ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Αποθέωση από ξένο Τύπο για Ολυμπιακό και Βαλβέρδε

Αποθέωση από ξένο Τύπο για Ολυμπιακό και Βαλβέρδε 

20/03/2011

Παραμιλάμε στην Ελλάδα για τον –πρωταθλητή- Ολυμπιακό, αποθέωση και από του ξένους για την αρμάδα του Βαλβέρδε.

Ο σερβικός Τύπος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το πρωτάθλημα τρείς αγωνιστικές πριν από το τέλος, διασύροντας την ΑΕΚ με το επιβλητικό 6-0.
Στην πορτογαλία αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Από τα πρώτα 20  λεπτά το πρωτάθλημα είχε τελειώσει. Οι Τζιμπούρ, Μέλμπεργκ και Φουστέρ στο πρώτο μέρος και Τζιμπούρ (με δεύτερο γκολ), Μιραλάς, Χολέμπας στο δεύτερο ολοκλήρωσαν τη μεγάλη νίκη»

Σε Αλγερία και Μαρόκο δεν θα μπορούσαν να λείπουν σχόλια για τον Ραφίκ Τζεμπούρ. Η «Elheddaf» αναφέρει: «Ο Τζιμπούρ τρομοκράτησε την ΑΕΚ με δυο υπέροχα γκολ. Ο Τζιμπούρ τιμώρησε την πρώην του ομάδα με δυο υπέροχα γκολ και βοήθησε τον Ολυμπιακό να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη». Αλλά και η «Lebuteur» γράφει για τον «τρομοκράτη»: «Απίστευτα γκολ του Τζιμπούρ. Ο φορ του Ολυμπιακού πέτυχε δυο εξαιρετικά τέρματα και ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του».

Στην Ισπανία η «Marca» αναφέρει στην ιστοσελίδα της: «Ο Ολυμπιακός σήκωσε το 38ο τίτλο του και το δεύτερο με τον Βαλβέρδε στον πάγκο του. Ο Ολυμπιακός έκανε φιέστα κόντρα στην ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ (6-0) και σφράγισε την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος της ιστορίας του. Η ομάδα του Βαλβέρδε παίρνει ξανά τον τίτλο ύστερα από ένα χρόνο από τον Παναθηναϊκό, πρωταθλητή το 2010».

Αλλά και η ισπανική AS αναφέρει: «Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 38ο πρωτάθλημα στην ιστορία του, το δεύτερο με τον Βαλβέρδε, ύστερα από το 6-0 επί της ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ. Δεύτερος τίτλος για τον Ολυμπιακό με τον Βαλβέρδε στον πάγκο μετά το 2009».

Η καταλανική Εl Μundo γράφει για το Θρύλο: «Ο Ολυμπιακός έκανε φιέστα με την ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ και σφράγισε την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος στην ιστορία του. Ο Ολυμπιακός παίρνει το στέμμα του πρωταθλητή από τον Παναθηναϊκό που είχε θριαμβεύσει πέρυσι. Ο τελευταίος τίτλος του Ολυμπιακού ήταν το 2009 με τον Βαλβέρδε προπονητή».
www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου