ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Συγκίνηση στην εκδήλωση!(vids)

Συγκίνηση στην εκδήλωση!(vids)
24 | 3 | 2011


Από την Πρεσβεία της Σερβίας ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις ενόψει του φιλικού αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα. Εκεί ο Πρέσβης είχε προγραμματίσει δεξίωση για τον Θρύλο της Σερβίας. Κεντρικά πρόσωπα οι Σέστιτς και Προσινέτσκι, μίλησε και ο Νίκος Καραχάλιος.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο αντιπρόεδρος Νίκος Καραχάλιος, ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ, Ανδρέας Ανδρεάδης, η τιμ μάνατζερ της γυναικείας ομάδας πόλο, Αλέκα Καλογερά, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο Γιάννης Δαλέζιος, μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Κεντρικά πρόσωπα της εκδήλωσης ήταν ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ρόμπερτ Προσινέτσκι και ο Μίλος Σέστιτς, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Θρύλου και του Ερυθρού Αστέρα. Συγκινητική ήταν η στιγμή όταν μίλησε ο Πρέσβης της Σερβίας.
Τον λόγο πήρε και ο Νίκος Καραχάλιος εμφανώς συγκινημένος ο οποίος τόνισε ότι: "Δεν είναι αδελφοποιημένες μόνο οι δύο ομάδες αλλά και οι δύο χώρες. Αυτό συμβαίνει με έναν μαγικό τρόπο. Ταιριάζει η Θρησκεία μας και η κουλτούρα μας".









Από την πλευρά του ο παλαίμαχος άσος του Θρύλου της Ελλάδας και της Σερβίας Μίλος Σέστιτς τόνισε: "Χαίρομαι πολύ που είμαι επιτέλους πίσω στην Ελλάδα. Είμαστε εδώ με τον Ερυθρό Αστέρα για να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας είναι το ίδιο για μένα στην καρδιά μου. Οπού και αν έπαιξα πήρα τίτλους, ζητώ συγγνώμη που δεν το κατάφερα με τον Ολυμπιακό. Οι οπαδοί του Αστέρα είναι οι καλύτεροι αλλά όπως είπα, Ερυθρός Αστέρας και Ολυμπιακός είναι το ίδιο πράγμα".



www.gavros.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου