Από την Κυψέλη περνάει η πρόκριση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πειραιά «φιλοξενείται» το Σάββατο στις 19:00 από τον Πανελλήνιο στο πλαίσιο της 21ης ημέρας της διοργάνωσης και θέλει νίκη για να σφραγίσει το εισιτήριο για την τελική φάση.
Ο Γιάννης Καλμαζίδης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και θέλει νίκη με 0-3 ή 1-3 για να «κλειδώσει» την τετράδα αφού η ΕΑΠ που κυνηγάει μια θέση σ’ αυτή σε περίπτωση νίκης του Θρύλου δεν μπορεί να τον φτάσει… Στην τελευταία ημέρα ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη αλλά δεν θέλει να έχει άγχος για την πρόκριση του στα πλέι οφ.

Στο μεταξύ, σε αναγκαστική αλλαγή του 1ου διαιτητή του ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό (28/3) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών, προχώρησε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ύστερα από τον τραυματισμό του κ. Παπασταθόπουλου. Συγκεκριμένα, ο άτυχος ρέφερι έσπασε το πόδι του και έτσι τη θέση του πήρε ο κ. Βουδούρης. Το ντέρμπι θα έχει και τηλεοπτική μετάδοση από το σπορ+.