ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Πιανιτζάνι: "Καταφέραμε και αντιδράσαμε"

Πιανιτζάνι: "Καταφέραμε και αντιδράσαμε"

Φανερά χαρούμενος και ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του παρουσιάστηκε ο Σιμόνε Πιανιτζάνι στη συνέντευξη Τύπου, σχολιάζοντας "καταφέραμε και αντιδράσαμε".


Ο Ιταλός προπονητής ξεκαθάρισε πως αφού ο Ολυμπιακός κατάφερε να αντιδράσει μετά το ματς της Τρίτης, πέτυχε ένα σημαντικό "διπλό".

"Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου. Μέσα σε 48 ώρες καταφέραμε να αντιδράσουμε. O Ολυμπιακός μας κατέστρεψε στο πρώτο ματς κι ενώ ήρθαμε εδώ έχοντας κάνει μία καλή σεζόν και παίζοντας σε καλό επίπεδο. Είχαμε ισορροπία κλέψαμε μπάλες, προσέξαμε τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού και καταφέραμε να πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη. Καταφέραμε και αντιδράσαμε μετά από ένα παιχνίδι που κάναμε την Τρίτη.


Πάντως, ο Ολυμπιακός παραμένει φαβορί λόγω της εμπειρίας και του καλού ρόστερ που διαθέτει. Είναι σημαντικό που αντιδράσαμε μέσα σε 48 ώρες", τόνισε ο Ιταλός προπονητής και συνέχισε: "Τώρα πάμε στην Ιταλία για να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας που μας έχει βοηθήσει τόσο πολύ. Ελπίζω να είναι διαφορετικά τα πράγματα απ΄ότι ήταν πριν δύο χρόνια με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, όταν ήρθε στην Ιταλία και μας νίκησε δύο φορές.

Ο λόγος που αλλάξαμε γήπεδο, ήταν για να μη μείνουν οι παίκτες μου όλη τη μέρα στο ξενοδοχείο μετά από μία τέτοια ήττα. Παίξαμε 5 εναντίον 5 στη χθεσινή προπόνηση. ήταν θέμα ώρας θέλαμε να προπονηθούμε νωρίς. Το τιμ του Ολυμπιακού μας τα έδωσε όλα. Δεν είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα"

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου