ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Τόμιτς: "Πρέπει να γυρίσουμε τον διακόπτη"

Τόμιτς: "Πρέπει να γυρίσουμε τον διακόπτη"

Μίλαν Τόμιτς και Δημήτρης Κατσίβελης μίλησαν για το εκτός έδρας παιχνίδι της Μεγάλης Τρίτης (30/4, 18:15) με τον Πανιώνιο. "Πρέπει να γυρίσουμε τον διακόπτη", είπε ο εκ των συνεργατών του Γιώργου Μπαρτζώκα στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.
Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Ολυμπιακό, μετά τον θρίαμβο της πρόκρισης στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, τη Μ.Τρίτη (30/4) και ώρα 18:15. Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και θα μεταδοθεί από την ΝΕΤ. Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ μίλησαν για λογαριασμό του Ολυμπιακού οι Μίλαν Τόμιτς και Δημήτρης Κατσίβελης.
"Η σειρά με την Αναντολού Εφές ολοκληρώθηκε επιτυχώς για την ομάδα μας και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Το ματς έχει ιδιαιτερότητες καθώς είναι πριν το Final Four ενώ θα διεξαχθεί και κεκλεισμένων των θυρών. Ο Πανιώνιος διαθέτει μια πολύ ταλαντούχα ομάδα και στην έδρα του είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικός. Πρέπει να σεβαστούμε τους αντιπάλους μας και να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας αν θέλουμε να φτάσουμε στη νίκη. Πρέπει να γυρίσουμε τον διακόπτη και να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τα της Ευρωλίγκας. Είναι λογικό να υπάρχει και σωματική, αλλά και πνευματική κούραση, αλλά έχουμε μάθει να ζούμε με αυτά και έτσι θα πορευτούμε", ήταν τα λόγια του Μίλαν Τόμιτς.

Δηλώσεις έκανε και ο Δημήτρης Κατσίβελης, τονίζοντας: "Καταφέραμε να προκριθούμε στο FinalFour και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο ματς με τον Πανιώνιο. Οι αντίπαλοι μας έχουν κάνει μια πολύ καλή σεζόν και δίκαια βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία. Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού και να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι που συνηθίζουν όταν παίζουν στην έδρα τους. Για εμάς και πάλι θα αρχίσουν όλα από την άμυνα μας, από εκεί θα βγάλουμε ενέργεια, θα πάρουμε ψυχολογία και θα προχωρήσουμε".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου