ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Μαζί Αγγελόπουλοι και Μαρινάκης στο ΣΕΦ

Μαζί Αγγελόπουλοι και Μαρινάκης στο ΣΕΦ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το "παρών" στο ΣΕΦ, έκατσε δίπλα στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, απολαμβάνοντας το εκπληκτικό μπάσκετ που έπαιξαν οι ερυθρόλευκοι, καθώς διέλυσαν την Σιένα με σκορ 89-41. Ο Ολυμπιακός ενιαίος και αδιαίρετος.
Ο αγώνας μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Σιένα, ήταν ξεχωριστός και για τις προσωπικότητες που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΣΕΦ. Πέρα από τους πέντε ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων (Ιμπαγάσα, Ριέρα, Μοδέστο, Χολέμπας, Μανιάτης) και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το "παρών" στο γήπεδο.
Ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, συνοδευόμενος από τον γιο του, Μιλτιάδη, έκατσε στα επίσημα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, δίπλα στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, με τους οποίους παρακολούθησε μαζί έως το τέλος την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό με την Σιένα.

Ήταν η πρώτη φορά που ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το "παρών" στο ΣΕΦ από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος και κατά την διάρκεια παραμονής του στο γήπεδο είχε κουβέντα σε ευχάριστο κλίμα με τους διοικητικούς ηγέτες της πειραϊκής ΚΑΕ, απολαμβάνοντας, παράλληλα, το σπουδαίο μπάσκετ που έπαιξε η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, η οποία διέλυσε την ιταλική ομάδα με σκορ 89-41.


  
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου