ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Όλα έτοιμα για το μεγάλο «ραντεβού»


Όλα έτοιμα για το μεγάλο «ραντεβού»

23 Μαρτίου, 2011

ολυμπιακοσ σημαΜε στόχο ένα κατάμεστο από τους φιλάθλους μας Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» μπήκε στην τελική ευθεία η διοργάνωση του διεθνούς ποδοσφαιρικού φιλικού αγώνα μεταξύ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ Βελιγραδίου.
Το φιλικό που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 24 Μαρτίου στις 7 μ.μ. (Ν.Ε.Τ.) στο πλαίσιο του προγράμματος «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2020» το οποίο έχει ως στόχο την οικονομική ενίσχυση και την αναδιοργάνωση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του τερματοφύλακα του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου, Sasa Stamenkovic: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Πειραιά απέναντι στον Ολυμπιακό και ειδικά στο στάδιο Καραϊσκάκη που κατά τη γνώμη μου είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα του κόσμου. Ανυπομονώ να δω τον κόσμο του Ολυμπιακού μαζί με αυτόν του Ερυθρού Αστέρα στις κερκίδες. Εύχομαι με το παιχνίδι αυτό να βοηθήσουμε κι εμείς όσο μπορούμε από την πλευρά μας στο πρόγραμμα του Ερασιτέχνη,  «Ολυμπιακός 2020». Από αγωνιστικής πλευράς, όλοι πιστεύουμε ότι θα γίνει ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι το οποίο θέλουμε και να κερδίσουμε».
Ο  Αβραάμ Παπαδόπουλος ο οποίος δεν θα αγωνιστεί καθώς έχει ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα στέλνει το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους μας: «Είναι σημαντικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό και θέλουμε οι φίλαθλοί μας να γεμίσουν  το γήπεδο για να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια. Ο Ολυμπιακός είναι μία οικογένεια ανεξάρτητα από τα αθλήματα. Οσος κόσμος μπορεί θα πρέπει να πάει στο γήπεδο και να σταθεί συμπαραστάτης σε αυτή την ενέργεια ενίσχυσης του Ερασιτέχνη».
H αποστολή του ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ με επικεφαλής τον πρόεδρο, Vladan Lukic θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» αύριο στις 11:35 και θα την υποδεχθούν ο πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.,  Λεωνίδας Θεοδωρακάκης και ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ., Κυριάκος Καλογεράκος.
Στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί δεξίωση στην Πρεσβεία της Σερβίας και στις 17:15 θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου των δύο συλλόγων στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης».
Στη συνέντευξη Τύπου  θα μιλήσουν ο αντιπρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., Νίκος Καραχάλιος, ο τεχνικός διευθυντής  της Ακαδημίας και επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της πρώτης ομάδας Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Robert Prosinecki και ο ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων του Βελιγραδίου Milan Vilotic.
Από τις 17:00 έως τις 17:30 οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου του ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ θα ξεναγηθούν στο ΜΟΥΣΕΙΟ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» και από τις 17:30 έως τις 18:00 θα βρίσκονται στο ΜΟΥΣΕΙΟ τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ.
Στις 7μ.μ. ΕΙΝΑΙ  Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ.
*Στη διάρκεια του ημιχρόνου του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα θα εισέλθουν στο γήπεδο  οι βολεϊμπολίστες μας κρατώντας  το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας 2011 το οποίο κατέκτησαν στον τελικό της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στην Ορεστιάδα.
*Ο προπονητής του ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ, Robert Procinecki συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές: Stamenkovic, Bajkovic, Mikic, Vilotic, Tosic, Mijailovic, Jeremic, Evandro, Binic, Kadu, Reljic, Srnic, Isah, Borha, Jevtic, Perovic, Kluderovic, Causic και Stojkovic.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ.
ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εναπομείναντα εισιτήρια για το διεθνή φιλικό αγώνα μεταξύ της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ Βελιγραδίου, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» την Πέμπτη 24 Μαρτίου και ώρα 7 μ.μ., θα διατίθενται αύριο ως εξής:
Α. Από το εκδοτήριο που βρίσκεται μπροστά από τη Θύρα 17 του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.
Β. Από το εκδοτήριο που βρίσκεται μπροστά από τη Θύρα 25 του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης από τις 11:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.
Γ. Από το εκδοτήριο που βρίσκεται μπροστά από τη Θύρα 5 του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 16:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.
*
Oι τιμές των εισιτηρίων είναι 10, 15 και 25 ευρώ.
*Διευκρινήσεις:
Α. ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ.
Β. ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ
PARKING ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου