ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Διάψευση Μόρα για ΠΑΟ

Διάψευση Μόρα για ΠΑΟ

25/03/2011,


Διάψευση Μόρα για ΠΑΟ
Μετά την επίσημη τοποθέτηση του Παναθηναϊκού και η πλευρά του Βαγγέλη Μόρα διαψεύδει ότι υπήρξαν επίσημες επαφές για τη μεταγραφή του. «Ποτέ δεν μιλήσαμε με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Γιώργος Καζιάνης, τονίζοντας ότι προτεραιότητα του διεθνούς αμυντικού είναι το εξωτερικό.

Δημοσίευμα στον τύπο παρουσίαζε τον αμυντικό της Μπολόνια του οποίου το συμβόλαιο με τον ιταλικό σύλλογο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, να αποκαλύπτει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό. Τελικά τίποτα από αυτά δεν ίσχυε με τον Μόρα από τη Μάλτα να διαψεύδει μέσω του μάνατζέρ του, όχι μόνο τις συγκεκριμένες δηλώσεις, αλλά και τις επίσημες επαφές με το «τριφύλλι».

«Ποτέ δεν κάναμε επίσημη δήλωση στον Τύπο για αυτό το θέμα। Ποτέ δεν μιλήσαμε με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Προτεραιότητα του Βαγγέλη είναι να συνεχίσει στο εξωτερικό. Φυσικά και δεν απορρίπτουμε την προοπτική της Ελλάδας, όμως δεν υπάρχει τίποτα επίσημο προς στιγμή», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καζιάνης.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου