κρίνεται πολύ καλή. Ο 25χρονος επιθετικός σε 23 συμμετοχές, πέτυχε 6 γκολ στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΟΦΗ και ήταν από τους σταθερότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο «Πέρο» προτάθηκε στον Παναθηναϊκό αλλά από την στιγμή που οι Κρητικοί για να τον παραχωρήσουν θέλουν χρήματα τότε οι «πράσινοι» ούτε που το σκέφτονται. Στο «τριφύλλι» δεν υπάρχει πλέον η πολυτέλεια των χρημάτων και έτσι ούτε καν που εξέτασαν την περίπτωση του Περογαμβράκη, όχι επειδή δεν αρέσει ο παίκτης αλλά επειδή το οποιοδήποτε ποσό που απαιτείται για να αποκτηθεί κρίνεται απαγορευτικό.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου