ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Ίβκοβιτς: "Έχουμε θετική ενέργεια"

Ίβκοβιτς: "Έχουμε θετική ενέργεια"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ξεκαθάρισε πως το δεύτερο παιχνίδι της σειράς κόντρα στην Σιένα (21:45, NET) την Πέμπτη (24/3), πρόκειται για ένα πολύ διαφορετικό ματς σε σχέση με το πρώτο, ζητώντας την απόλυτη συγκέντρωση των παικτών του. Ο "Ντούντα" τόνισε πως δεν περίμενε τέτοια σούπερ εμφάνιση από τους αθλητές του ενώ σχολίασε πως η ομάδα του εκπέμπει θετική ενέργεια.
Κατά την διάρκεια της ανοιχτής προπόνησης του Ολυμπιακού το βράδυ της Τετάρτης (23/3) στο ΣΕΦ, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, μίλησε για δεύτερο παιχνίδι της σειράς κόντρα στην Σιένα (21:45, NET) την Πέμπτη (24/3). Ο Σέρβος τεχνικός ξεκαθάρισε πως πρόκειται για ένα πολύ διαφορετικό ματς σε σχέση με το πρώτο, ζητώντας την απόλυτη συγκέντρωση των παικτών του. Ο "Ντούντα" τόνισε πως δεν περίμενε τέτοια σούπερ εμφάνιση από τους αθλητές του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, με το σκορ να γράφει 47-9 (!), ενώ σχολίασε πως η ομάδα του εκπέμπει θετική ενέργεια. To RedPlanet.gr βρέθηκε εκεί, δείτε το βίντεο.
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, αρχικά, σχολίασε:"Η Σιένα είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και ακόμη αν καταφέρουμε να νικήσουμε, έστω και με ένα πόντο την Πέμπτη (24/3), εγώ, θα είμαι ευχαριστημένος. Αυτό το ματς θα είναι εντελώς διαφορετικό από το πρώτο. Ας μην ξεχνάμε πως είναι πλέι-οφ. Σίγουρα, δεν θα ήθελα να βρίσκομαι στην θέση του αντίπαλου προπονητή. Δεν ξέρω αν μας έκανε καλό ή όχι, η  πολύ καλή μας εμφάνιση στο πρώτο ματς. Δεν είναι εύκολο να επαναλάβεις τόσο σύντομα μία τόσο σπουδαία απόδοση.



Πιστεύω οι παίκτες μου έπαιξαν ένα πολύ καλό μπάσκετ, πειθαρχημένο ενώ είχαμε και την βοήθεια του κόσμου. Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός θα συνεχίζει να παίζει από εδώ και πέρα με τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού. Όμως, μίλησα στους παίκτες μου και τους είπα πως η Σιένα είναι μία πολύ καλή ομάδα, με αρχές και σίγουρα θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς σε σχέση με το πρώτο.

Δεν έχει καμία σημασία τι έγινε στο παιχνίδι της Τρίτης (22/3). Στην τελευταία μας προπόνηση δουλέψαμε με τους παίκτες, βάλαμε κάτω κάποια πράγματα, κοιτάξαμε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες και είδαμε τα λάθη μας που δεν πρέπει να επαναληφθούν. Προπονήθηκε και ο Τεόντοσιτς, μόνο στο πρώτο μέρος, δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα, αλλά δεν ξέρω αν θα τον έχουμε στη διάθεσή μας. Θα περιμένουμε ανήμερα του αγώνα, δεν ξέρω ακόμη αν θα είναι σε θέση να μας βοηθήσει.

Για το αν περίμενε μία τόσο καλή εμφάνιση στο πρώτο ματς, δήλωσε: Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα μία τόσο πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ματς, ήταν μεγάλη έκπληξη για εμένα, ειδικά το γεγονός πως καταφέραμε και κρατήσαμε την Σιένα στους 4 και 5 πόντους στα δύο πρώτα δεκάλεπτα, σε ένα ματς πλέι-οφ επιπέδου Ευρωλίγκας. Και στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, έμεινα ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Εκεί, βέβαια, έπεσε... ξύλο από τον αντίπαλο, το οποίο το άφησαν οι διαιτητές.

Έμεινα ευχαριστημένος από τον Κατσίβελη, τα πήγε καλά, όπως και από τον Μπουρούση, ο οποίος μέσα σε 16 λεπτά είχε 12 ριμπάουντ. Γενικά, όλη, η ομάδα είχε συμμετοχή και παίξαμε ένα σύγχρονο και ομαδικό μπάσκετ. Πιστεύω ότι και στον δεύτερο αγώνα θα έχουμε θετική ενέργεια, όπως και την έχουμε και θα παίξουμε το ίδιο καλά, ικανοποιώντας τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο".

Όσον αφορά για την δυναμική της Σιένα και την άμυνα του Ολυμπιακού, δήλωσε: "Η Σιένα κατάφερε να διώξει έναν μεγάλο προπονητή (κάνοντας λόγο για τον Μεσίνα, που μετά το "διπλό" των Ιταλών στην Μαδρίτη, έφυγε από την Ρεάλ). Η Σιένα είναι μία πολύ καλή ομάδα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που είδατε στο πρώτο ματς. Στο μπάσκετ δεν γίνεται να ξεχωρίζουμε την άμυνα από την επίθεση. Η καλή άμυνα, φέρνει την καλή επίθεση. Δεν γίνεται να χωρίζουμε το παιχνίδι στο μισό".

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κόουτς Ίβκοβιτς:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου