ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ο Θρύλος των ονείρων μας… (video)


Ο Θρύλος των ονείρων μας… (video)
22/3/2011
ΔΙΕΣΥΡΕ ΤΗΝ ΣΙΕΝΑ ΜΕ 89-41 ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ...Αυτός ο Ολυμπιακός των Αγγελόπουλων και του Ίβκοβιτς είναι το όνειρο όλων των φιλάθλων του Θρύλου και θα γίνει ο εφιάλτης των αντιπάλων. Οι ερυθρόλευκοι παίζοντας διαστημικό μπάσκετ, έσπασαν όλα τα ρεκόρ και πάνε φουλ για την κούπα. Ο μαέστρος Ντούντα , κούναγε τη μπαγκέτα και όλα του τα «βιολιά» που έμπαιναν στο παρκέ έδιναν το καλύτερο τους ρεσιτάλ σε άμυνα και επίθεση κάνοντας υπερήφανους όλους όσοι πίστεψαν και στήριξαν αυτή την ομάδα…

Ξεκίνημα που δεν χωράει αμφισβήτηση έκανε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Σιένα καθώς από την αρχή θέλησε να δείξει ποιος είναι το αφεντικό της αναμέτρησης και με υποδειγματική λειτουργία και στις δύο πλευρές του γηπέδου , και τον κόσμο να δίνει τον ρυθμό μέσα σε τρία λεπτά διαμόρφωσε το 9-0. Ο Μπουρούσης είχε μπει πολύ δυνατά και ήταν ασταμάτητος και με 6 πόντους σε 4 λεπτά διαμόρφωσε το 12-0 για να βάλει φωτιά στο γήπεδο. Στην συνέχεια πήρε το όπλο του και ο Βασίλης Σπανούλης, για το 15-0 και οι Ιταλοί τα είχαν χάσει από την αφόρητη πίεση των ερυθρόλευκων που τους είχε στραγγαλίσει. Τα όσα συνέβαιναν στο παρκέ του ΣΕΦ ήταν από άλλο πλανήτη, καθώς η ομαδάρα του Θρύλου έκανε ότι ήθελε με τεράστια εμφάνιση κρατώντας του Ιταλούς άποντους για 8 λεπτά ενώ το πρώτο καλάθι της Σιένα πανηγυρίστηκε σαν γκολ. Με αυτή την εικόνα εκπληκτικού μπάσκετ το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 24-4. Ο μαέστρος Ντούντα , κούναγε τη μπαγκέτα και όλα του τα «βιολιά» που έμπαιναν στο παρκέ έδιναν το καλύτερο τους ρεσιτάλ σε άμυνα και επίθεση για το 28-4. Το παρκέ ,πλέον, «έγερνε» και ο Ολυμπιακός σαν καλοκουρδισμένη μηχανή είχε διαλύσει κάθε σύστημα των Ιταλών σε άμυνα και επίθεση και το σκορ είχε διαμορφωθεί σε 33-4 με τον κόσμο να παραληρεί και να ζητάει το Ευρωπαϊκό. Μπασκετική ανάλυση και διακριθέντες δε μπορεί να γίνει καθώς με απλά λόγια, ο Ολυμπιακός έπαιζε ιδανικά το ολοκληρωτικό μπάσκετ. Επιθετική άμυνα που διαλύει τα πάντα και επίθεση με σύνεση και ψυχραιμία. Όλα αυτά σε συνδυασμό με πλούσιο θέαμα και όλους τους παίκτες να κάνουν ακριβώς αυτό που θέλει ο Ίβκοβιτς. Με αυτή την εικόνα, ο Θρύλος των ονείρων όλων των φίλων του Ολυμπιακού πήγε στα αποδυτήρια με σκορ 47-9.

Σχεδόν στο ίδιο τέμπο ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο με το Μπουρούση να είναι αφηνιασμένος και στις δύο πλευρές του γηπέδου και τον Ίβκοβιτς να χρησιμοποιεί και τον Κατσίβελη για να δίνει ανάσες και στους υπόλοιπους περιφερειακούς του! Η Σιένα δεν είχε καμία τύχη καθώς η υπέροχη αμυντική λειτουργία των ερυθρόλευκων την είχε αφήσει άποντη στα πρώτα πέντε λεπτά και στις δύο πρώτες βολές που πέτυχε για το 55-11 ο κόσμος του Ολυμπιακού φώναζε ΟΛΕ! Ο Ίβκοβιτς , όχι μόνο καθοδηγούσε μαεστρικά την ομάδα αλλά έκανε και το απαραίτητο rotation με την διαφορά να εκτινάσσεται και να μην πέφτει κάτω από τους 45 πόντους! Το σκορ του τρίτου δεκαλέπτου ήταν 61-22 αλλά και στην τελευταία περίοδο οι ερυθρόλευκοι μπήκαν με άγριες διαθέσεις παρόλο που το ματς είχε κριθεί. Στο πεντάλεπτο το σκορ ήταν 77-26 αλλά παρόλα αυτά η πίεση δεν σταματούσε και ο Ντούντα ήθελε να λειτουργούν τα πάντα στην εντέλεια. Τα λόγια του, όπως πάντα, έγιναν πράξη , και με όλους όσους χρησιμοποιούσε να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, οι ερυθρόλευκοι έφτασαν σε μια απίστευτη νίκη με 89-41!

Τα δεκάλεπτα: 24-4, 47-9, 61-22, 89-41.

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς 3(1), Νεστέροβιτς 9, Σπανούλης 11(1), Μπουρούσης 14(1), Πελεκάνος, Μαυροκεφαλίδης 15, Νίλσεν 2, Παπανικολάου 4, Έρτσεγκ 10, Κατσίβελης 7(1), Χαλπερίν 7(1), Γκόρντον 7.

Σιένα (Πιανιτζάνι): Μακάλεμπ 1, Ζήσης 5(1), Χέρστον 10, Καραρέτο 3(1), Ράκοβιτς, Λαβρίνοβιτς 12(1), Καουκένας 4, Ρες 1, Ακιντέλε, Γιάριτς 2, Στόουνρουκ 3, Μος.



www.rednews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου