ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Πρίντεζης: "Όσα παιχνίδια ήταν τελικοί, καταφέραμε και τα πήραμε"

Πρίντεζης: "Όσα παιχνίδια ήταν τελικοί, καταφέραμε και τα πήραμε"

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής στη σεζόν, υπογραμμίζοντας πως ο Ολυμπιακός κέρδισε όσα ματς χαρακτηρίζονταν πριν από την έναρξή τους ως "τελικοί".
Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης (NET), υπογραμμίζοντας πως πρώτος στόχος παραμένει το πρωτάθλημα, αλλά στο Final-4 της Ευρωλίγκας όλοι οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν το 100% της ενέργειάς τους.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη:

"Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά, υπήρχαν πολλά ματς, δυνατές ομάδες και αρκετά ταξίδια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είχαμε προβλήματα τραυματισμών και τη φυγή του Ντόρσεϊ που έπρεπε να καλύψουμε. Καταφέραμε το σκοπό μας κάτι που είναι πολύ σημαντικό".

Για το αν κρίνει τη σεζόν επιτυχημένη ως τώρα: "Μέχρι τώρα είναι επιτυχία αφού η σεζόν ήταν δύσκολη και αγχωτική αφού κουβαλούσαμε τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης. Καταφέραμε να το διαχειριστούμε και είμαστε στους «4». Η διάρκεια είναι αυτή που μετράει".

Για τη δική του αγωνιστική κατάσταση: "Πλέον μεγαλώνοντας ξέρεις πώς να διαχειριστείς το κορμί σου καλύτερα, πότε θα είναι η περίοδος να φορτσάρεις. Ευτυχώς έχουνε ένα προπονητικό επιτελείο που γνωρίζει πάρα πολύ καλά τη δουλειά του και μας κρατάει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση".

Για το συστατικό της επιτυχίας: "Είμαστε μία παρέα. Τα αυτιά εκεί που δεν πρέπει είναι κλειστά. Στη χώρα μας μόνο η νίκη μετράει. Μετράει το τώρα στην Ελλάδα. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο".

Για το κλίμα στην ομάδα: "Πάντα υπήρχε καλό κλίμα στην ομάδα και είναι το βασικό συστατικό της επιτυχίας την τελευταία διετία. Τεράστιο πλεονέκτημα που είμαστε οι χαρακτήρες που είμαστε. Δυσκολίες υπάρχουν σε όλες τις ομάδες, είναι αναπόφευκτες. Μετράει το πώς θα τις διαχειριστείς".

Για τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: "Πιστεύω πως θα είναι το μοναδικό φετινό ματς που δεν πρέπει να αγχωθούμε. Είναι θέμα ημέρας και μακάρι να καταφέρουμε να περάσουμε. Είμαι αισιόδοξος… Όσα παιχνίδια ήταν  τελικοί, καταφέραμε και τα πήραμε. Όλα τα ζωής και θανάτου ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι και πανηγυρισμέ στο τέλος".

Για τους στόχους του Ολυμπιακού από εδώ και πέρα: "Στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά θα δώσουμε όλη μας την ενέργεια στην Ευρωλίγκα αφού απέχουμε δύο ματς από την κατάκτηση. Ας το βάλει οποιοσδήποτε το νικητήριο καλάθι και όχι εγώ, αρκεί να το πάρουμε".

Για τους αντιπάλους στην Ευρωλίγκα που θέλουν να νικήσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης: "Όλες είναι υποψιασμένες από την αρχή τη διοργάνωσης. Σε ένα ματς όλα μπορούν αν γίνουν, Καλό υλικό, μεγάλο μπάτζετ αλλά μπορούμε να νικήσουμε την ΤΣΣΚΑ".

Για τον Αντρέα Τρινκιέρι που δήλωσε πως ο Ολυμπιακός παίζει με αρχ*** α: "Έχει δώσει το στίγμα του στην Ευρωλίγκα και την Ιταλία. Σοβαρός άνθρωπος και δείχνει να  μπορεί να προσαρμοστεί και πως έχει όρεξη για δουλειά. Εμείς παίζουμε πρώτα με το μυαλό και μετά με τα προσόντα μας. Μπορεί να το διαχειριστεί αυτό".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου