ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

"Μας ενθαρρύνει η στήριξη" (video)


"Μας ενθαρρύνει η στήριξη" (video)
21/3/2011
Screen shot 2011-03-21 at 6.55.43 PM
Στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" παρευρέθη, ύστερα από επίσημη πρόσκληση του Προέδρου της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Πρέσβης της Ιαπωνίας, κ. Χιρόσι Τόντα για να παρακολουθήσει τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Α.Ε.Κ., πριν την έναρξη του οποίου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμή των θυμάτων από τις φυσικές καταστροφές που έπληξαν την Ιαπωνία.

Ο κ. Μαρινάκης έδειξε έμπρακτα τη συμπαράστασή του προς τον ιαπωνικό λαό, για τις δύσκολες ώρες που περνάει, δωρίζοντας το ποσό των 100.000 ευρώ.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Μαρινάκης είπε: "Θα ήθελα πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον Πρέσβη της Ιαπωνίας που είναι σήμερα κοντά μας. Οι δεσμοί οι δικοί μου και της οικογένειάς μου με την Ιαπωνία πάνε πίσω πάρα πολλά χρόνια, από τη ναυτιλία. Έχουμε συνεργαστεί πάρα πολλές φορές με τους Ιάπωνες φίλους μας και οπωσδήποτε σοκαριστήκαμε όταν είδαμε τη βιβλική καταστροφή στη χώρα αυτή που δοκιμάζεται. Ανέλαβα μια πρωτοβουλία και σαν Πρόεδρος του Ολυμπιακού και σαν Πρόεδρος της Σουπερ Λιγκας να υπάρξει ενός λεπτού σιγή σε όλα τα γήπεδα σήμερα. Επίσης, ο Ολυμπιακός θα βοηθήσει σε αυτήν όλη την προσπάθεια που κάνουν οι Ιάπωνες αδελφοί μας, με το συμβολικό ποσό των 100.000 ευρώ και φυσικά ό,τι άλλο μπορούμε να κάνουμε και είναι στο χέρι μας, θα το πράξουμε».

Από την πλευρά του, ο Πρέσβης της Ιαπωνίας κος Χιρόσι Τόντα δήλωσε: «Δράτομαι της ευκαιρίας αυτής, για να εκφράσω πάνω απ'όλα την ειλικρινή μου εκτίμηση για τα ζεστά μηνύματα στήριξης και συλλυπητηρίων απ'όλους τους 'Ελληνες. Επιπλέον, σήμερα, μιλώντας εκ μέρους όλων των ανθρώπων στην Ιαπωνία θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού αλλά και της Σούπερ Λίγκας που έκανε αυτήν την όμορφη πράξη για εμάς. Η στήριξη του ελληνικού λαού μας ενθαρρύνει όλους. Ευχαριστούμε πολύ».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου