ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Μην το χασετε...Στην μπουτίκ Χάινς, Λο και Παπανικολάου

Μην το χασετε...Στην μπουτίκ Χάινς, Λο και Παπανικολάου


Στην επίσημη μπουτίκ της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Official Olympiacos ΒC Store, την Πέμπτη (2/5) το μεσημέρι (15:00) θα δώσουν το "παρών" οι Κάιλ Χάινς, Έισι Λο και Κώστας Παπανικολάου. Οι παίκτες των Πρωταθλητών Ευρώπης θα εγκαινιάσουν τις εκδηλώσεις που θα γίνουν εκεί ενόψει του Final-Four στο Λονδίνο όπου θα λάβουν μέρος οι ερυθρόλευκοι. Να είστε όλοι εκεί, καθώς θα έχετε την δυνατότητα να πάρετε αυτόγραφα από τους παίκτες, αλλά και να βγείτε φωτογραφίες μαζί τους.

Η ανακοίνωση:


"Το Official Olympiacos Bc Store ανακοινώνει το Πρόγραμμα Εκδηλώσεων που θα διοργανώσει καθ’ όλη την διάρκεια των ημερών μέχρι το Final Four του Λονδίνου και καλεί όλους τους φιλάθλους να παρευρεθούν την Πέμπτη 2 Μαΐου στο κατάστημα.

Τις εκδηλώσεις θα εγκαινιάσουν οι  Kyle Hines, Κώστας Παπανικολάου και Acie Law οι οποίοι θα βρεθούν στο Official Olympiacos Bc Store (Καραολή & Δημητρίου 8 – έναντι Γηπ. Καραϊσκάκη) την Πέμπτη στις 15:00 το μεσημέρι προκειμένου να παρουσιάσουν τα νέα προϊόντα του Ολυμπιακού για το Final Four.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι αγαπημένοι μας παίκτες θα υπογράψουν αυτόγραφα, θα μιλήσουν στα media, θα φωτογραφηθούν αλλά και θα μοιράσουν δώρα σε διάφορους διαγωνισμούς που θα διοργανώσει για εκείνη την ημέρα το Official Store.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ – ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Διαγωνισμός για 2 ΕισιτήριαEuroleague London 2013 Final Four, από 30 Απριλίου έως 4 Μαΐου

Με κάθε αγορά είτε από το κατάστημα είτε από το ανανεωμένο e-store κάθε φίλαθλος συμμετέχει αυτόματα σε κλήρωση για 2 εισιτήρια για το Final Four του Λονδίνου.

* Τα εισιτήρια ισχύουν μόνο για τηνO2 Arena και τις 2ημέρες των αγώνων, δεν περιλαμβάνουν μεταφορά και διαμονή.

** Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 4 Μαΐου και οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα από την ΚΑΕ για την παραλαβή των εισιτηρίων τους.

*** Στην κλήρωση συμμετέχουν αυτόματα και οι ηλεκτρονικές αγορές από τοhttp://officialstore.olympiacosbc.gr

Έκπτωση 20% σε όσους πηγαίνουν στο Λονδίνο για να υποστηρίξουν την ομάδα μας, από 30 Απριλίου έως 10 Μαΐου

Όσοι φίλαθλοι έχουν κλείσει θέση για το Final Four του Λονδίνου προκειμένου να υποστηρίξουν την ομάδα μας θα έχουν 20% Έκπτωση σε όλα τα Προϊόντα του Official Store!

* Η Προσφορά ισχύει μόνο με την επίδειξη του εισιτηρίου για τοEuroleague London 2013 Final Fourστο ταμείο και με ταυτοποίηση του αναγραφόμενου κατόχου.

Δωρεάν αποστολή επίσημων προϊόντων του Ολυμπιακού στην Αγγλία, από 29 Απριλίου έως 12 Μαΐου

Για μία ακόμα φορά το official e-store πρωτοπορεί και προσφέρει σε όλους τους απόδημους Έλληνες και όχι μόνο, που κατοικούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και θέλουν να υποστηρίξουν την ομάδα μας με αγορές επίσημων προϊόντων, δωρεάν αποστολή προς όλους τους τοπικούς προορισμούς της Βρετανίας. Έτσι πλέον το επίσημο κατάστημα του Ολυμπιακού απέχει λίγα μόνο κλικ από το σπίτι τους!

* Η Προσφορά ισχύει αυτόματα και μόνο για παράδοση με προορισμό περιοχή της Αγγλίας.

** Ισχύει και για αγορές από την Ελλάδα με παράδοση περιοχή της Αγγλίας (προϋποθέτει προπληρωμή της παραγγελίας με πιστωτική ή Paypal).

*** Περισσότερες πληροφορίες εδώhttp://officialstore.olympiacosbc.gr/images/OLBC%20links/Free%20Shipping%20to%20UK-001GR.html

Διαγωνισμός Facebook«Δημιούργησε μία φωτογραφία για την συμμετοχή της ομάδας μας στο Final Four του Λονδίνου». Από 30 Απριλίου έως 9 Μαϊου

Μετά και την αναπάντεχη και εθελοντική συμμετοχή στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Facebook, δεκάδων φίλων της ομάδας μας οι οποίοι δημιούργησαν τα δικά τους εικαστικά έργα και φωτογραφίες με θέμα την συμμετοχή στο Final Four του Λονδίνου. Το Official OLBC Store αποφάσισε να βραβεύσει τα καλύτερα από αυτά (ή αυτά που συγκέντρωσαν τα περισσότερα like) φτιάχνοντάς κάθε ένα σε μοναδικά προϊόντα 1 για κάθε νικητή του άτυπου διαγωνισμού (π.χ. Κούπες, Θήκες Iphone κ.α.)!

*  Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα στοhttps://www.facebook.com/olympiacosbc

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πέμπτη 2 Μαΐου – Ώρα 14:30 - 16:00

Ο  Kyle Hines, ο Κώστας Παπανικολάου και ο Acie Law θα βρεθούν στο Official Olympiacos Bc Store (Καραολή & Δημητρίου 8 – έναντι Γηπ. Καραϊσκάκη) προκειμένου να παρουσιάσουν επισήμως το Λογότυπο αλλά και την Νέα Ολοκληρωμένη Συλλογή Προϊόντων του London 2013 Final Four. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα υπογράψουν αυτόγραφα, θα μιλήσουν στα media αλλά λ και θα συμμετάσχουν σε διάφορους διαγωνισμούς με επετειακά δώρα που θα διοργανώσει για εκείνη την ημέρα το Official Store.

* Στην Εκδήλωση θα βρίσκεται και ο Θρυλέων για να φωτογραφηθεί με τους μικρούς μας φίλους.

Παρασκευή 10 Μαΐου – Ώρα19:00 - 24:00

Προβολή και των 2 Ημιτελικών τουEuroleague London 2013 Final 4. Θα στηθεί Οθόνη έξω από το κατάστημα ενώ στον χώρο θα υπάρχουν επιλογές φαγητού και ποτού για όσους θελήσουν να παρευρεθούν.

* Καλούμε όσους δεν καταφέρουν να βρεθούν στην Βρετανική Πρωτεύουσα τις ημέρες των Αγώνων να υποστηρίξουν την ομάδα μας από το πιο κοντινό σημείο προς αυτήν, το Official OIympiacos Bc Store.

** ‘Εκτακτη εμφάνιση θα κάνει και ο Θρυλέων.

Κυριακή 12 Μαΐου – Ώρα 19:00 -24:00

Προβολή του Τελικού τουEuroleague London 2013 Final 4. Θα στηθεί Οθόνη έξω από το κατάστημα ενώ στον χώρο θα υπάρχουν επιλογές φαγητού και ποτού για όσους θελήσουν να παρευρεθούν.

* Καλούμε όσους δεν καταφέρουν να βρεθούν στην Βρετανική Πρωτεύσουσα τις ημέρες των Αγώνων να υποστηρίξουν την ομάδα μας από το πιο κοντινό σημείο προς αυτήν, το Official OIympiacos Bc Store και μετά στο Πασαλιμάνι…

** ‘Εκτακτη εμφάνιση θα κάνει και ο Θρυλέων.

Στα χνάρια των περσινών εκδηλώσεων και μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς προϊόντων που δημιούργησε το επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ για το έπος της Κων/πολης, το Official Olympiacos Bc Store δημιουργεί και πάλι τη νέα συλλογή προϊόντων τα οποία θα φορούν όλοι όσοι επισκεφθούν το Λονδίνο τις ημέρες τουFinal 4. Σκοπός είναι η νέα σειρά επετειακών προϊόντων να φέρει και πάλι Γούρι στην ομάδας μας έτσι ώστε να επιστρέψουν φορώντας ακόμα ένα T-Shirt Πρωταθλητή Ευρώπης!

Σας Περιμένουμε!!!"


ALEX WEB RADIO/TV




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου