ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Με Οριζόντε Κατάνια ο Θρύλος

Με Οριζόντε Κατάνια ο Θρύλος
22/3/2011
22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Ο ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ…Εξαιρετικά δύσκολο είναι το έργο του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Champions Cup, καθώς τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη κληρώθηκαν να αντιμετωπίσουν την πανίσχυρη Οριζόντε Κατάνια, την ομάδα που άφησε εκτός συνέχειας την κάτοχο του τίτλου Βουλιαγμένη. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες, καθώς ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει την Ιταλική ομάδα και στον περσινό μικρό τελικό, με την Οριζόντε Κατάνια να επικρατεί (και να κατακτά την 3η θέση) με 13-12 στην παράταση.
Ο προπονητής της ομάδας Χάρης Παυλίδης δηλώνει στο www.olympiacos.org : «Συνήθως στην τελική φάση των μεγάλων διοργανώσεων λέμε ότι δεν υπάρχουν εύκολες ή δύσκολες κληρώσεις. Όμως για εμάς είναι μία δύσκολη κλήρωση καθώς η Οριζόντε Κατάνια είναι, αγωνιστικά, λίγο πιο πάνω από τις άλλες τρεις ομάδες που συμμετέχουμε στο φάιναλ-4. Είναι η ομάδα θρύλος του γυναικείου πόλο, με έμπειρες αθλήτριες οι οποίες έχουν παγκόσμια και ολυμπιακά μετάλλια. Θα πάμε χωρίς άγχος αφού δεν είμαστε το φαβορί και θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για το καλύτερο».
Στο έτερο ημιτελικό παιχνίδι του Final 4, η διοργανώτρια Σαμπαντέλ αντιμετωπίζει την Ρωσική Κίνεφ Κίρισι.
Να θυμίσουμε πως οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Μ.Παρασκευή 22 Απριλίου, και ο μεγάλος τελικός (μαζί με τον μικρό) το Μ. Σάββατο 23 Απριλίου
.

1 σχόλιο: