ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Απάντηση με "βόμβα"

Απάντηση με "βόμβα"

Την ώρα που οι άλλοι ψάχνουν δικαιολογίες για τα χάλια τους, στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ ψάχνουν να δώσουν αποστομωτική απάντηση με μεταγραφή- βόμβα, κοιτώντας σε Γιοβάνοβιτς και Ακουιλάνι.
Μπορεί σε άλλους να ήρθε "κουτί" η υπόθεση με τα στημένα, για να στραφεί εκεί το ενδιαφέρον του κόσμου και όχι στις φυγές πρωτοκλασάτων παικτών (Σισέ, Σκόκο κτλ) και στην μη αναπλήρωσή τους, όμως στην πλατεία Αλεξάνδρας ακολουθούν διαφορετικό δρόμο και δεν σταματούν την προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας εν όψει της νέας πιο απαιτητικής λόγω Τσάμπιονς Λιγκ χρονιάς.
Στον Πειραιά δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με τις τελευταίες εξελίξεις, αφού όπως υποστηρίζουν αυτές δεν αγγίζουν την ομάδα και συνεχίζουν προσηλωμένοι να προσπαθούν να προσεγγίσουν παίκτες οι οποίοι θα κάνουν τη διαφορά στην ομάδα.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Εδουάρδο Μαθία, είναι το δυνατό "χαρτί" στα χέρια των ανθρώπων του Ολυμπιακού, καθώς λόγω της θητείας του στη Λίβερπουλ έχει αρκετές άκρες στο αγγλικό λιμάνι αλλά και γενικά στην αγορά της Γηραιάς Ήπειρου. Παίκτες, οι οποίοι μπορεί για διάφορους λόγους να μην "έπιασαν" με τη φανέλα των "Ρεντς", θα μπορούσαν να βοηθήσουν τα μέγιστα τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Τέτοιοι είναι ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς και ο Αλπέρτο Ακουιλάνι, για τους οποίους την "ψάχνουν" στον Πειραιά.

Ο πρώτος είναι 30 ετών και "έφτιαξε" το όνομά του κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Βέλγιο με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης και είναι σε διαδικασίες λύσης του συμβολαίου του με την αγγλική ομάδα, ενώ δεν είναι αρνητικός στην μεταγραφή του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Δείτε βίντεο με τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς:

Milan Jovanovic by Zamponakos

 
Ο Ιταλός Αλμπέρτο Ακουιλάνι είναι 27 ετών και είχε μεγάλη καριέρα με τη Ρόμα, προτού πάρει μεταγραφή για την Λίβερπουλ. Ο "μικρός πρίγκιπας" είχε 18 συμμετοχές και 1 γκολ με τα "κόκκινα", ενώ πέρυσι έπαιξε με τη φανέλα της Γιουβέντους, ως δανεικός.

Δείτε βίντεο με τον Ιταλό άσο:

Aquilani with Liverpool by Zamponakos
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου