ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Δερμιτζάκης: "Βάλαμε ένα γκολ και είχαμε καλή εικόνα"

Δερμιτζάκης: "Βάλαμε ένα γκολ και είχαμε καλή εικόνα"

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δήλωσε ότι η ομάδα του είχε καλή εικόνα κόντρα στον Ολυμπιακό και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του τονίζοντας πως πέτυχαν πάρα πολλά τη φετινή σεζόν.
"Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί θεωρώ ότι φέτος πετύχαμε πάρα πολλά. Εκτός από το μεγάλο στόχο, που ήταν η παραμονή στην κατηγορία, ώστε να αγωνιστούμε του χρόνου, πιο σοφοί, πιο διαβασμένοι και ενδεχομένως με καλύτερες προοπτικές στην Super League. Παράλληλα με το στόχο της παραμονής, κάναμε μια μεγάλη πορεία στο κύπελλο. Ο Πανθρακικός έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία του στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας και κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα", τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:
"Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε όσο καλά θα θέλαμε το πρώτο παιχνίδι, επειδή δεν είχε ξεκαθαρίσει ακόμα η παραμονή μας, αφού εκκρεμούσε η απόφαση για την ΑΕΚ αλλά και το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Έτσι ηττηθήκαμε με ένα βαρύ σκορ, το οποίο δε μας άφηνε πολλά περιθώρια αντίδρασης. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο εμείς είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά ο αντίπαλος ήταν πιο αποτελεσματικός και πέτυχε δύο γκολ.

Είπα στα παιδιά στο ημίχρονο να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και ήμασταν αποφασισμένοι να κάνουμε κάτι καλύτερο στην επανάληψη.

Θεωρώ ότι ο στόχος μας επετεύχθη, αφού βάλαμε ένα γκολ και είχαμε καλή εικόνα. Μας ευχαρίστησε το χειροκρότημα του κόσμου και για κάποιους λίγους θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη γιατί δεν πήγαμε στον τελικό και δεν καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".

Για το αν έχει συζητήσει με τη διοίκηση για την παραμονή του είπε: "Δεν έχουμε συζητήσει κάτι, αλλά σύντομα περιμένουμε να κάνουμε μια συνάντηση, ώστε να ξέρει και η διοίκηση αλλά κι εγώ πώς θα πορευθούμε".

Για την έκθεσή του για τη νέα χρονιά σημείωσε: "Ετοιμάζω την έκθεσή μου για τη διοίκηση, αναφορικά με τους παίκτες που θα παραμείνουν στο ρόστερ και την επόμενη χρονιά".

Για το αν θα δώσει η ομάδα κάποια φιλικά τόνισε: "Έχουμε ορίσει κάποιες ημερομηνίες, μέχρι τις 25 Μαΐου που θα κάνουμε προπονήσεις, ώστε να δώσουμε κάποια φιλικά για να είναι τα παιδιά σε εγρήγορση".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου