ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Σε ανοιχτή γραμμή οι Ντος Σάντος

Σε ανοιχτή γραμμή οι Ντος Σάντος

03/05/2013
 Την διάθεση να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό δείχνουν οι Τζόναθαν και Τζιοβάνι Ντος Σάντος.

Σε ανοιχτή γραμμή οι Ντος Σάντος
Πρώτο μέλημα του Ολυμπιακού είναι να πάρει το Κύπελλο στον τελικό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό το έχουμε πει ξανά και ξανά και αυτό είναι προτεραιότητα της διοίκησης. Όμως, καλό είναι να γίνεται και μια προεργασία στο τι πρόκειται να ακολουθήσει και αυτό είναι πως θα κινηθούν οι Πειραιώτες στο μεταγραφικό παζάρι.

Οι Τζόναθαν και Τζιοβάνι Ντος Σάντος έχουν προταθεί πακέτο στους «ερυθρόλευκους». Στην αρχή δεν ενθουσίαζε τους Μεξικανούς να αγωνιστούν στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά σιγά-σιγά δείχνουν να έχουν αλλάξει τα πράγματα. Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία, η πλευρά του Τζόναθαν έδειξε την διάθεση να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό αφού και προτάσεις προς το παρόν δεν έχει ο παίκτης αλλά και η συμμετοχή της ομάδας στο Champions League είναι δελεαστική.

Μαζί με τον Τζόναθαν δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι και το όνομα του αδερφού του, Τζιοβάνι που μπορεί να μην είναι πρώτη επιλογή των Πειραιωτών αλλά είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί αν τελικά προκύψει συμφωνία.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου