ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Αντωνάκου: «Θέλουμε βοήθεια»


Αντωνάκου: «Θέλουμε βοήθεια»

16 Μαρτίου, 2011

ΑΝΤΩΝΑΚΟΥΗ  Σταυρούλα Αντωνάκου μίλησε για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού η οποία το Σάββατο απέναντι στην Μπάγερν Ίρντινγκεν στον Πειραιά σφραγίζει το εισιτήριο για το φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Καπ.
Η αρχηγός του Ολυμπιακού ζήτησε βοήθεια προκειμένου η ομάδα να πάει με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα στο φάιναλ φορ:
«Η περίοδος που ξεκινάει είναι αρκετά δύσκολη, με το φάιναλ φορ της Ευρώπης και τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Όσο μπορούμε είμαστε προσηλωμένες στις υποχρεώσεις μας. Από εδώ και στο εξής χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από μας, αλλά τα προβλήματα κάθε μέρα που περνάει διογκώνονται. Η εκδήλωση που κάναμε για τις ξένες συμπαίκτριές μας ήταν μια προσωρινή ενίσχυση.
Το πρόβλημα δεν έχει λυθεί και εμείς είμαστε έξι μήνες απλήρωτες. Τώρα είναι που θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου και της διοίκησης. Είμαστε το μοναδικό τμήμα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού που διεκδικούμε Ευρωπαϊκό τίτλο. Όταν δεν μπορούμε να καλύψουμε τις αυτονόητες ανάγκες μας, το πρόβλημα είναι λογικό να μεταφερθεί και μέσα στο νερό. Είναι αδύναμο να μην επηρεαστούμε. Θέλουμε βοήθεια, ώστε να πάμε στο φάιναλ φορ με λιγότερα προβλήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου