ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακου

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (6-0) στο Φάληρο για την 27η αγωνιστική της Super League.

ΠΑΡΝΤΟ: Τι κριτική να κάνεις στον τερματοφύλακα μιας ομάδας που έχει κερδίσει με 6-0; Ο Βελγοϊσπανός ήταν θεατής του αγώνα και στις 2-3 περιπτώσεις που χρειάστηκε να επέμβει, ήταν θετικός. Αν θέλει του χρόνου να διεκδικήσει την θέση κάτω από τα γκολπόστ του Ολυμπιακού πρέπει να βελτιωθεί, κρίνοντας από την μέχρι τώρα εικόνα του μέσα στη διάρκεια της σεζόν. Κακός δεν είναι, αλλά θέλει δουλειά για να καταφέρει να σταθεί στην απαιτητική ομάδα του Θρύλου.

ΜΑΝΙΑΤΗΣ: Αυτός, ναι, είναι ο παίκτης που πραγματοποιούσε καταπληκτικές εμφανίσεις με τον Πανιώνιο. Με τέτοιες παρουσίες, ο Ολυμπιακός μπορεί να κοιμάται ήσυχος όσον αφορά την δεξιά του πλευρά. Σήμερα ήταν εξαιρετικός, απροσπέλαστος στην άμυνα και με πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες. Με Μανιάτη και Τοροσίδη δεξιά, οι ερυθρόλευκοι είναι πλήρεις.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Πολύ καλός στο ματς με την ΑΕΚ, πέτυχε και το πρώτο, πολύ όμορφο, γκολ του με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Γερμανός κράτησε αρκετά καλά την θέση του αμυντικά και έδωσε πολλά στηρίγματα στον Ριέρα, όσον αφορά την επίθεση. Μπορεί να μην είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, αλλά δουλεύει πολύ μέσα στο γήπεδο και είναι αρκετά φιλότιμος.

ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ: Επιστροφή του χαλκέντερου στόπερ του Θρύλου στις εξαιρετικές εμφανίσεις. Χωρίς πολλά-πολλά, κατάπιε όποιον επιθετικό της ΑΕΚ βρέθηκε στο διάβα του, ενώ πέτυχε και ένα αντρικό, ...Πειραιώτικο γκολ. Καθοριστικός για τη νίκη του Ολυμπιακού αφού μαζί με τον Αβραάμ δεν επέτρεψαν στους φορ του "Δικεφάλου" ούτε "μυρωδιά" να πάρουν από την περιοχή του Πάρντο.

ΑΒΡΑΑΜ: Άλλη μια ...τυπική εμφάνιση για τον πιο σταθερό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα. Πρώτος στην μπάλα, αποτελεσματικός στον αέρα, εμπνέει σιγουριά σχεδόν σε όλες τις επεμβάσεις του. Βελτιώνεται σιγά-σιγά και στην προώθηση της μπάλας στην επίθεση και αποτελεί κεφάλαιο για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με τους επιθετικούς των κιτρινόμαυρων.

ΜΟΔΕΣΤΟ: O Κορσικανός ήταν σε καλή μέρα για άλλη μια φορά, κάλυψε πολλά χιλιόμετρα και τα "έβαλε" με όλους τους χαφ της Ένωσης. Βγήκε κερδισμένος στις περισσότερες μονομαχίες και κοίταξε πιο πολύ τα αμυντικά του καθήκοντα, δίνοντας την δυνατότητα στον Ιμπαγάσα να κινείται πιο ελεύθερα και να κατευθύνει το επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού. Από τους πολυτιμότερους της σεζόν.

ΙΜΠΑΓΑΣΑ: Απλά απολαυστικός στο πρώτο μισάωρο του ντέρμπι! Όποτε ερχόταν σε επαφή με την μπάλα, ο Ολυμπιακός βρισκόταν σε θέση για γκολ. Διηύθυνε με μαεστρία τους ερυθρόλευκους επιθετικά, ενώ και τα "στημένα" του ήταν μισό-γκολ. Από τα δικά του πόδια ξεκίνησαν τα δύο πρώτα γκολ του Θρύλου. Αν δεν έβγαινε λόγω κούρασης στο 54', δεν μπορώ να φανταστώ πόσο πιο ψηλά θα έφτανε το σκορ...

ΜΙΡΑΛΑΣ: Μόνιμη πηγή κινδύνων για την άμυνα της ΑΕΚ, σε όλη τη διάρκεια του ντέρμπι. Πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα και με την διαρκή του κίνηση, προκαλούσε ...ναυτία σε όποιον κιτρινόμαυρο αμυντικό πήγαινε να τον μαρκάρει. Πότε δεξιά, πότε αριστερά, πότε σε θέση κεντρικού φορ, ο Βέλγος ήταν "αέρινος". Κομβική η προσφορά του στον φετινό τίτλο.

ΡΙΕΡΑ: Πολύ ώριμη η παρουσία του στο παιχνίδι. Έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον, συμπαραστάτη του στην αριστερή πλευρά, Χολέμπας, είχε την ευχέρεια να συγκλίνει προς τα μέσα και να δημιουργεί υπεραριθμία υπέρ των ερυθρολεύκων στο χώρο του κέντρου. Συνεργάστηκε εξαιρετικά με τους επιθετικούς της ομάδας του και πέρασε πολλές πάσες κάθετα. Ο Ισπανός είναι παίκτης ρυθμού και στο σημερινό ματς έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

ΦΟΥΣΤΕΡ: Έχει την ατυχία να προσφέρει πολλά μέσα στο γήπεδο, τα οποία όμως δεν αποτυπώνονται στην στατιστική. Ο Ισπανός μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς, αλλά καλύτερα να ρωτήσετε τους Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Τζεμπούρ και Ριέρα, με ποιόν τρόπο και πόσο πολύ τους βοηθάει. Σήμερα ήταν πολύ ουσιαστικός στο παιχνίδι του και "πάντρεψε" ιδανικά την μεσαία γραμμή με την επιθετική. Κυνήγησε μια σχεδόν χαμένη πάσα και πρόλαβε τον Σάχα, για να πετύχει το τρίτο γκολ της ομάδας του. Όπως πάντα ήταν εξαιρετικά συνεπής στο πρεσάρισμα των αντιπάλων του, βοηθώντας στο αμυντικό κομμάτι του αγώνα.

ΤΖΕΜΠΟΥΡ: Σε κάθε ευκαιρία επιβεβαιώνει το προσωνύμιο του. "Τρομοκράτης" όνομα και πράμα, φαίνεται να ζει για τα μεγάλα ματς και η προσθήκη του στο ρόστερ της ομάδας τον Γενάρη, αποδεικνύεται εξαιρετικά ωφέλιμη. Πέτυχε 2 τέρματα απέναντι στην πρώην ομάδα του, με το δεύτερο να είναι χάρμα οφθαλμών! Είναι ...κακό παιδί γιατί έτσι του αρέσει!

ΟΥΡΤΑΔΟ: Πέρασε στο ματς σαν αλλαγή, αντικαθιστώντας τον Ιμπαγάσα. Η παρουσία του στο κέντρο έδωσε νέα πνοή στην ομάδα, καθώς "έδεσε" την μεσαία γραμμή και απόντος του "Κάνιο", ανέβηκαν ψηλότερα οι ακραίοι (μπακ και χαφ) του Ολυμπιακού για να ακολουθήσει νέο ερυθρόλευκο ...τσουνάμι με τρία γκολ. Ίσως η πιο μεστή εμφάνιση Ισπανού χαφ, που έδωσε πολλές βοήθειες και στον Μοδέστο.

ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ: O Σέρβος αντικατέστησε τον Μιραλάς στο 75', όταν είχε γίνει το 6-0 και μοιραία ο Ολυμπιακός "έκοβε" ταχύτητα. Προσπάθησε να φανεί απειλητικός, ήταν ορεξάτος και είχε ωραίες προσπάθειες, δεν μπορεί ουσιαστικά να κριθεί.

ΡΟΜΕΝΤΑΛ: Μπήκε στο ματς στην θέση του Τζεμπούρ με σκοπό να προσφέρει και εκείνος στο πάρτι που γινόταν στο χόρτο του "Γ. Καραϊσκάκης". Ήταν φουριόζος και δύο φορές προσπάθησε να γίνει απειλητικός, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Η παρουσία του στο παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, αφού μπήκε όταν όλα είχαν κριθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου