ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι…συνιδιοκτησίες του τζόγου και των sites!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι…συνιδιοκτησίες του τζόγου και των sites!

23 Μαρτίου, 2011

Ball on number thirteen on roulette wheelΤελικά μας τελείωσε ο κύριος συνιδιοκτήτης; Μετά τις αποκαλύψεις τα τις εικόνες της αλήθειας που μας παρουσίασε το olympiacos24.gr μεταξύ της στενής “αλληλοβοήθειας” ανάμεσα στο gazzetta.gr και στα sites katimagiko.gr και leoforos.gr
Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση! Και αυτό γιατί όλοι πλέον έχουν καταλάβει πώς παίζεται το “παιχνίδι”.
Και αυτό γιατί οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν καταλάβει τα πάντα και δεν μπορούν να ξεγελαστούν! Ο “ερυθρόλευκος” κόσμος είναι συσπειρωμένος και βρίσκεται απέναντι από από κάθε καλοθελητή και κάθε διάττοντα αστέρα που χρησιμοποιεί το όνομα του Ολυμπιακού.

Αυτό που φέρνει νέες απορίες σε μας και συνάμα και στα αδέλφια μας, τον κόσμο του Ολυμπιακού, είναι οι δράσεις του συνιδιοκτήτη όσον αφορά το διαδικτυακό στοίχημα.
Αρκεί να μπει κανείς στην ιστοσελίδα της εταιρείας centric.gr και αμέσως θα καταλάβει ότι κάτι …περίεργο υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας. H εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών centric συμμετέχει σε εταιρίες “διαδικτυακής ψυχαγωγίας” όπως είναι η sportingbet.gr, η vistabet.gr, η LexPoker.com, η LexCasino.com που διαφημίζονται κατά κόρον – μαντέψτε που – στα sites που ενεργοποιείται ο συνιδιοκτήτης!
Δείτε για παράδειγμα τις vistabet.gr και sportingbet.gr να διαφημίζονται στο leoforos.gr και katimagiko.gr

όπως λοιπόν καταλαβαίνει και στη συνέχεια απορεί κανείς, ο συνιδιοκτήτης έχει ξανά…φιλικές τάσεις (ίσως και κάτι παραπάνω από φιλικές;) με στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Έτσι για να ξέρουν κάποιοι που ποντάρουν τα χρήματα τους και ποιους συνιδιοκτήτες στηρίζουν…
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου