ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Όλοι… Ρέντη

Όλοι… Ρέντη

01/05/2013
 Πολυκοσμία αναμένεται στις προπονήσεις του Ολυμπιακού με την επιστροφή των δανεικών. Ευκαιρία για συμπεράσματα και… αποφάσεις από τον Μίτσελ.

Όλοι… Ρέντη
Ο Ολυμπιακός διεκδικεί σε δέκα μέρες την κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά παράλληλα πρέπει να ληφθούν σύντομα αποφάσεις για το υπεράριθμο δυναμικό της ομάδας.

Πέρα από την προετοιμασία με στόχο το νταμπλ, ο Μίτσελ θα έχει το προσεχές διάστημα την ευκαιρία να πάρει από κοντά μια γεύση από τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ομάδα αλλά είχαν δοθεί δανεικοί.

Το «παρών» στις προπονήσεις θα δώσουν οι νεοαποκτηθέντες Ολαϊτάν και Σάμαρης, αλλά και οι Τάτος, Ζαραδούκας, Διαμαντάκος που επέστρεψαν από το δανεισμό στον Άρη και ο Ποτουρίδης που γύρισε από τον Πλατανιά. Στου Ρέντη θα έρχονταν και οι Σουμπίνιο και Ντε Βινσέντι, αν δεν είχαν υποχρεώσεις με Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει των play offs.

Αν συνυπολογιστούν οι Κάταϊ και Γκρμπιτς, που είναι επίσης δανεικοί, αλλά και οι παίκτες της Κ20 που έχουν επαγγελματικά συμβόλαια, το δυναμικό του Ολυμπιακού αριθμεί πάνω από 50 ποδοσφαιριστές και πλησιάζει τους 60!

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν για δύο εβδομάδες μετά τον τελικό του Κυπέλλου και πριν πάρουν οι «ερυθρόλευκοι» την καλοκαιρινή τους άδεια. Το διάστημα αυτό θα είναι για αρκετούς μία περίοδος εξετάσεων, καθώς ο Μίτσελ που έχει ζητήσει τη μείωση του ρόστερ θα αποφασίσει για τις τύχες πολλών παικτών, μιας και δεν μπορεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας να υπολογίζει σε παραπάνω από 30 παίκτες και στο τελικό ρόστερ θέλει να έχει 24-25 παίκτες που ΟΛΟΙ θα υπολογίζονται.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου