ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Βαλβέρδε: "Το πήρε η καλύτερη ομάδα"

Βαλβέρδε: "Το πήρε η καλύτερη ομάδα"

Ο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως το Πρωτάθλημα το κατέκτησε η καλύτερη ομάδα, τόνισε πως ο Ολυμπιακός έδειξε την μεγαλύτερη συνέπεια στην Superleague, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Τζεμπούρ
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, η οποία είχε διάρκεια πολλών λεπτών, ο χαρούμενος Ερνέστο Βαλβέρδε από την κατάκτηση του πρωταθλήματος δέχτηκε πολλές ερωτήσεις, απαντώντας σε όλες. Ο Ισπανός τεχνικός, πάντως, τόνισε πως αυτό το εμφατικό 6-0 επί της ΑΕΚ δεν ήταν μία απάντηση της ομάδας του προς τους αμφισβητίες της, στεκόμενος, κυρίως, στην συνέπεια που έδειξαν οι ερυθρόλευκοι κατά την διάρκεια της σεζόν.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε σχολίασε αρχικά: "Καταφέραμε και πετύχαμε ένα πολύ μεγάλο σκορ και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Αντιμετωπίσαμε πολύ σωστά το παιχνίδι και όλα πήγαν καλά για εμάς. Ο τρόπος που παίξαμε δεν διέφερε καθόλου από τα προηγούμενα μας παιχνίδια. Παίξαμε όπως παίζαμε και στα υπόλοιπα. Η σημερινή μας εικόνα, είναι η εικόνα που παρουσιάσαμε καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν και κατακτήσαμε δίκαια το φετινό πρωτάθλημα.

Μετά το 2-0, σίγουρα, τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για εμάς. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος και αυτό τα λέει όλα. Είχαμε μία συνέπεια η οποία μας έδωσε τον τίτλο. Το Πρωτάθλημα το πήρε η καλύτερη ομάδα".

 

Για την επιβλητική νίκη επί της ΑΕΚ: "Πετύχαμε, όντως, ένα πολύ σημαντικό σκορ, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως και η ΑΕΚ προερχόταν από ένα σημαντικό ματς και ήταν κουρασμένη ενώ εμείς είχαμε μεγαλύτερο χρόνο για να προετοιμαστούμε καλύτερα για αυτό το παιχνίδι. Από την στιγμή που κάναμε γρήγορα το 2-0, τα πάντα ήταν πιο εύκολα για εμάς και για την ΑΕΚ ήταν δύσκολο να αντιδράσει.

 

Για τις διαφορές που συνάντησε σε σχέση με την πρώτη του σεζόν στην ομάδα: "Ανέλαβα τον Ολυμπιακό τον Αύγουστο και η ομάδα δεν είχε δημιουργηθεί από εμένα. Όμως, θα πρέπει να τονίσω πως η επιτυχία ανήκει στους παίκτες και όχι σε εμένα. Η ομάδα του Ολυμπιακού στην πρώτη μου σεζόν, ίσως ήταν πιο σκληρή και πιο δυνατή στα ντέρμπι. Η τωρινή, θα έλεγα πως είναι μία ομάδα περισσότερο επιθετική.

 

Για το αν έχει μέινει ικανοποιημένος από τον Τζεμπούρ και αν θα δώσει την θετική του συγκατάθεση ώστε να παραμείνει στην ομάδα, σχολίασε: "Σίγουρα ο Τζεμπούρ μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και ταίριαξε αμέσως στο στυλ της ομάδας. Έχει πετύχει πολλά καθοριστικά, είμαι ευχαριστημένος, αλλά δεν είναι ώρα να πούμε για το αν θα παραμείνει στην ομάδα. Αυτό θα το δούμε στο τέλος της σεζόν".

RedPlanet.gr - Bαλβέρδε (4) by redplanetgr


RedPlanet.gr - Βαλβέρδε (5) by redplanetgr


RedPlanet.gr - Βαλβέρδε (6) by redplanetgr


RedPlanet.gr - Ολυμπιακός (7) by redplanetgr


Βαλβέρδε (8) by redplanetgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου