ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

«Καλός αλλά και τυχερός ο Σπάθας, τα… θαλάσσωσε ο Αρετόπουλος»

«Καλός αλλά και τυχερός ο Σπάθας, τα… θαλάσσωσε ο Αρετόπουλος»

29/04/2013
 Τις διαιτησίες των δύο αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας σχολίασε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Καλός αλλά και τυχερός ο Σπάθας, τα… θαλάσσωσε ο Αρετόπουλος»
Στις διαιτησίες των δύο ματς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας στάθηκε ο Παναγιώτης Βαρούχας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η τύχη ευνοεί τους καλούς», το σχόλιό του για τη διαιτησία του Ηλία Σπάθα στο Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ, ενώ για τον Αλέξανδρο Αρετόπουλο που σφύριξε την αναμέτρηση Πανθρακικός – Ολυμπιακός τόνισε:

«Είχε τη δυνατότητα να αριστεύσει, όμως τα… θαλάσσωσε».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στην εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό» με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο

Για το Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ:

«Πολύ φασαρία για το τίποτα. Ο Σπάθας μπαίνει στα παιχνίδια μελετημένος. Έχει καλή ψυχολογία. Οι τολμηροί έχουν και τύχη, επειδή τα παιχνίδια αυτά είναι πολύ ιδιαίτερα. Όλο το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Έδωσε οφσάιντ που δεν είναι, ενώ γίνεται και πέναλτι στον Σαλπιγγίδη.

Στο δεύτερο γκολ υπάρχει πέναλτι και κόκκινη κάρτα (στον Κατσουράνη), εφόσον δεν έμπαινε γκολ. Για αυτό πρέπει να έχει και τύχη ο διαιτητής. Έπρεπε να σταματήσει τη φάση. Εδώ δεν μπαίνει η μπάλα γκολ, η μπάλα πηγαίνει στον παίκτη σουτάρει και μετά καταλήγει στα δίχτυα. Η τύχη ευνοεί τους καλούς. Είναι πάρα πολύ καλός στον πειθαρχικό έλεγχο και το σημαντικότερο από όλα είναι πως μπαίνει μελετημένος στο γήπεδο
».

Για το Πανθρακικός – Ολυμπιακός:

«Το 6-2 του Καραϊσκάκη σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις μία ωραία διαιτησία και να πάρει καλό βαθμό, αφού οι μετράνε. Ωστόσο, χθες συνέβη το αντίθετο. Στο πέναλτι που δίνεται εναντίον του Ολυμπιακού, υπάρχει πρώτα επιθετικό φάουλ και μετά γίνεται εναντίον. Πήγε σε ένα αδιάφορο ματς και ενώ είχε τη δυνατότητα να αριστεύσει, τα θαλάσσωσε…».

Για τη μάχη που γίνεται στη Football League:

«Καλό πρωτάθλημα γίνεται στη δική μας Β’ Εθνική. Βλέπω ότι τσουλάει το σύστημα και έχουμε πολύ καλές διαιτησίες».


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου